- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
peugeotmate #37003 üzenetére
Kérd ki papír formában az igazolást és kész. Ideális esetben a kiküldött magyar védettségi igazolvány QR kód már vezethetne EU covid passportra, és akkor nem kellene senkinek szórakozni app regisztrációval, ügyfélkapuval, kormányablakba menni. Igazolványa van minden oltottnak, okostelefon stb. regisztrációk nem biztos van minden Mari néninek és Pista bácsinak.
-
honeypot
tag
válasz
peugeotmate #37003 üzenetére
Régió váltás nem játszik? [link]
-
bok92
addikt
válasz
peugeotmate #32442 üzenetére
-
Mela Kehes
addikt
válasz
peugeotmate #32442 üzenetére
-
törölt tag
válasz
peugeotmate #32397 üzenetére
RollWorld?
-
bigdady
nagyúr
válasz
peugeotmate #17539 üzenetére
Most is annyi kb
-
bull84ghia
őstag
válasz
peugeotmate #17539 üzenetére
Én 2 hete váltottam be és jelenleg 1590 van.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
peugeotmate #11768 üzenetére
Angolokat nézünk főleg. Magyarból a Mindmegettét ismerem csak.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
peugeotmate #11766 üzenetére
Azért annyira nem mindegy, mert szerintem nincs olyan hogy étel és sütemény receptek legyenek ömlesztve.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
peugeotmate #11764 üzenetére
Ez attól függ mit szeretnél sütni és milyen nyelven.
-
bull84ghia
őstag
válasz
peugeotmate #11697 üzenetére
Nekem 6.1.3-on is fent van, elsőre nem ment fel de másodszorra igen. De mint mondtam kedden meg tudom neked nézni.
-
bull84ghia
őstag
válasz
peugeotmate #11694 üzenetére
Dropbox nem megy fel rá?
-
bull84ghia
őstag
válasz
peugeotmate #11688 üzenetére
Kedden lesz a közelemben Ipad 1, ha akkor még nem késő természetesen megnézem neked
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
peugeotmate #11656 üzenetére
iPad 1-et semmiképp sem ajánlom. 256 ram, a safaris oldalakat folyton újratöltené, nincs rá frissítés, appok sem biztos, hogy menni fognak rendesen. iPad 2 / iPad mini alá ne add.
Noá: Nincs magyar bill. iPhone-ra.
-
erdoke
titán
válasz
peugeotmate #10806 üzenetére
Nem csak neked szólt, és azt reméltem, hogy aki követte a topikot, az érteni fogja az iróniát.
-
erdoke
titán
válasz
peugeotmate #10798 üzenetére
Nálam OS verziótól függetlenül jelentkezik a bankszámlámon minden hónapban elégséges kredit, hogy megvegyem azt a pár alkalmazást, ami arra érdemes.
Amúgy jó alkalmazás lehet, de biztosan nem vagytok elegen iOS 7 alatt, hogy normálisan működjön. -
matyi19
őstag
válasz
peugeotmate #8287 üzenetére
En is irtam nekik, olyan 7-8 nap utan irnak vissza csak! Nekem azt irtak rengeteg e-mail-t kapnak...
Amugy en azert irtam nekik, mert nem kapom meg a crediteket abszolut semmire.
Alitolag egy kovetkezo e-mail-ban le fogjak irni lepeseket a hiba javitasara. -
Kicsirics77
veterán
válasz
peugeotmate #8277 üzenetére
ilyen már volt nekem is de pár nap és helyre állt
-
nord_
veterán
válasz
peugeotmate #7612 üzenetére
Elég sokszor... nézd meg az appshopper.com-on.
-
válasz
peugeotmate #7458 üzenetére
Loool.... Vagod egyetlen ember megveszi, mar megerte.
-
Blaise
veterán
válasz
peugeotmate #7458 üzenetére
Én töröltem 2 perc után
-
Teszla_
senior tag
válasz
peugeotmate #6342 üzenetére
Nekem reggel óta nem adja meg a kreditet, pedig már letöröltem és újra fel is tettem
Volt most egy 56 kredites is, azt rögtön jóváírta.r3dsnake: nekem se lenne fent tovább, mert elég gagyira sikerült, ezt most benézte a Rovio, úgy láttam másnak se nagyon jön be.
Gamecenter-ben ha valaki szeretné még egy embert felvenni, akkor én Teszla_ néven vagyok fent
adamssss: szerintem azt nem fogják elküldeni. Én is kérdeztem múltkor, de nem jött rá válasz. Azt olvastam az FMA-nál, hogy csak USA-ba szállít az Amazon, így én abban nem is gondolkodom, hogy ilyen kuponra váltsam be a kreditjeimet.
-
válasz
peugeotmate #6239 üzenetére
Én sírtam.
BTW felkínálta a DonkinDounot-ot, de mivel nem a us acc-al voltam bejelentkezve ezért ne mtudtam letölteni, viszont ott van a redeemed appoknál. Akkor megkaptam érte a kreditet? -
Ragnar95
félisten
válasz
peugeotmate #6239 üzenetére
Akkor nem csak nekem tűnt fel a hasonlóság a szörnyek és a teletubbiek között
Childhood ruined
-
bull84ghia
őstag
válasz
peugeotmate #6137 üzenetére
Tényleg benne van
-
bull84ghia
őstag
válasz
peugeotmate #6128 üzenetére
A bartók rádiót
BoboDJ: én hallgattam kb 5 percet és megadta
-
vadászcsiga
félisten
válasz
peugeotmate #6125 üzenetére
Az amúgy is ingyenes verzió? Gondolom
-
vadászcsiga
félisten
válasz
peugeotmate #6098 üzenetére
22€-ért marad a store-ban
-
vadászcsiga
félisten
válasz
peugeotmate #6096 üzenetére
Ezt mi alapján mondod, használod a learnvisible-t? 5 napja jelent meg.
Erről az Ankiről van linked mert egyet kidobott de nem hiszem hogy az lenne. -
nullzero
tag
válasz
peugeotmate #6070 üzenetére
Nem egészen értem, mit szeretnél. Megnézed, milyen bolt van a közeledben GPS szerint, és az ottani termékeket leszkenneled.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
peugeotmate #5920 üzenetére
Amit hiányolok gyári lejátszóban:
Swipe-pal való zeneváltás. Tehát ne kelljen keresgélnek a gombot ha léptetni akarok, vagy visszamenni x menüvel feljebb, hogy 1 számot váltsak. Persze utóbbira megoldás lenne a lejátszási lista, de az meg megint nyűgös. A másik a tekerés. Miért kell ilyen kicseszett apró pöttyre rábökni és azt húzni, miért nem lehet simán egyből betekerni a szám közepébe... Ebben a videóban bemutattam már, hogy hogyan is néz ki egy kényelmes zenelejátszó: [link]
Ezek a bajaim vele, más nincs.
vadászcsiga:
Nem feltétlenül a minőség miatt kell. Nem akarok és nincs időm se konvertálgatni, ennyi. 32 GB-on sok zene elfér mp3-flac vegyesen. Androidon szó sem volt ilyesféle megszabásról....
Füles témára:
Jelenleg egy Audio Technica ATH-M50S-sel és egy Sennheiser CX95-tel használom a telót, amelyek egyik sem az alapkategóriát súrolja, tehát számít a minőség is.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
peugeotmate #5923 üzenetére
De ami a legfontosabb, hiába van flacunk meg lejatszonk, egy prémium füles nélkül nem ér az egész semmit. Ha ilyen nincs, elég a 128-as mp3 is.
-
AMATŐR
őstag
válasz
peugeotmate #5914 üzenetére
JB-t nem akarok. De, ezt -úgy ahogy te is mondod- bizonytalannak látom. Akkor ez a projekt törölve.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
peugeotmate #5914 üzenetére
Szerintem alapból lehetetlen, hogy egy app hozzáférjen az ikonokhoz. Nem is értem hogy mit keres ez a store-ban, ráadásul ilyen értékelésekkel. Mondjuk egy dolcsit biztos nem fogok rászánni, hogy kipróbáljam kamu-e.
-
Xero
nagyúr
válasz
peugeotmate #5666 üzenetére
Camera+
-
nord_
veterán
válasz
peugeotmate #5666 üzenetére
Csodát egyik se tud tenni. Igényes (magyarán nem túleffektezett) utómunkához magasan a Snapseed a legjobb.
Letöltöttem egy rakás fotós progit, de a hdr (HDR Photo Camera) kivételével egyiket se használom, pedig pl. a 645 Pro igényes kivitelű, tud élő hisztogramot, tömörítetlen formátumot is. Erősebb effektekhez a Camera+, Colorsplash és a Hipstamatic vált be. Hosszú záridős, esti képhez (letámasztott gép!) a Nightcap jó. -
bull84ghia
őstag
válasz
peugeotmate #5308 üzenetére
Nekem is megadta a 80 kreditet
-
sirszevenap
addikt
válasz
peugeotmate #5306 üzenetére
Hát de biztos azért, mert te őstag vagy!
Nem csodálom, hogy megijedt tőled!
-
ubid
senior tag
válasz
peugeotmate #5306 üzenetére
Nekem se indul el...
és a kreditet se adja meg...
-
sirszevenap
addikt
válasz
peugeotmate #5234 üzenetére
Hát ez a kérdés bennem is felmerült! Nekem fogalmam sincs, megmondom az őszintét.
Mindig benézek a giftekhez is, hátha van ott valami!
Eddig még nem jártam szerencsével sajna, de van még 15 dollárom + 2000 credit. Szerintem kihúzom vele egy ideig, nem nagyon kell most semmi feleslegesen meg nem költöm!
-
Ragnar95
félisten
válasz
peugeotmate #5234 üzenetére
Valószínűleg ja
Szóval szerencse kérdése az egész...
-
sirszevenap
addikt
válasz
peugeotmate #5228 üzenetére
Na na na!!! Nagyon nagyon félre értettél! Épp ez az, hogy soha nem írok le egy régebbi modelt sem. Sőt!
Egyenesen elítélem, amikor valaki lefikáz egy régebbi ( ???? Hol régi egy két éves modell, amit ezer kínálatban lehet kapni zsír újan???) modelt.Grafikai különbségek meg sajnos igen is vannak és simán tudnák úgy csinálni , hogy ugyan azt adja vissza 4-en mint 5ösön!
Itt egy példa! És igen, iPhone 5-ön tényleg ilyen és i4-en meg olyan. Élőben is tapasztaltam.
(#5229) Ragnar95:: Hát figyelj. Ez szerintem mind csak akarat kérdése lenne.(De minek akarjanak maguknak rosszat, ha ez nekik mind haszon?) Ez a piac. Ha nem lennének követelmények , nem lennének új hardverek. Ennyire egyszerű. Természetesen kellenek fejlesztések, jobb hardverek, de nem feltétlenül ilyen időközönként. Sokkal ki lehetne tolni a periódust, de ez mind a pénzről szól!
-
sirszevenap
addikt
válasz
peugeotmate #5221 üzenetére
Persze, hogy a programíróké. Ha akarnák, akkor a legkisebb hardveren is elfutna akármi!
De nem akarják! Vajon miért?
Így ugyan ott vagyunk... Persze megy rajta a MC3 vagy az Asphalt 7. De ha csak egy 4S mellé teszed , máris látod a különbséget elég erősen. Direkt nem is 5-öt mondok. (Végeredményben a 4S ugyan ott van mint az 5. Nem érdekelnek a számok. A saját szememnek hiszek és nagyon kevés eltérés van a 4S és az 5 között játék terén! Ja és ez sem a grafikában, mert az dettó ugyan az a kettőn, hanem abba a pár másodperc gyorsaság eltérésben, míg betölt!
)
-
sirszevenap
addikt
válasz
peugeotmate #5105 üzenetére
Pár perce nekem még 600 adott (VOLNA!!!) értre. De nem adott!
Pedig regisztráltam. Hasonló problem?
-
nord_
veterán
válasz
peugeotmate #4684 üzenetére
Jó az a Sygic még most is. Összeset kipróbáltam, ennél maradtam.
-
Brumi˘
addikt
válasz
peugeotmate #4684 üzenetére
Igo hu+ro-t használok már több mint 1 éve 3gs-től i5-ig volt mindenen és nem volt még vele bajom. (Annyi van most csak hogy i5-ön nem full screen még)
-
Tibee86
nagyúr
válasz
peugeotmate #4682 üzenetére
Navigont én is kukáztam, mert ha nagyritkán használtam is volna, akkor se működött. Akkor untam meg, amikor közölte, hogy nem T-s kártya van a telefonban.
Ha navi kell, akkor leginkább rendes GPS-t használok.
Lehet megveszem az IGO-t, bár sok szükségem nincs rá, de jó ha megvan. Úgyse tudom mire költeni a gift card-ból összejött pénzt. Bár akkor inkább az egész európa kellene. -
Tibee86
nagyúr
válasz
peugeotmate #4674 üzenetére
Az nem volt kritérium, hogy offline legyen, csak hogy ingyenes.
-
nord_
veterán
válasz
peugeotmate #4268 üzenetére
Az appshopper.com -on meg tudod nézni az összes, téged érdeklő alkalmazás árának alakulását
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
Megéri.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Szerintem megéri az árát, ez a legjobb szótár, bár van pár ingyenes is, de azok általában jóval gagyibban néznek ki + kevesebb szót is ismernek...
Nem szokták leárazni, így erre nem érdemes várni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Ford topik
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest