Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! A mai naptól az apple minden vásárlási kísérletemet elutasítja. Minden olyan virtuális kártyáról, ami eddig ment. Van rajta pénz, engedélyezve lett a telefonos azonosítás is. Esetleg van tipp, mi lehet az oka?
-
trobi28
addikt
válasz
Xxxtentacion
üzenetére
Nem tudom, hogy létezik-e erre letölthető app a TV-re, de egy megfelelő tárolóra (meg van szabva, hogy milyen gyosnak kell lennie és azt a saját formátumára formatálja a TV) a Samsung TV-k tudják rögzíteni a tartalmat, amely csak a TV-n játszható le. A tárolót hiába dugod rá másik eszközre, azon nem fogja lejátszani jogdíjak miatt.
-
trobi28
addikt
válasz
Xxxtentacion
üzenetére
Lehet, hogy korán van így szeilveszter után, de mit és mivel szeretnél felvenni?
-
Xxxtentacion
friss újonc
Milyen alkalmazással lehet felvenni a SamsungTV-vel, úgy hogy a TV képernyőjén a webes felületek jelenjen meg? Előre is köszönöm a választ!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
kaciokos
üzenetére
Én ilyet sajnos nem tudok, ami töltés alapján csinál ilyet, de szifon estében azért sem jó, mert ott este leáll a töltés kb 80%-os töltöttségnél, legalábbis ha az optimalizált akkutöltés be van kapcsolva, és úgy állítja a rendszer, hogy a maradék 20%-ot a 80 és 100 között mire felkel a párod, addigra töltse bele. Ha nincs bekapcsolva, akkor is hamarabb fog feltölteni a telefon, tehát a töltés folyamatosan megszakad/újraindul, ha a működést nézem (szász). Az órán nem kapcsol be a DND, ha töltőt rakják? De tényleg nem értem mi ezzel a gond, hogy 2 másodperc alatt be és kikapcsolja a DND-t, főleg, hogy alvás során nincs rajta az óra, tehát mindenféleképpen le és fel kell vennie. Vagy vegyen egy olyan órát, ami automatikusan nem értesíti, ha nem viselik. Ennél automatikusabb megoldást kétlem, hogy találna.
-
bigrock
addikt
Sziasztok,
Ha a Simple alkalmazásban jól működik az OTP-s kártyám, van értelme a Wallet-et használni mellette / helyette? -
kaciokos
őstag
válasz
HoldfenyLuna
üzenetére
Idáig megvan, de mi van, ha hulla fáradtan már fél 10-kor elaludnánk, vagy esetleg tovább aludnánk, stb. Ezért lenne jó időponthoz és töltéshez is kötni, mert elalvás előtt a párom töltőre dugja a telefont. De a töltés egymagában sem jó esemény, mert néha kocsiban is szokta tölteni, és akkor kifejezetten nem lenne jó, ha kikapcsolódna a Bluetooth, mert nem működne a kihangosító.
No mindegy, ha csak egy feltétel van, hát annyi ez is már sokkal jobb, mint eddig.
@trobi28: nekem volt egy kapcsoló, amikor létrehoztam az automatizálást, hogy kérdezzen rá, vagy csinálja kérdés nélkül, nem lehet, hogy nálad is ez a baj?
-
moleculez
veterán
válasz
trobi28
üzenetére
Nem lehet mindent teljesen automatizálni, sajnos a BT is ilyen.
Nekem hely alapú van, az is kérdez. Igaz, watchon jóváhagyom, azt kész, sőt, volt hogy csak elmentem melohely mellett, akkor is beindult volna (30+ emlékeztető), de ugye elutasítottam. -
trobi28
addikt
Én is kipróbáltam a parancsokat egyszer, de nem igazán úgy működött, ahogy azt elképzeltem.
Beállítottam, hogy ha egy bizonyos Bluetooth hangszóróra csatlakozik az iPhone, akkor indítson el egy rádió appot. Lefut a parancs, majd kéri, hogy oldjam fel a telefont és hagyjam jóvá a parancs futtatását
Ennek így kell működnie? Ha igen, akkor semmi értelme, mert ugyan ennyi mozdulatból indítom el az appot.
Világostíson fel valaki, aki vágja ezeket a parancs dolgokat
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
kaciokos
üzenetére
Két automatizálást állítasz be, egyet 22-re, ami kikapcsol, egyet 8-ra, ami bekapcsol. Itt el tudod olvasni a parancsokról az utasítást. Így akkor a BT kérdés meg lesz oldva, aztán majd az óra rezeg egy jó nagyot, ha eltűnik a BT
Wifin amúgy utána nem kapcsolódik az óra? -
kaciokos
őstag
válasz
HoldfenyLuna
üzenetére
Valóban van DnD mód, de a lényeg az automatikus működés lenne, hogy ne kelljen minden este és minden reggel erre figyelni.
Kipróbáltam a Parancsokat, tényleg jó, viszont arra nem jöttem rá, hogyan lehet két feltételt megadni, pl. ha este 10 és reggel 8 között töltőn van, ez lenne a tökéletes, mert nem mindig ugyanakkor fekszünk és kelünk, vagy ilyet akkor nem is lehet?
@domerator: :) Amúgy tényleg annyira erősen rezeg, hogy még akkor is hallható, ha nem ér hozzá semmihez, persze csak éjszaka, ha csend van.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
kaciokos
üzenetére
Én kicsit olvasgattam, és mind DND (do not disturb) és sleep mode is van a fit biteken, szóval én használati utasítás átolvasást erősen ajánlom, mindenféle szarkazmus nélkül. Ha jól olvastam oldalsó gombot kell hosszan nyomni, illetve maga az app is használható erre. Ha ezt bekapcsolja, akkor este semmilyen értesítés nem fog érkezni az órára!
-
kaciokos
őstag
válasz
HoldfenyLuna
üzenetére
FitBit Charge 3, és sajnos nem lehet időzíteni. Alvás közben nem jelezne, de a párom éjszaka általában nem hordja, vagyis az óra nem tudja, hogy alszik, de a vibramotor elég erős benne, és az éjjeliszekrényen relatív nagy zajt csap. Lehetne annyira okos, hogy ne rezegjen, ha épp nincs csuklón, de sajnos nem az.
Megnézem az iPhone Parancsnokat, köszi.
-
kaciokos
őstag
Sziasztok!
Sajnos nem értek az iOS-hez, sose volt iPhone-om, most a páromnak próbálok segíteni, ezért bocs, ha hülyeséget kérdezek.
A cél: ha a telefon éjszaka (22:00-8:00) töltőre kerül, kapcsolja ki a Bluetooth-t. Ez azért kell, hogy a párom okosórája ne rezegjen alvás közben illetve elalváskor. Meg lehet ezt valahogy oldani, pl. valami automatizálóval?
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Köszönöm szépen Neked is! Igen azt tudom, csak arra nem gondoltam, hogy emiatt nem nevezhetem el a messenger partnereket. Ez van. Bízom benne, hogy FB képes lesz megfelelni az eprivacy-nak és visszakaphatjuk a funkcióat. EU pedig vizsgálhatná, hogy hány gyerek fotó kerül ki akár a szülők tudta nélkül.
-
Pajoz
őstag
válasz
HoldfenyLuna
üzenetére
Sorry! Erre akartam válaszolni.
-
Pajoz
őstag
válasz
HoldfenyLuna
üzenetére
A képek/videók megtekintését is kivették emiatt a funkciókból. iOS-on és droidon is.
-
Noxy
veterán
válasz
HoldfenyLuna
üzenetére
Ha van keverés (mix) ikon akkor igen.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Sungoo
üzenetére
Oh... Hogy ez is azért. Esküszöm, erre nem gondoltam... Ha így haladunk, az anyámat nem menthetem el Édesanyámnak a telefonkönyvbe, csak X Y nevű személynek

Apple Zenék szolgáltatás esetén van olyan, hogy meghallgatok egy számot, és utána játszik tovább random számokat? Mint mondjuk YT videók esetén? Köszönöm!
-
GreenGoblin
őstag
írtam egy review-et már pár apphoz hetekkel ezelőtt és még mindig nem látom. Mennyi idő úgy mégis míg élesbe megy? Egyáltalán ki dönti el kikerül-e vagy sem.
-
Sungoo
addikt
válasz
HoldfenyLuna
üzenetére
Európai szabályozás egyik eleme.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Most tűnt fel, hogy Messengerben eddig akikkel ott írogattam, beceneveket adhattam hozzájuk. Pl Édesanyám, de megint mindenki úgy szerepel, ahogy FB-n szerepel a neve és nem találom az opciót, amivel megint elnevezhetném őket.
-
moleculez
veterán
válasz
HoldfenyLuna
üzenetére
-
törölt tag
válasz
HoldfenyLuna
üzenetére
App adatlapján megosztás gomb, copy link és berakod egy jegyzetbe.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Appstore-nál van valami olyan, hogy egy appot kedvencnek be tudok jelölni? Nem akarom most letölteni, csak szeretném, ha nem veszne el, ha később mégis szükségem lenne rá.
-
moleculez
veterán
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Felvétel közben nem effektezünk.
Legyen egy jó minőségű alapanyagod, abból tudsz utána főzni.Ha effektezve videózol azt nem tudod visszacsinálni. Olyan mintha megpróbálnád kivenni a sót egy levesből.
Amúgy próbáld ki az Adobe Rusht, ha valami komolyabb kell akkor meg Luma Fusion. -
Kókuszdió
nagyúr
Sziasztok
Lehető legjobb és legegyszerűbb video vágó program melyik lehet ,amiben vannak különböző effektek is akár felvétel közben?
Jó lenne ha magyar ,az sem baj ha fizetős és megéri ,pár alternatívát meghallgatnék esetleg.Köszöntem előre is ,
Szép estéttboldi
Nem rossz ,ismerem ,megszoktam ,aránylag szeretem is.
Vlmi újra fáj a fogam ,video felvétel közben esetleg több effekt ,vagy bármi ami kihasználja rendesen akár a szenzorokat. -
törölt tag
válasz
nelsonmanian
üzenetére
-
nelsonmanian
senior tag
Olyan appot keresek, amivel videókból arcokat tudok kitakarni viszonylag egyszerűen iphoneon. Mit ajánlotok?
-
jófejsrác
senior tag
Arra lettem figyelmes, hogy régen ha sok képet akartam egymás után készíteni akkor csak nyomva kellett tartani a gombot. Most már ha ezt csinálom automatikusan atvalt videó készítésére ami nekem nem tetszik.
14.3 az ios verzió és 11pro a készülék. Régóta ilyen ez már egyébként ? -
Noxy
veterán
válasz
GreenGoblin
üzenetére
Ebben az esetben nem kell használni az app-t.
Ennyi lenne, ha nem bízol benne. -
GreenGoblin
őstag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Igen a beállítások, mobilnet résznél tudom blokkolni de mi van a wifivel? Azt már nem lehet. De ahogy nézem erre még ez az adblocker sem alkalmas amit ajánlott.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
GreenGoblin
üzenetére
Nem VPN-ként működik, hanem lokálisan dönti el a DNS kérésekről, hogy a user előre megadta e, hogy mi legyen rá a válasz, vagy rendes DNS kérésként kezelje. (Plusz ha rámész az import rules-ra, akkor ott van placeholderben az alkalmazás által ajánlott listának a címe)
De VPN helyett tud csak működni.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
GreenGoblin
üzenetére
Domaineket lehet blokkolni pl ezzel, meg mobilnetet is lehet állítani alkalmazásonként, hogy melyiknek engeded.
-
GreenGoblin
őstag
Valószínűleg a válasz nem lesz, de azért megkérdezem hátha csak én vagyok a béna és nem találok rá megoldást.
Szóval, létezik olyan alkalmazás amivel tudok blokkolni bizonyos alkalmazásokat, hogy a netre csatlakozzanak? -
Whynot?
aktív tag
-
moleculez
veterán
válasz
Whynot?
üzenetére
Ez az a kategória, amiben én kerülném a budget/free megoldásokat, inkább legyen valami díja, de legyen normális, nem valami suttyó megoldás
Btw. MS Authenticator megoldása hogy működik? Hozzáadhatok bármit, és utána az léptet be?
Fent van amúgy, az MS cuccaimra azt használom, de nem tudom más szolgáltatásokkal hogyan működik együtt? -
válasz
Whynot?
üzenetére
Desktopon KeepassXC, iOS-en pedig Keepass Touch
-
Whynot?
aktív tag
válasz
Sungoo
üzenetére
A SafeInCloudot használtam PC-n sokáig, tetszik is, de ahhoz, hogy teljes értékű legyen iOS-en (pl. biometrikus azonosítás) meg kell venni a pro-t. Elnézést, nem mondtam, hogy szeretnék egy multiplatform megoldást, biometrikus azonosítással és ha van ilyen, akkor inkább free verziót!

-
Whynot?
aktív tag
Ti milyen jelszókezelő appot használtok? (iCloud-kulcskarikán kívül)

-
Zozo0525
őstag
válasz
HoldfenyLuna
üzenetére
szerintem erre nem találsz appot, próbálj ki egy futóedzőt az a biztosabb
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
bkiky01
üzenetére
Félreértesz, én nem azt mondtam, hogy ez a cél; nem akartalak bántani, csak visszaemlékeztem, hogy pár éve még ez volt, tényleg csak ennyi, most meg milyen szinten vagyunk már
Én akkor képes voltam órákig szerkeszteni egy mms-t, és büszke voltam magamra, ha sikerült összehoznom egy 5 diás mms-t, ami alá csengőhangot is raktam a kidolgozott szöveg mellé, mindezt a kis kagyló, szigorúan Sony Ericsson mobilomon 
Amúgy lehet nem az ios appok topic volt a legjobb hely, ahol kérdezted.
Én guglizni próbáltam, találtam egy ilyet, hátha segít
https://www.microsoft.com/en-us/p/groupme/9nblggh5z4f2?activetab=pivot:overviewtabhttps://www.textmagic.com/sms-software-for-pc-and-mac/
-
-
bkiky01
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Van aki így gondol a másikra, van aki antiszoc, mint te..
-
bkiky01
senior tag
válasz
HoldfenyLuna
üzenetére
Nem a hálózat terhelés a cél, hanem pc-n szimplán egyszerűbb kiválasztani azt a 100-150 embert akinek írni akarok a névlistából, mint telefonról. Androidnál volt erre progi, azért gondoltam,h talán itt is lesz.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
bkiky01
üzenetére
Az nem megoldás, hogy írsz egy SMS-t és kiválasztod a kontaktokat, akiknek el akarod küldeni? Vagy létrehozol egy csoportot az adott kontaktjaidból és megírod az sms-t majd küldöd a csoportnak. (jó) pár éve még így csináltam, amikor karácsonykor meg szilveszterkor az ilyenekkel terhelték az emberek a hálózatot, volt aki 5 nappal később kapta meg az sms-t
Tudtok nekem appot ajánlani futáshoz? Olyat keresek, ami a kezdő alatt egy szinttel kezd és segít szépen felépíteni, hogy konkrétan megtanuljak futni
A túlsúlyom jelenleg max 5 kiló, tehát nem emiatt kell valami, hanem mert tényleg sohasem tudtam futni, csak maximum pár száz métert és akkor is hulla lettem. Egyszer még egyest is kaptam futásra
De szeretnék elkezdeni futni, most egyelőre bringát letettem. Esetleg ez a nike run club? Köszönöm! -
-
bkiky01
senior tag
Van olyan app pc-re amivel összekötve a telefont lehet pl tömeges karácsonyi üdvözlő sms-eket küldeni?
-
Seahawk0422
újonc
Messengeren a legutóbbi frissítés óta nem lehet képet "Módosítani", másnál sincs rá lehetőség?
(iOS 14.3)
Rányomok egy képre amit el szeretnék küldeni és csak "Küldés" van "Módosítás" nincsen.
-
GreenGoblin
őstag
Most, hogy Apple kényszeríti a fejlesztőket, hogy privacy rész elérhető legyen a Store-ban minden appnál, durván ledöbbentem mennyi adathoz férnek hozzá. Egy egyszerű pasziánsz a vesékink lát. Kicsit elszomorít ez a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legyen egy jó minőségű alapanyagod, abból tudsz utána főzni.Ha effektezve videózol azt nem tudod visszacsinálni. Olyan mintha megpróbálnád kivenni a sót egy levesből.