Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Apum hamarosan Kínába repül és érdeklődik, hogy ott hogyan tudja ha egyáltalán tudja majd használni a saját telefonját. Ott működnek az ilyen Nomad, Airalo és társaik?
Ha valakinek van tapasztalata és megosztja azt megköszönöm.
-
Sziasztok!
Van esetleg iPad-re olyan alkalmazás ami tud olvasni DICOM képfile-okat és azokat össze is tudja illeszteni és 3D modellt generálni?
Köszi
-
Sziasztok!
Meditációs alkalmazást keresek.
Eddig a Headspace-t használtam de lejárt a trial és kellene vennem valamit. Februárig van kedvezményes éves előfizetés ami 1 évre kb 16-17 ezer forint lenne.
A kérdésem, hogy ti mit ajánlotok? Olvastam még az Insight Timer-ről. Esetleg azt használja valaki?
Köszi
-
Sziasztok!
Hitman sniper: a chiper nevu puska utolso darabja nem akar feloldodni.
Dr ralph ashbury-nel van de semmi. Mar vegigvittem a jatekot de nem nyilt meg. 11 millio pontom van. Valami tipp? Ja es valahogy lehet valogatni a kuldik kozott?Koszi
-
Sziasztok!
RAW fotozashoz milyen appot hasznaltok? En a Manual-t neztem ki. Esteleg arrol tapasztalat?
Koszi
-
Sziasztok!
Milyen appot ajanlotok amivel iPhone SE-vel tudok DNG-ben vagy RAW-ban fotozni. Esetleg a Camera plus kepes erre?
Koszi
-
Sziasztok!
A messenger nektek mukodik? Nekem egy napja csak teker hogy connecting de semmi. Valami tipp?
(Restart mar volt, az alkalmazast is ujrainditottam)Koszi
-
Sziasztok!
Szerintetek miert van az, hogy az utobbi par honapban nem erkezett jatek Metal API-val? A lista a store-on kb 3 honapja valtozatlan pedig azota jelentek meg AAA jatekok is de egyikuk sem hasznalja az uj API-t. Kivancsi vagyok hogy a wwdc-n lesz-e rola szo, mert fontos lenne hogy a fejlesztok kihasznaljak ezt a lehetoseget, mert az aksiido drasztikusan novekszik az uj api hasznalataval.
Nektek mi a velemenyetek?
-
Sziasztok!
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy az alkalmazások (már amelyik támogatja) magyarul fusson? (Legfőképp a Facebook érdekelne)
Köszi
-
Sziasztok!
A Radiation Islandot probalta mar valaki? Ha igen leirna a velemenyet?
Koszi
-
Sziasztok!
IB3:
Ugye van ISA. Most egy ketkezes dual fegyverem van. Ez jo mert baromi sokat sebez, viszont kb lehetetlen vele vedeni az ellenfel komboit, mig a masik karakterrel ugye ha bebujok a pajzs moge akkor az ved minden tamadast. A kerdesem h isa-nal is lehet karddal meg pajzzsal nyomulni, vagy ezt csak siris-nel lehet?
Ha nem akkor mit csinaljak mert hiaba a nagy utoero ha nem tudok jol vedekezni.Koszi
-
Ac pirates 1.79€!
Szerintetek megeri? Jo jatek?
-
Masnak is csal az asphalt 8? Egyszeruen kiautozom a maximumumot 0 hiba es ugy is ramvernek vagy 40 mp-et egy 4 perces palyan... Kicsit lehuzasnak erzem.
-
Tudtok valami jo kis nevnap figyelmezteto alkalmazast?
-
Köszi, akkor lehet előfizetek, ráadásul feb 28-ig két hónap ingyen van. A 320 kbps már elég baráti, sőt nekem bőven elég. appon belül tudom amúgy letöltögetni a számokat és offline hallgatni?
-
Aki használ Spotify-t annak mennyi adatforgalmat eszik meg?
Gondolkodom a használatán, mert 7gb-os netem van, csak azért jó lenne tudni...Köszi
-
Sziasztok !
Tudtok valami progit amiben meg tudom nyitni a gif fajlokat normalisan?Koszi
-
Megszeretném venni a fifa 14-et. De nem tudom. Inapp-ban azt írja h nincs internet. Az originbe sem enged belépni. Másnak megy?
-
GTA: San Andreas tölthető!!!
Más: FB autoplay nem fogja bezabálni az adatforgalmat?

-
Más sem tudja frissíteni a FB-pt 6.7-ről 6.7.1-re? Nekem nem megy. Most letöröltem az appot, és nem tudja felrakni store-ból...
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nekem kiírta, hogy egész napos eseményem lesz. De csak szóban.
-
Hosszú idő után frissül a Google Translate! Végre van i5 support, és belekerültek az androidos funkciók is. Érdemes beszerezni. Így ez a legjobb ingyenes szótár progi.
-
Sziasztok!
Egy kis droid móka után úgy döntöttem, hogy ideje visszatérni a gyökerekhez. Az lenne a kérésem, hogy valaki dobjon legyen szíves egy FMA linket.
Köszi
-
Melyik a legjobb ingyenes "futó" app? (Sportoláshoz)
Köszi
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
A világ legnagyobb fogadó cége, nem fognak átverni. Minden tiszta, de az ÁSZF-et meg a 15000 Ft-os bonusz feltételeit olvasd el. Használd bátran.
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
bet365
Online tudsz nézni baromi sok mérkőzést, amit a tv pl nem is ad. Nekem többek között ezért van acc-om.
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Megvettem...

-
Meddig lesz az akció? Mert nagyon gondolkodom. Ha más nem elvből meg kéne venni.

-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
De egy dollár 300 kredit, ez pedig egy dollár, ergo max nyertem 20 kreditet. Vagy már este nem megy a matek...

-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
MIből?

-
Van egy app 320-ért de fizetős.

-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Sim city, fifa nagyon jó.
-
Kifutottam az időből de óriási EA akció van!
Minden 0.89€. -
Ezt a mostani 235-set másnak sem hajlandó megadni?
-
Van új nyitó hsz-ünk!

-
Meglett az első 10 dolcsim! Milestone.

Bakker h csak most kezdtem el használni...
Vans?: köszi
-
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem ezeket adta: Spider Dolitare, Crime Inc. HD = 80 kredit, Mini golf MatchUp=240 kredit. Szum=400 kredit.
-
Ma három app volt FMA-n! Érdemes felnézni.
-
Az amazon szállít mo-ra is vagy csak az usa-ba? A krediteket hogyan tudom beváltani amazonra?
-
Van egy török app fma-n...
(de lehet csak nekem) -
válasz
peugeotmate
üzenetére
Én sírtam.
BTW felkínálta a DonkinDounot-ot, de mivel nem a us acc-al voltam bejelentkezve ezért ne mtudtam letölteni, viszont ott van a redeemed appoknál. Akkor megkaptam érte a kreditet?
-
Van FMA-n úja app!
iOS office2013-ról van vmi infó, hogy lesz-e és ha igen akkor mikor?
-
Másnak sincs app két napja fma-n?

-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Van vmi trükk amivel lehet gyorsítani a folyamatot?

-
Arra van vmi ötlet, hogy fifa13-ban ha megcsinálok egy challenge.et akkor egy ideje nem ad semmi xp-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Eladó Konfig I5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD 512GB HDD RTX3070 8GB! VER 2.0
- Eladó SK Hynix PC801 2TB M.2 2280 NVMe PCIe Gen4x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- Eladó kártyafüggetlen Google Pixel 8a 128 GB okostelefon, fekete (Obsidian) színben
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)