Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubid
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
jé egy hét után képesek voltak adni 82 kreditet. hát ez felemelő!...

-
Mela Kehes
addikt
Juhé, jött egy 82 kredites app!

Hogy tudok ennek most örülni. -
r3dsnake
nagyúr
Másnál is akad i4-en a Temple Run 2?
-
nullzero
tag
Leszedte valaki az FMA-ról a fizetős appot?
Érdemes? Mert gyakorlatilag nem nyerek vele semmit.
Ha jó, leszedem, amúgy nem szenvedek vele. iTunes pénzt meg amúgy sem szívesen cserélek FMA pontra. -
Tibee86
nagyúr
Gondolom nem lehet, de azért megkérdezem, hogy a Due-hoz nem lehet valahogy hangokat hozzáadni? Mert egyszerűen hülyét kapok a gyáriaktól.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Ha már itt tartunk akkor:
Ma megjelent a Temple Run 2 és ingyenes is! Aki még nem tudná.

-
Ragnar95
félisten
válasz
ittakary
üzenetére
A sima Angry Birds Rio is ingyenes, tehát az iPhone-os verzió

-
ubid
senior tag
Egyszerűen nem találok olyan lejátszót, ami akár távolról is tudna kapcsolódni a NAS-ra ami otthon van és lejátszaná a videókat.
a lényeg a távolságon van.
H otthon vagyok természetesen sok látja a filmeket meg mindent.
de távolról már nem.sőtt legtöbbe be se lehet írni szerver elérhetőségét.
-
ubid
senior tag
ArkMC -t valaki próbálta már NAS-ról való videólejátszására ( nem csak MP4 formátumba)
-
ubid
senior tag
Jött FMA-ra egy 320 kredites app. megörültem.. erre fizetős ... :@
-
Xero
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
Ő a következtetésem alapján még érettségire készül.

-
Keksz
senior tag
iphone/ipad videólejátszók, UPnP oldalról nézve...
)Vélemény, teszt, stb( -
ronda
aktív tag
Sziasztok!
Tapasztalta más is, hogy a legutóbbi frissítés óta a procam csak akkor megy, ha be van kapcsolva a mobilnet? Mobilnet nélkül a kezdőképernyő után egy pillanatra megjelenik, aztán ki is lép. -
ubid
senior tag
Freeappslotsal vigyazzatok. Valamit lett vele mert fullra megolte az ipadet. Minden lehett csinalni az oldalon, porgetni meg minden, de kilepni belole mar nem. Semmire sem reagalt. Sem a lezaro gomb..semmi. Csak kikapcsolni tudtam...
-
b4zsi-
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
off ba tettem, mert amit offba szerettem volna írni azt ide írtam véletlenül nem offba, de átírtam offba, hogy ne zavarjon onba , hogy én offba írtam egy olyat ami nem ide való , hanem az offba.
-
Ragnar95
félisten
Akkor valami szakmai téma

Real Racing 3-ról, illetve Infinity Blade Dungeonsról még mindig semmi hír megjelenési dátum tekintetében? -
máyköl
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére

Dehülye vagy, atyaég! -
b4zsi-
őstag
Nem ide
-
MeghaL0L
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nagyon nincs most témánk, úgy látom!

-
máyköl
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A követ követ egy követ.
Ez is szar volt.

-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ülj le, egyes

-
MeghaL0L
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Már követek!
megjavult. -
piton0822
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne ha nekem valaki fel van véve a google latitudéba , miért nem frissül nekik mindig hogy merre járnak?? Igazából így használni se tudom mert frissít nekik vagy naponta fél naponta, tehát nem a valós helyzetüket látom ha meg akarom nézni! valaki ötlet, hogy mit csináljak? régen nem volt vele ilyen probléma! nekem iphone 3 van másnak iphon 4. -
vagamo
őstag
Phone drive app szinkronizáláskor felhasználónevet és jelszót kér! Legutoljára mikor. A telefonra másoltam ilyeneket nem kért. Honnan lehet jelszót igényelni vagy megtudni esetleg beállítani?
Azóta megvan
ez van ha valamit nem sűrün használ az ember. 
-
MeghaL0L
addikt
Nektek véletlenül nem lép ki az instagram amint követni szeretnétek valakit? Kb ma késő délután óta csinálja nekem ezt. Ötlet ?
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
Elkezdtem én is használni a free my appsot. Pár kérdésem lenne a US account-al kapcsolatban. Ami érdekelne, hogy nem kuszálódik össze az hun ill us acc ban szerzett alkalmazások? pl. megvannak a mostani alkalmazásaim, belépek US accountal ott szinkronizálna, és nem írna ki valami hibát, vagy tüntetne el valamit a telefonrol?

Előre is köszönöm
-
ubid
senior tag
Happy Monday, app freers! We have a special surprise to start your week off right.
The FreeMyApps week long ticket contest has begun!
The FreeMyApps crew are freeing three gift cards on both iOS and Android devices every day this week. That means there will be six gift cards given away each day!
Golden ticket gift cards will appear for a brief moment every day till Friday! These include Amazon, iTunes, and Google Play cards.
First one to tap on the Golden Gift Card Tickets wins the gift cards. Even more surprisingly you will never know what value you are going to get. These cards will be in increments of $10, $25, and $50!
Keep checking FreeMyApps for the Golden Ticket this week!
If you are the lucky winner post your Holiday Golden Ticket and we will top off your gift with credits!
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!facebook apnal miert nem tudom allitani az album boritot es a profilkepet?Mintha regebben lehetett volna .Koszi a segitseget elore is
-
vagamo
őstag
-
Ragnar95
félisten
-
ubid
senior tag
Itt az AppStore-ban nem lehet egy fizetős alkalmazást próbaidőre letölteni ?
Úgy láttam, hogy sajnos ilyen nincs, de remélem tévedek.
(ilyeneket láttam, hogy LITE-verzió, viszont az meg nem mindenhez van sajnos . pedig lehetne)WindowsPhone-om van aki ismeri, tudja miről beszélek, ha csak egy pozitívumot kell említenem WP-felé, akkor már meg is van, és beláthatjátok,hogy ez egyáltalán nem hülye ötlet :
- Fizetős alkalmazásokhoz lehet biztosítani a kiadónak próbaidőt: Teszem azt egy hétig ( 3 napig, tök mindegy) használhatja az alkalmazást ingyen, kipróbálhatja, és ha tetszik neki, akkor megveszi, ha meg nem akkor nem.
Ezt itt is bevezethetnék szerintem, ugyanis akadtam már bele ( bár csak 1 hónapja használok IPAD-ot, amivel tökéletesen meg vagyok elégedve) de akadtam már bele olyanba, hogy megvettem 2 dodóért és egy kalap sípolást sem ért az APP. Na most hogyha ennek van próbaideje, akkor kipróbálom és látom nem megy, nem adok ki érte pénzt.
Itt jön a másik dolog, amit viszont az I-ék oldalára említenék, bár nemtudom mennyire az ő művük ez, de tény, hogy engedélyezni azt kellett nekik. szóval hogy van az FMA, meg a hasonló dolgok, amiért tudsz szerezni pénzt ingyen
Na ilyen meg WP-n nincsen.
-
bobooo
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
AppTrailers? Annak van appja az AppStoreban
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Jaja, iPhone-on nekem is volt már korábban...Amúgy most van még valami normálisan működő kredites oldal az FMA-n kívül?
Csak mert ugye a freeappslots az katasztrofálisan lassú pl.... -
szabopali
aktív tag
FMA! 160 crdtes app! Legalábbis nálam.
Szerk.: benéztem, HD! Sorry.
-
Tibee86
nagyúr
Jó már az AppStore-os linkelés telefonról?
Még nem volt szükség nálam backup-ra, így nem tudom, de hát gondolom csak csak működik. Kipróbálni meg azért nem szeretném, mert sajnos a képeket nem menti a backup.
Fizetősnél is ott vannak, de mondjuk ez account-nál ez egy website rublika pluszba. Bár nem tudom miért rakja bele, de nem mondanám, hogy túlzottan zavaró. -
ubid
senior tag
Értem. Köszi a választ!
Én a HomeBudget-et találtam meg. Elsőre ránézésre tökéletes, bár ez sem magyar, viszont ugyan úgy felismeri a forintot. Szerintem itt is ki lehetne törölni a kategóriákat, de nem bíbelődök vele inkább.
Lehet vele dropboxba szinkronizálni meg jelszóüval levédeni meg iloyesmik.
Van LITE változata ami ezeket tudja, van fizetős belőle, de nem tudom az mivel különb.Lehet ha összegyűjtöttem FMAval a 3000-et beruházik egy easy finance-ra-
-
nord_
veterán
-
MeghaL0L
addikt
Úgy látom mégsem olyan jó fejek a Freeappslotsnál!
Tegnap kaptunk ugye 16 pörgetést. Ma nem adja a kettőt sem! 
FMA-rol meg annyit, hogy nekem is vagy két darab app jött. Nem kell hozzászokni annyira az ingyenéléshez!
Be fog az indulni! 
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Kipróbálom mindkettőt, köszi
Tibee86 neked is köszi 
-
Mela Kehes
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ez van ha valamit nem sűrün használ az ember.