Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én a kamera alkalmazasokkal vagyok igy, vagy 10 USD-t elszórtam azokra.

-
BossBoss
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Akkor Angoltanárnő!

-
Land
veterán
Van angolul tanító program IOS-re? Az sem baj, ha félig magyar és kezdő szintről indul.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én már abbahagytam!
A gyári páros a legjobb, erre jöttem rá! 
-
vadászcsiga
félisten
Már megint vettem egy haszontalan és csúnya esemény szerkesztő appot, már van egy kosárnyi, egyszerűen nem tudok ellenállni nekik mivel az előnézeti képek sokkal szebbek

PlanBe -
AMATŐR
őstag
A Viberben még mindig nem lehet kikapcsolni a hangjelzést, vagy én nem találom a lehetőséget?
Ha valaki ír, állandóan jelez. -
peugeotmate
addikt
Waze használók:
Nálatok mekkora adatforgalmat generál kb a program (mobilnet mellett)? A Mobilaréna cikkében említett 50 MB átlagos használat mellett mennyire lehet reális? Nekem pont 50 mega van a csomagomban engedélyezve, de nem szeretném csak GPS-re elherdálni. -
szabopali
aktív tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Az ünepek alatt volt freebe, de nem azért ugrott az elsök közé. Mondjuk megvettem anno én is, akkor még extra volt a kép küldés, na de ma már nem értem, h miért.....vagy csak ez terjedt el? A Viber az upgredje óta minden funkcióban nagyon jó lett. Azt figyeltük meg a barátaimmal, hogy azokkal is jobb lett a kontakt (droid) akikkel elötte akadozott. A messenger része pedig kiváló lett, szvsz. Amennyiben a facebook tervek összjönnek az még érdekesen fogja érinteni a piacot, mert, hogy ingyenes lesz az borítékolható.
Szerk: DanielK, válaszoltál közben. Nem vettem észre az tulzott aksi használatot, lehet azért mert az is a kezdő pakkban volt
-
DanielK
addikt
válasz
szabopali
üzenetére
és r3dsnake!
Sokkal jobb, mint a Viber. Én használtam vibert, de nagyon merült a telefon (csak üzenetküldére használtam). A whatsappra váltva, a telefon nem merült jobban. Nagyon sok mindent lehet mellékelni az üzenetben is.
Androidon 1évig ingyenes, utána potom pénzt kell érte adni. Itt 0,79€ és tiéd végig.Annyiban tud többet, hogy ez volt az elsö ilyen app a sok közül. Sokan használták és emiatt sokan használják is. Ha nem lenne imessage, akkor mi ezt használnánk továbbra is.
-
szabopali
aktív tag
Ez a WhatsApp Messengert nem értem. miért áll már hosszú honapok óta a a top 10-ben? Tud valami olyasmit ami mondjuk a Viber vagy más messengerek nem tudnak?
-
Xero
nagyúr
válasz
r3dsnake
üzenetére
Ott a probléma az volt, hogy a letöltendő app fizetős volt és ennek fejébe kapott volna 320 kreditet (tudom, mert én megvettem), de ahelyett, hogy megvette volna ő warezolta és úgy kapott érte pontot.
Egyébként az iOS-ben van JB detection iOS 4 óta. Nem nagy kaland megtudniuk. Itt nem is a JB-el van a probléma, hanem a rendszer kijátszásával.
(#4868) Hooper: Elég beváltásnál, de van olyan letöltendő app, ami csak az US store-ból érhető el.
-
r3dsnake
nagyúr
Az odáig oké, de elméletileg nem szabadna. Bár azt fogalmam sincs hogyan/honnan látják, ha van JB a telón. De nemrég írta valaki, hogy pont ilyen hibaüzenet jött elő nála, hogy lépjen kapcsolatba a supporttal, és JB-s telója volt. Tehát ott lehet, hogy összefüggött a dolog.
-
Hooper
őstag
US accot elég majd a beváltáskor csinálni vagy már regnél is kell?
-
Keksz
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hogy mennyire alternatíva a gyárihoz képest.
Érdekes egy lejátszó. Van benne lastfm, fb és twitter integráció, nincsenek benne gombok, hanem különböző gesztusokkal, egy ujjas v két ujjas mozdulatokkal megy... A borítókat pedig tök szépen jeleníti meg.
-
penge111
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszönöm

-
jimhun
senior tag
Hali
A FMA-al kapcsolatban az lenne a kerdesem, ha van USA accountom, de a telefonon az ir(vagy magyar) ID-mal vagyok belepve es azzal toltom le a programokat akkor is megadja a creditet?
Koszi
-
penge111
addikt
Skacok én is elkezdtem ezzel az FMA-val foglalkozni. Szóval az lenne a kérdésem, ha a crediteim kigyűlnek és veszek értük 10 dodós ITunes Gift cardot, ezt hogy tudom aktiválni? Kapok valami kódot, vagy mi? Hova kapom ezt a kódot, erről tud valaki valami bővebbet írni vagy linkelni, hogy működik ez a gift card? Thx előre is

-
ubid
senior tag
Én egyebkent nem csinaltam ket IDt. Csak atvaltom USre ha kell vagy epp magyarra...
-
norbi2010
őstag
Valaki redeem-elt már 10$-os Xbox GC-t FMA-ról?Mennyi pontot adhat?
Szerintem olyan 800-at mert 1600 pont kerül 20$-ba. -
Keksz
senior tag
Ezt nézte már vki? :SmartPlayer:
https://itunes.apple.com/hu/app/smartplayer/id492333520?mt=8
Aztán még egy ingyenes GL játék:
SharkDash
https://itunes.apple.com/hu/app/shark-dash/id495995067?mt=8 -
Tibee86
nagyúr
Igen, kell hozzá egy US ID is, arra fogod tudni aktiválni a gift card-ot.
Mikor csinálod az ID-t, ott kell kiválasztani, hogy melyik régió legyen. Ugyanaz, mint mikor a magyart csináltad, csak nem Magyarországot választod, hanem U.S.-t.Az oldalon ahol a leírás van(n3d), van ID készítéshez is, hogy ne kelljen bankkártyát megadni hozzá.
-
Hooper
őstag
Köszönöm a gyors válaszokat mindenkinek

Már csak egy kérdés maradt:
"Fontos, hogy rendelkezni kell US accountal, mert magyarral nem tudod majd aktiválni a gift card-ot."
Ez a rész nem világos. Csinálnom kell egy uj appleIDt? És ha igen akkor az h lesz US? -
Tibee86
nagyúr
válasz
Kicsirics77
üzenetére
De nem mondta senki, hogy ez warez.

Mivel rákényszerítettél, kikerestem neked az erre vonatkozó részt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MLM-hez, "piramisjátékhoz", kereskedelmi, marketing vagy gazdasági tevékenységhez tagok, vásárlók gyűjtése, szervezése, regisztrációra invitálása -
Tibee86
nagyúr
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Most nem bogarásznám át az alapelveket, de ha nem az lenne, akkor ez a topik kb csak ref.linkekből állna.
iOFF-ból lett már néhány törölve. -
Kicsirics77
veterán
válasz
Tibee86
üzenetére
nem hiszem hogy nagy gond lenne ha kap utánna 200 kreditet
bár lehet én nem értelmezem jól a játék és hozzáférés vagy stb árusítását...„Warez”: a szerzői és szomszédos vagy egyéb vagyoni jogok (vagy általában jogszabályok) által védett bárminemű szoftver / adat / képanyag / hanganyag / filmanyag / stb. jogosulatlan használatának elősegítése (információ megadásával, linkeléssel, bárhogyan); segítségkérés, használatra buzdítás (például: szoftver illegális regisztrációjához, működéséhez szükséges kód vagy azt kijátszó eljárás; elektronikus készülék szoftverének jogellenes megváltoztatása, kijátszása, megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívóinak adás-vétele).
ez meg szerintem nem Warez de ha igen akkor megkövetek mindenkit

-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mathematics
üzenetére
Csak ugye ez tiltott a ph-n...

-
Mathematics
csendes tag
FMA = Free My Apps Ha kipróbálsz programokat, akkor azért krediteket kapsz, amiket pedig iTunes, Amazon és egyéb feltöltökártyákra lehet beváltani. Teljesen biztonságos, és több száz dollár szerezhetö így (ahogy a topikban szereplö példák is bizonyítják).
(Ha a fenti linken regisztrálsz, akkor kapok ajándék kreditet.
) -
Hooper
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Köszi!
egyébként mi ez az FMA? (visszakerestem, de csak rövidítésként beszéltek róla
) -
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én leszedtem, de ahogy elindítom rögtön kidob.

-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
US ID-vel szedtem le, nem volt gond vele.
-
vadászcsiga
félisten
Ezt a sellsimple-t az FMA-ról nektek sikerül letölteni mert a magyarban nem találja, ha atlepek US-be akkor is azt hiszi még mindig a magyarban vagyok és továbbra sem találja.
-
Hooper
őstag
hi,
iFileshoz egy ideje nem tudok hozzáférni böngészőből.
jön a "kiszolgáltató nem található..Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.." üzenet.nem tudtok erre megoldást?
más: pdf olvasót mit tudtok ajánlani iPadre ami tud mappákat is kezelni? iBooks szép meg jó, de be van ömlesztve minden. Jó lenne ha az appba vhogy egyszerűen fel is lehetne tenni a fileokat.
köszi! -
r3dsnake
nagyúr
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!Az volna a kerdesem van valami jo kis poker jatek amivel lehet penzben jatszani?Esetleg a pokeren kivul valami mas penzes?Persze telefon alkalmazasra gondolok
-
ubid
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
azt még nem próbáltam, viszont mivel fizetős, egyenlőre nem is tudom kipróbálni

:Az jó lehet ? Használod azt ?
-
ubid
senior tag
Valaki tudna ajánlani egy olyan programot, amivel otthoni serverre tudok kapcsolódni és onnan tudok filmeket lejátszani ?
DLNA képes cucc kéne nekem
Valaki help

Ipadra kéne
ui: MediaConnect nevűt talátlam, viszont azzal két baj is van, 1 : ha nem egy hálózatba vagyok a szerverrel akkor nem találja meg, merthogy kézzel nem lehet megadni az elérhetőségeket, hanem ő keresgél magának.
Kettő: Nincs benne autómatikus konvertálás a furmátumok között, hanem még külön valami 7 dodóért kéne vennem jogot,merthogy a videóim többsége nem mp4... -
ubid
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nekem semmi se jön
vicces ez az FMA nagyon 
-
Mela Kehes
addikt
Jött egy 80 kredites, erre kidob a program.

-
MeghaL0L
addikt
Imánk meghallgatásra talált!
csekkoljátok le az FMA-t négyszáz 80 kredit-es app! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dusee
őstag
FMA-val kapcsolatosan:
volt nekem egy olyan gondom, hogy nem tudtam redeemelni a gift cardokat, ezért írtam egy e-mailt nekik, ahogy kell.
azóta összegyűlt több pontom is, de se a 10$, se a 15$-os iTunes gift cardot nem tudtam beváltani.
ma kaptam egy e-mailt amiben megköszönik a türelmem, majd közlik, hogy megsértettem a felhasználási feltételeket, ezért így jártam, de új i-készülékről használhatom semmi probléma nélkül.
ezzel csak annyi a gond, hogy átnyálaztam az egész terms of use-t, és tudtommal semelyik pontját nem sértettem meg.
írok nekik egy újabb mailt, hogy mégis melyik pontban sértettem meg az "aláírt" szerződésünket, mert ez így nem frankó.
járt már így valaki?szerk: max annyi lehet, hogy volt egyszer egy fizetős app, amit én "megvettem" (
), de azon kívül semmi. -
Mela Kehes
addikt
Nálam sincs semmi napoknóta, ha azt az egy 80-ast nem számolom. Ilyenkor mindig abba akarom hagyni, csak kigyűjtöm ami még folyamatban van. Aztán hirtelen beindul és ismét bizakodó leszek. Érzem, hogy nemsokára jönnek a kreditek.

-
MeghaL0L
addikt
válasz
Tibee86
üzenetére
Néztem igen és beindul!
Jó barátom csinálja, és mostmár 100-120 krediteket ad neki egy-egy appért. Kp 2 hete csinálja. Meg azért ha 12 credites appok vannak, neki adott egyszerre 10 et. Legfeljebb kicsit több telepítés, de pontra ott van. Bár ennek ellenére én sem csinálnám Androidon! 
-
Tibee86
nagyúr
-
MeghaL0L
addikt
Igen. Viszont most ugye az androidosoknak is elérhető. Így gondoltam szólok párnak a lehetőségről. Nem hittél el nekem, hogy van ilyen, még akkor sem amikor megmutattam nekik. Nem is csinálják, aztmondják biztos vírus és hogy semmi sincs ingyen a világban.... Nem írnám le, miket váltottak ki belőlem, mert nem sokáig lennék itt azok után!

De pont ők mondják, hogy semmi sincs ingyen?! Sokkal több alkalmazás ingyenes nekik, mint nekünk...
mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Tesla topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem is vásároltam meg....

A gyári páros a legjobb, erre jöttem rá! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)