Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Aláírása el mond mindent.
Ja meg mindehol szupermarkett van postával, állandó szabad parkolóval, sorban álló nyugdíjasokkal, akik mindenkit maguk elé engednek. Lehet rakosgatni, őrizgetni a feladóvevény cetliket.
Ilyen felfogással kőbaltát is lehetne használni acél helyett, 
-
tboldi
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére

-
válasz
Totheground
üzenetére
Olyat szeretnék, hogy egy (gmail) fiókra csak munkanap, munkaidőben legyen levél lekérés, értesítés.
-
Motar
tag
válasz
Totheground
üzenetére
Igen, csak ment a "jó van az" és nem mentettem le
MasterMark nincs ilyen opció sajnos, csak az a 10es backup amit nem tudok.
Az icloudba bíztam még, de abból se tudom csak azt kinyerni valahogy :/Marad a support, ki tudja mikor.
Köszönöm a segítséget! -
MasterMark
titán
válasz
Totheground
üzenetére
Nem csak ilyen offline kódot ad, hanem általában nem csak az alkalmazással kell összekapcsolni, hanem pl. mobilszám sms-re, meg email cím kiküldött kódra.
Motar: Pont ott a belépésnél kell kiválasztani azt, hogy más módon szeretnél authentikálni, nem az alkalmazással. Majd azt választod, hogy pl. sms-ben kiküldött kódot szeretnél.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
Az új webes tisztára twitter copy.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
En is orulnek ha visszaraknak
-
galaxys80
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Bocsáss meg, hogy ez a rész pont kimaradt.
Véleményem szerint nincs jelentősége egy olyan cégnél, ahol minden dollár centet úgy fognak mintha az életük múlna rajta.
Félreértés ne essék. Minden termékem Apple. Szeretem is a termékeit. Ettől még nem ringatom magam nem létező álomvilágba velük kapcsolatban.
Gond nélkül engedik a fenti cégek kémkedéseit mivel nekik ebből is pénz jön. Innentől viszont pont ugyanolyan ludasok ők is. -
Pajoz
őstag
válasz
Totheground
üzenetére
Mi az a B612?
-
moleculez
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Valóban, nyilván üzleti/fejlesztői oldalról ez így előnyösebb. De, ahogy fentebb is írták, legyen is mögötte valami. Én pl fizetnék böngészőért, de akkor se reklám, se adat gyűjtés, tárhely mögötte , miegymás.
Ami nagyon fontos, mindenre van alternatíva. PDF alkalmazásból / naptárból van kismillió, ki kell próbálgatni, azt kész.
Nálam az veri ki a biztosítékot, hogy egy icloud accounthoz összesen jár 5gb tárhely. Ha veszel egy 10millás macpro-t ugyanannyi mint egy iphonehoz. Ha bevásárolsz 4-5 kütyüt szintén 5gb
Persze, akinek majomra tellik, telljék banánra is, azért ez szerintem nevetséges. 5gb/device még azt mondom, okés, de így...
Nálam amúgy iCloud, Google One (évente 17£), Amazon Prime (4£/hó), tanulóként ingyen O365, Netflix, azt annyi. -
moleculez
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Ha bért kapsz azt valószínűleg hamarabb kiküldik, és átugorják a "pending" státuszt. Pl mikor az Amazon fizumat átállítottam Monzora, arra is jelzett, hogy felvehetem hamarabb, pedig annak nem volt bérelőzménye.
Az utalás számlák közt realtime (UK), de a béreknek van egy átfutási ideje, nem tudom mitől függ. Pl az Amazonos fizum az 3-5 munkanap volt amíg Natwestre kaptam.
Tesco péntek ha törik ha szakad. -
válasz
Totheground
üzenetére

-
tboldi
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
Meg achievementeket gyűjtögetni és titkos helyeket keresni. Utóbbiból már megvan mind.

-
MasterMark
titán
válasz
Totheground
üzenetére
A többi iOS böngészőben jó, pedig mind ugyanazt a motort használja.
Akkor most?És az, hogy a tabváltás akad, nem hinném hogy a weboldal hibája lenne.
-
galaxys80
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Kinek mi.
Nekem például jobb. Gyorsabb, kevesebb netet fogyaszt és gond nélkül szinkronizál mindent.
Nálam még Mac és ios között is problémás a szinkron Safari alatt.
De a Google translate is fontos számomra. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Totheground
üzenetére
Azért próbából nem venném meg megint, hátha alapon.

-
Noxy
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Igen, régebben összesítette. Most nem. Minden hívás, fogadás külön van.
-
Totheground
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Legalábbis mintha anno csinálta volna, most nem úgy tűnik. Lehet a FT miatt, lehet hogy megváltozott.
-
SharpSA
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Mert nem elég. Sokszor van olyan, hogy adott személy összes hívás előzménye kellene. De olyan nincs. Igazából nekem csak ez hiányzik.
Az összes kontakt száma nekem nem kell hogy ati óra mellett legyen, de eszembe nem jutott volna, hogy az összes alatt van ez a szám. Miért nem legfelül? -
nord_
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Így van, a Reeder tudja.
-
T.ati
tag
válasz
Totheground
üzenetére
Nem sikerül megoldani, desktop pedig nincs a közelemben.
Azért köszönöm a segítséget! -
T.ati
tag
válasz
Totheground
üzenetére
Ezt egy kicsit érthetőbben is meg tudnád fogalmazni? 😀
Ha a telefon fel van oldva, akkor sem jön be az asztali nézet.Köszönöm
-
moleculez
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
😂😂😂, hangosan számolva vissza a százalékokat...
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Nem ez volt a kerdes! Hanem ,hogy lehetseges ,vagy sem.
-
buci30
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Ez azért nem lehet mert mint app link küldtem el páromnak messenger és úgy kattintott rá és szedte le!
Utána delete aztán meg mint családi megosztas nálam a "megvásárolt" résznél kattintott rá és szedte le.
Plusz megnéztuk ugyan az volt a minta kép a fejlesztő stb tehát teljesen ugyan azt szedte le.
Tehát valószínűleg az apstore bolondult meg inkább nagyon komoly volt 😂 -
batai15
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Köszönöm!
-
tepenzed
őstag
válasz
Totheground
üzenetére
így van, közben találtam egy fizetős appot, de az csak 10 másodpercre képes:
[link]akkor marad a youtubera streamelés majd utólag megvágás, csak így lényegesen gyorsabban le fog merülni a készülék, a folyamatos feltöltés miatt.
-
kisapa
senior tag
válasz
Totheground
üzenetére
Közben megoldódott. A következő levél ami már a számla volt volt egy olyan lehetőség,hogy probléma jelentése. Ott ki lehetett választani a vásárlás törlését és állítólag a pénzt is visszautalják.

-
válasz
Totheground
üzenetére
sztem tok jó a lokális wi-fi sync, nem kell bevonni semmilyen felhőt

-
mrcrnl
tag
válasz
Totheground
üzenetére
A BB HUB a másik, ami a BB OS-t olyan jól használhatóvá teszi. Szerintem. Legalábbis én főként ezért lettem BB-s.
-
danilla
őstag
válasz
Totheground
üzenetére
Jobb figyelmen kivul hagyni az ilyen megjegyzeseket.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Hagyjuk.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Tapecall is ilyen.
-
jazzkifli
tag
válasz
Totheground
üzenetére
Ahhoz ugy lattam nem lehet fotokat csatolni.
-
Astery
senior tag
válasz
Totheground
üzenetére
Állítólag androidon ha elforgatod a telefont, akkor ez a vacak nem tud vele fordulni ...
-
Gordiann
őstag
válasz
Totheground
üzenetére
Katasztrófa ez, hogy mit művelnek.
Korrekt az Evernote, igazából mindenből a legjobb, de korlátozások egyre több és drága.
OneNote-ból sok minden hiányzik, de még mindig a legközelebb ez áll.
Próbáltam a Notebooks 8 Appot még, ami egészen okés, Dropbox-ot használja, txt/rtf/doc file-okként tartja a jegyzeteket, van Windowsra is (bár átírt program, fura kinézettel), de szóval nem az igazi...Az egyetlen jó út az Evernote, de ott meg a bajom, hogy beteszek egy képet a jegyzetbe és telefonra nem tudom lementeni a képek közé pl. (mert ilyen hülye "végtelen papír" hozzáállásuk van a Microsoftnál...)
-
randras
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Ja, marha jó hogy elhagytam az iOS-OSX-re váltáskor. Nagyon rég volt már, mikor ez az alkalmazás nagyon jó volt.

-
20ár
tag
válasz
Totheground
üzenetére
Pedig 1 hete váltottam vissza Evernote-ra... Megyek en is vissza OneNote-ra.

-
Nescafé
őstag
válasz
Totheground
üzenetére
Én is annó megvettem ,kiváló alkalmazás.

-
bigdady
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
Igen a notif-et hiányolom a kedvencek üzeneteiről.
-
válasz
Totheground
üzenetére
tetted.

Tetszik, hogy pont egy magyar szót írtál el...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
atees
őstag
válasz
Totheground
üzenetére
Ó és tényleg 😜 Bár így is megjöttek az üzenetek 😂😂😂😂
Köszi!
Nyugi értettem, a lényeg meg ez volt 😀 -
_bl_
újonc
válasz
Totheground
üzenetére

és azt lehet tudni, hogy mikor lesz early access helyett publikus az új verzió? -
válasz
Totheground
üzenetére
na így már használható is lesz talán

-
buci30
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Mi is ez?
Valaki erre?
Google translate mellett van meg ilyen online vagy offline fordító ami írásra es szövegramondásra is alkalmas? -
_bl_
újonc
válasz
Totheground
üzenetére
all new van beállítva egyetlen fiókkal, background app refresh bekapcsolva, nincs olvasatlan mailem, de a Spark badge szerint van még négy, és ehhez a véleményéhez már vagy egy órája ragaszkodik (persze ha megnyitnám, akkor befrissítené, hogy már nincs)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
Az Outlook is pont ilyen.
-
_bl_
újonc
válasz
Totheground
üzenetére
nálam nem frissíti "lefelé" a számlálót, ha máshol nézem meg az emailjeimet (pl desktopon elolvasom mindhárom újat, Spark badge még fél óra múlva is 3 újat jelez)
sajnálom nagyon, hetek óta keresek normális mail klienst, eddig Spark volt a legjobb minden tekintetben, de ez baromi idegesítő benne
amúgy hello, első hsz-em

-
bigdady
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
Tud gmail pusht?
-
legiaap
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Na ez elég pofásan néz ki.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Miben jobb mint az Outlook?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
Elég igényesnek tűnik (főleg az állítólagos percre pontos eső-előrejelzés miatt), de 4 dolcsi-t nem fogok kiadni érte. Marad a Yahoo weather, legjobban az néz ki felület/widget szempontjából telón meg táblán is.
-
legiaap
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Nem akarok vitázni, de nevetséges amit csináltok. Megfigyel a google meg lát mindent. Szerintetek a többi nem tudja megtenni? Csak azt mondják űber titkos de simán bele tud kukkantani bármibe ha nagyon akar. Az iCloud-ot feltörték ha nem rémlene...amúgy meg ki a fenét érdekel mennyire titkos-e vagy sem? Majd pont minket halandókat fognak lefigyelni szerintetek? Vagy ti kémek vagytok vagy atomtervek, összeesküvés elmeletekkel van tele a felhőtök? Aztán ott a facebook meg ezer közösségi oldal ahol minden infótok fent van vagy csak elég bereggelni valahova és már fent is vannak az adataid.
Aki ennyire fél az jobb ha elmegy egy lakatlan szigetre azt halon meg kókusztejen él élete végéig. Ott lehet titkos életet érni, bár a szatelit szeme oda is elér.
-
válasz
Totheground
üzenetére
én két évig odaraktam minden képemet aztán váltottam icloudra, de az e-mailjeim is gmailen voltak, szóval mar tok mindegy. behálóz mindent a google. igazából csak a szolgáltatások fejlesztése miatt elemeznek dolgokat, ami szerintem jo. így tudnak időben reagálni az emberek igényeire, más bezárkózott cégekkel ellentétben.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
Nem.
-
spanyoll
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Barátibb az ára mint a YNAB-é gépre.
Amúgy szimpatikus első blikkre, köszi, utánanézek majd alaposan, hogy mit tud. -
kovacscsi
tag
válasz
Totheground
üzenetére
Melyik app ez? Mi a neve? Köszi
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
Szerintem a Google Maps Street View-ja sokkal többet elárul a szomszédokról

-
catroot
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
De ez egyébként hol érhető el? Gondolom nem lesz annyira elrejtve.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Bizony. Nekem másodszorra nem akartak megadni de megfenyegettem a helpdeskes jó nénikéjét is. Rögtön visszautalták

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Halleluja
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
Sokszor 1 euró már nem.

-
bok92
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Van egyébként olyan oldal ahol promó kódokat lehet találni?

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
Jo egyertelmu persze, de nah... Idiotasag kulon kezelni az esti alvast es a napet. Plane hogy neha nem is tudom elore melyik lesz belole.

-
törölt tag
válasz
Totheground
üzenetére
+1
-
bigdady
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
Cannot be loaded...
-
bigdady
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
Frissult ja de utana store engedte az elozo verziot letolteni ios7-hez megis osszekavarodott.
Ezt koszi kiprobalom -
legiaap
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Kutya nem veszi meg majd így. Lejjebb fog menni az az ár.
-
chemand
aktív tag
válasz
Totheground
üzenetére
Húúú, most nagyon égek!
A keresőbe véletlenül nem DSLR-t, hanem DSRL-t írtam. Már fáradt vagyok, jobb lesz pihennem. Mindenkinek köszi. Ez nagyon gáz. 
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Így van. Nincs benne iAP
Amikor fizetős 16€. -
nofi
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Mondjuk ha tényleg elsők között kapja meg a touch ID-t, az elég jó. Egyedül az 50 dolcsis desktop ár ami miatt húzom a szám.
-
legiaap
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Én is ingyen szereztem anno. Jó kis cucc. Minden jelszóm, adatom vele tárolok.
-
galaxys80
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Egyelőre sajnos nem készülök Japánba, így ezt még valahogy túlélném.

Valóban nagyon jó a google és az Apple megoldása , viszont mindegyik online. -
legiaap
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
És pont az a lényeg, hogy lehessen váltogatni. Ipad-en van csomó albumom és azzal a számmal kezdek amelyikkel akarok és akkor léptetek amikor akarok. Ez nem megy iPhone-on. Egy órában hatszor lehet csak léptetni. Ja és van egy 1,5 órás mix playlistem amit nem tudok lejátszani iPhone-on. Hiába kattintok rá vagy a keverés gombra semmi nem történik. Viszont ha már kettő szám van egy playlistben akkor rá tudok nyomni a keverésre. Amúgy előfizettem egyszer abban a reményben, hogy egy accounttal két telefonon is lehet külön zenét hallgatni, így párom is használhatja. Hát nem. Ezért lemondtuk.
-
Oliverda
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Ez rendes tőled, de sajnos kb. 50 emberből 1 gondolja így. Ki fogunk találni erre is valamit, hisz nem túl bonyolult megtudni, hogy ki blokkolja a reklámokat.

legiaap: Miért nem? Mivel gyakorlatilag nem írtál semmit, ezért akár azt is mondhatnám, hogy neked sem, de inkább azt kérem, hogy írd meg privátban!
Téma OFF!
-
lacy86
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Amugy tiszta Win8!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ragnar95
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Asszem akkor fogom otthagyni a foursquare-t a francba

-
nofi
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Egyszer próbáltam, de nem sikerült. Akkor legközelebb nem adom fel ilyen könnyen, köszi!

-
TheMarci
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Sehogy nem lehet már, vagy később sem?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Csodálkoztam is,h miért nem kapom már a 3 pontokat a majorként való check-in-ekért, de akkor emiatt volt
Nem hiszem el,h így elk*rtak egy ilyen jó appot, csak mert nem használják annyian, mint a fb-ot v twittert...Innentől csak még kevesebben fogják használni.... 
-
Ragnar95
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Énis elég aktív 4sq user vagyok, de ahogy elolvastam,h mi lesz a Swarmban, egyből tudtam,h jobb nekem, ha maradok a mostani appnál, így nem is váltottam, ezek szerint jól tettem

-
nofi
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Szerintem a legbosszantóbb a folyamatos gps használat. Én legalábbis sehogy nem tudtam lelőni, hiába kapcsolatm ki a helyzet megosztástását...
-
TheMarci
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Én le is töröltem rögtön, nem vagyok annyira hikomat, hogy ne tudjak egy programon belül két funkcióval elbírni, hogy becsekkolás, meg keresés, nagyon szerettem egyben, hogy könnyen rá lehett keresni új helyekre, meg egyben volt az egész.
A mostani verzió csak fog működni, max nem frissítek. -
TheMarci
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Ott van utána, hogy https-t, nem tömörít, meg úgyis a Chromeról van szó, tehát már alapból nézi, mit böngészel.

-
erdoke
titán
válasz
Totheground
üzenetére
Egyelőre nem látom, miért adnék érte 1-2 dollárnál többet, tekintve hogy szinte az összes jobb naptár app megvan. Kipróbálni annyiért durva.
(#14227) TXT
Van ott hibajelentés, csak nem dobja az arcodba. -
Mela Kehes
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Csábít, de kicsit borsos.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Minek adjak 16€-t érte ha a PasswordBox ingyen volt es kiválóan működik iOS-en, droidon es asztali Chrome-on?
-
erdoke
titán
válasz
Totheground
üzenetére
WinMo 5 óta eWallet van fent nálam, akkor még nem volt 1Password. Talán a fejlesztője csattogós szárnyú falepkét tologatott abban az időben.

Egyébként tökéletesen működik és szinkronizál 5 eszköz között, szóval nem éreztem hiányát másnak. -
nord_
veterán
válasz
Totheground
üzenetére

-
Nescafé
őstag
válasz
Totheground
üzenetére
Akkor igen

köszönöm. -
bigdady
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
Csak try erejéig
-
Blaise
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
De, van külön iPhone és IPad OneNote kliens.
-
randras
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Fene egye meg... az nem ér, ha a Telekomnál dolgozom, de másik szolgáltatónál vagyok?

-
Blaise
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Én OneNote-ot használok elég régóta, ami ráadásul ingyenes, mivel tud ez többet?
-
randras
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Hogyhogy?

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Tőlem?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ilyen felfogással kőbaltát is lehetne használni acél helyett, 

Persze, akinek majomra tellik, telljék banánra is, azért ez szerintem nevetséges. 5gb/device még azt mondom, okés, de így...
Akkor most?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A keresőbe véletlenül nem DSLR-t, hanem DSRL-t írtam. Már fáradt vagyok, jobb lesz pihennem. Mindenkinek köszi. Ez nagyon gáz.