Hirdetés
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Kézikonzol móddal támad a Realme legújabb gamer mobilja
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- Mobil flották
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubid
senior tag
FMA-ról nincs valami hír ?
Én azóta nem kaptam egy új app-ot sem, mióta volt az 540 kredites

Pedig már alig kell a 300-hez
-
nord_
veterán
Kikapcsolható (három állásban) az épületmegjelenítés:

Ami nagyon tetszik benne, hogy nem csak simán kiteszi a sebességhatárt, hanem - hogy ha úgy állítod be - előre is jelzi, hogy mi lesz a következő. Emellett a forgalmi infót is ingyen adják: bal oldalon fent (természetesen ez adatkapcsolatos játék):

-
nullzero
tag
Hát lehet hogy a dizájnja állat, csak éppen rohadtul nem praktikus. Sokkal gyorsabban használható Convert Any Unit, illetve az ingyenes változata.
Ha pl azt akarod megtudni, hogy 75 mérföld az hány km, akkor gyorsabb pár betűt gépelni, mint a szépen dizájnolt tárcsázón kitekergetni.Viszont tény, hogy az ingyenesben van alul reklám. Csak speciel nem érdekel, nem takar ki semmit.
-
Blyan
félisten
Ideiglenesen ingyenessé vált konverter app, a dizájnja nagyon állat. [link]
-
jimhun
senior tag
Koszi
En egy kicsit attol felek hogy szaggat esetleg, mivel lattam a kepeket rola es ugy hirdetik hogy 3D-s a terkep ugy hogy megjeleniti az epuleteket is (pl Eiffel torony, Tower stb), az ilyent nem szokta szeretni a telefon. Nem lassu? Vagy esetleg ki lehet ezeket kapcsolni? -
nord_
veterán
Szerintem a második legjobb a TomTom után. (Sőt, a mostani változat mo-i térképi állománya a Sygicnek frissebb!) Kicsit óvatosan tervez, mindig hamarább érek vele a célhoz, mint ahogy ő számolja.
Rendkívül testreszabható, kellemes progi. A TeleAtlas térképe régi beidegződések alapján (korábban sokat szidott) gyengesége is a múlté, már kiválóan használható itthon is. Pár éve még az iGO-féle TopMap volt egyértelműen a legjobb, most már ezt nem merném kijelenteni.
Az ára verhetetlen, ennél olcsóbb sose volt, de full EU-t amúgy se ad senki ennyiért. -
Blyan
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Lám, erről beszéltem. Ha full eu térképről van szó, akkor a nem offline navi már eléggé pénznyelő dolog.
-
jimhun
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Azt kicsit huzos lenne hasznalni Europaban a roaming dijak miatt, de egyebkent ha az ember nem megy kulfoldre ugy jo.
Pont azert kell teljes Europa mert egesz Europaban akarom hasznalni, nem csak otthon. -
Kicsirics77
veterán
kell hozzá mobilnet de ha jól be van állítva akkor havi 100mb-ből elvan
egyébként ha telepíted akkor csak a frissítéseket szedi le nekem melóhely és lakás közt kb 2mb-t zabál mobilnetből,de lehet netnélkül is használni csak akkor nem látod az esetleges utinfókat menet közben. -
Blyan
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Csak nem offline. vagy igen? Illetve le lehet tölteni egy adott útvonalat előre.
Amúgy tényleg jó cucc.
-
jimhun
senior tag
Hali
hasznal itt valaki Sygic-ot navigaciora? Most 29Euro az Europa terkep ami jo vetelnek tunik.
Kerdes mennyire hasznalhato, nem szaggat-e peldaul?
Nem tudok donteni Sygic vagy a CoPilot kozott... -
arkades
senior tag
A "calloo" nevű appot használja valaki? Azért kérdezem, mert nálam eléggé meríti az akksit. Kíváncsi lennék másnál is így van-e?
-
Keksz
senior tag
Egyszer leszedtem a TheEndApp -ot, ingyen.
Most elindítom és tele van baszva reklámmal. Két játék között más játékajánló van "full screen"-ben.
És reklámozza hogy vegyem megy a TheEndApp Pro-t...Elég mocskos húzás vmit átrakni ingyenesbe, majd utána felrakni 1 másik verziót...
Nem?Ja, és ráadásul 2,7 €
Szóval most azért sem veszem meg, mert 4-5 havonta elindítom egyszer.
(A temple run 2 után jutott eszembe egyébként, először nem is tudtam h a telefonon van vagy sem...) -
Hooper
őstag
Tudnàtok nekem ajánlani appot ami a wifi jelerősséget méri / wifi diagnosztikára szolgál?
(Ha lehet Free, de fizetős is lehet ha csak az van)
Köszönöm
-
Mela Kehes
addikt
Végre nekem van szerencsém!

-
BossBoss
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nálam sem mutat semmit...
nullzero:
Nekem megy. (NYME) Mondjuk néha ugrál a felugró ablak, de jól használható.
-
peugeotmate
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nálam sincs semmi.
-
bobooo
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nálad lehet, nálam nem

-
ubid
senior tag
Ágy látom FMA-n nem véletlenül adtak most 540 kredites appot

azóta se jött semmi se.
pedig már csak egy 180 kredites kéne és megvan megint a 3000 -
nullzero
tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Van az is. Csak sokszor nem viszem magammal, mert nehéz és mert messze kell menni, és mert nem merném otthagyni a hátizsákom sehol, és a vécére is laptoppal mehetnék. Ha komoly munka van, akkor persze viszem. Ilyen két perc neptunozásra viszont jó (lenne) az iPhone.
Opera Minit már próbáltam, nem működött. Adok neki még egy esélyt, de nem várok sokat.
-
TheMarci
addikt
Esetleg, ha netalántán menne az asztali géped 0/24, legalábbis nekem amikor volt, akkor ment, egy logmein, vagy hasonló távoli asztali klienssel a mobilról az asztalin keresztül tudsz belépni a neptunba.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
nullzero
üzenetére
Elég bugos. Konkrétan a leveleket nem tudom elolvasni se safarival se pedig Chrome-val. De ha neked olyan fontos, próbáld meg Operával, hátha. Vizsgát felvenni még nem próbáltam vele, de megmondom őszintén, az ilyeneket nem is telefonról csinálnám!
Meg szoktam nézni rajta, hogy mikor és hol van órám, ha útközben elfelejtem. De maximum ennyi.Érdemes lenne egyébként lecserélni az asztalidat egy notira ha van rá mód. Meg merem kockáztatni, hogy 90% Főiskolás/Egyetemista hallgatónak laptopja van. Nem hiába...
-
nullzero
tag
Eddigi legfontosabb kérdésem következik: kinek és hogy sikerült iPhone-ról használnia az egyetemi Neptun rendszert? Amúgy BME, ha számít.
Nagyon kellene, mert egy-két tárgy felvételéért vagy órarendért nincs kedvem átutazni a várost a PC-m miatt. -
Haart
addikt
Van olyan böngésző ami tud dektop módban weboldalakat megnyitni
Tehát pl az index.hu-ra nem az m.index.hu fog bejönni, hanem úgy veszi alapból mintha számítógépről néznéd. -
Haart
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Thx

-
Játékpénzből megvettem ezt

DataMan Next - nagyon tetszik ez a design
-
jimhun
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
A Copytrans Manager az ingyenes es Itunes nelkul lehet zeneket felrakni a telefonra. Regebben hasznaltam jol mukodik, de wifi-n asszem nem megy.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én nem ismerek egy ilyet se, nekem jó barátom az iTunes

-
Haart
addikt
Új vagyok a témában most léptem be a klubba egy iphone 5-el. Kérdésem hogy melyik a legjobb progi amiből jó háttereket lehet lehet leszedni/betenni.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Csak olyan van, ahol magába a programba rakod a zenéket és akkor ott is játszod le, nem a gyári zene appban.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
Hát ez a kérdés bennem is felmerült! Nekem fogalmam sincs, megmondom az őszintét.
Mindig benézek a giftekhez is, hátha van ott valami!
Eddig még nem jártam szerencsével sajna, de van még 15 dollárom + 2000 credit. Szerintem kihúzom vele egy ideig, nem nagyon kell most semmi feleslegesen meg nem költöm! 
-
Ragnar95
félisten
válasz
peugeotmate
üzenetére
Valószínűleg ja
Szóval szerencse kérdése az egész... 
-
peugeotmate
addikt
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Nem rád gondoltam, aki leírta az i4-et, hanem arra, akinek először reagáltam!

Én még ezzel a grafikával is kibírom (bőven!), pláne hogy nem is látok nap mint nap i5-öt. Persze, mindig lesz jobb, meg újabb, ez a rendje, csak azért még nem kell kárhozatra ítélni az i4-et, amiért egy, grafikai szempontból nem is túl acélos játék (Temple Run 2) nem fut mindenkinél teljesen jól. (És most megint csak nem rád értettem!)
Béke!ON:
FMA-nál ezt az "akciót", hogy 3 ajándék kártyát lehet naponta nyerni úgy kell elképzelni, hogyha épp akkor keveredek fel az oldalukra, akkor ott lesz ennek az ikonja (random időpontban), rákattintok majd kapok egyet ajándékba, így én leszek a nap egyik nyertese?
-
Ragnar95
félisten
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Ez egyértelmű, hogy meg lehetne nyújtani ezt a periódust hosszabbra is, de 2-3 évente akkor is szükséges lenne a hardvercsere, mivel annyi idő alatt elég sokat fejlődnek a játékok....
Viszont telóknál nem is elsősorban a játékok miatt kell az új hardver, hanem a rendszer miatt, bár azt is nyilván lehetne még jobban optimalizálni is, de azért iPhone-nál ígyis elég ideális a terméktámogatás ideje és ha ugyanolyan jól funt az iOS6 és full ugyanazt tudná 3GS-en és iPhone 5-ön is, akkor jóval kevesebben váltanának, tehát azért érthető a dolog... -
MeghaL0L
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
Na na na!!! Nagyon nagyon félre értettél! Épp ez az, hogy soha nem írok le egy régebbi modelt sem. Sőt!
Egyenesen elítélem, amikor valaki lefikáz egy régebbi ( ???? Hol régi egy két éves modell, amit ezer kínálatban lehet kapni zsír újan???) modelt.Grafikai különbségek meg sajnos igen is vannak és simán tudnák úgy csinálni , hogy ugyan azt adja vissza 4-en mint 5ösön!

Itt egy példa! És igen, iPhone 5-ön tényleg ilyen és i4-en meg olyan. Élőben is tapasztaltam.
(#5229) Ragnar95:: Hát figyelj. Ez szerintem mind csak akarat kérdése lenne.(De minek akarjanak maguknak rosszat, ha ez nekik mind haszon?) Ez a piac. Ha nem lennének követelmények , nem lennének új hardverek. Ennyire egyszerű. Természetesen kellenek fejlesztések, jobb hardverek, de nem feltétlenül ilyen időközönként. Sokkal ki lehetne tolni a periódust, de ez mind a pénzről szól!
-
nullzero
tag
Egy jó zenelejátszó appot keresek.
Anyival kell többet tudnia a gyári Music appnál, hogy tudjon netről böngészővel illetve wifivel a gépről letölteni zenét iTunes nélkül. Ezeket pedig utána együtt kezelni.
Mit tudtok ajánlani?Legjobb persze az ingyenes. Köszi!
-
Ragnar95
félisten
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Már nem azért, de nem viccből van a játékoknak minimum gépigénye....Oké, hogy elég jól lehet optimalizálni a legtöbb játékot és ezt sokszor kihagyják, azért olyan nagyok a gépigények, de ettől még ezt így kijelenteni,h bármi elfut bármin, hülyegés....
Pl a 3G-n bármilyen jól is optimalizálnák a mostani játékokat, nem futnának el, főleg nem retina felbontáson, mivel egyszerűen kevés hozzá az a hardver...
Attól most tekintsünk el,h nem ratina a 3G kijelzője

-
peugeotmate
addikt
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Amíg csak az alkalmazás betöltési ideje közt van nehány másodperc különbség az i4 és az i4S/i5 duó között, addig az engem nem érdekel. Ezen kívül milyen különbséget kéne még észrevennem? Grafika terén milyen változásokat látsz?
Persze nem azt mondom, hogy az újabb modellek nem jobbak, de nem kell leírni a korábbit sem.
Illetve én csak azt nem szeretem, ha már azért elás valaki egy készüléket, mivel nehány embernél néha meg megakad egy játék (mint ahogy a másik kolléga tette, holott neki nem is i4-e van). Nem értem miért kell néha csak úgy odaröfögni egy egy "okosságot". -
MeghaL0L
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
Persze, hogy a programíróké. Ha akarnák, akkor a legkisebb hardveren is elfutna akármi!
De nem akarják! Vajon miért?
Így ugyan ott vagyunk... Persze megy rajta a MC3 vagy az Asphalt 7. De ha csak egy 4S mellé teszed , máris látod a különbséget elég erősen. Direkt nem is 5-öt mondok. (Végeredményben a 4S ugyan ott van mint az 5. Nem érdekelnek a számok. A saját szememnek hiszek és nagyon kevés eltérés van a 4S és az 5 között játék terén! Ja és ez sem a grafikában, mert az dettó ugyan az a kettőn, hanem abba a pár másodperc gyorsaság eltérésben, míg betölt!
) -
DiVaD
senior tag
Most nézem, aki nem regisztrált csak elindította azért 300pont járt.

Ez a Haloo vagy mi egy újabb gyöngyszem... Elindítom, nem engedélyezem a Facebook kapcsolódást, erre hiba uzivel lefagy...
de a 80creditet szerencsére megadta 
-
DiVaD
senior tag
Közben jóváírták az 540credites comm-ot FMA-n, most néztem.

-
jimhun
senior tag
Hali
Ez a Temple Run 2 masnal is szaggat Iphone 4-en neha?
Egy csomoszor ugy szaggat be hogy pont kezdhetem ujra.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mi magyarok mindig szívunk!

De lényeg a lényeg. Nem igazán használok fordítót, ritkán fordul elő, hogy nem tudok valamit!
( volt itt ez a freeappdaily-s kiírás, azzal meggyűlt a bajunk az angol nyelv sajátosságai miatt, de csak összehoztuk! )
Egoizmust félre téve. Egy-egy szóba ha nem vagyok biztos akkor arra rákeresek, de nem mondatokra. Így nincs problémám a Google Translate-el sem, de azért mégis jobb egy biztosabb app a kellemetlen véletlenek elkerülése szempontjából. -
vadászcsiga
félisten
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Google fordítótól sokat ne várj, magyarra nagyon szarúl fordít. Én egyáltalán nem használom, a Bing magasan veri, igaz ezt windowson. Van appstore-ban is ami azt használja de már nem tudom a nevét.
Google fordítót csak valamilyen nyelvről angolra fordításnál használom mert azt viszont kiválóan tudja.
-
MeghaL0L
addikt
Figyeljetek már! Ezt az iTranslate voice nevű alkalmazást mindenki dicséri!
Hát lekaptam most gyorsan.Értem én, ha kemény, összetett mondatokat nem tud lefordítani... De ebben mi volt a bonyolult?
Főleg, hogy ekkora marhaságot mondott rá!Ez aztán megérte az 1$ -t!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy csak én töröm a magyartot?

-
MeghaL0L
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Akkor mindenki örül, mindenki tud mindent!

-
Mela Kehes
addikt
Egy Game Center-ben lévő "barátom" email címét hogyan lehetne megszerezni?
-
MeghaL0L
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
A sivatagitevecápa kapjon el, ha értem ezt
:Nálam úgy van hogy a magyar acc az otp-s és a crediteket ezzel gyűjtöttem.
Gyűjtögetni tök mindegy mivel gyűjtögeted, afganisztáni acc is jó!
A beváltáshoz kell US. Tehát én úgy gondolom, hogy US-al beváltod és e melett van egy magyar is, ami OTP-s. Tehát ugyan úgy csinálod , mint mindenki más!
És ebben az esetben igen, nincs miről levonni, tehát a credit keretedet ha feléled, akkor annyi. Nem kérdezi meg, hogy van e másik accod, amiről levonhatja e a zsoszót! 
Összegezve: Van két accod! Egy US és egy HU. US-al FMA-zol és ide váltod ki a dollárokat a creditekből. HU meg van, ha KP-ra akarsz venni valamit, mert esetleg nincs kes az US accon!
Jólmondom?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bull84ghia
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Csak kicsit későn esett le a dolog 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Packeta
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- Apple Watch Series 11 46MM 100% Akkuval Fekete színben 2026.09.19-ig Apple Garanciával
- Asus Zenfone 10 16/512 garanciával - mint az új
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) vagy iOS -es telefont és regeld be a te Ref.linkeddel. Telefononként 200 credit. Csak találsz a környezetedbe egy két droidot! 
, azt hiszem igy nem lesz egy rossz vetel.

Tehát pl az index.hu-ra nem az m.index.hu fog bejönni, hanem úgy veszi alapból mintha számítógépről néznéd.

Eddig még nem jártam szerencsével sajna, de van még 15 dollárom + 2000 credit. Szerintem kihúzom vele egy ideig, nem nagyon kell most semmi feleslegesen meg nem költöm! 

Pl a 3G-n bármilyen jól is optimalizálnák a mostani játékokat, nem futnának el, főleg nem retina felbontáson, mivel egyszerűen kevés hozzá az a hardver...