- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HarryPotter
őstag
ma este héttől tölthető Budapesten: [link]
-
HarryPotter
őstag
válasz
vadászcsiga #9435 üzenetére
igen, én is akadtam meg....
-
HarryPotter
őstag
válasz
Mela Kehes #9400 üzenetére
használj datawiz-t!
-
HarryPotter
őstag
válasz
Mela Kehes #9388 üzenetére
engedd el. már a játék használ téged, nem fordítva.
-
HarryPotter
őstag
Sziasztok,
itt is megkérdezem: milyen kontakt managert javasoltok ios-re (cobook-ot és a brewstert ismerem, ezek helyett kellene valami) -
-
HarryPotter
őstag
én is ezt használom, de pont a google reader kiváltása kicsit még ködös nekem. A legutóbbi frissítés behozott két fizetős rss aggregaátort (feedbin, fever) de ezek elég drágák, szóval nem opció nekem. Van még egy "local" opció az account settingsben, de arra azt írja, hogy nincs sync. Ez utóbbi nem értem, mivel nincs sync?
-
HarryPotter
őstag
válasz
vadászcsiga #7486 üzenetére
Ráadásul ha pl a fényképeket beimportalod az ifilesba, akkor mindet negkettozi, marad az eredeti a képekben, és lesz egy sorozat másolat a ifilesban. Nem nagy buli 16 GB tárhellyel...
-
HarryPotter
őstag
a minap értekeztünk a mobile data usage számlálókról, akkor azt írtam, hogy a datawiz-ben van badge - de még nem volt. Nos, a mai frissítés meghozta, állítható, hogy a badge mit mutasson, alapból a havi adatkorlátból felhasznált százalékos arányt mutatja. Plusz: VOIP feature is van, de még nem néztem, hogy működik.
-
HarryPotter
őstag
válasz
Mela Kehes #7278 üzenetére
És tényleg... Ezt beneztem.... Elnézést
-
HarryPotter
őstag
válasz
vadászcsiga #6913 üzenetére
Köszi, egyelőre a Toshi mellett maradtam, de valahogy nem logikus minden eleme... Vagy én vagyok képzetlen
-
HarryPotter
őstag
Melyik expense managert ajánlanatok? Annyi van, a bőség zavarában vagyok. Semmi extra igényem nincs, income és expense egybevetese, napi szinten
-
HarryPotter
őstag
válasz
Totheground #6908 üzenetére
Na igen, a Reeder nagyon jó, és remélhetőleg a Google reader exitet is megoldják hamarosan
-
HarryPotter
őstag
válasz
Totheground #6639 üzenetére
ez bizakodásra ad okot! thx
-
HarryPotter
őstag
Most, hogy a Google reader becsuk nemsokára, a Reeder-em használhatatlan lesz. A Reeder a Google reader mellett a readability-t támogatja de arra ha jól nézem nem lehet a greader-bol migralni. Reeder-nek annyi...?
-
HarryPotter
őstag
válasz
vadászcsiga #6422 üzenetére
Ma próbáltam a Google maps app turnbyturn navigációjat Budapesten és meglepően jól működött, kellemes női hang magyarul mondta hogy mikor merre... Szóval lehet, hogy hamarosan elég lesz a Google navigáció helyett
-
HarryPotter
őstag
válasz
vadászcsiga #6415 üzenetére
Na ez érdekes. Garmin navin a garmin nem ad semmilYen frissítést ingyen. Egy év után jön egy figyelmeztetés hogy vegyem meg az update-et mert mar egy éves az adatbázis
-
HarryPotter
őstag
Mivel a Google reader Július 1-vel megszűnik, a feedjeimet hogyan tudom valahova átvinni úgy, hogy a Reeder app-ban megmaradjanak (jelenleg a Google reader accountomat használja a Reeder)?
-
HarryPotter
őstag
válasz
DanielK #6042 üzenetére
hogy ne lopják el a passwordjeidet, bank adatokat, stb. Tulajdonképpen azért, amiért egy pc-n is használunk védelmi szoftvert. Azt értem, hogy kevesebb/nincs malware az ios-en, de mégis, én pl. szoktam banki átutalást indítani, mastercard appal fizetni, stb. Vagy ez túlzott para?
-
HarryPotter
őstag
antivirus/antimalware: használ valaki valami ilyesmit iphoneon?
-
HarryPotter
őstag
Sziasztok!
3g adatszámlálót keresek, olyat, ami megbízható (lehet fizetős is). Most a datawiz app-ja vann fenn, de azt írja, hogy hagyjam állandóan futni (soha nem nyírjam ki a haáttérből se), és ez egy kicsit elbizonytalanít (üzemidő, teljesítmény csökkenés a telon, stb.). Van valami bejáratott megoldásotok? -
HarryPotter
őstag
Vine működik rendesen nálatok? 6.1 alatt elinditom és azonnal kilép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest