Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
index31
tag
Talán egy kis trükk még a mai napra. Vegyünk egy IPhone 4S-t de végülis lehet 4 vagy 3GS is. Amennyiben egy erőforrásigényesebb játékot futattunk akár a Real Racing 3-at és szeretnénk ha egy picit smooth-abb legyen akkor a háttérben fusson a Telefon alkalmazás és a Beállítások app is. Tehát a játék előtt a telefon ikon klikk, majd kilép és a beállítások ikon klikk utána kilép és úgy a Real Racing 3.
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
köszi srácok

-
vadászcsiga
félisten
-
-
index31
tag
Srácok nee... A kép valódi természetesen az e-mail cím, a név és a kód hátralévő része az ki van takarva.
Kb 3-hét alatt jött össze úgy, hogy nincs alattam regisztrálva senki.

-
index31
tag
Az AppNana-tól ma jött meg a kis 10 $-os iTunes Gift Card.

-
bobooo
addikt
160 kredites app az fma-n!

-
szabopali
aktív tag
Megnéztem az oldalukat,Itt Mac-OS appokat látok. A PC sajnos nem kikerülhető. Outlookot használok jelenleg, ezt a folyamatot szeretném upgradelni, de nem zárkózom el egy új programcsomag használásától sem, a lényeg továbbra is az átjárhatóság a pc és az iPad között. Most éppen új projectbe kezdek és azt már ezzel a megoldással kezdeném.
-
szabopali
aktív tag
Szeretném kérni a segítségeteket. Olyan appot keresek amelyet(eket) project munkáimhoz szeretnék használni PC vs iPhone-iPad kombóval. A lényege, hogy a napközben PC- re vitt gondolatok, szerződések, tervezetek, kontaktok (régiek ujjak) stb. szinkronizálhatóak legyenek akár oda vissza viszonylatban is.Project manager appokat természetesen találtam nem is keveset. mivel fizetős appokról van szó mielőtt megvenném, gondoltam megkérdezem a véleményeteket. Várom válaszotokat amit előre is köszönök, addig is turkálok az app storban.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
iPaden nekem sincs, iPhone-on a golfos volt, de nem adta meg érte

-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem ezeket adta: Spider Dolitare, Crime Inc. HD = 80 kredit, Mini golf MatchUp=240 kredit. Szum=400 kredit.
-
Ma három app volt FMA-n! Érdemes felnézni.
-
Deion Branch
tag
iOS-ra van hasonló app mint androidra a PianistHD?
Olyanra gondolok ami zongora, és mutatja hogyan kell eljátszani egy darabot. Itt egy vidi róla: Pianist -
Tibee86
nagyúr
Összejött az idei első gift card-ra való, erre meg fél órája már azzal szivat, hogy "nem lehet kapcsolódni az iTunes Store áruházhoz"...

Valaki meg tudja mondani, hogy mennyi helyet foglal az IGO miután települt?(HU&RO)
-
madgie
titán
válasz
r3dsnake
üzenetére
Meg lomokat is (DVD, BD, könyvek). Sőt, néha el-elcsípni az angol/német amazonon olyan elektronikai terméket ,amit szállítanak felénk. Nekem például egy fényképezőm az angol amazonról lett véve.
Tudom, nem vág ide, ez esetben az amerikai amazonról van szó, az meg nem szállít erre fényképezőt

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
bull84ghia
üzenetére
Kindle-t igen.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
bull84ghia
üzenetére
Jah, 4200 körül van a pontom. Bár én megvárom a 7000pontot és Amazon $25 lesz.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Lefelé nem tudom hogy lehet frissíteni. Esetleg fel.

Amúgy van FMA-n vmi golfos cucc 240ért.
Vasinger!: Amit Ragnar95 linkelt szókereső, az teljesen ugyanaz, mint androidon, ráadásul platformfüggetlen. Tehát ha játszol, ugyanúgy androidos és iOS felhasználókkal együtt tolod.
-
Vasinger!
nagyúr
Tudtok olyan szókeresőt mint droidion. Appatore kidobott egyet de az elég gagyi meg fizetős meg online.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Lefrissitetted? Downdate?
-
BossBoss
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Jó választás! Remek kis programok. Naponta használom őket. Az elején nagyon könnyűek a feladatok de kb 3 hét után már rendesen megdolgoztat.

-
Mela Kehes
addikt
Na még egy ok, hogy lefrissítsem 6-os szoftra az i4-emet. Tegnap este iPaden próbálgattam ezeket a programokat, most gondoltam megveszem, erre csak 6-oson megy. (iPaden az van) kicsit hülyén néznék ki, ha húzóckodásnál a derekamon lógna az iPad.
-
Mela Kehes
addikt
Köszönöm az ötleteket, tudtam, hogy számíthatok rátok.

-
Möhe
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
add az asszonynak a tárcádat,kaja nem lesz otthon,de ruha az doszta

-
Zozzer888
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Lock Pro feat chain. 2 euro alatt megkapod az "osanba,tescoba"

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Vezess áramot a hűtő fogantyújába, a hatás garantált

-
Mela Kehes
addikt
Lehet beruházok a Runtastic edzés programjaira (felülés, fekvő stb.). Igényesnek tűnik, van statisztika meg minden. Hátha így ráveszem magam a mozgásra.

Olyan progi is kellene, ami este 7 után nem enged ki a konyhába.
-
ubid
senior tag
Nem tudom ezt a programot ki ismeri, meg ki nem...de érdemes megnézni tényleg.
én a metált bírom de ez még engem is megfogott

iszonyat jót lehet vele szórakozni :
http://www.youtube.com/watch?v=X9u5Z96fsoQ -
Zozzer888
addikt
Megnéztem a profilok között mi van, és hiába van fönt az FMA, nem jelez ott semmit. Pedig az elején telepítette a profilt. nem értem : /
-
Möhe
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
nekem újra bedobták a sacred guns játékot
pár hete ezt nem sikerült leszednem,mert nem volt wifi elérhetőségem,de most szedem lefelekif..z tudja hogyan jönnek az appok

-
Kicsirics77
veterán
nekem pl. egyetlen szponzor app sem jött
-
TheMarci
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Én a tankot szeretem az autõpályán is.

-
Blyan
félisten
FMA-ban a Skoutra kapott már kreditet valaki? Nekem tucatszor volt már, de sosem adta meg,,,
-
Xero
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Pontosan.
-
Hill Climb Racing-el játszik valaki? Mennyi a maximum szint, ameddig el lehet kocsikázni?
-
Xero
nagyúr
válasz
bull84ghia
üzenetére
Endurance-ban szinte bárhol megyek 60-100km-t. Nem csalás, csak be kell osztani az előzni valót.

-
Zozzer888
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Játszatok OFFLINE úgy nem tölti be a netes eredményeket!
-
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nem lehet hogy valami csalás van a dologban?
Tegnap én is játszottam és a drag versenyben nem tudtam megverni egy másik RS-t. Pedig az enyémhet mindent megvettem már és a start illetve a váltásol is jók voltak. De így is sokat vert rám.
-
Mela Kehes
addikt
RR3-ban van most két olyan Endurance veresenyem, ahol a másodiknak 23 km van, az elsőnek pedig 62 km. Akármikor lépek be, mindig ilyen óriási különbségek vannak. Lehet ez ellen tenni? Nagy ritkán lemegy 25-re, de hát akkor nem biztos hogy nyerni is tudok.
-
Ragnar95
félisten
válasz
HarryPotter
üzenetére
Jaja, elég idegesítő a Garmin PNA-n,h nem adnak ingyen frissítéseket, mondjuk én úgy vettem,h Mo,-ot adnak, csak EU-t nem, de az is épp elég...
Inkább használom az iPhone-os Navigont... -
HarryPotter
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ma próbáltam a Google maps app turnbyturn navigációjat Budapesten és meglepően jól működött, kellemes női hang magyarul mondta hogy mikor merre... Szóval lehet, hogy hamarosan elég lesz a Google navigáció helyett
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Az ingyenes T-s navigonról beszélsz mert az tényleg 2 évig ingyenes, viszont ha megveszed valamelyik térképet rögtön tiéd lesz a navi.
-
nord_
veterán
válasz
HarryPotter
üzenetére
Ezért váltottam én is TomTom PNA-ról az iPhone-os verzióra, mert ott is ez a helyzet.
-
HarryPotter
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Na ez érdekes. Garmin navin a garmin nem ad semmilYen frissítést ingyen. Egy év után jön egy figyelmeztetés hogy vegyem meg az update-et mert mar egy éves az adatbázis
-
-
Xero
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ez a regionális verzióknál van és ott sem egészen így. Ha nem a teljes Europe verziót vette meg valaki, akkor lehetősége van iAP-el megvenni az XL csomagot, ami egyből átrakja teljes verzióra a regionálisból.
Ezek után évente három alkalommal kap frissítést legalább két évig. Tehát itt a lényeg, a garantált supporton és nem a frissítés kifutási ideje. -
nord_
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Az alkalmazás leírásában nincs időbeli megkötés: Free updates: maps, premium POI, speed cams.
A Navigon csak két évet ad? Nem semmi... TomTomnál (a Sygichez hasonlóan): FREE lifetime Maps.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszi, nem volt számomra egyértelmű. Azt hiszem a navigonnál volt vmi olyasmi, hogy csak 2 évig vagy jogosult a frissítésekre..
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Hogy hogy meddig? Ha kifizetted akkor az app megszűnéséig jogosult vagy a frissítésekre.
-
Néztem a Sygic full európa navija le van árazva 30 euróra. Viszont néztem és nem látom sehol leírva, hogy meddig van rá support /főleg az érdekelne meddig vagyok jogosult a frissítésekre/. Ha vkinek van infója azt megköszönném.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Pont fordítva gondoltam, nem mintha sokat olvasnám. Visszatérve a CloudOn-ra, engem zavar, hogy kérdezés nélkül ment. Hibából akkor elég is ennyi.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ja, és egy ártatlan txt-t sem tud megnyitni. Kuka
Szifon elég komolytalan portál. Minimális tesztelés nélkül magasztalnak fel egy appot, és nem ez az első.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Akkor ez az app felejtős nem?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Eddig nem próbáltam pdf-et, de most néztem és nálam is hasonló.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nálam elég darabosan jelenít meg egy szimpla doc fájlt, már már megfagy, pdf-fel is hasonló.
-
Mela Kehes
addikt
A szifinos cikk miatt újra próbát tettem a CloudOn progival és könnyen lehet, hogy lecserélem a QuickOffice-t.

-
Judy075
tag
Már az első ingyenes részt végigjátszottam, ezért szerettem volna a többi részt is leszedni. De nekem a játékon belül nem sikerült, azt írta ki, hogy nem tud csatlakozni az iTunes-hoz. Bár lehet, hogy a nettel volt a baj. Egyébként még az iTunes-ból leszedett valszeg iPados verzió árát nem vonták le a számlámról, de gondolom a ami késik nem múlik.
-
Judy075
tag
Sziasztok,
Ma letöltöttem az AppStore-ból a Back to the Future 2-öt, de attól tartok, hogy az iPad-os verzióját sikerült, mert sehol se találom, ráadásul fizettem is érte. Ilyenkor mit lehet tenni?
Köszi
J. -
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem is mondtam, hogy teljesen kiváltja, de mobilos szinthez képest kifejezetten kellemes végeredményt ad. Nem arra való, hogy a csapnivaló, már exponáláskor elszúrt képekből minőségi képet faragjon, hanem inkább úgy jellemezném, jó alapanyagot finom utómunkával még jobbá tesz.
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szintén. Maximum Camera+-ban ráengedek egy auto szín korrekciót és némi crop-ot ha fel akarom valahova pakolni közvetlenül.
Az ilyesmit azért jobb normális eszközökkel (iPhoto, Aperture, PS) és kalibrált kijelzőn csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Indul a ChatGPT Health
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ki is próbálom
3GS-en fut az RR3 ?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)