- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Software0013
csendes tag
válasz
TheMarci #26260 üzenetére
Tehát van olyan hogy: -Értesítések engedélyezése
- Megj. az Értesítési közpo...
- Hangok
- Jelvény-alkalmazásikon
Megj.zárolási képernyőn
(ezek között nem látok oylat hogy napi értesítő)Ezek mind bevannk húzva. Valamint az időképnél a Regge,i értesítő.
De msot találtam egy hibát. De ezt már később is észre vettem hogy amikor nem nyitom meg az Időkép alkalmazást X idejig akkor minig azt irja kihogy Hálózati hiba. Ez mitől lehet?? Wifivel és mobilnettel is ezt irja!!! -
Software0013
csendes tag
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
TheMarci #17351 üzenetére
Vagy itt: Appshopper
-
Ragnar95
félisten
válasz
TheMarci #15161 üzenetére
Akkor rosszul emlékeztem
Viszont így végképp nem értem, mi értelme,h a Swarmból teljesen kivették a pontszerzési lehetőséget, miközben a közösségi résznek az volt az egyik legjobb eleme szerintem...
Mondjuk én fel se raktam a Swarmot, mert sejtettem,h eléggé elcseszik. -
válasz
TheMarci #14734 üzenetére
Köszönöm! Megnéztem a linket, az en olvasatomban Magyarországot nem lehet letölteni (szinte egyedüliként).
Beírtam Berlint próbaképpen, Androidon megjelent a képernyő alján az adatlap, benne az opcióval az offline menteshez, iPaden viszont továbbra sem találom...Szerk: Megtaláltam iPaden is, de nem a képernyő alján, hanem az útvonal opciók mellett!
-
Vasinger!
nagyúr
-
vadászcsiga
félisten
válasz
TheMarci #6065 üzenetére
Semmi, legalábbis a fejlesztők nevéből kiindulva. Anote-nál Brid van a developer infonál, a Plan & Note-nál meg NAMUSOFT Inc., valami koreai figura.
Amúgy azóta megnéztem tüzetesebben és egyelőre nagyon tetszik, bár voltam már így pár másik ilyen tipusú appal. Van iCloud sync, badge, 90%-ban testre szabható, ez azt jelenti hogy lecserélhető az angol nyelvű cimkenév, szine, betűtipusa és mérete is, de maga a program angol.
Ja, és egyenként jelszavazhatóak a mappák, pl van egy password fül a Note alatt, ott külön jól jön bár nem szoktam a jelszavaimat telón tárolni.
...vagy dehogyisnem, de hüje vagyok, hiszen a gyári jegyzetekben tartom. Legszarabb hely csak azt szeretem hogy restore-nál bekapcsolom az iCoudot és benne is vannak a memók. Hát most lehet átköltözök a Plan & Note-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest