Hirdetés
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Kézikonzol móddal támad a Realme legújabb gamer mobilja
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ragnar95
félisten
-
zsozsi67
csendes tag
Jailbreakelt iPad3 ios 6-om van. Szeretném kérdezni azokat akik rutinosok ebben, hogy ha a gépemet ugymond hibernálom, akkor hosszabb idő elteltével, amikor újbol "bekapcsolom" , minden jailbreakkel kapcsolatos dolog eltűnik. Az iPad visszaáll látszatra jailbreak elötti állapotra. Ilyenkor teljes restartot kell csinálnom, hogy a jailbreak újból "elinduljon".
Mi lehet a hiba?
Lehet, hogy vmi memoria gond? -
vans?
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Ennyire tavoli cellal elveszti a varazsat szerintem.
-
Stalker-2572
veterán
Ja a lifetime számolása el lett cseszve (bugos) amit elvileg az utolsó update javított, de gyakorlatilag annak mégse lett jobb, akinek már a régi algo szerint kezdte el számolni.
Ja igen, 1M km után 10M km jön, azt akartam írni, kb sehol nem tartok benne. 500k coin vége felé van, az 1M coin pedig a fele előtt, szóval azt nem kezdi el újból.lvl 9-et emiatt csak az fogja megkapni, aki nagyon sokat játszik, már csak kedvtelésből... (pedig akkor jön h kristályt kérhetsz bónuszként...)
-
vans?
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
De a lifetime coin tuti kamu, sokkal tobbnek kene lenni... Az 1m meg wtf kategoria kb. addigra hatszor meg fogom unni ezt a jatekot. Az 1m km mar nincs annyira messze, azt meg behuzom. A gemhez meg tenyleg mazli kell, van tobb olyan 5+ millios kor, hogy egyet se ad...
-
Stalker-2572
veterán
-
Xero
nagyúr
Na eltöltöttem egy kis időt ezzel a játékkal.
Először is vettem egy 30-as gold packot így gyorsan játszhatóvá vált a játék. Összekapartam annyi pénzt, hogy legyen két autó és így már kibírható volt a várakozás.
A Pure Stock Challenge-et végig toltam első helyeken, most a Street-Spec Skirmish-nél járok.Röviden tömören: Piszok jó játék, de a meglátásom szerint rá kell áldozni indulásnál 5-15$-t, hogy élvezhető legyen. A másik megoldás a sok-sok türelem a kezdeti lépéseknél. Az irányítás nem tökéletes (minden segítség nélkül játszom kézi gázzal és fékkel), sokszor teljesen random csúszik meg a gép, pedig figyelem a tempót és az ívet is. Az ellenfelek AI-ján is csiszolnék valamennyit. Ha az elején nem fogjuk meg az élbojt, akkor piszok nehéz befogni őket, de ha az elején megvan, akkor meg lemaradnak mint a borravaló. Ki érti ezt...
A valós multiplayer is nagyon hiányzik belőle, de üsse kavics így is még csak 43 eventet csináltam meg a 961-ből.
A teljes verseny időm jelenleg 4 óra körül van, ami azért nem kevés. Régen kötött le iOS-en autós játék ennyire. A NFS-el is jól elvoltam, ott is 80-90% körül járok, de közel sem ennyi idő ment bele az elején. A legnagyobb bajom, hogy dolgozni kellene, de nagyon csúnyán kacsintgat a dock-ból az i4S. Nem lesz ez így jó. 
-
bobooo
addikt
Csak nálam fagyott be a Mailbox számlálója ? Már vagy 5 órája áll a 459 993-as sorszámnál, de a mögöttem lévők száma növekszik

-
norbi2010
őstag
Ha már Temple Run 2: link
4 Save Me-vel.Nektek hogy van a multiplier 50 fölött?

-
vans?
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Jol kifogytak a gemek.
En meg az 5 gem egy futas alatt dologgal szenvedek (amellett persze, hogy az 500k lifetime coin is nehezen megy felfele, az bugos), 4-nel mindig megpusztultam eddig. -
Dusee
őstag
aki játszana Real Racing 3-mat multiban, az vegyen fel Game Centerben: dusi12

-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Rendben, bocsi

Mondjuk valóban, arra is használható, ami nem warez egyáltalán....
-
nullzero
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszi!
Ha ez errefele tilos, akkor legközelebb küldd privátban.
Amúgy most tényleg nem kalózkodásról volt szó. -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Töröld a hsz első mondatát szerintem, mert én már kaptam ezért egyszer warnt, mert valaki kedves egyén jelentett

-
-
nullzero
tag
Kéne nekem az It's Playing videolejátszó app régi verziója, ami még viszi az AC3-mat. Ezt jailbreak-kel meg lehet valahogy oldani?
-
MeghaL0L
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Igen igen! Ebben reménykedem én is!

-
MeghaL0L
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Össze a fene egye meg!
No de komolyan, a 10 percért sírtam. De mi ez a 6 óra? Én nem hiszem, hogy ennek így sikere lesz... 28.-án, lehet csak én, de várom a megváltást! -
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Kapott a szájára egy restartot a telefon és utána semmi kínja nem volt. Beleraktam úgy 2-3 órát eddig. Nem értem miért döglött meg az elején, de gyanakszom egy memory leak-re.
-
madgie
titán
Új-Zélandból töltöttétek le, onnan jön az alkatrész is az autókhoz, mit vártok, öt percen belül kész legyen?

-
Blyan
félisten
Ingyenes lett az Infinity Blade első része. Már ha érdekel még bárkit is.
-
Haart
addikt
Bump-on kivül van még valami jó program amivel lehet Iphone és iphone között másolni?
-
Xero
nagyúr
4S-en egészen jól fut de legalább 3-4x már kifagyott pálya betöltés alatt.
-
MeghaL0L
addikt
No, ez számomra egy elég komoly játék!
nagyon leköt, de gusztustalanul a lehúzás a cél valóban!
egy betört szélvédő miatt varjak 2 percet. Ha azt mondana , hogy roncsra vágom es akkor varjak ennyit akkor komolyan mondom aztmandanam oké. No de így nehéz lesz megszokni , viszont ettől függetlenül tetszik! Nagyon! En mar bekepzeltem miert csak 28.an jelenik meg mindenhol máshol. Szerintem ez egy nagyon nagy teszt itt meg , amiről direkt nem szóltak. En bizakodom benne , hogy 28.an valami kevésbé a $ körül forgó valamit kapunk.( hátha senki nem vett semmit es látják ezt es inkább adjak a játékot 6$ert.) Azért 6$ ért kb semmit nem kapok. Pedig úgy gondoltam lesz valami pakk amivel rendesen ki húzom jó ideig. Hat nem!
124 dolláros gold Pack azért nem csak nekem túlzás , ugye ? 
No mindegy, akkor ha az elképzelésem nem válik be, akkor igen hosszú játék időt fog produkálni ez!

-
MeghaL0L
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
No már fent is van, lenyomtam egy darab versenyt, gondolom a bevezető volt, de rittig ilyenkor kapok egy olyan telefonhívást akivel 1óráig kell beszélnem!
Ennyiből az jött le, hogy nekem nagyon tetszik a grafika, többi mindjárt kiderül, játszom vele egy kicsit. -
vadászcsiga
félisten
A CSR Racing meg valamelyik arab store-ban jelent meg először. Viccesek a srácok az apple-nél
-
norbi2010
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Új-Zélandi store-ban.
Amúgy miért jelent meg ott több mint 2 héttel előbb?
-
vans?
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Csak az uj-zelandi Store-ban.
-
bobooo
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Új-Zélandi AppStoreban már kint van.
-
norbi2010
őstag
Megjelent a Real Racing 3!

Kár hogy elég recés 4S-en,meg egy kicsit szaggat is :/
-
Haart
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
A ranglétrán haladsz előre ha minél több van. De egyébként max a plusz pro autók érik meg egyéb nem nagyon.
-
Haart
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Csak mert elkezdtem istápolni a régi autokat és minden chellenge-et megcsinálni, de aztán rájöttem hogy időrablás az egész a készítőktől mert kb minden autót meg kell venni és majdnem 100-ra fejleszteni. Szóval nem látom sok értelmét már, de akkor ezek szerint a multiban van még kihívás?
-
Haart
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Lenne nekem is egy kérdésem, azon túl hogy én is megvertem a tier 5 bosst, és azon túl hogy az előtte lévő chellenge és egyé versenyeket megcsinálod pluszba amihez rengeteg idő és pénz kell mert kd minden autot ki kell fejleszteni van értelme más a gémnek?
-
Möhe
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
hogy mész te annyit?

-
Möhe
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
A piros 2dolcsis nitroval ? Nah azt akartam megvenni de már nem tudom, vagy meglehet egyáltalán utólag?
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Pont én vagyok az, aki nem költ in-app purchasekre, tehát nehezen

"Inkább kifizetek akár 4-5€-t is érte, minthogy sz@r freemium legyen, amibe ugyanahhoz a játékélményhez jóval több pénzt kéne ölni."
Blaise: senki nem mondta, hogy kell, csak mint írtam in app purchase-ek nélkül nem tudsz ugyanolyan jó lenni a játékban, mint mások iap-ekkel és ez főleg multiban lehet elég nagy hátrány, de a single-t és elég rendesen lelassíthatja és ezzel unalmassá teheti... -
Möhe
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
nekem 7.96 a legjobb időm benne a mustanggal,oszt párszor lenyomtak MP-ben bmw-vel :/ ezt sem értem
-
Ragnar95
félisten
Persze, végig lehet játszani, csak épp sokkal nehezebb és isőigényesebb, mintha vennél benne dolgokat és nem viccből így csinálták meg... Inkább kifizetek akár 4-5€-t is érte, minthogy sz@r freemium legyen, amibe ugyanahhoz a játékélményhez jóval több pénzt kéne ölni...

-
penge111
addikt
Akik szeretik a fantasy kártyajátékokat: Lies of Astaroth
Nagyon igényes és free kártyajáték, wifi szükséges hozzá! -
MeghaL0L
addikt
Itt most nem a lopásrol van szó.
Egy ilyen név melle 5.99eurot tudok elképzelni , mivel minőségi cuccra számítok. Ahogy az eddigiek is voltak es becsületesen meg is vettem.( jailbreak egyébként is 2 napig kapott helyet a telefonomon) De itt nekem valami sántít. Olcsó húsnak híg a leve... De ne legyen igazam! -
Blaise
veterán
Engem a CSR: Racing-nél se zavart a micropayment dolog, el lehetett játszogatni egy fillér befizetése nélkül is, persze elhiszem, hogy ez olyanoknak nem jó, akik lopják az appokat, mert nem lesz teljes értékű játék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mela Kehes
addikt
Meg lehet oldani hogy ékezet nélküli szövegre utólag ékezeteket tegyek? Mielőtt jönnek az "értelmes" válaszok, nem egyesével kijavítva gondoltam.

Hogy miért? Ékezet nélkül gyorsabban tudok gépelni, mondjuk előadáson. Visszaolvasni viszont úgy már kényelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- Apple Watch Series 11 46MM 100% Akkuval Fekete színben 2026.09.19-ig Apple Garanciával
- Asus Zenfone 10 16/512 garanciával - mint az új
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak simán lezárod a kijelzőt vagy kikapcsolod az iPadet?
De ha mégis eltűnnek csak úgy, akkor restore és JB-eld újra evasi0n 1.3-al.

En meg az 5 gem egy futas alatt dologgal szenvedek (amellett persze, hogy az 500k lifetime coin is nehezen megy felfele, az bugos), 4-nel mindig megpusztultam eddig.

No de komolyan, a 10 percért sírtam. De mi ez a 6 óra? Én nem hiszem, hogy ennek így sikere lesz... 28.-án, lehet csak én, de várom a megváltást!

Ennyiből az jött le, hogy nekem nagyon tetszik a grafika, többi mindjárt kiderül, játszom vele egy kicsit.