Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
válasz
HoppMaster
üzenetére
Nekem is detto. Az enyém már 3 éves szóval lehet, hogy a véget járja.
Ami érdekes, hogy a zenét jól bírja, viszont pl hívásoknál hamar eldobja magát először a jobb (pedig nem merül le), aztán egy idő múlva a bal. -
Totheground
addikt
válasz
devil-k
üzenetére
“Apple takes all reports of security threats seriously. We have thoroughly investigated the researcher’s report and, based on the information provided, have concluded these issues do not pose an immediate risk to our users. The researcher identified three issues in Mail, but alone they are insufficient to bypass iPhone and iPad security protections, and we have found no evidence they were used against customers. These potential issues will be addressed in a software update soon. We value our collaboration with security researchers to help keep our users safe and will be crediting the researcher for their assistance.”
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem kell ahhoz tinilánynak lenni.
De a B612, amit itt használunk, nem erre van.
-
Totheground
addikt
Én kifejezetten örülök az előfizetéses modellnek, a folyamatos revenue stream sokkal tovább a piacon fogja tartani a nekem fontos appokat.
Egyébként melyikőtök menne el úgy dolgozni, hogy előre megkapja mondjuk 3 évi fizuját, és utána egy fillért sem a következő három évben? Na ugye. -
Totheground
addikt
-
Totheground
addikt
En szemely szerint meg pont szeretem, mert hosszu tavon garantalja azon keves, de fontos app gazdasagossagat es fenntarthatosagat, amik szamomra "letfontossaguak" (pl. 1Password).
-
Totheground
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Ez csak azt mutatja, hogy a holap kodolasa tragya. Desktopon is van olyan, hogy egy oldal szar bizonyos browser alatt mig a masikkal tokeletes. Ez a szar weblap ismerve.
-
Totheground
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Legalábbis mintha anno csinálta volna, most nem úgy tűnik. Lehet a FT miatt, lehet hogy megváltozott.
-
Totheground
addikt
-
Totheground
addikt
válasz
Praetorianus
üzenetére
Szerintem az ingyenes EN-al az a legnagyobb baj, hogy max 2 eszkozt enged. Azaz ha van egy gep, egy telefon meg egy tablet, akkor valamelyik maris kiesik.
-
Totheground
addikt
válasz
moleculez
üzenetére
Szerintem azt, hogy folyamatosan megy a felvetel, es annak a megallitasa nelkul tudja discardolni azt a reszt, amit eddig felvett, ha ott nem tortenik semmi erdekes, igy sporolva a hellyel, hogy folyamatosan tudjon rogziteni, amig be nem kovetkezik, amit var.
En nem tudok ilyen appot. -
Totheground
addikt
válasz
bigdady
üzenetére
Szerintem ez a legdragabb app, amit hasznalok (PRO telon meg mac-en is), de naked baromira megeri. Tenyleg a legjobb app a kulonbozo todok/projectek kezelesere, bar az igaz, hogy sok ember az app tudasanak nagy reszere nincs szuksege. De igy, hogy ingyen ki lehet probalni 2 hetre (utana read onlyba megy), ajanlom mindenkinek.
-
Totheground
addikt
Nem betörtek, csak pár gyökér celeb icloudjához fértek hozzá kitalált (Password123, LetMeIn0, etc) vagy máshonnan ellopott jelszó alapján.
Amúgy meg a 1Password szinkronizál wifin is közvetlenül és akkor sehol nem kell tárolni. Bár az már szerintem kellemetlenül sok megkötöttség.
-
Totheground
addikt
válasz
Rage47
üzenetére
Rootolva tud ilyet szerintem max, akkor meg az ember b*szhatja, mert a legtöbb céges secu profil ellenőrzi ezt és a RootCloak sem mindig cseszi át. Samsungnál meg ugye ugrik a gari is (és sok cég alapból csak Konx-os droidra engedi a céges hozzáférést - főleg ahol PII/SPI is lehet a mailekben).
Egyébként ez kb az egyetlen dolog, amiben a BB10 többet tud. -
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Amennyire tudom, nem, és épp itt van a probléma.
@Little hulk
Nincs. Max talán JB-el. -
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Jó része kamu vagy szimpla hangfelvevő. JB nélkül nem megoldható (max ha a hívást átirányítod átnyomod egy harmadik szolgáltatón, aki így rögzíti).
-
Totheground
addikt
Nálam a 1Password az all-time favorit.
-
Totheground
addikt
Na, nálam megérkezett androidra is.
-
Totheground
addikt
Engem inkább az zavar, hogy érzetre ez most valami fótós app mellékesen chat funkcióval. Mindenhonnan a kib* kamera indul el.
-
Totheground
addikt
Akkor azt hiszem itt az ideje OneMote-ra váltani.
Evernote limits basic accounts to two devices and raises prices for paid subscriptions
-
Totheground
addikt
Használjatok Tweetbot-ot, a gyári twitter egy kalap szar.
-
Totheground
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Meg a "menj bele" sem éppen szép de ezt most így sikerült.

-
Totheground
addikt
Na, Spark 1.6.1 Early access
Finally, the Badge now works properly by showing an exact number of unread emails in your Inbox. Previously badge count represented the number on unread email threads. This change allowed us to make Spark badge count more accurate. It will also automatically update when you read emails on other devices or in other apps. Moreover, iOS Background App Refresh is no longer required for badges to work.
Azt hiszem ez páraknak hiányzott.

-
Totheground
addikt
Mondjuk a Sparknal figyeljetek arra, hogy mi van beállítva, azaz hogy jelezzen minden új mailt, vagy csak a fontosabbakat. Ha az utóbbi van beállítva, akkor lehet, hogy azért nem megy át. Viszont egy idő után tök jól szelektál, nekem már csak akkor szól, amikor tényleg valami érdekes jön, a hírlevelekre meg sem rezzen (bár azok is ott vannak persze, amikor megnyitom).
-
Totheground
addikt
Szerintem most a Spark a legjobb.
-
Totheground
addikt
Ha már weather app, a Dark Skies-t próbálta már valaki? Tudom, hogy a magyar store-ban nem elérhető, de a weather.io-ról szedi az adatokat, az meg simán működik közép euban is.
-
Totheground
addikt
Na, ma az Omni ismét bizonyította, hogy az appjaik megérik az árukat, már csak az mellé járró assistance miatt is (mondjuk én csak az OmniFocus-t használom, de azt telón, iPaden és macen is).
Beta verzión vagyok és valamiért a legújabb buildet a beépített updater nem tudta leszedni. Feldobta, hogy ha gondolom, küldjem el a logokat mailben. 15 (!!) percen belül rámírt egy supportos a megoldással. Nem semmi... -
Totheground
addikt
válasz
legiaap
üzenetére
Ezt jónak mondod, mert egyébként nem szokott érdekelni és ugyanezt az érvelést szoktam hozni azoknak, akik a TouchID miatt szaroznak.
Viszont gyűlölöm a reklámokat (nem véletlenül fizetek mindenért, amiért lehet, hogy elkerüljem) és nem vagyok hajlandó a Google rendelkezésére bocsátani bárminemű adatomat, hogy az alapján reklámot kalibráljon. Nem érdekel, hogy ingyen van (azaz NINCS ingyen, csak nem kpban fizetsz). -
Totheground
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Na bakker, most játszatom újra a Commandos-t...
-
Totheground
addikt
Ezzel a 3D Apple maps-el tok jókat lehet játszani. Épp az előbb néztem be az összes szomszéd kertjébe.

-
Totheground
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Így is sok minden van már ott, kell a francnak még egy ekkora, tök irreleváns widget.

-
Totheground
addikt
Ismert bug, javítva lesz a következő iosben.
-
Totheground
addikt
-
Totheground
addikt
Használja valaki a Screens VNC appot? Félárom egész jónak tűnik. És ha jól gondolom, a MAS-ban lévő verzió meg ugyanúgy cliens, azt nem kell megvenni, hanem a gépre csak az ingyenes connect kell. Használja innen valaki?
-
Totheground
addikt
Olyan 20 perc múlva lesz pár Day One promo kód, hátha érdekel valakit.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)