- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hengelhof #21760 üzenetére
Nekem továbbra is elfelejti, de ez nem annyira nagy érvágás, nagyjából tudni szoktam, hogy hol jártam. Ha még aznap folytatom a filmet, olyankor tudja pontosan, hogy hol volt, ha pedig napokkal később, olyankor amúgy is visszatekerném valamennyit, hogy képben legyek. Ami zavar, az az, hogy sokszor hiába nyomok rá bizonyos kontroll gombokra (pause/start, vagy a lockolt képernyőnél a lakatra a jobb alsó sarokban), nem veszi be őket. Tutira eltalálom a gombot, mégsem érzékeli, és csak az irányító felületet tüntetem el, ezért újra rá kell nyomni a képernyőre, hogy feljöjjenek a gombok, de sokszor csak a negyedik-ötödik próbára megy a dolog.
-
to.ca
tag
válasz
hengelhof #14022 üzenetére
A kategóriákkal nekem is volt gondom. Nem átszíneződés, hanem egyszerűen eltűnt. Beírtam újra, azóta megvan.
A vonalkódolvasó itthon... De melyik az, amelyik rendesen működik? Külföldön volt, hogy használtam, de ott is hol felismeri, hol nem. Nekem egyébként is kényelmesebb listából kiválasztani.
Még évekkel ezelőtt, droidon kezdtem használni, aztán megszoktam, így maradtam. Asszony is használja, egyszerűen szinkronizál, aztán aki olyan helyen jár, bevásárol. De lehet, vannak jobbak is. -
penge111
addikt
válasz
hengelhof #13179 üzenetére
Az FF szériának sose a grafikája volt a lényeg, bár szerintem egyáltalán nem vészes. Nem tudom te hány éves lehetsz, de ha öreg motoros vagy mint én, akkor talán te is tudod, hogy régen nem a játékok grafikája volt a lényeg, hanem az a különlegessége, hogy leültél elé és elégedetten csettintettél, hogy igen ez játék. Nehéz ezt megfogalmazni, szóval az a típusú játék, ami lebilincsel, magábaszippant. 20 évvel ezelőtt sok ilyen játék volt (Baldur's Gate, Icewind dale, Heroes stb sorozat) , napjainkban szerintem egy sincs, kb 5 évente ha jelenik meg a régi játékok feelingjét idéző játék. Szóval anno nem a garfika volt a lényeg a story, a karakterek, azért szerepjáték, mert bele tudtad magad teljesen élni bizonyos karakterek helyzetébe. FF7 Aeris halála megvan gondolom mindenkinek, aki játszott vele, az emlékezetében, na ilyenekre gondolok
-
matyi19
őstag
válasz
hengelhof #12595 üzenetére
Van pár korlátozás sajnos...
Én most regisztráltam a Moderálva szerintem ez is nagyon jó. 15GB-vel indulsz, és minden meghívott után plusz 5GB.
Van kliens a számítógépre illetve telefonra is.
Amúgy fentebb a referál linket linkeltem, ha ezen regisztráltok én is és Ti is kaptok plusz 5 GB-t...[ Módosította: CoolMan ]
-
Xero
nagyúr
válasz
hengelhof #12601 üzenetére
Én valamilyen promócióban aktiváltam. Twitteről halásztam össze anno a linket.
Szerk: Meg is van, amikor terjesztettem már.
-
DiVaD
senior tag
válasz
hengelhof #10816 üzenetére
Akkor próbáld meg azt, hogy a win-es gép itunes mappáját átrakod a mac-es itunes mappába. Vagy.. a könyveket importáld be megint a mac-es itunes-ba. pl. egy flash-re rátöltöd és simán behúzod az iTunes-ba. Jobbat nem tudok így fejből.
Esetleg kérdezd meg az OS X / Macbook topicban, hátha ott tudnak segíteni.
-
DiVaD
senior tag
válasz
hengelhof #10813 üzenetére
A mac-et feljogosítottad?
-
DiVaD
senior tag
válasz
hengelhof #10811 üzenetére
Hát ezt passzolom, de szerintem ha mac-en belépsz elsőre az itunes-ba a saját account-oddal, akkor leszedi a dolgokat. Vagyis nekem ez rémlik, már kb. 1,5éve váltottam.
szerk: Azért se értettem, hogy miért akarod másolgatni. Ha a zenéket akarod, az más, mert gondolom nem az összeset az iTunes-ból vásároltad (ha mondjuk begrabbeltél egy CD-t, stb..) -
madgie
titán
válasz
hengelhof #9533 üzenetére
Sajnos nem tudom, mi lehet a baja, az adott NAS-nak nincs itt a PH-n topikja? Hátha...
A Minivel amúgy pont a NAS-t (és az asztali PC-t) váltottam ki, nem olcsó megoldás, de az én igényeimhez jó lépésnek tűnik pár hónap után (pedig féltem elsőre, hogy visszasírom a "nagy" PC-t)
-
Ragnar95
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
hengelhof #8354 üzenetére
Mind2 eszközre fel kell tenni (univerzális), konfiguralod, és közös wifin, ha az nincs bluetoothon keresztül át lehet küldeni képet vagy videót. PC/Mac kliense is van, oda vissza minden irányba keresztül kasul mennek a fotók. Nagyon szeretem, gyakran használom. Közvetlenül a filmtekercsbe teszi a cuccot.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
hengelhof #8344 üzenetére
Dropbox?
Én Photo Sync-el szoktam átküldeni. -
peugeotmate
addikt
válasz
hengelhof #8286 üzenetére
Úgy, hogy írtam nekik emiatt, de nem reagáltak. Amúgy érdekes, mert a bikás játékot leszedtem, nem adta meg először a kreditet. Este belépek és addigra már jóváírta; iTunes Gift Cardra gyorsan be is váltottam, ki tudja mit akarnak. Gy hát én sem igazán értem a mibenlétét a zöld kulcsnak...
-
Xero
nagyúr
válasz
hengelhof #8079 üzenetére
Én következetesen az objektív határon autózom óra szerint. Ez azt jelenti, hogy pl pályán 145-150-re beállok és kész. Ez általában GPS szerint 143-148. Az utakon töltött 9 évem alatt eddig egyszer kaptam szerelmes levelet, de akkor a régi hármason tudatosan nagyon nyomtam neki, nem is foglalkoztam vele.
Akinek van lehetősége a BC-ben hozzáférni a szervíz menükhöz, annak bizony sok gyártónál adott a lehetőség a valós sebesség megjelenítésére a kijelzőn. Természetesen ebbe beleszólhat, ha a gumi/felni nem váltóméret.
-
matyi19
őstag
-
Zozzer888
addikt
válasz
hengelhof #8065 üzenetére
1) A GPS mutatja a valós sebességed.
2)Az autók kevesebbet mutatnak, hogy ne legyen perelhető a gyár.Svájcba már 50es táblánál 51től is büntetnek (ha nem is pontosan így,de igencsak szigorú a dolog) lenne abból vita ha az autó kevesebbet mutatna,mint amennyivel mész.
3)Ha nem a gyári kerékméret van az autódon akkor tudod még jobban csúsztatni a mutatott sebességet
4)Amúgy az autó tudja hogy mennyivel megy, próbáld ki, én egyszer megcsináltam: Tempomat óra szerint 100ra, átlag sebesség mérést nullázd mikor már 100on van.Menj így pár percig...azt fogod látni hogy az óra 100on mint a cövek, a fedélzeti komp meg mutatja hogy 94el mész...
5)A rendőrség sebességet mér,nem az autód óráját nézi.Ami a GPS szerint 100 az szerintük 100-2 lesz. (2km/h a radarjuk pontossága, ezt mindig a te javadra írják).
6)Azt hogy mennyitől büntetnek azt megtudod nézni neten, van egy pár ilyen oldal.
7)Ha gyorsan mész, és lefényképelnek, akkor ne aggódj a bírság eljut hozzád.Nem érdekli őket mennyit mutat a GPS, a kilométeróra, a kiskutya farka.Nem érdekes ki vezette az autót, az fizet akinek a nevén van.
8)Azt tartsd szem előtt, hogy a GPS átlagsebesség mérésre a legalkalmasabb, nem tudja gyorsan követni a változást.Persze ha óra szerint beállsz 100ra és a GPS mutat 95öt, akkor annyival mészDe a gyorsítást, fékezést nem tudja gyorsan lekövetni.
-
tylerddd
veterán
válasz
hengelhof #7984 üzenetére
Én ezt a kódolható Safety Note+ jegyzet appot használom ilyen célra. Igaz én csak e-mailek jelszavait tárolom benne, ha netán kimenne a fejemből vagy belekavarodnék a 3-4 címhez tartozó jelszavakba. Pin kódokat tudom fejből. Ebben sajnos nincs felhős lehetőség, bár valami miatt azt képzelem, h emiatt kevésbé vannak veszélyben az adataim.
-
nord_
veterán
válasz
hengelhof #7984 üzenetére
Meg ugye ez elég neves cég a biztonságtechnika terén, ráadásul a megjelenés óta folyamatosan karbantartja, frissíti az alkalmazást, ami nem minden app esetében jellemző.
(A dropbox, iCloud nem csak vagylagos, mindkettőbe lehet menteni egyszerre. Aki régi apple-ös, arra figyeljen, hogy a mac vagy me-s emailcímmel nem működik a dolog, az icloud végűt kell beírni az iCloud biztonsági mentéshez.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Filmvilág
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen autót vegyek?
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest