Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Settings-quick acces times-nál a costumize times.
A snooze-nál ugye tudod állítani, hogy hányszor ismételje, meg azt is, hogy mennyi időközönként (azt pedig a data picker-nél az interval on time picker-nél tudod). Azt nézd meg esetleg, mert nem tudom alapjáraton mennyire van állítva. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Yep.
-
Tibee86
nagyúr
Nagy bánatomra decembertől megszűnik a Koin.

Van valamilyen nem agyon bonyolított hasonlóan egyszerű app helyette? Párszor volt már téma, néhány ajánlást meg is néztem, de mind borzasztóan kusza meg túlbonyolított volt ahhoz képest. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Azért, mert azt csak manuálisan tudod nullázni. Legalul nyomj rá a statisztika alaphelyzetbe állítására és nézz rá egy két nap múlva mi használja irreálisan sokat.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
HoldfenyLuna
üzenetére
Amíg használtam a telefonon az ébresztőt én úgy oldottam meg, hogy csináltam egy emelkedő ébresztőhangot.
-
-
Tibee86
nagyúr
Nekem már nincs szükségem rá, de régebben sokat használtam ilyen alkalmazást (nem zenére, de rengeteg olyan beszélgetésős műsor van fent, amihez felesleges kép, meg hiperszuper minőség, viszont máshol nincs fent), rengeteg nyűg volt vele, meg jobban szívta az akkut, mint egy navi program, úgyhogy elengedtem.
Pusztán az ilyen jellegű hsz.-eknek szerintem semmi értelme, persze ezt nem én döntöm el, csak vélemény. -
Tibee86
nagyúr
válasz
galaxys80
üzenetére
Nem próbáltam soha, mert én csak Balázsékat szoktam visszahallgatni főzés, takarítás és hasonlók alatt.
Most ránéztem, ugye ott van a bal felső sarokban a széthúzó nyíl a videón(vagy hogy fogalmazzak), gondolom az lenne az, viszont amint hozzáérsz megjelenik a videó címe, és pont ott meg a lejátszási lista van és nem lehet rányomni... Elcseszett app, én mondtam.
Van néha olyan is, hogy napokig használhatatlan, mert kijelző lezárás után ~ fél perccel abbahagyja a lejátszást és ki is lövi az egész app.-ot, de szerencsére ritkán csinálja. Illetve brutálisan zabálja az akkut is, de nem tudok más alternatívát rá. :/ -
Tibee86
nagyúr
válasz
csokito100
üzenetére
Én se próbáltam soha ilyen app.-ot, mert teljesen jó a gyári megoldás is. Illetve azért is írtam, hogy ilyet biztos nem talál, mert már ha elméleti síkon végiggondoljuk, mégis melyik gombra állítaná a screenshot-ot?
-
Tibee86
nagyúr
iOS-en emlékeim szerint mindig így működtek a navigációs programok. Nálam a helymeghatározásnál az van megadva, hogy csak használatkor, a háttérben frissítés teljesen ki van kapcsolva, mégis ha kilépek home gombbal az app.-ból ott virít fent a kék sávban, hogy használja a gps-t.
Részben ezért is tartok külön egy telefont a céges kocsiba navigálásra.radi8tor: Bocsi, nem kerestem rá, de sejtettem, hogy ez lesz a válasz.

Ha a trafik ellen nem lenne ennyire hasznos app. régesrég töröltem volna az ilyen és hasonló dolgai miatt. -
Tibee86
nagyúr
Waze-ba be lehet állítani valahol (én nem találtam), hogy ne indítsa el a navigálást magától minden egyes indításnál a kedvencek közé elmentett címek közül valamelyikére?
Iszonyat idegesítő minden alkalommal kinyomni. -
Tibee86
nagyúr
válasz
molnartom
üzenetére
Sejtem már az előző kommented után, csak nem jövök rá, hogy hol a hiba. Töröltem, újra leszedtem, volt hr a telefonon de semmi változás.
Közben rájöttem. Én eddig úgy használtam ezt az app.-ot, hogy alul a "more" gomb, majd "youtube login", bejelentkeztem és ott hallgattam a dolgokat. Na ez a rész nem megy már a 11.2.5 óta a háttérben, csak akkor ha a főképernyőn nyomok a "search" gombra és ott keresem ki. Kicsit körülményesebb, de legalább így megy a háttérben. -
Tibee86
nagyúr
válasz
molnartom
üzenetére
Az tényleg az.

Pedig már töröltem és letöltöttem újra, de semmi. Hiába nyomkodom a cc-ben a play gombot nem történik semmi.
Ami még fura és nem csinálta a 11.2.5 előtt, hogy hangja sincs ha az oldalsó kapcsolóval némítva van a telefon, pedig semmi köze nincs annak a média hangerejéhez.
Kezdem feladni a dolgot, már szerintem az összes létező app.-ot leszedtem ami elvileg tudja ezt, de egyik se működik. -
Tibee86
nagyúr
Tud valaki működő alkalmazást 11.2.5 alatt, amivel youtube videót le lehet játszani a háttérben is?
11.2.5 előtt a Musi-t használtam, de ezzel a frissítéssel már nem működik sajnos.
-
-
-
Tibee86
nagyúr
Ma reggelre már a messenger gomb is eltűnt az alsó sávról az fb app.-ban...
-
Tibee86
nagyúr
FMA-t használja még valaki?
Mert nálam vagy egy hete már be se jön az oldal, egy nagy fehérség fogad csak. -
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Fontos infó volt az ios alkalmazások topikjába.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem ha droidról küldenek messengerbe képet az is ocsmány, pont mint iPhone-ról. Marad az imessage vagy az email ha olyan képről van szó ami kell teljes méretben. -
Tibee86
nagyúr
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Pl. iMusic
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Persze az előbb kávézás közben. 97,8%-os arány jött ki.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem magyarázat, puszta tény.

Ha meg nagyon érdekli millió app.-al meg lehet nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Projektor topic
- Gumi és felni topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OTP Bank topic
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)