- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
Nekem is ugyanez történt, miután tegnap töröltem a cookie-kat telefonon. Lenullázta magát az FMA, AppNana, FreeAppSlots.
AppNana-n be tudtam jelentkezni, ott visszakaptam a pontokat, a másik kettőnél nem mertem semmivel sem próbálkozni, bejelentkezest meg azoknal nem találtam. Ha a tanusítványt újra telepítem, akkor van esély, hogy visszajönnek a pontjaim? Nem szeretnék 6400 pontot elveszíteni FMA-n és elölről kezdeni mindent -
Tibee86
nagyúr
Meglett: iDesktopNote
FB-s kérdésre ha valakinek van ötlete, ne tartsa magába.
-
sirszevenap
addikt
Nagyon rá vagy pörögve az FMA-ra jóember !
(#5175) Ragnar95: Világi adományozók!
MÁS!!!!
Valami online játékot mondjatok már amire rá tudok függeni nagyon!Lassan vége a Vizsgaidőszaknak, WoWozni meg mi egyéb meg nem akarok!
Mondjuk nem muszáj online, de szeretem ha érzem a közösséget magam körül, meg tudok kivel szórakozni!
-
bobooo
addikt
"Free My Apps
13 perce
Hello app freers!We apologize it appears that a dragon has stolen the credits for Comm! But don't worry our fearless engineering knights are battling him now in an effort to steal the credit treasure back!
We will let you know as soon as they return from their brave adventures!"
Tudnak a hibáról és dolgoznak rajta, nem kell izgulni
Totheground: Tényleg!!! Ezt benéztem.. bocsánat
-
vagamo
őstag
-
DiVaD
senior tag
Milyen témában, meg egyáltalán mire van szükséged?
Biztos más jobban tudja, de pl. játékoknál iPad-re nekem ezek alap játékok: Max Payne, GTA illetve még 1-2 látványosabb játékok. Viszont Én pl. szeretem a kaland játékokat is, abból még simán vállalható a Hidden Runaway, Broken Sword sorozat... sőt ha inkább a "logikai" kalandjáték érdekelne, akkor ott van még a Myst is.
Ha nem játékra gondolsz, akkor pedig érdeklődési körödnek megfelelően válasszál app-et, mondjuk én előtte mindig szétnézek 1-2 oldlaon, hogy mit írnak róla. Most pl. egy VNC kliens-re gondoltam, de rájöttem, hogy hiába baromi hasznos nem használnám ki jelenleg.
De amúgy Én most rájöttem, hogy inkább az iTunes Match-re gyúrok rá, arra lenne nagy szükségem.vadászcsiga: Ez nekem is furcsa most.
-
Kicsirics77
veterán
igen a vásárlás az így működik de csak az us acc-al tudod beváltani és ott is íródik jóvá
aztán amíg tart a 10$ addig tudsz zenét alkalmazást játékot csengőhangot vásárolni
érdemesebb inkább gyüjteni minimum egy 25 gift-re,
én majd most váltok be egy 15$-ost a 23$-hozja a REEDEM kódot meg mentsd el nehogy elbaltázd...
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
Remélem ezt te se gondoltad komolyan
Szerinted viccből kell országot választani account létrehozásánál?
Természetesen abba a store-ba csinálod az ID-t, amelyik országot kiválasztod az elején...
Teljesen mindegy, hogy melyik ID-val töltöd le az appokat, ígyis-úgyis megkapod értük a krediteket, csak pár apphoz kell a us store + a beváltáshoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest