Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86, nord_ : Köszönöm, igyekeztem mindenre kitérni. Nem olcsó app, jobb,ha tudja, mit vesz az ember.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Van még pár, csak lusta vagyok frissiteni.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
most látom igazi ínyenc vagy adtál pár ötletet mit is kellene ennem munka után este

-
Ragnar95
félisten
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Így már értem.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nem azt jelenti hogy nem tudsz majd belepni hanem hogy nem lesznek új appok, és nem lesznek frissítések.
-
zzeN
aktív tag
Modern Combat 4: Zero Hour szintén 6-án érkezik. Kijött egy trailer is, elég áll leejtős a grafika

-
bobooo
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
21-től 28-ig zárva lesz az App Store

-
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Jó kérdés,h egy ennyire friss játékot le fognak-e akciózni....Tavaly a Chinatown Warst leárazták karácsonykor 0,79€-ra,de h a Vice City-t le fogják-e, az nehéz kérdés...
-
zzeN
aktív tag
Az első képek a Vice City-ből iOS-en. Vagy inkább linkbe kéne?:S

-
MeghaL0L
addikt
válasz
szabopali
üzenetére
Nekem nem jött elő ez. Appot nem láttam már felkínálva kb két napja!
De miért lenne baj?! Nem te manipuláltad a rendszert. Meg nem hiszem, hogy erre ilyen szinten odafigyelnének.Egyébként Freeappslots-on már szoktak frissülni a fix app kínálatok? Már ami kellett onnan mint pl AB:SW, Real Racing 2, GTA III azokat már mint begyűjtöttem és ott nem szeretnék gift cardra gyűjteni, csak gyorsan kipörgetni egy két appra valót, ami éppen érdekel. Erről tud valaki valamit?
-
szabopali
aktív tag
FMA Rayman bug: pár napja mikor megjelent letöltöttem, creditek megadva, számla megérkezett, 0.99 $ levonva. Ma ismét megjelen -csak nálam? - leokkézom install gomb helyett az open, ahogy kell, hiszen fent van a Device-on, kinyitom, bezárom, visszanézek és ott a + 320 credit!
Baj lesz ebből érzem. Ha igy marad tuti nem tudom beváltani a gift cardot. No majd meglátjuk.... -
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Old school

-
Totheground
addikt
Én a 2Do-ra esküszöm, ha az ember jól beállítja, nem vágja pofán a sok ipció. Ráadásul egy rakat olyan funkció van benne (projects, location reminders, recurring (Any.do...)), ami nekem kell.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ezért nem akarok 5 dollárt kiadni érte, mert lehet nem is azt használnám végül. Eleinte én is a gyárit használtam, de olyan kellene, ami tudja a badge-t is. Igaz a gyár berakja a nc-be, de az mégse ugyanaz. Mostanra már a felesleges mappában pihen.

De nem lehet állítani benne a jelzés hangot, vagy hogyhogy nem vetted észre?Mela Kehes: Any.Do tökéletesen megfelelne nekem, ha nem lenne ennyire bugos iOS6 óta. Bár jobban belegondolva annyira nem is, mert badge csak akkor van, ha aznap megnyitom, és a jelzés hangot se lehet állítani, de legalább a felépítése/kinézete tetszik.

Totheground: Nem lehet rossz az se, de 10 dollárért nem fogom kipróbálni.

-
Tibee86
nagyúr
válasz
icecave
üzenetére
Na akkor azt még megvárom, mielőtt megveszem. Ahogy néztem, nem sűrűn van leakciózva sajnos. Motiválásképp be is like-oltam az oldaladat.

Az Any.DO teljesen megfelelne nekem, bár magától nem teszi ki sajna a badge-t.
Meg mint korábban írtam már, minden nap első indításnál kilép. Ez már elég régóta így van, nem tudom mikor akarják javítani végre. Kipróbáltam helyette a Task nevű progit, az tetszett benne, hogy az kiteszi egyből, viszont az egész kinézete egyáltalán nem fogott meg. -
Tibee86
nagyúr
Szemezgetek nagyon a Due-val. Gondolom badge van benne, viszont ki is teszi magától, ha az adott napra van valami emlékeztető, vagy csak megnyitás után?
-
vadászcsiga
félisten
DanielK
Megvettem a Fantasticalt mert piszkálta a fantáziám. Nem nagy durranas de más mint a többi mert érdekes megoldással lehet bevinni a bejegyzéseket. Beírom hogy "mozi 8-kor" magyarul, majd átváltok angolra "at thursday", es berakja jövőhét csütörtökre. Es még egy csomó ilyen trükk van. Badge nincs!
Grocery shopping at Wegmans Thursday at 5pm
Lunch with Matthew at 123 Main St at 1:30 Monday
Family vacation from August 9-18
Soccer practice every Tuesday at 6
Sam's birthday every year on 5/16Itt a support oldal.
Nem biztos hogy megmarad, egyelőre érdekes. -
nullzero
tag
Hello ismét!
Nem tudtok véletlen egy jó turistatérkép appot?Meg úgy bármit ami jól jöhet szabadtéri bóklászásban (növényhatározó, túlélőtippek, stb). Akár télire is, de inkább előre gondolkodom tavaszra és nyárra.
Köszi!
-
MeghaL0L
addikt
Más kára nem vigasztal. Viszont érdekes ez az egész... Pl a tegnapi fizetős app 320 Credit-ért. No mindegy. GTA Vice City-ig remélem összejön az a maradék 908 Credit!
Bár kétlem...(#4054) icecave: Jogos!
De minden jogom megvan hozzá , amiért tegnap miattuk vettem meg a Raymant! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#4053) Tibee86:: Hogyne már! Szerda óta 2092 Creditet sikerült össze csóróznom!

-
MeghaL0L
addikt
A freemyapps nektek is kapzsi? Egyetlen egy appot nem adott ma.... eddig ....
Bár lehet, hogy most engem szivat, mert szerda óta 2092 Creditem van!
-
Blaise
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Semmi.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
gyakorlati haszna nem sok van. en a battery doctort szeretem, mert system appnak is elmegy, lehet nezegetni melyik program mennyit fogyaszt, meg, hogy mikor volt utoljara ujrainditva a telo, etc. szerintem nem art van fent egy ilyen is.
-
Mela Kehes
addikt
A battery programoknak mennyire van értelmük? Battery Life Pro, Battery Doctor meg ilyenek.
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Én alapból nem értem,hogy tud fennmaradni egy ekkora bugos f*srakás, komolyan....
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ezek után nem veszem meg. Még mindig a gyari a legjobb.

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
2 perc csinálni egy kamufb-t.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Szerintem igen.
-
Mela Kehes
addikt
A freeappslots-on csak facebook-on keresztül lehet a krediteket beváltani?
-
Tibee86
nagyúr
FreeAppSlots nektek megadta a Tiny Castle-ért a 10 pörgetést? Tegnap este óta már vagy 4x leszedtem,
de nem adja meg. Gondolom az lehet a baja, hogy előtte 1-2 órával már az FMA miatt leszedtem. -
MeghaL0L
addikt
válasz
DanielK
üzenetére
És akkor is 0.99 volt?
Különben igen, nem lehetett sajna beállítanom az US accal a bankkártyám adatait.
Ezt kaptam.
Ezután én azért visszajelentkezek US-ba, nehogy valami böki legyen.
(#4028) szabopali: Ugyan ez történt velem is. Csak frissítgettem, frissítgettem, vártam, hogy eltűnjön, de semmi... Egyszer csak azon kaptam magam, hogy már töltöm. Okosak ezek... és mi be is vesszük. De vonzott a 320 Credit (and more?!) úgyhogy hátha. Remélem telenyomnak ezután ingyenes sok kredites appal!

-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
én megvettem, mert tetszik. és még kreditet is kaptam.

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ezzel mi a gond? Ha átszámolod kb ugyanannyi értékű pontot kapsz, mint amennyibe az app kerül. Tehát lényegében ingyen van (és a pontod is növekszik, így hamarabb kiválthatod).
Hopsz, bocsi a dupláért.

-
MeghaL0L
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Egyébként mikor tűnik el ez a Fizetős app a listáról?! Bezzeg az ingyenesek se perc alatt köddé válnak ha nem figyelünk...
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Elvben CinePlayerX viszi a hangokat, csak másban nem túl jó és drága is...
-
vadászcsiga
félisten
Maradt olyan videólejátszó a store-ban ami lejátssza a hangokat vagy mindet kiherélte az apple?
-
MeghaL0L
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Jogos!

Jut eszembe, ha olyan kattint a FreeAppSlots ref linkemre, aki már játszik, attól nem kapok már pörgetést?
-
MeghaL0L
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
Kicsirics77
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Vótmá

-
vadászcsiga
félisten
Nekem most van egy olyan sponsor appom amit meg kell vásárolni hogy kapjak érte pontokat. Nooormális? Volt már ilyen?
-
norbi2010
őstag
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Néztem macre ott megérné, de iosra szerintem felesleges. Mivel tud többet mint a gyári?
-
norbi2010
őstag
Ezen gondolkoztam én is,csak nem tudom hol van olyan ahol Mo.-ra is szállítanak.Az lenne a jó ha lenne UK Amazon gift card is

Külföldi ismerős meg nincs sajnos
b4zsi:én azt csinálom,fórumokon szoktam megosztani,meg csináltam egy blogot is

Így ha jobb napom van összejön 150-200 spin is naponta,meg 100-150k kredit. -
DiVaD
senior tag
Ingyenes lett a Jay & Silent Bob in: Too Fat To Fly

Nem egy nagy szám engem kb. 5 percig kötött le, de hátha valakit több időt tölt el vele. -
b4zsi-
őstag
FreeAppSlotson hogyan szereztek annyi spint. Nekem sajnos appok nem jönnek napi 2-t kapok. A linket kell megosztani? Az csak akkor ér valamit, ha valaki először tölt le? Ti hol hirdettétek vagy hogyan jön össze a napi 10-20 ezer kredit?

-
bobooo
addikt
válasz
norbi2010
üzenetére
Reedemelj Amazon Gift Cardot. És vásárolj az Amazon-ról valamit. Van amikor van szállítás Mo-ra is, de ha nincs is akkor megrendeled egy külföldi ismerősöd nevére és Ő tovább küldi neked postán stb.
Én is ezt fogom tenni, de ha nem használnád a Gift Cardokat semmire, szívesen elfogadom. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Citizen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 6900 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ASUS RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X DUAL EVO OC Eladó!
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Remélem ezis 4,5€ lesz max, mint a 3
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)