Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
col
addikt
-
MasterMark
titán
válasz
r3dsnake
üzenetére
App alól vagy BT 4.0 LE-d van, vagy MFi cuccod ami mehet. A lényeg ez volt.
Az audiót valóban a rendszer kezeli, ezért mondtam, hogy akkor ezek szerint ott mehet bármivel.
Egyébként eszembejutott, hogy én is kapcsolódtam már zenére egy régi Pioneer autórádióval.
BUZZLGHTYR: Szerintem akkor csak simán nem jól akarod párosítani, az androidossal pedig már össze van párosítva.
-
vadászcsiga
félisten
-
galaxys80
veterán
válasz
r3dsnake
üzenetére
Ez így konkrétan tisztességtelen versenyelőny szerintem az Apple Music javára.
De kérdem. Mi van, ha én egy droidos telefonon vagy webes felületen fizetek elő 1.490-ért.
Aztán letöltöm az AppStore-ból (ha egyszer letölthető lesz) és bejelentkezek a Google fiókommal?
Mert ugye az előfizetés nem az iCloud, hanem a Google fiókomhoz kapcsolódik. -
No.01
addikt
-
buci30
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
Pedig sokan vannak 😂
Sokkal jobb ha lattod a masikat. Főleg egy nyaralás vagy külföld ahogy írják is vagy ha lányod van.
Én anno is sokat használtam, pedig egy időben még fizetős is volt külön tarifa...Giovan!:
Értem én ezt persze mindenre lehet külön program és akkor nincs gond.
Csak ugye erre is arra is külön ezért külön azért 😂Az meg hogy nincs más platformon azt hagyjuk inkább. Nincs ebbe semmi extra
A lényeg a videó hívás az extrák sok vannak iPhone és droidon is van hozzá de az kit érdekel mint az animoji gyerekeknek ugye 😃🙈
De elég lenne annyi ha nem lenne korlátozva.Azért szedjem le a viber vagy más program, meg mindenkinek mondjam, hogy vagy vegyél almát vagy szed le te is. Vagy én vegyek droid telefon meg egy iPhone is mert ugye mind kettő csapatból van ismerősöm. S van aki nem hásznál viber Pl
Ezért egyszerűbb lenne ha nem lenne korlátozva ez se mint sok minden mas.
Mert az iPhone mint rendszer stabil de ezek a korlátozások vagy hogy mindenert külön program kell ez kicsit vicces de ez van tudom 😃
-
B.Ricsike
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Értem, de rendszerezni, rendezni a fájlokat normálisan lehet vele?
Nem bármelyik app-al akarom látni, csak a rendszerező app-ból!Excelből nem bánom, ha csak az excel fájlokat látom... sőt. (Gondolom erre gondoltál)
A görgetésre van valami alternatív megoldás esetleg? (Gesztusvezérlés?)
Mert tényleg elég gáz, hogy nem lehet normálisan görgetni, vagy pl. excel-t használni. -
alex73
tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
:-( ez gáz tiszta fapad. Android 4.1ben is volt már ilyen.
Baromi sok mindent nem tud. Nem is okos telefon úgy érzem. :-( ;-(
Most találtam :
Black List Call Pro (fejlesztő: Emanuele Floris)
https://itunes.apple.com/hu/app/black-list-call-pro/id1170257804?l=hu&mt=8Call Control! (fejlesztő: Call Control, LLC)
https://itunes.apple.com/hu/app/call-control/id1124167631?l=hu&mt=8Valamelyiket valaki próbálta melyi vált be melyik működik jól?
BlackList: caller ID & blocker (fejlesztő: Sergey Smirnov)
https://itunes.apple.com/hu/app/blacklist-caller-id-blocker/id1164989888?l=hu&mt=8 -
tybsen
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
Nálam a moneywiz az osztott könyveléseknél bukott el. de egyébként is rendkívül körülményes a használata (androidos anmoney számomra az etalon, de az meg exportálás nál problémás).
Én nagyon sokáig részletesen vezettem a kiadásokat, most ha megint csinálnám akkor egy online pl google drive-ban tárolt táblázatban csinálnám amihez hozzáférek a telefonról. Ott az ember mindent úgy állít be, ahogyan akar, olyan lekérdezéseket lehet csinálni és olyan osztott könyveléseket amiket az ember szeretne és ráadásul sosincs gond az exportálással vagy mentéssel, formátummal, stb.
De ez szigorúan magánvélemény mert eléggé magasak az elvárások és sajnos egyik alkalmazás sem tudta teljesíteni . szerintem a legtöbb nagyon nem felhasználóbarát és időigényes a kiadások bevitele.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
r3dsnake
üzenetére
Hát ez az. Nem volt álom, de el voltam vele. Sajnos nem találok gépen sehol korábbi verziót lementve. Még 5.1-re is a jelenlegi 24.0-ásat ajánlja. Bezzeg ilyenkor nem számít hogy hányas iOS.
galaxys80
Ha lenne az iPadnek bármilyen alternatívája ami kicsit is megközelítené már lecseréltem volna de sajnos nincs. -
alienpapa
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Ne viccelj már.... Minden képet vágjon utólag az ember, ha úgy akar képet nézni a laptopon és tévén, hogy ne legyen kitöltetlen "csik" a kép szélein? IOs-re váltottam nemrég, és ez az egyik legjobban zavaró dolog droidhoz képest. Aki akar, az fényképezzen 4:3ban, de azért adják már meg a lehetőséget a 16:9hez is!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
r3dsnake
üzenetére
De más kap ahogy látom...
Na meg nem életszerű ha telefonon van ilyen opció, a face app ikonnál ha feloldom ott is a piros kis jel hogy van értesítés, de zárolt kijelzőnél meg nincs, ez most hogy van akkor? Ha nincs oké, de akkor fixen nem kell lennie sehol sem, vagy ne legyen opció akkor hogy zárolt kijelzőnél belehet állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Elkezdte az egyik, hogy egy héttel a többi elé nyomakodik, erre idén a többi is előrébb tolta magát
Pár év és a nyár közepén lesz a Black Friday 

)