Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
Gmail chatre mit tudtok ajánlani, most a "Chat for Google Talk Pro" appot használom, és ez ,hogy is mondjam, nem igazán a legjobb....
-
KongRobi
csendes tag
Nektek is nagyon lassú a Facebook?Ja meg ez az új kezelő felület(6.0.2).....
-
Blyan
félisten
Ingyenes az Adobe Ideas (univerzális) [link]
Már ha valakit érdekel az ilyesmi.
-
Mela Kehes
addikt
Draw Something 2-ben Kehes néven nyomulok. Akinek kedve van jelölhet.
-
szabopali
aktív tag
A magyar storban már meg is van. Bocsi. Azt nem is használom.
-
Xero
nagyúr
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Az ÁNYK/AbevJava ment és megy is Mac-en. Az iOS-es futtathatóság már a Java-nál bukik.
szerk: Az mondjuk tény, hogy sz*r, de megy.
-
mfranky
őstag
Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat!

-
mfranky
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Akkor gondolom Apple Store-ban nincs ilyen letölthető alkalmazás...
-
Kicsirics77
veterán
válasz
mfranky
üzenetére
hát ha van rá program akkor illene működnie,de megmondom őszintén csak számítógépen láttam működni ott viszont linux alatt és windózer alatt is ment tökéletesen.
eszerint még mac alatt sem megy
de ha megy is akkor is körülményes mert nem ügyfélkapus amit kihámoztam belőle -
mfranky
őstag
Arra gondoltam például, hogy egy iPad-en tudok-e bevallást beküldeni a NAV felé?
Ányk program letöltése, nyomtatványok letöltése, kitöltése, beküldése a programból, ügyfélkapuval.köszi
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata, iOS-en fut a NAV általános nyomtatványkitöltő programja?
üdv
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
A világ legnagyobb fogadó cége, nem fognak átverni. Minden tiszta, de az ÁSZF-et meg a 15000 Ft-os bonusz feltételeit olvasd el. Használd bátran.
-
snooze
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
erre valo a webkártya,ami virtuális,annyit töltesz rá,amennyit szánsz a fogadásra..
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
bet365
Online tudsz nézni baromi sok mérkőzést, amit a tv pl nem is ad. Nekem többek között ezért van acc-om.
-
Mela Kehes
addikt
Milyen sportfogadási appot ajánlotok?
-
Az FMA-n van egy app. DisneyJunior Appisodes néven. Rábökve egy egészen más alkalmazást akar letölteni. (ez is valami Disney-is cucc)
Letöltöttem de bármit is csinálok nem adja meg. Van ennek valami titka? Még mindig fent van. Nem tűnt el. -
Blyan
félisten
Camera+, 645pro, Pure, KitCam (ez utóbbi ugyan nagyon szívja az akksit). Ezek a legjobb fizetősek szvsz.
-
legiaap
félisten
Camera360 sem rossz
Elég frankón testre lehet szabni a képet vele. -
Regiee
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek!

-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
iPhone 4-re keresném a legjobb ingyenes és fizetős alkalmazásokat is a következő 2 témakörben:
-Sima fotózásra való program, amiben a legtöbb mindent be lehet állítani.
-A kész fotó javítására, szépítésére alkalmas program.Szóval 2-2 program nevét kérném szépen tőletek

Köszönöm szépen!
-
máyköl
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azanyját.
Lehet megveszem, úgysem tudom már mire költeni a freemyapps -ből maradt dollárokat...
Imádom a ferrarit. -
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez nagyon hasznos app. Te ezért pénzt adtál ki anno?
-
vadászcsiga
félisten
Újra felraktam a már régen megvett Ferrari sound appot, hát kva jó hallgatni az F430-as hangját.
Itt egy kis bemutató a progiról aki még nem ismerné.
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Megvettem...

-
Meddig lesz az akció? Mert nagyon gondolkodom. Ha más nem elvből meg kéne venni.

-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Olyan alkalmazást tudtok , ami lejjebb veszi egy adott kép felbontását? (Pl ha mobilnettel akarok feltölteni FBre egy képet, akkor ne a 3megás, 8mpixeles jpeg-et kelljen felnyomnia)
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
De egy dollár 300 kredit, ez pedig egy dollár, ergo max nyertem 20 kreditet. Vagy már este nem megy a matek...

-
peugeotmate
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Mint játék milyen? Nem mindenáron venném meg kreditgyűjtés céljából.

-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
MIből?

-
Van egy app 320-ért de fizetős.

-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem meg nincs JBm és nem ad meg semmit! Lehet JBzni kéne?XD
-
legiaap
félisten
Mi ez az FMA?
Próbáltam visszakeresni itt a topikban, de nem igen találtam választ rá, hogy mi ez.Ragnar95: Na rövidítés nélkül már jobban rá tudok keresni. Köszi, utánanézek.
-
r3dsnake
nagyúr
GTA: Vice City 1,79EUR
-
nord_
veterán
válasz
HarryPotter
üzenetére
Szerintem csak átmeneti.
-
Blyan
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
-
Blyan
félisten
Az FMA mostanában nem adja meg a cuccokat, illetve letöltöm és továbbra is ott vannak a listában.
Ja és mindegyik "ára" mellett egy nyitott lakat figyel...
Valamiről lemaradtam? -
Nocsesz1
senior tag
Valaki keresett fényképező programot ahol dátumot lehet a képhez rakni jelentem a ProCam tudja!
-
mandin
senior tag
Az új sync.me appban ki lehet valahogy kerülni, hogy minden új kapcsolatnak sms-t kelljen küldeni?
-
nord_
veterán
válasz
HarryPotter
üzenetére
Megvan, mire gondolnak azzal, hogy nincs sync. Feltettem a Reedert iPadre is: a nincs szinkronizálás azt jelenti, hogy ha valamit elolvasol iPhone-on, akkor az nem lesz olvasottként jelölve iPaden.
-
bull84ghia
őstag
Melyik tower defense játékot ajánlanátok?
-
Xero
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Harmadjára futottam neki és legalább 6 részletben csináltam meg. Ezzel lett ez a szériám 100%.

Nem lehetetlen egyébként megdönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(már ha csak a pont miatt venne meg valaki)

Van olyan jó mint egy szex