Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobooo
addikt
Hivatalos: február 28.-án érkezik a Real Racing 3!
-
DanielK
addikt
aki esetleg nem bír várni a mailboxra az próbálja ki a seed mail nevű appot. egy emailhez lehet emlékeztetőt rendelni.
-
Brumi˘
addikt
Végre megjött hu-ro igohoz is az i5 update. (Bár nekem eddig se kapcsolta le a kijelzőt.)
-
baro130
tag
Sziasztok!
Megtudná valaki mondani nekem, hogy az AVplayer nevű app lejátsza-e a .rm/.ram formátumokat? A leírásában nem írnak erről, csak mielőtt megvenném, gondoltam megkérdezem. Köszi. -
eszgé100
őstag
sziasztok!
van valakinek tapasztalata ezzel a webkamera appel? korábban elhalálozott a webcamom, most meg a mikrofon is az asztali gépen, és ha ezzel tudnám helyettesíteni őket, akkor jobban kijönnék. egyéb javaslatokat is szívesen fogadok
-
bobooo
addikt
Érdemes valamit tudni a TV.com alkalmazásról? Ugyanis nekem nem nyílik meg az app, rögtön crashel
-
nord_
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Szívtam is a fogam, de a hülye villódzó bannerekkel ki lehet kergetni a világból.

-
Totheground
addikt
Ha RSS reader akkor Mr. Reader vagy Reeder.
-
nord_
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
A reklámmentesség, meg ez a lista.
-
nord_
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Amilyen jó volt eleinte a MobileRSS, olyan gyenge lett... nálam is pont ezeket a hibákat produkálta. Váltottam róla: Feeddler Pro.
-
Mela Kehes
addikt
iPad 2-t frissítettem 5.1.1-ről és a MobileRSS nem igazán működik. Rámegyek a cikkre, de nem jeleníti meg. Használja valaki? Mit tegyek?
-
Zoona
aktív tag
válasz
szentkuti11
üzenetére
Amit kivettem a cikből, kb az hogy kötelező Archiválás el az Inbox-ból, és nekem ugyan az a problémám mint a cikk írónak, hogy nekem is minden levelem az Inbox-ba van, pedig a későbbre elteszem funkció tetszik, de ha ez igy lenne télleg akkor marad a sparrow
-
szentkuti11
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Igen.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
szentkuti11
üzenetére
Egy leírás alapján?

-
szentkuti11
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Pontosan, kibeszéltem ezt az appot

-
vadászcsiga
félisten
válasz
szentkuti11
üzenetére
Ez csak móka, ez meg egy app kibeszélő topik de azért köszönjük

-
szentkuti11
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Tegnap olvastam erről az appról szifon.com-on, de őszintén megvallva nem tudom, mi olyan érdekes benne. A beépített Mail funkció nekem tökéletes. Ami nem kell, úgyis azonnal törlöm, amire meg kell, arra azonnal válaszolok. És akkor még egy szerveren menjen át a levelezésem, meg várjak is a bekerülésre. Inkább kihagyom

-
nullzero
tag
válasz
desexis
üzenetére
Az alkalmazás ingyenes, de utána előre fizetni kell a felvételért - percenként. In-App Purchase. Azért ez így elég trágya, nem?
Ahogy elnézem, hívásátirányításról van szó. Ha fel akarod hívni Józsit, felhívod előbb a fejlesztők számát, ahonnan továbbítódik a hívás Józsihoz, közben pedig mindent rögzítenek ott, mert az iPhone-on ezt nem lehet. Persze ha Józsi hív téged, akkor már ez nem fog menni, mert ő közvetlen téged hív, a szerver kimarad. Hát jelenleg ennyit lehet megcsinálni. -
nullzero
tag
-
Xero
nagyúr
válasz
peugeotmate
üzenetére
Camera+
-
nord_
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
Csodát egyik se tud tenni. Igényes (magyarán nem túleffektezett) utómunkához magasan a Snapseed a legjobb.
Letöltöttem egy rakás fotós progit, de a hdr (HDR Photo Camera) kivételével egyiket se használom, pedig pl. a 645 Pro igényes kivitelű, tud élő hisztogramot, tömörítetlen formátumot is. Erősebb effektekhez a Camera+, Colorsplash és a Hipstamatic vált be. Hosszú záridős, esti képhez (letámasztott gép!) a Nightcap jó. -
peugeotmate
addikt
Tudtok ajánlani olyan fotós alkalmazást, amit mindenképp ki kéne próbálnom? Kíváncsi vagyok, mit lehetne kihozni fotózás terén az i4-ből. Túl nagy a választék.

-
Haart
addikt
Hi, van esetleg valami jó alkalmazás amiben benne vannak az elkövetkezendő mozifilmek bemutatás dátuma szerint? A lényeg hogy szeretném látni hogy ez meg az a film mikor kerül moziba és mikor lesz nézhető, ne kelljen mindig felmennem az IMDB-re megnézni hogy mikor van a bemutató.
-
bongeszo
aktív tag
Most frissítettem 6.1-re. Ez komoly hogy az appstoreban a top chartsban 3 és fél ikon látszik vagy csak nálam van valami gixer?!
-
bobooo
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére

-
Möhe
addikt
Mi p*** ez a hisztéria a mailbox körül? Mi pluszt ad a többihez képest?
-
Keksz
senior tag
válasz
Totheground
üzenetére
Van ebben a Mailbox kliensben ALIAS kezelés?
Azaz hogy "behalf of", vagy teljes gmail-en is használt aliassal küldje el a levelet?pl xy@gmail.com helyett xy@domain.cc -vel?
(Gmail web tudja, Sparrow tudja, de az Apple féle Mail App és a Gmail saját kliensse -ha jól emlékszem (akku gyilkos volt nálam) nem tudják!)
-
MeghaL0L
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
haha az igen
Nekem is 80-as ez! 
-
Möhe
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ehhe, ez 80as, te le vagy korlátozva fma-n

-
jimhun
senior tag
Hatha erdekel valakit. Ma ingyenes a szerintem egyik legjobb zenelejatszo. Termeszetesen a hangzas nem valtozott a gyarihoz kepest, de rahuztak egy sokkal jobb skint.
A legyege hogy igazabol autos hasznalatra keszitttek, tehat ugy tudunk pl szamot valtani hogy jobbra vagy balra huzzuk az ujjunkat a kepernyon stb....Be lehet allitanni hogy ne kapcsolja ki a kepernyot soha...
-
ubid
senior tag
Freeappslots ról tud valaki valamit?
-
Möhe
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
a krokis az mikor?
-
MeghaL0L
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
MeghaL0L
addikt
FMA-n 3db 90kredites app drága barátaim!

-
-
Ragnar95
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Mondjuk a gmail app elég gagyi sajna csatolmánykezelés, illetve nyomtatás szempontjából...

-
Blyan
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
del
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
Blaise
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Köszi, müködik

-
szabopali
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nem mondtam ilyet. Csak linkeltem hátva valakit érdekel. Nekem spec nem kell.
-
szabopali
aktív tag
Mailbox rövid ismertető, h tudjuk mire is várunk talajdonkeppen.ime
-
Möhe
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
az nekem ma ért ide,de ehö meg wifi köll
(50+MB) -
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Nekem nincs ilyen könyvtár a megadott útvonalon pedig fent van a progi.
-
Möhe
addikt
FMA!!

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Köszi, nagyon gáz lenne végig várni mire sorra kerülök. Nem értem ezt hogy gondolták?
-
Totheground
addikt
Jailbreakes, nyughatatlan Mailboxosoknak
iFile/Applications/Mailbox/Library/Preferences
Itt click com.orchestra.v2.plist, aztán property list viewer, orchestra.velvet.room.allowed on-ra.
Multitaskbol kiloni mailboxot és újraindítani. -
Totheground
addikt
112k

-
mandin
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Remélem megéri rá várni
Ma kérted a kódot, vagy ma jelent meg? 
-
mandin
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én is leszedtem de ez a reservation rendszer :S 309 ezredik vagyok mire kapok kódot

-
Blaise
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Hát nem tudom...én amikor 5.1.1-en voltam akkor gyűlöltem az egészet, bődületesen lassú volt, főleg a Safari.
Amikor elkezdtem bétázni a 6.0-val, akkor új erőre kapott az egész telefon. A merülés dolog meg szerintem elég relatív, ha használod aktívan, akkor szinte biztos, hogy a nap végére töltőre kell tenni. Akkor meg nem mindegy, hogy 10% vagy 20% maradt benne?
szerk: ja és nekem i4 van, nem 4S
-
Blaise
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Akkor miért nem váltasz feljebb?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Megnéztem, letöltöm.

Szerk.: Ja hopszi! 6-os szoft kell hozzá, én meg az i4-el meg 5.1.1-en vagyok. Egyre többször ütközök ebbe a problémába.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Fogalmam sincs, egyelőre számol valamit visszafelé de nagyon, és még csak 266 914-nél tart. Nézd meg a videót, nem rossz:http://www.mailboxapp.com/about/
-
máyköl
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ööö. Oké...

-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mivel jobb a gyárinál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez elég gáz. Nem szóltam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem is 80-as ez!

Mondjuk maileknél szerintem nem létkérdés a push, elég a 15perc fetch is általában, ha meg fontos mailt vár az ember, akkor ráfrissít a mail appra