Hirdetés
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
Szerintem lényegesen egyszerűbb a kész videóban cserélni pár képet vagy zenét a képek alkalmazáson keresztül mint iMovie-ban előröl kezdeni. Persze akkor az egész olyan lesz aminek elképzeled, de ahhoz hogy csak legyen egy hangulatos montázsod, bőven elég a gyári képek app is

-
-
Ragnar95
félisten
Kevered a szezont a fazonnal.
Az iCloud sync teljesen független a biztonsági mentéstől, ez felel azért, hogy a különböző eszközeid szinkronban legyenek és 3rd party appok is ezen keresztül tudják szinkronban tartani az adataikat az eszközeid között.
Az iCloud syncet simán a Settings>iCloud menüpont alatt látod, nem kell hozzá belépni az iCloud Backup részre. Úgy tűnik, iOS11 alatt már nem lehet külön állítani a 2 dolgot, tehát ha valamit kiveszel a Backupból, azzal kikapcsolod az iCloud syncet is, de ettől függetlenül a 2 dolog nem ugyanaz.
A backup azért felel, ha újratelepíted a telefonod, visszakerüljenek az adataid, az iCloud sync akkor is működik, ha csak egy adott appot törölsz le, nem kell az egész telefont újrarakni és backupot visszatenni. -
Little Hulk
tag
Ezt a megoldást választottam, mert nem tudtam jobbat, válogattam az icloud-ból, töröltem meg kiegészítettem, és most rendben van, már exportáltam is egy vcard-ot. Egy laza fél óra ráment, de legalább rend van... Azért majdnem felrobbantam amikor összegyúrta a két telefon névjegyzékét.
Köszönöm -
Little Hulk
tag
Gyakorlatilag nem mentettem, sim kártyáról felraktam, aztán mentettem hozzá újakat. A baj az, hogy elkövettem egy nem kis hibát, 2 telefont használtam egy apple id-vel, és szépen összegyúrta a kontaktokat az icloud, aztán a 300 kontaktomból 500 lett, amiből persze 200 nem az enyém volt. Azóta csináltam másik apple id-t, de az én icloud-omban 500 szám van, most emiatt valahogy nincs kedvem az icloud-al rendezni a sorokat, mert csodát látok megint...
-
Mela Kehes
addikt
Én is használtam ezt anno, de most láttam hogy van 3 verzió is fent, ráadásul az egyik 9000 Ft.

Amit letöltök is csak trial, fizetnem kellene éves díjat. Nem tudom hogy van ez, mert anno én is sokat használtam. Lehet az egy régebbi verzió volt. Neked nem fizetős? Minden funkció működik? -
Jabby
őstag
Androidosként el voltam kényeztetve a lejátszók terén, ezek után a gyári, de a most tesztelt Overcast is nagyon fapados.
Pl. körülményes, időigényes a lejátszási lista összeállítása, nem lehet szinkronizálási időpontot beállítani, stb.Sn00k:
"Valami nem stimmel az itunesal én pl nem tudok csengőhangot készíteni."Nekem sem sikerült, olyan infót kaptam, hogy iOS 11 alatt az új iTunes-al nem is fog menni.
Szerk:
Közben találtam egy cikket, ahol az van, hogy "az iTunes legújabb, 12.7-es verzióban...a csengőhangok kezelése is megváltozott." -
-
tboldi
nagyúr
-
ciceroo
tag
Srácok, hálás vagyok a segítségért, de ez sajnos nem visz előrébb..
Sűrűn be szoktam zárni minden programot, ennyi... de ha nincs más megoldás, akkor majd direkt figyelek, hogy kikerüljem a Music-ot..
(hangoskönyveket szoktam hallgatni, néha 2-5 óra hosszú egy darab fájl, nehéz visszakeresni, hogy hol tartottam) -
Mela Kehes
addikt
-
ERipley
tag
Természetesen a podcsat alkalmazással hallgatom őket....
Volt róla fentebb szó, hogy idegesítő az autóban amikor automatikusan a zene app indul el, hiába hallgattam korábban podcast-ot. Naponta tucatnyi alkalommal szállok ki-be a kocsiból és mindig babráni kell a telóval. -
Totheground
addikt
Nem betörtek, csak pár gyökér celeb icloudjához fértek hozzá kitalált (Password123, LetMeIn0, etc) vagy máshonnan ellopott jelszó alapján.
Amúgy meg a 1Password szinkronizál wifin is közvetlenül és akkor sehol nem kell tárolni. Bár az már szerintem kellemetlenül sok megkötöttség.
-
galaxys80
veterán
Akkor félreértettek. Azt hittem azt mondod, hogy senki nem használja.

Egyrészről van, olyan zenei mappám amit 7-8 albumból válogattam össze magamnak. Másrészről meg sajnos sok általam letöltött zenei albumnak nincsen rendesen megírva az ID-je. Van, hogy albumban lévő zenét 7-8 külön albumként jeleníti meg.
Persze tudom, hogy van Mp3Tag program amivel rendbe rakhatnám a zenéimet. (egyszer lehet rászánom magam).
De végül is enni nem kér a Capriccio sem és design-ra jobban bejön mint a gyári.
Ja, és lejátssza a FLAC-ot. -
galaxys80
veterán
Ezt most nem igazán értem. Te tudod, hogy senki más nem használja?

Egyébként egy nagyon lényeges dologban jobb számomra. Kezeli a saját magam által összeállított mappákat. Abban tudok törölni, áthelyezni.
Wifi-n és USB-n (Itunes-alkalmazások) is feltudok másolni zenéket a telefonra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB 3200Mhz , 512GB NVME , 500GB HDD
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- B760 / B660 / Z690 / Z790 ATX alaplapot keresek DDR4-es foglalattal
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 9 185H RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönööm

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hogy ez csak akkor működik normálisan ha jailbreakelve van a készülék? milyen f.szság ez?