- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
-
-
-
Oliverda
titán
válasz
Vasinger! #22386 üzenetére
Pompás... az első miatt majdnem lekéstem a vonatot.
Időközeben befutott a 6s, csak kíváncsi voltam, hogy ez valami egyedi probléma volt-e a hétvégén, de ezek szerint nem. Kíváncsi vagyok, hogy azzal előjön-e, vagy ha nem, akkor majd milyen más bug jelentkezik...
Ja, és ma volt egy másik bug: iPad 4 eldobta a Wi-Fi-t, és csak restart után volt hajlandó visszamászni rá.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Vasinger! #21866 üzenetére
A sunrise-t nem ismerem (de minek használjam, ha a gyári amúgy baromi jó, és mindenhol a rendszerbe épül). A gyár naptár viszont csak az adott napot mutatja előre, nem írja ki, hogy X nap múlva ZH. Most egyelőre a 2Do-t raktam fel. Később kipróbálom a fentebbit is, csak 3 eur-t nem akarok kifizetni érte, ha nincs rendes widget, ezt még nem derítettem ki.
Ez a 2Do tök jó widget szempontjából, de az app felülete katasztrófa és átláthatatlanul zsúfolt, tele felesleges funkcióval. Erre viszont nem jó sem a gyári reminder, se a calendar. Szörnyen feledékeny vagyok, muszáj, hogy a pofámba tolja folyton.
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger! #20330 üzenetére
Számomra ez nem hátrány, mert iPaden úgysincs erre szükségem, mivel rögtön vásárláskor felírom a kiadásokat, olyankor meg csak az iPhone van nálam, gépen meg csak az exportált kimutatásokat nézegetem.
Viszont valóban nem olcsó érte 5€, de hát sajna nem nagyon van mindent tudó kiadáskezelő app, főleg nem ingyen. -
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger! #20325 üzenetére
Persze, a Pocket Expense-t használom, vagyis ennek az előző verzióját, az az egy problémám van ezzel, hogy nem lehet számlánként különböző valutát megadni, de ezen kívül tökéletes.
-
válasz
Vasinger! #19745 üzenetére
Szerintem ez nem kivitelezhető.
Más téma: korábban panaszkodtam arra, hogy nem bírtam letölteni a GBA4iOS-t az iPhone 4s-re (7.1.2). Ma kibővítettem a telefon tudását, így már eljutottam arra a szintre, hogy letölti, és csak telepítéskor ír ki ismeretlen hibát. A kérdésem az, hogy tud valaki bármilyen működő módszert, amivel GBA játékokkal tudnék játszani iPhone-on? Mindenféle megoldás érdekel.
-
-
SoldierL
senior tag
válasz
Vasinger! #18884 üzenetére
Köszönöm. 8.1.3- as ios van rajta. Bizony bírnia kéne. Szépen is futnak. Leginlább a 4. rész a favorit. De ez tényleg nem állapot, hogy csak úgy kidob a meccsekből, semmi hibaüzenet. Marha idegölő. Hol tudok írni a supportnak? Az áruházban a játék alatt kell valamelyik opciót választani? Mit írjak? Crash the game?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest