Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én pad-en és a telleren is a beépítettet használom, de ha ennyire jó, akkor vetek rá egy pillantást.. Anno baromira nem volt kedvem sorban állni érte

-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én a Snapseedet szoktam használni, elég jó eredményt lehet vele elérni
Élességet javítani, kiégéseket visszahúzni, kontrasztolni, egyenesíteni, vágni tökéletes
-
nullzero
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
iPhoto nemtom mennyire tud rétegeket?
Másrészt ezzel rajzolni is lehet szabad kézzel, nem egérrel. Ecset, festékszóró, ceruza, minden eszköz van.
De szerintem nem kell nagyon bizonygatnom mire jó ez; akinek kell, megveszi. -
nullzero
tag
Most egy napra 3 helyett 1 dolcsi az ArtStudio. A legnagyobb tudású képszerkesztő program iOS-re, jobb, mint a mobil Photoshop. Tud mindent, ecsetek, rétegek, kiválasztás, átméretezés. 5 csillagos app.

Vigyétek olcsón, amíg lehet! -
mandin
senior tag
Ezen az FMA-n egy 10euros gift card kb. mennyi mire összejön??
-
Zozzer888
addikt
válasz
Zozzer888
üzenetére
Egy gyors kérdés:
Magyar acc-al aktiváltam a touchot, azzal kezdtem el gyűjteni a krediteket FMA-n.
Ha így összejön a pont kártyára, és beváltom, akkor kapok egy kódot, ezt felfogom tudni úgy használni, hogy akkor csinálok egy US acc-ot, és azzal lépek be szifonon, és úgy használom el? -
Zozzer888
addikt
Mondjuk én is ott találtam meg
De meg is lepődtem,mert mindenhonnan azt hallottam hogy iphone-ra nincs ingyenes navi...alkalmazások témakörben on:
Most frissítem a touch-om, hogy rátudjam rakni ezt az FMA-s cuccot, iphonera egyelőre még nem igazán merem,nem tudom hogy ezzel a profil létrehozós dologgal mit fogadok el,és miben nyúl bele a rendszerbe.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én használom, ki is dobtam a gmail appot miatta. Utáltam, ezzel sokkal jobban elvagyok.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én nem pattantam rá, aktívan használtátok vagy csak egy újabb van ilyen is app?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én mindenesetre elteszem a jelenlegi verziót, kitudja mihez akar kezdeni vele a DB. Bár ha lekapcsolják a szervert, cseszhetem.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
Zozzer888
üzenetére
Persze hogy tudtuk, mivel évek óta megjelentek a progik az AppStore-ban...
Amúgy a Voda iGO-t ad, nem Navigont...
És időnként kell neki mobilnet, hogy ellenőrizze, hogy az adott szolgáltatónál vagy-e, mert ha csak egyszer ellenőrizné, akkor haverod kártyáját beraknád első indításkor és használhatnád pl Telenorosként is az adott programot. -
Blaise
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan ingyenes fájlkezelőt, ami tud mappázni? (PDF,JPEG,PNG fájlokat tud kezelni)
Más: Tudtátok hogy a T-mobil (és a Vodafone is) 2év ingyenes Navigont biztosít az ügyfeleinek?Mobilnet csak ahhoz kell, hogy igazold hogy T-s vagy, utána teljes értékű navi.Magyar térkép jár hozzá.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Pont ezt akartam én is kérdezni, kezdenek e vele vmit, vagy berakják a fiókba..
Blaise: friss a hír, remélem megszellőztetik az összeget. Az biztos, hogy a mailbox nem járt rosszul ezzel az üzlettel..
-
Blyan
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Na tessék, nagy hype, gyors siker.

-
Blaise
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Kár, hogy a pontos összeg nem szerepel a cikkben.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Na vajon ettől jobb lesz vagy rosszabb? mondjuk jobb mintha a google vette volna meg.

-
Dropbox megvette a mailboxot --> [link]
-
Teszla_
senior tag
válasz
adamssss
üzenetére
Így nem nehéz akkor megvalósítani a dolgot

Blaise: steam-en nagyon ritkán veszek játékot, én inkább most egy magyar + román térképes igo-ra hajtok, vagy ha lesz türelmem összegyűjteni 75 dollárt, akkor egy full EU-ra ruházok be.
Azt hogy lehet megoldani, hogy az USA ID-vel letöltött appokat szinkronizálni tudjam a gépemmel? Mert magyar ID-vel csatlakoztam és kiírta, hogy van 1-2, ami USA-s és nem tudja szinkronizálni. Átjelentkeztem USA ID-re, de akkor egyáltalán nem ajánlott fel semmit és nem szinkronizálta ezeket az appokat.
-
nord_
veterán
válasz
adamssss
üzenetére
Zozzer888, adamsss,
konkrét termékre nem tudom, annyi mindent még nem vásároltam onnan.
De könnyen ellenőrizhetitek: bejelentkeztek az itthoni címmel regisztrált maillel, beteszitek a kosárba a terméket. Elvileg szólni fog a rendelési folyamat valamelyik pontján, ha a lakcím nem megfelelő. -
Teszla_
senior tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Nekem reggel óta nem adja meg a kreditet, pedig már letöröltem és újra fel is tettem

Volt most egy 56 kredites is, azt rögtön jóváírta.r3dsnake: nekem se lenne fent tovább, mert elég gagyira sikerült, ezt most benézte a Rovio, úgy láttam másnak se nagyon jön be.
Gamecenter-ben ha valaki szeretné még egy embert felvenni, akkor én Teszla_ néven vagyok fent

adamssss: szerintem azt nem fogják elküldeni. Én is kérdeztem múltkor, de nem jött rá válasz. Azt olvastam az FMA-nál, hogy csak USA-ba szállít az Amazon, így én abban nem is gondolkodom, hogy ilyen kuponra váltsam be a kreditjeimet.
-
Az amazon szállít mo-ra is vagy csak az usa-ba? A krediteket hogyan tudom beváltani amazonra?
-
mandin
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Appsfire, AppsGoneFree
-
Mela Kehes
addikt
Milyen AppShopperhez hasonló programok vannak? Elfelejtettem.
-
Teszla_
senior tag
FMA-n a Croods-ért 300 kreditet lehet kapni. Én még azelőtt töltöttem le, mielőtt FMA-n elérhető lett volna. Lehet, hogy emiatt nem adja meg a krediteket? Vagy majd később megadja?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
ittakary
üzenetére
Csak azt olvastam múltkor a szakmaiban, hogyha előfizetsz Match-re és ID-t váltasz, akkor az egyikből kitesznek 1 hónapig. Így próbálok leszokni az US accról, mondjuk sose tetszett ez a módszer egyébként sem. A magyar azért marad, mert néha jönnek ki olyan specifikus appok, amik csak a magyar store-ban érhetők el, de ami az US store-ban van, az legtöbb esetben itt is.
-
-
r3dsnake
nagyúr
Én eldöntöttem, hogy már nem fogom iTunes-ra beváltani az FMA pontokat, mert egyrészt ez az ID váltogatás rém kényelmetlen, ráadásul sose tudom melyik app melyik ID-n van. Inkább mennek majd amazonra a dolcsik, és annyival kevesebbért lesz majd Kindle Paperwhite-om.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Zozzer888
üzenetére
Igen, simán megoldható
A gift cardokat viszont csak a US accal fogod tudni beváltani, így azzal fogod tudni letölteni az appokat is, amit abból a pénzből akarsz megvenni, de az ingyenes appokat vagy amit "rendes" pénzből akarsz megvenni továbbra is töltheted a magyar ID-vel 
-
-
Ragnar95
félisten
540kredit FMA-n
Mondjuk iPhone-on, ahol már csak 150 kellett, csak 160 jött, de ígyis összejött a 10$-os giftcard 
-
bull84ghia
őstag
Létezik hívónév kimondás iphone-ra? Csak Ios 5-re találtam az enyémen meg 6.0.1 van.
-
Nescafé
őstag
Ez mien? most akciós 0,89
Modern Combat 4: Zero Hour -
bull84ghia
őstag
Az miért van hogy ma reggelre a safariból eltüntek a könyvjelzők

-
mandin
senior tag
Azért le ne harapd a fejem, ekkorát nem vétettem

-
mandin
senior tag
Mit szóltok a Rovio új játékához?
-
nord_
veterán
válasz
HarryPotter
üzenetére
Én még azon is agyalok, hogy van-e valami helyettesítő alkalmazása a Readernek. (Flipboardot ne is ajánljátok, az nem tud minden linket felvenni...)
Amúgy a Google kapja be!

-
HarryPotter
őstag
Mivel a Google reader Július 1-vel megszűnik, a feedjeimet hogyan tudom valahova átvinni úgy, hogy a Reeder app-ban megmaradjanak (jelenleg a Google reader accountomat használja a Reeder)?
-
bobooo
addikt
Na nekem se a 200 krediteset se a török appot nem adta be.

-
bull84ghia
őstag
válasz
Zozzer888
üzenetére
FMA
Ez egy hasznos dolog(legalább is én annak tartom), időközönként felajánl appokat amiket ha letöltesz és futtatsz 30mp.ig vagy regisztrálsz akkor kreditet kapsz amit később be tudsz váltani giftcardra.
A gifcard-hoz usa ID kell és akkor tudsz vásárolni fizetés játékot vagy progit.
PL. 3000kredit=10 dolcsi -
Nescafé
őstag
üdv
Ezel a file manager-rel miket lehet csinálni még nem jöttem rá? -
Zozzer888
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
ez mi, hogy működik?
-
Van egy török app fma-n...
(de lehet csak nekem) -
Teszla_
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Remek, akkor egy ideig nem kell váltogatnom az ID-k között

-
Kicsirics77
veterán
válasz
bull84ghia
üzenetére
olyan 6-7 hónapja
-
-
Teszla_
senior tag
Ha FMA-n letöltök egy appot, akkor mindegy, hogy éppen magyar, vagy usa ID-vel vagyok bejelentkezve? Mert volt már, hogy véletlenül a magyarral voltam és mégis megadta a program után járó kreditet. Nem lesz ebből gond később? Egyébként honnan tudja az FMA, hogy melyik accounthoz kell hozzácsatolni a krediteket?
Ha az Amazon-ról szeretnék majd vásárolni, azt postázzák magyar címre? Mintha azt olvastam volna, hogy azt csak usa-ba küldik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Élességet javítani, kiégéseket visszahúzni, kontrasztolni, egyenesíteni, vágni tökéletes

És időnként kell neki mobilnet, hogy ellenőrizze, hogy az adott szolgáltatónál vagy-e, mert ha csak egyszer ellenőrizné, akkor haverod kártyáját beraknád első indításkor és használhatnád pl Telenorosként is az adott programot.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A gift cardokat viszont csak a US accal fogod tudni beváltani, így azzal fogod tudni letölteni az appokat is, amit abból a pénzből akarsz megvenni, de az ingyenes appokat vagy amit "rendes" pénzből akarsz megvenni továbbra is töltheted a magyar ID-vel
Mondjuk iPhone-on, ahol már csak 150 kellett, csak 160 jött, de ígyis összejött a 10$-os giftcard