Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz
bigdady
üzenetére
A durvábbak igen, most frissült a plex honlapja és szép lassan teszik vissza a support fület, így nem tudom belinkelni neked, de erről volt egy írás. Jobban jársz, ha egy kisebb asztali gépet raksz össze erre. Azt írták, ha jól emlékszem, hogy a normális transkódoláshoz 2 magos min 2.0Ghz-es cpu kell. Az én régi gépemben egy C2D 2.75Ghz-es cpu van, így éppen jó még nálam a transzkódolás.
Szóval vagy veszel egy brutális nas-t mint 2 magos 2GHz-es procival és meglátod, hogy jó-e vagy mégsem, vagy a nas csak tárolásra lesz és kell mellé egy erő gép is. De akkor már a gépbe raksz bár hdd-t és az lesz a nas is egyben és 24/7 lesz belőle.Én úgy csinálom meg most a htpc-t, hogy megy rá egy win8.1 és wol lesz rajta (dyndns-sel is beállítva), így bármikor és bárhol be tudom kapcsolni és mehet a filmnézés.

Nagyon remélem, hogy így menni fog minden.
-
bigdady
nagyúr
válasz
DanielK
üzenetére
Igazad lesz, mert most megneztem es lejatszaskor 100-on megy a cpu a htpc-n. Szoval az lesz gyenge neki
muszaj lesz egy macmini-re valtani vagy nas-ra. Nas birná? Egy tv-t kene kiszolgalnia dlna-n vagy lanon, meg torrentek kene menni mindig meg plexnek. Van ilyen nas ami elbirja? -
madgie
titán
válasz
bigdady
üzenetére
nplayer esetében nem kódol át a szerver, elvileg az iPad viszont igen. Ha azzal minden OK, akkor használd azt

szerk: ne makarok hülyeséget mondani, de az a lényeg, hogy az nplayer (meg az összes "mkv" lejátszó) mókol valamit a háttérben az iPad-en, az a lényeg, hoyg ilyenkor a szerver gépnek nincs köze a dologhoz, mert az nem kódol semmit.
-
madgie
titán
-
bigdady
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
válasz
DanielK
üzenetére
13-9 regit tettem fel
Madgie: asus rt n12d1
-
Mela Kehes
addikt
A Flickr-be a gmail-es címemmel nem tudok belépni a Beállításokban, pedig a letöltött programban és a weben is sikerült. Hogy van ez?
-
bigdady
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
Plex-re kellett tudod

Amugy meg van es tenyleg egy beallitas volt a ludas
A hangkimenetet rosszul ismerte fel, szoval megy. Mar csak egy erteket kene beallitanom az otthoni wifi halozatra mert ott neha beszaggat. Mennyit kell? Hogy kell megmerni milyen stream sebesseg legyen? -
206 cc
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Az mikor volt?..ma?
jaa és a másik észrevételem ,hogy a UK-ról pl. még semmit nem tudtam letölteni,mert nem is talál csak üres oldalt a böngésző ezt sem értem

-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Az eltelt napokban FMA nem kényeztetett nagyon...
talán két appot adott összesen...másnál is így van ??....én ezt nem értem??Pedig VPN-el is nézem de nem dob fel semmi appot...ugyan mi alapján válogat???

-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Asszem jó lesz. A full verzió is megvan, biztos letöltöttem, amikor ingyenes volt csak nem használtam.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Flickr?
-
Mela Kehes
addikt
Energiaital (doboz) gyűjteményemnek keresek valamilyen progit, ahová feltehetem a képeket és írhatok mellé néhány sort. Fontos lenne a könnyű kezelhetőség, áttekinthetőség és hogy weben is rá tudjanak keresni.
-
erdoke
titán
-
oszy
veterán
iTunes = Reszkessetek Betörők FREE
Igaz én csak SD tudnám letölteni, nem tudom miért! :/ -
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ivarmágnás II

-
bigdady
nagyúr
Ipaden a plexben ketszer latszik minden mappa. Mi lehet a gond? Egyszer HTPC egyszer meg htpc mappakat ir. (Kis es nagybetu) Online pedig csak egyszer szerepel.
Nincs otletetek? -
legiaap
félisten
Ebben az Infinity Blade 3-ban csak nem jövök rá, hogy kell előrehaladni. Eddigi legnehezebb játék amivel valaha játszottam.

-
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan alkalmazás amelytől kimondja a telefon a hívófél nevét? Vagy ezt esetleg csak Jailbreakkel lehet megoldani?
-
legiaap
félisten
Az itunes-ről letöltött film hova töltődik le?
Letöltöttem egyet ipadre és iphoneon is látom. -
legiaap
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Csak azért kérdem, mert a reszkessetek betörők ingyenes és itt jött a kérdés, hogy eleve vannak ingyenes filmek az áruházban? Vagy zenék? Ha igen hogy lehet ezekre rákeresni?
-
legiaap
félisten
A 12 Days app csak rámutat az amúgy is ingyenes cuccokra vagy azokat az apple csak most akcióztatja le?
-
bigdady
nagyúr
Saját belső hálózaton ugyanaz a 720-as film időnként betölt plex-szel, viszont nplayerrel folyamatos.
Ezek szerint jobb a samba megosztás? -
bigdady
nagyúr
Ez a plex home theather szűz winen is szaggat
Kalap szar.
Mindegy ios-ről elérni jó lesz maga a server része. -
bigdady
nagyúr
Hogy lehet hogy az nplayer ugyanazon smb beállitásokkal ipaden keresztül látja a gépet de iphone nem tud csatlakozni?
-
matyi19
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ha igazad van, akkor eleg draga a szallitas/vam...

-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nálam a kütyümánia is erős.

Szintén régimódi vagyok, imádom a papíralapú könyveket, de néhányat még az iPhone-ra is feltöltöttem (ha van egy kis üresjárat a munkában, belefér egy fejezet). Ugyan iPaden este lehet olvasni, de napsütésben a tabletek sajnos használhatatlanok... Van már egy kellemes gyüjteményem epub formátumban is, pont ezért néztem körül a piacon és tettem le a voksom a B&N mellett. -
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Sajna szép olvasót még nem láttam... A gombos cuccok (Kindle és tsai) engem a gagyi, 80-as, 90-es évekbeli kvarcjátékokra emlékeztetnek.

-
nord_
veterán
-
vadászcsiga
félisten
válasz
matyi19
üzenetére
A kolléga azt írja 140 dodó adóval es postával együtt, ezért szerintem a sima Kindle lesz.
A paperwhite már 120 az nem lehet 20$ keves a költségekre, de szerintem bármelyiket meg lehet venni csak zseton, akarom mondani kredit kell hozzá -
matyi19
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem, nem felreertettel...
Melyik az a kindle ami annyiba kerul! Egy link... -
206 cc
senior tag
Melyik az ebook olvasó (140dollár) amire érdemes gyűjteni a pontokat?Dobnátok egy linket....

-
vadászcsiga
félisten
válasz
matyi19
üzenetére
42k-s app nincs. 140 dodónak kell összejönni ahogy a kolléga említette aki megrendelte. 28 db 5$-os amazon giftcard az 140$. Darabja 1500 credit.
Hogy a 25$-os giftcardból mennyi kell azt már szamold ki magad
Bigdady, DanielK
Menjetek már el moziba es nézzetek meg ott a filmet, ti is meg mi is sokkal jobban járunk
-
-
matyi19
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Pontosan melyik az ami 42k pont?
nord_
Akkor inkább megtartom![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DanielK
addikt
válasz
bigdady
üzenetére
Milyen windows? Pár napot várj és tényleg tudom mondani, hogy milyen windowson.

iPaden meg az ios alkalmazáson belül a beállításokban a videó fül alatt tudod beállítani a felirat méretét.
Windowson hdd vagy ssd van? Mert tudtommal nálunk (nálam biztos, Xero-t csak tippelem) ssdn van a rendszer. -
bigdady
nagyúr
3g-n és belső wifin is tökéletes ios-ről (3g-ről még jobb is
) Bár felirat ipaden kicsit nagy, telon meg jó, nem értem de majd tesztelem.De win alatt lassitott felvétel. Pedig kodekpack sincs fent meg ilyen szarok. Esetleg pár beállitás képernyőt nem dobnál? Köszi
DanielK: epedve várom a tapasztalatokat

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hálózati / IP kamera
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Dell Venue 8 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

muszaj lesz egy macmini-re valtani vagy nas-ra. Nas birná? Egy tv-t kene kiszolgalnia dlna-n vagy lanon, meg torrentek kene menni mindig meg plexnek. Van ilyen nas ami elbirja?

(ipad)

Igaz én csak SD tudnám letölteni, nem tudom miért! :/

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)