Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
Xero
Akkor jó
Amúgy mennyi idő alatt jött össze az a 79
dollár?Ragnar95
Akkor igen, nagyon elnéztem valamit
Azt hittem az iTunes-ban csak zenéket lehet vásárolni...Mert mint ahogy látod a linkelt kepén azt írja, hogy iTunes MUSIC CARD! Azért gondoltam....Totheground
Szerintem az nem olyan nagy szívás, hogy nem kapok minden nap creditet. -
Xero
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
Miért lenne szívás? Ha jön jön, ha meg nem, akkor kit érdekel? Napi kétszer ránézek és pont. Nekem eddig egy sem volt amiért ne adta volna meg. Az applista takarítható.
Cserébe már kaptam 79$-t. -
DanielK
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
én is abbahagytam. "megnyertem" egy spigen bumpert és azóta kész, ennyi. de ezért megérte, mert "ingyen" volt.

-
matyi19
őstag
válasz
Totheground
üzenetére
Azt hiszem én is abbahagyom. Csak most nézem, hogy a creditek az iTunes-ban használhatók, nem az App Store-ban...

-
matyi19
őstag
válasz
Totheground
üzenetére
Miért?
Én ma kezdtem, és már 435 creditnel járok... -
Fryskitt
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Akkor erre is igaz, hogy semmi nincs ingyen.......

-
vans?
őstag
válasz
Totheground
üzenetére
Nalam is ugyanez.
-
Totheground
addikt
Én lejöttem az FMA-ról. Több vele a szívás, mint amennyi haszna van.

-
HarryPotter
őstag
Sziasztok,
itt is megkérdezem: milyen kontakt managert javasoltok ios-re (cobook-ot és a brewstert ismerem, ezek helyett kellene valami) -
matyi19
őstag
Első hozzászólásbán szerepel:
"Viszont érdemes csinálni egy amerikai fiókot is."
Pont most próbáltam...de lehetséges Apple ID létrehozása bankkártya nélkül, nem szerepel sehol a None opció
? -
ReWGeT
tag
Hali!
Jailbreakelt 3G-re (4.2.1) szeretném letölteni valahonnan a bpmenetrend ipa fájlját, ha jól tudom az 1.1.8 volt az utolsó ami ment ezen a rendszeren, valaki tudja honnan lehet ezt letölteni?
Előre is köszönöm. -
Möhe
addikt
FMA-n a D.O.T. elindul,majd boot után kidob,másnál is?
-
Blyan
félisten
válasz
Solar_Wind
üzenetére
Jah, félreolvastam, azt hittem fordítva akarod, archiválás legyen, ne törlés. Sorry!
-
Blyan
félisten
válasz
Solar_Wind
üzenetére
Be lehet egyáltalán? Szerintem nem.
-
Solar_Wind
senior tag
Sziasztok,
Gmail app-ben hogy lehet beállítani, hogy a "swipe" az törlés legyen és ne archiválás?
Köszi
-
ubid
senior tag
Melyik a legjobb ftp manager app?
-
matyi19
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem is tetszik

-
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Bejött. Thx
-
vadászcsiga
félisten
Most ingyenes a WeatherSnitch, részletes időjárás előrejelző app. A Yahoo weathernél nem szebb viszont sokkal több adatot ír ki, légnyomástól kezdve a holdnaptárig, mindent.
Vigyázat minden fogathato, felnyithato, mint egy bűvész doboz
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hihetetlenül bugos lett, a cache-t nem frissíti rendesen vagy én nem tudom, de nálam is csomószor régebbi cache-t tölt be, mint a legutóbbi

-
Vasinger!
nagyúr
Olyan alkalmazást keresek, amivel egy teljesen lementett weboldalt lehessen megnyitni. Tehát van egy weboldal, almenükkel együtt egy mappában(és azon belül is több almappa), amit az inex.html-el lehet megnyitni, tehát localhost-szerűen futtatni. Ezt androidon tök egyszerűen file explorerben csak megnyitottam és már el is indult a böngészőben. IOS-en ez hogy oldható meg?
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mert nem a legutolsót, hanem a "legfontosabb" eseményeket mutatja.

-
vadászcsiga
félisten
Ez az átkozott Facebook app miért mutatja a hétfői eseményeket szombaton, amikor azóta már mutatta a kesobbieket is mivel tegnap raneztem napközben.
-
ubid
senior tag
Valaki tud mondani az NPlayerhez hasonloan jo kepessege ilyen tipusu alkalmazast? (Ipadra)
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Passz, de store-ban rákerestem mert következetesen csak a Voda féle iGo volt megemlítve, és biza nem találtam.
(#7646) Ragnar95: Én is jó ideje a teljes EU Navigon-t használom, ezért sem tűnt föl eddig.
-
nord_
veterán
-
matyi19
őstag
Sziasztok, melyik a legjobb ingyenes offline navigacio?
-
Nescafé
őstag
válasz
bull84ghia
üzenetére
Köszi, leszedve régi kedvenc

-
Ragnar95
félisten
Lehet, de mostmár ezt teszi és amíg nem update-elt, addig is többet csinált, mivel konkrétan mindent letörölt a nand-ról, még magát az oprendszert is és egy teljesen szűz oprendszert rakott fel helyette, míg az összes beállítás törlése nem törli le a rendszert, csak a felhasználói fájlokat és a rendszerbeállításokat csak visszaállítja gyárira...
-
-
Möhe
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
épp azt nyúzom, mintha pc-n tolnám
az irányítás maradt a régi fosch minőség (ebben mondjuk egy az egyben átmentették a flílinget ájfonra) -
bull84ghia
őstag
Ingyenes a carmageddon

-
Ragnar95
félisten
Látom, kevered a dolgokat eléggé. Resetnek azt hívják, amikor home+powerrel újraindítos a telót, ami csak egy erőltetett újraindítás. A restore-hoz iTunes kell és az letörli a jelenlegi rendszert és felrakja a legújabbat, míg a telón a gyári beállítások visszaállítása csak töröl mindent, de nem rakja újra a rendszert.
-
Criton
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
rendben, bár most az iphone 5 topikban meg azt mondják, hogy a restore (minden beállítás és tartalom törlése) többet ér mint a hard reset

-
Criton
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
attól még az egyéb file-ok akkor ott maradnak?
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hacsak le nem gyalulja az oprendszert.

-
nord_
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Egyéb fájlokban leginkább az alkalmazásokban tárolt adatok és a gyári cuccok vannak benne. Ettől az utóbbitól (majd' fél giga) elég nehéz megszabadulni.

-
legiaap
félisten
Van itt olyas valaki, aki játszik az Injustice-al?
Nagyon tetszik a játék, de ez is pénz bele invesztálás nélkül halott ügy.
Nagy nehezen kb. 2-3 hét alatt elértem Sinestro-ig, akit megöltem, azóta sem tudom még egyszer megölni, de tovább már nem tudok menni. Túl erősek.
-
Krisz79
őstag
BikeMateLite
TheBike
Road bike
Ezen progikat használja valaki?
Tapasztalat, vélemény ?
Köszönöm . -
Criton
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Milyen egyeb file-ok?
-
nord_
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
Elég sokszor... nézd meg az appshopper.com-on.

-
Criton
veterán
Iphone5 es Real Racing 3 masnal is szokott neha akadni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

dollár?

A gift cardok hozzáadódnak az accountodhoz és így arra költöd őket, amire akarod (játék,zene,film,könyv...)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

?