Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeghaL0L
addikt
No , 104 credit kell a gift card-hoz. Ami simán meg is lenne, ha nem ragadt volna be ez a két app ( monstor quest, reign of dragons). Tuti biztos vagyok benne, hogy azért nem adja meg, mert már volt telepítve a telefonon hasonló célokból. Nem lehet valahogy megoldani, hogy ne "érzékelje", hogy már volt a telefonon? Mert ahogyszor belépek , nyilvánvalóan látszik, hogy játszottam vele, mert 4-es szinten vagyok a másikat is onnan folytatja, ahol emlékeszem, hogy abbahagytam. Nagyon bosszantó! Nem lehet Teljesen eltávolítani a telefonról ezeket mindenükkel együtt, hogy "nulláról induljak"?
-
Mela Kehes
addikt
Van külön program arra ami mutatja, hogy melyik programom mennyit fogyaszt az aksiból?
A Battery Doctor-ban van azt tudom, de külön progi érdekelne. -
gAnDzs
tag
Visszavonták a Vice City-t iOS-en is??? Mert nekem azt írja ki h Waiting....
-
r3dsnake
nagyúr
Az milyen dolog, hogy a másfél gigás feltelepített ashpalt7-hez kijött egy frissítés, és nem elég neki 3giga,hogy feltegye? Kivettem a zene syncet iTunesból, így már 6gb elég neki...
-
MeghaL0L
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
Én biztosan nem töröltem.
Sajna nem jött be amit mondtam. Még mindig nem adja meg azt a két appot. Remélem majd később hozzáírja. De szerintem ez azért van, mert pl a MQ-t már más miatt leszedtem és játszottam vele. Másikkal is ez lehet a szitu. Viszont a 240 creditest megadta. Annyi bosszant, hogy már csak ez a 160 Credit kéne ebből a kettőből.
Szerk: most nézem, minden alkalommal felkínálja, hogy telepítsem a beállítást. Ez mitől lehet?
-
-
Ragnar95
félisten
Reméljük, most úgyis elment a giftcardom a Vice Cityre
Kipróbálni még nem volt időm, most iPaden a Most Wantedra kattantam rá 
BoboDJ: és milyen? Trailer alapján a grafikától nem voltam elájulva, meg kb semmit nem fejődött az egész játék, közelharcnál volt 1-2 szép jelenet, de az gondolom úgyis csak megadott helyeken lesz elérhető a sztoriban.... -
bobooo
addikt
Tölthető a Modern Combat 4 !
-
HaZsolt
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Nekem most szedi, milyen?
(#4143) Mela Kehes
A gyárit hol találom? Szokatlan még az ios. -
Tibee86
nagyúr
Ingyenes a Snapseed, ha valakinek még nem lenne meg.
-
Tölthető a Vice City
-
nord_
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Na, pont ezért használok én külsős progit az adatforgalom mérésére...
-
MeghaL0L
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Tolnám én is, de várok , hogy kigyűljön a gift card!
2472 creditem van FMA-n. +160 lenne, ha megadná azt a két appot amit előbb említettem. De semmi. Most reggel adott valami hupikék törpikéket +300 kreditért. Azt megadta. Ezt a kettőt ezek szerint buktam, vagy majd később jóváírja? Többször is lekaptam őket, futtattam 1 percig is őket, de ugyan úgy ott vannak és nincs + credit.
nos?
-
Daniel Alves
őstag
Én már a Vice Cityt tolom gyerekek

-
MeghaL0L
addikt
Fma-val mi történt ?
-
szabopali
aktív tag
válasz
DanielK
üzenetére
Nekem is több email címem van de ez már gondolom, h manapság evidens. Viszont van egy gmail amire az összeset átküldöm, ezt látják az idevice-ok. A küldést meg megoldom kettőröl - privát vagy hivatalos. Persze sok lehetőség adódik, van bőven lehetőség az emailek beállítására és akkor még szoba se jöttek az aztali gépek levelezési rendszerei. Nekem ez a változat jött be, hamár szóba került, gondoltam leírom.
-
nullzero
tag
Megkérdezném még egyszer: hogy lehet magyar turistatérképet tölteni iPhone-ra?
A másik pedig: hogy tudok egy másik telefonra (Android, iPhone) átküldeni egy pdf-et iPhone-ról, PC és net használata nélkül? iOS 6, jailbreak nincs. Bármilyen app jöhet, ha lehetséges ez.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nekem sincs napok óta.

-
MeghaL0L
addikt
freemyapps adott két appot.( Monsters Quest, Reign of Dragons ) Az egyikért sem ad semmit. 30 sec-ig fut, multitaskba átlépek a safariba és nem történik semmi.
Hasonló valakinek?
-
Polllen
félisten
válasz
Polllen
üzenetére
Na meg is van a kicsike, jól emlékeztem, ki kell nyuvasztani a szemetet.
Blood of rooftops pályán lehet próbálkozni, bár ha nem csak lelökdösi az ember a tetőről még a kimaxolt squad car-ral is nagyon nehéz.
-
Polllen
félisten
Sziasztok,
Nem tudja vki, h a carmageddonban hogy lehet a 6 kereku swat járgányt feloldani?
Pc-n anno ugy rémlik, h idővel azzal támadtak, kellő rendőr kinyúvasztása után, de most se híre, se hamva..
Minden auto megvan, mar csak ez hiányzik.
-
DanielK
addikt
minden email címemet a gmailben kezelem, egy helyen. (ide van átirányítva, már kb 2-3 éve - akkor még iphone-m se volt).
Illetve állíts be egy olyan exchange szervert, ami tűzfal mögé van rejtve és knockolni kell. hát macerás, mint állat. a gmailről viszont lehet annak a nevében írni és meg is kapom átirányítással. sokkal egyszerűbb.
a gmailben egy helyen látom az összes küldött és érkezett emailjeimet (van vagy 5 ide beállítva
) -
HaZsolt
őstag
Adatforgalom nyomon követésére milyen programot(kat) ajánlotok?
-
vans?
őstag
Csodaszep az uj gmail app!
-
MeghaL0L
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
No igen, nekem is ez jött!

Viszont sajna elég beleéltem magam a 2092 ( most már 2172 ) pontommal, hogy meglesz a GTA Vice City-ig.
Ez szerintem most elmarad. Talán egy embert még meg tudok majd invitálni, de akkor is távol vagyok még. Meglátjuk. Ha mást nem, várok még karácsonyig, mert mélyen reménykedem benne, hogy ők is ajánékoznak majd minket, mégpedig sok sok sponsor appal!
Ha pedig nem, még akkor is esélyes , hogy kigyűjtöm és akkor lesznek akciók valószínűleg. Mondjuk ha GTA nem lesz leakciózva, akkor is kiváltom, az biztos! 
Sőt, magamat ismerve, addig fogok vele szemezgetni az appstore-ba, hogy majd nem bírom kivárni.
Egyetlen egy játék, ami ezt váltotta ki belőlem. Talán még az MW de az sem ennyire, hisz ez egy régi klasszikus ... imádtam. Tisztán emlékszem, amikor erőltettem a P2 -es gépemen amibe össze csóróztam 256 ramot ( 64mb volt benne!
) és volt benne egy Diamond Viper V2 .-es vga !
Szaggatott mint az itélet, de mazoista módján játszottam vele!
Majd sikerült újítani, akkor le se akadtam róla több évig! -
b4zsi-
őstag
-
MeghaL0L
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Az igen. Akkor úgy látom ez teljesen random. Vagy akit már úgy látnak h közel van a nagyobb ajándékokhoz azoknak alig adnak.
Nem tudom...
-
MeghaL0L
addikt
Hihetetlen de végre i5 kompatibilis a YouTube app + kaptam egy sponsors appot 3 nap után free my appon

-
Möhe
addikt
4shared ezt használja valaki?
-
Injun
senior tag
Az lenne a kérdésem,hogy hogyan oldható meg iPhone-on az,hogy ne qwerty billentyűzettel gépeljem az sms-t hanem a klasszik szám/betű kiosztással mint a nem touch screen telefonoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
104 credit kell! Életem első Gift Card-ja lesz! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Első 3 kedves forumtársad meg is van, aki ezt megemlítette. Ők nyerték a 10 dolláros giftet fejenként!
De nem vagyok nagyravágyó, egy GTA:VC is megteszi!
Durva

Köszi! 

Egyébkent rossz helyen teszed fel a kérdést. A válasz amúgy sehogy....