Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skorpio.59
aktív tag
Esetleg egy jó fitness appot tud valaki ajánlani?Főleg sétára és kerékpározásra kéne.
Magyar sem lenne hátrány.Runtasticot használtam jó ideig, de most leszedtem mert kezdett nem jól mérni... -
válasz
Skorpio.59
üzenetére
igen
legújabb ios?
próbáld esetleg még ezt -
válasz
Skorpio.59
üzenetére
nézd meg a forrásokat (sources), 3. alsó fül, hogy jól vannak-e beállítva
-
Skorpio.59
aktív tag
Sziasztok !
Egészség app két napja nem rögzít semmilyen adatot.
(iPhone 8 plus) Tudja valaki mi lehet a gond? -
roland091
senior tag
sziasztok, sok jót olvastam a 1password appról és lehet hülye kérés de pontosan miért is kell havi díjat fizetni ? azért h legyen egy fiókom náluk ? és eltudjam érni pc-s böngészőből is ?

-
univerzita
addikt
válasz
SzalaiÁdám95
üzenetére
-
Gsx-rr
veterán
Miert szednek ki alkalmazasokat a Magyar store-bol?
Akar a legnepszerubbeket is? Most pl az Airbnb-t vettem eszre ,hogy kikerult -
SzalaiÁdám95
tag
Milyen alkalmazast kell letölteni a Fájlok alkalmazas melle? Volt rola nem olyan reg egy poszt de nemtalaltam meg

-
Salex1
őstag
Lezárt képernyőre rá lehet varázsolni valahogy a napi teendőket?
-
jagada
addikt
Sziasztok!
Lehet, hogy nem ez a legmegfelelőbb topik, de azért felteszem a kérdésem, hátha valaki meg tudja nekem válaszolni csípőből.
Készítettem pár fotót. A telón látszik a Live ikon a képnél és h mozog is a kép ha rányomok, ill. az icloud-ban is működik. Miért van az, hogy egyeseknél a PC-re lementve a legtöbb esetben már csak 1db fotó mentődik le, mások esetében pedig a MOV kiterjesztésű rövid média file is? Hogyan tudnám a többi fotónál is elővarázsolni a MOV filét, vagy a képsorozatot, hogy ne csak az az egy legyen?
Remélem érthető volt, a legfrissebb IOS 11.1.2 verziót használom. -
moleculez
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
😂😂😂, hangosan számolva vissza a százalékokat...
-
Salex1
őstag
Keresnék egy játékot, régi nosztalgikus játék, ami hasonlít ehhez. Ismer valaki hasonlót?
A SCALE-t próbáltam, de az nem jött be. -
domerator
veterán
Az Outlook rendesen szinkronizál a watch-csal aki használja? Nálam nagyyon xar, teljesen random hogy értesít vagy nem. Visszaraktam a gmailt, amit ugyan nem szívelek, de legalább értesít azonnal.

-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Kezdő IOS-t használónak tudnátok olyan appot ajánlani amely hanggal jelzi az akku merülését, a töltés szükségességét? -
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Pár napja használom az Inbox-ot. Különféleképpen rendszerezi a leveleimet, amivel nem lenne bajom, de nem értesít pl.: a promóciós levelekről. Abban az esetben veszem csak észre, ha megnyitom az alkalmazást. Megoldható, hogy minden levelemet egyformás jelezze?
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ott a lottónak a hivatalos oldala, igaz ott pénzt kell feltölteni és utána lottózhatsz. Az nem jó? App nuku.
-
"A Telenor mostantól lehetőséget biztosít ügyfeleinek arra, hogy az App Store-ban és más Apple-szolgáltatásokban történt vásárlásaik ellenértékét ne bankkártyáról vonják le, hanem telenoros mobilszámlájukkal egyenlíthessék ki."
-
galaxys80
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Szerintem is az IOS 11-el jött ez. Ugye lehetőség van a menüben a teljes törlésre, illetve arra, hogy csak az appot törölje az adatait ne.
Na ezek szerint ha csak simán az X-el töröl az ember akkor a második variáció lép életbe.
Ami azért szívás is tud lenne, mert teszem azt valaki letöröl egy 1 gb-ra hízott appot, hogy helyet szabadítson fel, aztán közben lehet, hogy csak az alap appot törli le. -
moleculez
veterán
Tudtátok hogy az Edge böngésző ki lett adva iOS-re és Androidra is? És nem is olyan rossz.
-
Ragnar95
félisten
Kevered a szezont a fazonnal.
Az iCloud sync teljesen független a biztonsági mentéstől, ez felel azért, hogy a különböző eszközeid szinkronban legyenek és 3rd party appok is ezen keresztül tudják szinkronban tartani az adataikat az eszközeid között.
Az iCloud syncet simán a Settings>iCloud menüpont alatt látod, nem kell hozzá belépni az iCloud Backup részre. Úgy tűnik, iOS11 alatt már nem lehet külön állítani a 2 dolgot, tehát ha valamit kiveszel a Backupból, azzal kikapcsolod az iCloud syncet is, de ettől függetlenül a 2 dolog nem ugyanaz.
A backup azért felel, ha újratelepíted a telefonod, visszakerüljenek az adataid, az iCloud sync akkor is működik, ha csak egy adott appot törölsz le, nem kell az egész telefont újrarakni és backupot visszatenni. -
galaxys80
veterán
-
galaxys80
veterán
Használja valaki az AliExpress appját? Az utóbbi időben a szokásosnál jobban merült az I7-em és semmi más újdonság nincsen rajta az elmúlt időszakban, mint ez az app.
Most kíváncsiságból letöröltem aztán majd meglátjuk. -
bzs73
őstag
Üdv.
A viber hívás integrációját hol lehet kikapcsolni? Most feltettem megint, régebben is volt már fent, akkor kikapcsoltam valahol, hogy normál híváskor ne jelenjen meg a rendes hívásoknál, de most valahogy nem találom. -
sphe
senior tag
Valakinek volt már olyan problémája Google térképpel kapcsolatban, hogy tömegközlekedésre azt írta ki, hogy nem található útvonal és talált is rá megoldást?
(A probléma mostanában jelentkezett, Random módon, a gyalogos és autós útvonalakkal nincs problémája)
-
atees
őstag
Sziasztok! Van iosre olyan filmlejatszo app, mit le lehet “billentyuzarral” zarni video nezese kozben?
-
moleculez
veterán
Chrome <- >Safari könyvjelzők sync lehetséges?
-
Möhe
addikt
sziasztok
1Password-ot használ valaki? a pc-n hogyan tudom szinkronba hozni a telefonnal? egy ideje nem akar frissülni,pedig be vagyok jelentkezve.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
moleculez
veterán
Ajánlanék egy jó kis AR játékot, ráadásul ingyenes.
Transformers Cade's Junkyard néven fut.
Értelme semmi, nyerni-veszteni nem lehet csak roncstelepen rombolni, egész jó móka,ingyen. -
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mi mi?
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Super repost. Tökéletesen működik.
-
adise
őstag
És miért nem jo safariból az instagram ipaden? Szerintem pont elég és legalább hülye értesítés sem jön.
-
leroyclub
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nálam meg most is pixeles elég sok...
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Akkor vagy a szemüveged nagyon pixeles vagy keveset ittál.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vadászcsiga
félisten
Marha jó. Miután mindenhova beírtam, most megnézve már nálam is jó. Ket napig figyeltem hogy egyik kép pixeles, másik meg nem.
Esküszöm nem ittam, es rajtam volt a szemuvegem
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nálam is jók a képek (Air).
-
kezo0
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
iPad mini 4-en használom, 24.0-ás verzió, mint nálad, és a képeknek semmi bajuk. Nem pixelesek, ugyanolyan minőségűek, mint korábban bármikor.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen autót vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Óvodások homokozója
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)