Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz
bobooo
üzenetére
GPS-Logger
esetleg még jobb:
Rute-Collector -
pomk
őstag
válasz
bobooo
üzenetére
Akkor nekem vajon miért nincs már hetek óta semmi?
Az hogy iTunes accountom milyen storeban van az számít? Ha már itt tartunk, magyar dombornyomott master cardomat miért nem fogadja el az USA accountomhoz? És még egy kérdés, mennyire legális így válogatni az accountokat ide-oda?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
bobooo
üzenetére
iPaden vagy iPhoneon? Mert most jelenleg úgy néz ki, hogy nincs lejátszójuk, csak beágyazott youtube videót raknak be ahol a saját lejátszójuk lenne, elég gány megoldás. Egyébként minden app indításkor kiírja, hogy a videók nagy részét nem játssza le a program egy bug miatt, de dolgoznak rajta. Tehát nem nálam van a baj. Valószínűleg nem frissítettél, vagy fene se tudja.
-
-
galaxys80
veterán
válasz
bobooo
üzenetére
Köszi. Ez le is cseréltem a simát.

Ha valakit érdekel (bár lehet tényleg csak én használom) megtaláltam a wifin keresztüli másolás lehetőségét a Capriccio-ban.

Még az album borítókat kell valahogy rávarázsolnom.
Ezzel el is dőlt ,hogy ezt tartom meg.
(#14725) Telda
Nekem is sokkal jobban bejön, mint a gyári. Ráadásul ezzel a wifis másolási lehetőséggel tényleg levett a lábamról.
Én is androidról és PowerAmp-ről jöttem.
Viszont én mindenféle effekt nélkül használom. Szerintem az csak ront az egyébként nagyszerű hangminőségen. -
polonic
félisten
válasz
bobooo
üzenetére
Igen, ezt tudom.
Csak csinaltam egy visszaallitast, miutan a jelenlegi account regijat allitgattam. Es azt hittem, hogy a jatekoknal megmarad minden. De nem, bekerul a jatek elso inditasanal megegyszer a jatek nulla ponttal. Szoval ezert kene az elozoleg ott maradtakat kitorolni valahogy. -
legiaap
félisten
válasz
bobooo
üzenetére
Találtam appot a neve Youtube Capture azt beszívtam. Rámentem a letöltésre azt pár masodperc múlva megjelent a felhő de a telefonomra nem töltődött le. Ha még egyszer rámegyek akkor meg kiírja már megvettem (ingyenes volt) és mindjárt letöltődik de nem. Ipadra simán leszedi iPhonra nem.
Ilyenkor mit tudok tenni ezzel az appal? -
Tibee86
nagyúr
válasz
bobooo
üzenetére
Azonisításra ott a jelszó.
Ha ellopják a telefonom, és valaki belép az OTP app.-ba (bár jelszó nélkül nem tud), akkor az OTP kiadja majd a rendőrségnek a fotót? Ezt valahogy nagyon nehezen tudom elképzelni. Másrészt erről a felhasználót csak kéne tájékoztatni valahogy, hogy ne épp orrtúrás közben lépjen be.
-
TXT
őstag
válasz
bobooo
üzenetére
Koszonom a tanacsot.

Biztonsag alatt arra gondoltam, hogy pl mas ne tudjon hozzaferni alapbol sem a gepen talalhato fontosabbnak tartott allomenyokhoz (pl titkositani lehet-e bizonyos fajlokat) es pl ha vki ellopna a gepet, akkor szinten ne tudjanak hozzaferni meg akkor sem, ha valahogy ujrainditva akarjak megkerulni a jelkodot vagy pl ne tudjak ujraformazni a gep hattertarat es hasznalni a gepet (egyfajta belepes tiltas mint PC-knel a BIOS-ba valo belepes tiltasa) ha van ilyen. Nem tudom, eleg erthetoen tudtam-e leirni, de talan igen.

Es hogyan tudok mas geprol feltenni dokumentumokat, zeneket? Mert ugye ezen nincs semmilyen csatlakozaso, amire hattertarat tudnek csatlakoztatni.

Bocs, tenyleg nem ertek hozza egyenlore.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pro Gamer Pc RTX 5070 TI / RYZEN 7 7800X3D / 32GB RAM / 1TB SSD
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Xbox 360 Kronos 500GB RGH3 - Dobozos gyűjtői állapotú
- i7 12700/ 32GB DDR4/ RTX3070Ti/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

egy nap csak 2 app-et tudok letolteni?

) ( attol meg johet ajanlas health appokra )
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)