- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
walakii
tag
Sziasztok. Először is nagyon friss vagyok az iPhone terén ( most újítottam be egy iPhone 5öt, 6.0.1-es iOS van rajta, nem frissítettem még 6.0.2-re), és bár igyekszem mindenre rájönni, mégis nagyon vakon vagyok. Arra már rájöttem, hogy a fotókat iTunes-al pakoltam rá, de ekkor nem tudtam az adott fotókat sehogy sem kitörölni a telóból, csak ha üres mappát tallóztam rá iTunes-ban, de akkor meg minden fotót törölt. Na ezt most áthidaltam Google Drive-al, feltöltöttem ide a képeket és letöltve már lehet törölni is egyenként. De, és itt vagyok most elakadva. Jelenleg a filmtekercsben vannak a fotók, illetve csináltam mappákat/albumokat amibe pakoltam képeket, de az a baj, hogy a filmtekercsben is megmaradtak a képek. Ha innen törölni akarom akkor az albumokból is törli. Erre keresnék valami megoldást, hogyan lehetne mappákba/albumokba rendezni a speciális képeimet, hogy ne legyenek benne az összes többi között. (Nem lenne szerencsés, ha a home képek beugranának egy családi fotónézegetés közben
) Előre is köszönöm a megértéseteket és a válaszokat 
szerk.: most nézem, hogy ez alkalmazások topik, így kicsit elhibáztam a beírásomat. Keresek valami sima iPhone topikot, de itt is benthagyom hátha valaki innen tudna segíteni

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nekem is, de pc-n raktam mar ki 13x13-at, szoval jobb volna olyan ami tud nagyobb kockakat is. Fizikailag van 5x5osom.
-
Land
veterán
Nekem olyan gondom lenne, hogy az Avplayer hiaba kezeli a feliratokat, az ekezetes betuket kihagyja. Megoldaskent az jutott eszembe, hogy unicode-ba fogom felulirni az srt-t, de jobb lenne olyan megoldas, mely telefonon megoldhato gepre dugas nelkul.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Koszi, sztem megveszem, bar ebben csak 5x5ig van. Elotte a lite egy probat meger azert.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
Rubik's Cube. Van lite verziója is, abban nem menti el az eredményeidet. Persze ezzel sokkal nehezebb kirakni, mint az igazival.
-
r3dsnake
nagyúr
Vajon melyik a legjobb Rubik app? Storeban eleg sok talalat van, de nem tudom melyiket lenne erdemes megvenni.
-
nord_
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
Jó az a Sygic még most is. Összeset kipróbáltam, ennél maradtam.
-
Brumi˘
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
Igo hu+ro-t használok már több mint 1 éve 3gs-től i5-ig volt mindenen és nem volt még vele bajom. (Annyi van most csak hogy i5-ön nem full screen még)
-
peugeotmate
addikt
válasz
Tibee86
üzenetére
Most nekem is kezdenek gyűlni a dollárok iTunes Gift Card formájában, lehet befektetek én is egy navi programba. IGO a legajánlottabb? Főleg itthon használnám, nem túl sűrűn, de néha azért szükség lenne rá. Ahogy láttam a Sygic jóval olcsóbb, anno a Symbianon jól muzsikált az is. De jelenleg nem tudom mi a valós "erősorrend". Az IGO jön képbe a hazai fórumokon leggyakrabban, valószínűleg nekik a legjobb a hazai adatbázisuk még mindig, nem? Bár a frissített kiadás mintha nem futna olyan jól iPhone 4-en, legalábbis ilyet is olvastam, és nekem is ilyen készülékem van.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
peugeotmate
üzenetére
Navigont én is kukáztam, mert ha nagyritkán használtam is volna, akkor se működött. Akkor untam meg, amikor közölte, hogy nem T-s kártya van a telefonban.
Ha navi kell, akkor leginkább rendes GPS-t használok.
Lehet megveszem az IGO-t, bár sok szükségem nincs rá, de jó ha megvan. Úgyse tudom mire költeni a gift card-ból összejött pénzt. Bár akkor inkább az egész európa kellene. -
madgie
titán
válasz
bull84ghia
üzenetére
Vodafone Navigation, vagy ilyesmire keress rá

-
Tibee86
nagyúr
válasz
bull84ghia
üzenetére

-
Tibee86
nagyúr
válasz
peugeotmate
üzenetére
Az nem volt kritérium, hogy offline legyen, csak hogy ingyenes.

-
ubid
senior tag
Microsoft officehoz hasonlo app van valahol?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Reedem kódot minek elmenteni?
FMA-n belül az összes eddig beváltott reedem kódot vissza lehet nézni, ha gond lenne. Bár nekem az eddig beváltott 7 gift card egyikénél se volt gond. -
ubid
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ertem koszi. Miert erdemes? Az appok tobbsege ahogy latta 1$ korul van...
-
Kicsirics77
veterán
igen a vásárlás az így működik de csak az us acc-al tudod beváltani és ott is íródik jóvá
aztán amíg tart a 10$ addig tudsz zenét alkalmazást játékot csengőhangot vásárolni
érdemesebb inkább gyüjteni minimum egy 25 gift-re,
én majd most váltok be egy 15$-ost a 23$-hoz
ja a REEDEM kódot meg mentsd el nehogy elbaltázd...
-
ubid
senior tag
A bevaltas h mukodik? Van 3000 pontom.. Megveszem a gidtet akkor azt hogyan tudom bevaltani...
Mndjuk a 10$os card ugye 3000 credit... Ezzel akkor addig vasarolahatok amig nem vettem 10 dollarert osszesen valamit?tehat mindig levonja es marad x kedvezmeny? -
Tibee86
nagyúr
Küldtem öcsémnek FMA-n ezt a meghívót, meg is adta minden, viszont androidon brutál.

A legtöbb credit amit ad egy app.-ért az 20, átlagban ilyen 8-12 között mozognak. A 10 dolláros gift card meg ugyanúgy 3000 credit.
Szóltam anyumnak is, hogy csinálja, a gift cardok meg majd az én ID-mre mennek.
-
SWAG
csendes tag
Hali! Tudtok valami jó ingyenes navigációs appot?
-
r3dsnake
nagyúr
FMA-n igazán történhetne valami, 63 pont kéne csak...
ubid: bocs, azt hittem iPhone-ról van szó. De azt a 3-400forintot nehogymár sajnáld egy médialejátszóra, amit csak egyszer kell megvenni...
-
Mela Kehes
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
iPhone-on nekem is, de iPad-en már egyszer letöltöttem és így ott nem adta meg. Gondolom akkor ott ennyi.
-
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nekem is megadta kb 1 perc alatt
-
Brumi˘
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Én kb 2 napja szedtem le FMA-ról akkor is megadta érte a pontot és ma is.

-
Kicsirics77
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nekem megadta egyből igaz csak ma hajnalban szedtem le
-
Mela Kehes
addikt
Tegnap töltöttem le próbából a Wheres's my holiday?-t, erre most nem adja meg a kreditet. Asszem volt már nekem is egy ilyen, de nem emlékszem már rá. Ilyenkor már nem is fogja megadni, vagy azért próbálkozzak?
-
ubid
senior tag
válasz
Totheground
üzenetére
why?
-
ubid
senior tag
Meg egy kerdes

Us storbol normalis hiszonyat lassanjon le valami... Most jelenleg a sims pl alig akarjonni es mar egzer ki is irta h jelenleg nem elerheto. Akarom e megprobalni ujra....
-
Ragnar95
félisten
-
ubid
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Es ha united state-et valasztok miert ootelezo bank adatokat megadni?
Mellesleg megadtam... Bar nem akartam majd rakattintottam a tovabbra jott az sms h 235 ftot levontak es ekozbe az apple meg kiirta a hibat h ajjjajjj valamit rosszul adtal meg..ffffuuck...Magyart regeltem akkor lehetett kivalasztani olyat is h nem adoom meg... Most se szeretnem
Nem lehet ilyet? -
Ragnar95
félisten
Remélem ezt te se gondoltad komolyan
Szerinted viccből kell országot választani account létrehozásánál?
Természetesen abba a store-ba csinálod az ID-t, amelyik országot kiválasztod az elején...
Teljesen mindegy, hogy melyik ID-val töltöd le az appokat, ígyis-úgyis megkapod értük a krediteket, csak pár apphoz kell a us store + a beváltáshoz... -
ubid
senior tag
válasz
Totheground
üzenetére
Ja ertem. Es egyebkent amikor uj id-d csinalok az appstornak mindegy mit valasztok ki (helyileg...magyar angol stb) h amerikai accountot kapjak, vagy pedig ehhez kotik?
Tehat akkor ha telefonhoz ...ezkozhoz kotik a crediteket akk nem is kell valahogy bekalibralni az uj apple id-mat?
-
-
r3dsnake
nagyúr
Elérhető, csak keress rá a store-ban.
-
SWAG
csendes tag
FreeMyApps-en hogyan tudnám letölteni a Sims-es meg a Simpson-os appot, ha azt írja, hogy magyarországon nem elérhető?

-
Möhe
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
pénz nélkül is megy......ezért,
én már T3asban vagyok de az egész játék arról szól hogy vegyél kiegészítőket a kocsidhoz,ellenkező esetben nem fogsz továbbjutni -
Ragnar95
félisten
A Dark Summonerért ti megkaptátok a kreditet? Csak mert nekem ipaden sehogyse akarja megadni és már napok óta ott van sponsor appként, iphone-on bezzeg egyből megadta....

-
MeghaL0L
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Az oké, a simpsons-nál működik is, viszont a simsnél nem , mert azt mondja, hogy wifi kell hozzá mert 50 megánál nagyobb... meglátjuk, reménykedem.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Én úgy szoktam, hogy elindítom a letöltést, majd rögtön meg is állítom. Ha wifi közelben leszek, akkor befejezem. Eddig működött, volt hogy mind a három appot elkezdtem és mindre megadta.
A FeaturePoints és az AppBounty elég gagyi. Még ritkábban jönnek a sponsor appok, mint FMA-en és sokkal több kreditet kell összegyűjteni.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
r3dsnake
üzenetére
Én csak a Sims-et tudtam leszedni, a Simpson csak reklámként volt ott, mivel az már volt FMA-n, és egyszer már kaptam érte crediteket.. Szerintem sehogy nem fogod tudni megoldani.

Nekem 300 credit kell a 15 dollároshoz, de szerintem gyűjtögetek tovább, mert egyetlen egy app sincs jelenleg, amit meg akarnék venni. -
MeghaL0L
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
Hívjad megfelé a sok androidosat!
Úgy is van belőlük egy rakat, nekem csak családon belül összejött tegnap 1000 credit, mert 5 android volt itt körülöttem.Egyébként én is elesek a pontoktól, mert a kedves internetszolgáltatóm sz@rakodik és nincs az egész városba net, mobilnetet osztom most is gépre, ami erre megfelel , hogy fórumozzak + a facebookot megnézzem. De arra, hogy a két sponsorappot amit felkínált letöltsem, ami azthiszem kb 300+ pont arra már nem. Kivitelezhető, hogy ne tűnjenek el és amikor visszajön a netem akkor megcsináljam?
-
ubid
senior tag
Valaki tud olyan ingyenes alkalmazast ipadra amivel le lehet jatszani mp4 videokat is akar? Es ingyenes is. Vagy ha olyan nincs akk valami olcsot. Koszi!
-
madgie
titán
MPro most ingyé' van, baromi jó fekete-fehér képeket lehet vele lőni

-
r3dsnake
nagyúr
FFFUUU most megint csomo ponttol elesek, mert eddig is fent volt mar a sims es a simpsons, de igy nem is adja meg ra a pontot... Esetleg otlet, hogy kaphatnam meg?
-
Möhe
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
akkor kezd az elejéről, a játékban pénz,vagy a játék kiegészítőiért venni valamit a "store"-ból?
-
C4mp3r
addikt
Bastion nagyon jo, kosz hogy emlitettetek.
a narratort nagyon eltalaltak -
Möhe
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Há az a lényeg ho tuningojjad a táltost,mert a pajtiknak jobban gyorsul.....ez meg pénzbe kerül
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B560M DS3H V2 alaplap, i5-10400 CPU, 256 GB M.2 SSD, Windows 11
- Újszerű MSI RAIDER GE66 12UH 15.6QHD IPS 240Hz i7-12700H 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD RTX 3080 175w
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ASUS ROG STRIX G15 Gaming Laptop - Ryzen 7, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB SSD
- Kenwood KR A4010
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Előre is köszönöm a megértéseteket és a válaszokat 

?

leesett! Egyenlőre még elvagyok, most gyűjtők a tier2-es autóra, csak még nem tudom melyik lenne a megfelelő.