- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
válasz
HarryPotter #9407 üzenetére
Megnézem.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
HarryPotter #9396 üzenetére
Igazad van. Függő lettem és ezt akarták. Viszont legalább pénzt nem fizettem nekik.
-
nord_
veterán
válasz
HarryPotter #7506 üzenetére
Szerintem csak átmeneti.
-
nord_
veterán
válasz
HarryPotter #7492 üzenetére
Megvan, mire gondolnak azzal, hogy nincs sync. Feltettem a Reedert iPadre is: a nincs szinkronizálás azt jelenti, hogy ha valamit elolvasol iPhone-on, akkor az nem lesz olvasottként jelölve iPaden.
-
nord_
veterán
válasz
HarryPotter #7497 üzenetére
Mint a szél.
Megtarthatod, ha gondolod, de akkor így minden rss feed duplán lesz meg a Reederben. -
nord_
veterán
válasz
HarryPotter #7494 üzenetére
iPhone-on megnyitod a Reedert. Settings - Accounts-nál: hozzáadod a local, no syncing-et, aztán nyomsz egy Done-t. Visszaugrik az előző oldalra, ott erre a friss accountra ráböksz: a következő oldalon kiválasztod az Import from Google Reader... pontot. Áthoz mindent a gugliból, a csillagozott elemeket is. Ha sok feeded van, akkor elmolyol egy darabig, de onnantól kezdve (elvileg
) hátradőlhetünk, nem veszett el semmi a G.Reader bezárásával.
Az új acoountnál nálam a Refresh on Start: ON, Archive (keep read items): Always, Reading (mark article as read): ON Open; Image caching: mindegyik OFF; App icon (unread count badge): ON.
-
nord_
veterán
válasz
HarryPotter #7492 üzenetére
A local váltja ki a guglit: ha bejelentkeztél a Google Readerbe, akkor az appon belül át tudsz migrálni mindent a local-ba (vagy ahogy átnevezed). Innentől törölhető is az alkalmazásból a guglis account.
A nincs sync-et én se értem, mert nekem pont olyan gyorsan hozza le a feedeket, mint a G.Reader. Sőt, most nézem, itt már 5 olvasatlan van, míg a readerben csak 4: a mobilarenás "Galaxy blog a a Galaxy S4 formatervéről" hír még nem is érkezett meg a Goolge Readerbe. -
Mela Kehes
addikt
válasz
HarryPotter #7358 üzenetére
Akkor viszont lecsapok rá.
-
Zozzer888
addikt
válasz
HarryPotter #7363 üzenetére
Köszi!
-
Zozzer888
addikt
válasz
HarryPotter #7358 üzenetére
mi az a badge?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
HarryPotter #7277 üzenetére
Nálam nincs badge és azt sem tudom hol kapcsolhatom be. Az elején a helymeghatározást is engedélyeztem, a programon belül nem tudom kikapcsolni.
-
nord_
veterán
válasz
HarryPotter #7131 üzenetére
Többet is találtam, a 8,99€-ra gondolsz?
-
ubid
senior tag
válasz
HarryPotter #7100 üzenetére
A toshl finance nevűre gondoltál ?
Mert az csak iphone-ra van, nekem meg iPAD-om van : )
-
Nescafé
őstag
válasz
HarryPotter #6963 üzenetére
Azt vettem meg
-
Tibee86
nagyúr
válasz
HarryPotter #6918 üzenetére
Én a Koin-t használom. Semmi extrát nem tud, de amire nekem kell tökéletes.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
HarryPotter #6912 üzenetére
Van egy pár de talán ez? Piggie
-
Totheground
addikt
válasz
HarryPotter #6629 üzenetére
-
Ragnar95
félisten
válasz
HarryPotter #6420 üzenetére
Jaja, elég idegesítő a Garmin PNA-n,h nem adnak ingyen frissítéseket, mondjuk én úgy vettem,h Mo,-ot adnak, csak EU-t nem, de az is épp elég...
Inkább használom az iPhone-os Navigont...
-
nord_
veterán
válasz
HarryPotter #6420 üzenetére
Ezért váltottam én is TomTom PNA-ról az iPhone-os verzióra, mert ott is ez a helyzet.
-
nord_
veterán
válasz
HarryPotter #6311 üzenetére
Én még azon is agyalok, hogy van-e valami helyettesítő alkalmazása a Readernek. (Flipboardot ne is ajánljátok, az nem tud minden linket felvenni...)
Amúgy a Google kapja be!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
HarryPotter #6045 üzenetére
Azért nincs malware, mert nem tudna csinálni semmit. Ez nem android.
-
nullzero
tag
válasz
Nem tudom hallottál-e az app sandboxingról. Ez annyit tesz, hogy iOS-en egy app csak a saját könyvtárába írhat, máséba nem. Más appét meg nem is olvashatja. Épp ezért egy malware saját magán kívül másban nem nagyon tud kárt okozni.*
Egy anti-malware program pedig szintén emiatt lenne hatástalan, nem fér hozzá semmi máshoz.*kivéve, ha az iOS-ben biztonsági rés van, de ilyenről jelenleg nem tudni, és ezt kutyafuttában javítaná az Apple
-
Blyan
félisten
válasz
Ha baj lehetne belőle, nyilván lenne rá megoldás - de legalább is tele lenne ordítva ezzel minden fórum és techmagazin.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
HarryPotter #6043 üzenetére
Passcode lock bőven megteszi.
-
DanielK
addikt
válasz
HarryPotter #6041 üzenetére
minek?
-
nord_
veterán
válasz
HarryPotter #5944 üzenetére
Ahogy írtam, nem elkerülhetetlen tulajdonság...
-
Möhe
addikt
válasz
HarryPotter #5940 üzenetére
traffic monitor
külön 3g és wifi ,fel és letöltés is,nekem ez működik,egyszerű -
nord_
veterán
válasz
DataMan.
1021MB-nál jött a T-s sms, hogy elértem az 1 gigás határt.Blyan,
sok alkalmazást nyugodtan kilőhetsz, az nem fog felejteni. Ilyen a DataMan vagy a YoctoClock. -
Kicsirics77
veterán
válasz
My data usage pro
-
Blyan
félisten
válasz
Szvsz mindegyiknek kéne futnia a háttérban ahhoz, hogy megbízható adatot adjon. Ellenkező esetben használhatnád a iOS gyári számlálóját is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest