- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Nekem is, nem kapom a pontokat továbbra sem.
Viszont írtam levelet nekik, kb egy hete, ma jött a válasz, hogy sorry, igyekeznek helyrehozni a dolgot - eccer csak majd.
Hello app freer,
We are very sorry for the delay with correcting your account. We are working on it and will get back to you as soon as we can! Thank you for your patience and support!
Sincerely,The FreeMyApps Support Team
-
mandin
senior tag
Azért le ne harapd a fejem, ekkorát nem vétettem
-
vadászcsiga
félisten
Mailbox
Annyit már látok hogy sokkal jobban használható mint a Gmail app amit nem szeretek mert nem elég a 3,5"es kijelző, olyan kis nézetben jeleníti meg a levelet hogy kínszenvedés elolvasni. Egy "napi" használat után azt mondom megéri kivárni, de a gyárit valszeg nem fogja lecserélni, egyszerűen azért mert arra áll a kezem.
A push némi késéssel jön meg, de legalább van. Az elnapolás zseniális ötlet, én hajlamos vagyok arra hogy ha nem látszik olvasatlannak egy levél úgy ahogy van elfelejtem. -
sirszevenap
addikt
Így van, kis túlzással, úgy, hogy előbb gyűlt ki a 10$ megint kifog!
Nekem laza a holnapom, kicsit fent leszek még, megszedem magam!
Meg milyen már, hogy 320 kreditért szedtem le a Dark Summonert, most pedig már 480-ad. No mindegy.
(#4457) Blyan: A gáz az, hogy nem ismerem az alap sztorit sem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest