Hirdetés
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Kézikonzol móddal támad a Realme legújabb gamer mobilja
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ettől leszünk ostobák és hülyék, hiszen nem kell odafigyelni a másikra, majd visszahallgatjuk később...

(#24350) Ragnar95
Á, elég ha csak droidos vagy, és már nem is kell ilyen csacska dolgokkal foglalkozz.
-
Blyan
félisten
válasz
Urban Terror
üzenetére
Gőzöm sincs, sose éreztem szükségét annak, hogy felvegyek egy telefonbeszélgetést.
-
Blyan
félisten
válasz
Urban Terror
üzenetére
Csak hívásonként pénzért működő van, ez még működési elvét tekintve nem túl confidential.
-
Blyan
félisten
Bazz, micsoda hiánypótló alkalmazás....
[link] -
Blyan
félisten
válasz
Sukta 95
üzenetére
Mondjuk ez fura, most kerestem hasonlóan címszóval a gmail appon belül és ott is megtalálta a 2012-es leveleimet. Más keresési címszóval is ment hasonlóan régi levél megtalálása.
Nekem amúgy nem volt gondom a gmail alkalmazásssal, csak egy... nem lehetett a gesturokat meghatározni, olvasottnak jelölést és a törlést nem lehet beállítani, csak az archiválást. Ugyanez az értesítéseknél is Mark as Read és Delete lehetőséget nem lehet választani. Az Outlook és a Spark esetében ezzel nem volt gondom.
-
Blyan
félisten
Erre egyszer már kaptál választ a 6S topikban, az miért nem felelt meg?
Nincs kérdezős beállítás, fix engedélyezés van. Illetve ha egy app esetében le van tiltva a mobilnet elérése, akkor egy felugró menü abba a beállítás részbe tud dobni ahol esetleg engedélyezhetsz - de ha legközelebb megint le kell tiltsad ha nem akarod, hogy mobilnetet használjon.
-
Blyan
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
...de szar vele toldalékolni.

-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Aha letöltöttem es levont tőlem 2 eurót. Pedig csak get felirat volt ott.

-
Blyan
félisten
válasz
buci30
üzenetére
Nekem azért eléggé bejönnek az MS appok. OneDrive (ez mondjuk az a bajom, hogy nincs file picker benne, auto feltöltésen kívül csak magából az appól lehet feltölteni, pl a Photosból nem), OneNote, Office Lense, Office. Ez a selfie érdekes (bár az én ízlésemnek túlságosan is viaszosítja az embert), de mivel a 6S-szen működik a retina flash vaku gyanánt a szelfi kamera pl tökre megfelel..
Apropó, a retina flash működik a korábbi modelleken is?
-
Blyan
félisten
válasz
banditos91
üzenetére
Mi különbség van a nightcap és a pro között? A sima magára lett hagyva, úgy látom 2014 óta nem lett frissítve. Anno 4S-szen használtam, akkor még nem volt pro.
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
És nem így van?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Blyan
félisten
Én felvaltva hasznalom a ket rendszert, szóval eleg jol átlátom mindkettő hibáját.
Az iOS-es kliens funkcioiban ugyan jol működik de lassú es akadozik.
A JDB pedig bár nem bír annyi funkcióval de ami van benne a működik rendesen.
Pl az ertesitsek is jönnek megfelelően.Persze összességében az iOS sokkal használhatóbb, ez tény.
-
Blyan
félisten
Srácok, akkor a iPhoto és társai csak at 5c/s-re elérhetőek, vagy a korábbiakra is, ha újként van aktiválva?
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az lehet, de egyelőre használható, és aki rinyál az ikonok miatt az használhatja ezt potom pénzért.

Bár lehet iOS7-tel nem is megy.

(#9817) vadászcsiga
Lehet így lesz. Még van némi játékpénzem az USA accounton.
-
Blyan
félisten
Van valakinek erről bármi tapasztalata?
-
Blyan
félisten
válasz
bull84ghia
üzenetére
Jaja, én is, de lehet még 286-oson is volt.

-
Blyan
félisten
Ingyenes a Prince of persia retro. [link]
-
Blyan
félisten
Én csak erre alapozom:
Megjegyzés: Észreveheti, hogy a Google Asszisztens használatának megkezdése után megjelenik a helyszolgáltatások ikonja az állapotsorban. Ez azért történik, mert a Google Keresőalkalmazás bizonyos időközönként akkor is jelenti az Ön tartózkodási helyét, amikor nem használja aktívan az alkalmazást. A Google Asszisztens e jelentések használatával biztosít közlekedési információkat és más frissítéseket. A frissítéseket a Wi-Fi és a mobilhálózat használatára optimalizálták, nem igénylik a GPS használatát. Így a Google Asszisztens összes szolgáltatása az Ön rendelkezésére áll az akkumulátor üzemidejének csökkenése nélkül.
Szóval ezekszerint a wifi és a GSM hálózat alapú helymeghatározás megy - ezekhez szintén engedélyezni kell a helyzet használatát.
Aztán hogy ez igaz, vagy sem, azt a Helymeghatározás beállítás alatt lehet ellenőrizni. -
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
béta teszt?
Nem tudom, jó kérdés. -
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Firpo

-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz
legiaap
üzenetére
Még azt tudom elképzelni, hogy cégváltás volt azóta. Valami sing-sung távolkeleti fejlesztő csinálja, lehet forró volt a talaj.
Van még egy majdnem tök ugyanígy kinéző alkalmazás.
De amúgy igényes cuccokat csinál.Ez is jól néz ki.
Bár ahogy látom, majdnem teljesen lemásolták az iOS7 weather appot, ami viszont a Yahoo! Weather
-ből kölcsönöztek. -
Blyan
félisten
Persze, tök jó, de már annyira sok mindent lehet állítani, hogy ha nem figyelsz az életben nem csinálsz kommersz fotókat.

Nekem megvan.
Más:
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szedem is.
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez megérne egy world's first problem mémet is...

-
-
Blyan
félisten
Nekem is, nem kapom a pontokat továbbra sem.
Viszont írtam levelet nekik, kb egy hete, ma jött a válasz, hogy sorry, igyekeznek helyrehozni a dolgot - eccer csak majd.
Hello app freer,
We are very sorry for the delay with correcting your account. We are working on it and will get back to you as soon as we can! Thank you for your patience and support!
Sincerely,The FreeMyApps Support Team
-
Blyan
félisten
NA, az első dolog, amiben jobb a Google Play, mint az Appstore. Itt nincs Le Mans app, ott meg több is

-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Pedig a 4S-en van, a specifikációk alapján.
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az jó én vettem egy gagyi pár száz forintos lcd tisztító folyadékot, ahhoz adtak egy baromi jót. Zsírtaszító réteg nélkül is királyság volt más telefonokon.

-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ennyi, minek oda zsírtaszítás.

De akkor körbeértünk, minek az egyéb tisztítást firtató kérdés fentebb?
Hiszen zsírtaszító réteg, egy törlőkendő és kész. (milyen törlőkendő?) -
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem kell zsírtaszítás egy ipad fóliára, de ez az én véleményem.
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Fólia kell rá

-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Why not?
Arra mondjuk a papírtörlőre fröcskölt alkohol alapú üvegtisztító a menő. Viccen kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Könyvajánló
- SONY LCD és LED TV-k
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Robotporszívók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- Apple Watch Series 11 46MM 100% Akkuval Fekete színben 2026.09.19-ig Apple Garanciával
- Asus Zenfone 10 16/512 garanciával - mint az új
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)