- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nylontacsko
senior tag
Mondanom sem kell, hogy Revolut-al megy. Szinkronizál, minden klappol.
Budapest Bank egyelőre csak "vakarózik". Elvileg tölti le az adatokat (ennek már vagy másfél órája).
Tartok tőle, hogy ezzel nem is fog működni.
CIB-et még nem próbáltam a fentiek figyelembe vétele mellett. -
nylontacsko
senior tag
Nem is olyan rossz.
Bár jó lett volna valaki, aki használati tapasztalatokkal is tud szolgálni.
A GOLD 15.990.-Ft egy évre (nincs egy doboz cigi ára havonta).
Jól emlékeztem, hogy jól testre is szabható az app (FaceID, stb.)
Lehet kipróbálom egy havi előfizetéssel és meglátom, hogy a hétköznapokban, mennyire "életképes és használható".
A GOLD előfizetés alatt rákerestem a CIB és a Budapest Bankra is. Mindkettőt támogatja.
Bár azt nem értem, miért három alternatívát dob ki rá (kép mellékelve).
[kép]
Az OSX kliens viszont nem olcsó, bár ez is relatív. 6.490.-Ft. Azt még meglátom, hogy kell e egyáltalán desktop verzió, vagy elegendő a mobil app. -
gergo5991
őstag
egy játék nem számít szórakozásnak, ha azt egyedül élem meg. Más dolog közösségben elmenni billiárdozni vagy csocsózni, bowlingozni. A játékban elnyert sikeremmel egyféle tiszteletet nyerhetek ellenfeleimmel szemben, de pénz árán ezt nem érdemelném ki, hanem megvenném. Az az igazi, mikor mindenki egyenlő esélyejjel játszik.
-
lacy86
addikt
Bocsi , telorol irtam tegnap este akkor nem jol masolta ki!
Erre a jatekra gondoltam!
8 ball poolAmugy szerintem egyre gondoltunk akkor!
-
erdoke
titán
Ha van egy Exchange-képes e-mail accountod (pl. Hotmail már tökéletes), akkor szerver oldalon szépen konfigurálod, hogy mi hova menjen, az iOS eszközön pedig beállítok, melyik fiókot szinkronizálja. Nem látom, mit kellene színezni...
Emellett az 5 fiókomból a GMail app értelemszerűen csak egyet kezelne. Így maradt az a verzió, hogy nem használom a Google e-mail szolgáltatását (se). Ha smucigok, akkor dugják fel. -
-
legiaap
félisten
Amióta világ világ ez egy örök dolog. Nincs szerintem olyan verseny ahol ne az utolsó helyről indulnál. Na jó a GT Racing 2-ben néha nem az utolsó helyről startoltam. Amúgy roppant dühítő.
De még az is igaz, hogy mindig az utolsó körben kapcsolják be a rakétát és hibátlanul hiper sebességgel beérnek, mindig az utolsó körben csúszik meg az autód, lesz valami váratlan akadály. -
-
nord_
veterán
Kipróbáltam, teljesen jól működik. A beállítások alatt kétféle térképből választhatsz: Google vagy Apple + Open street map. Az auto-lock is konfigurálható, alapesetben vezetés alatt nem kapcsol le a kijelző.
Sajnos a szélvédők ugye többrétegű üvegből vannak, ezért szellemképes a "vetített" kép. -
-
m0ski
aktív tag
Valami tuti nem stimmel, mert ugyan a korábbi társításokat simán frissítette, de ahol nem tudta összekapcsolni a telefonkönyvben levő kontaktot és a Facebook ismerőst, ott nincs manuális szerkesztési lehetőség.
Ami még furcsa: App Store-ban sehogy sem találom, most is csak azért vettem észre hogy frissült, mert anno nem töröltem le.
Ráadásul a Facebook oldalukon sincs arra vonatkozólag semmi, hogy kiadták az új verziót.update: Facebook oldalon hozzászólásban látom, hogy más is panaszkodik, hogy nem tud társítani...
-
legiaap
félisten
Még nem vagyok apple tulaj szóval még nem értek a dolgokhoz, csak láttam fent van a store-ban.
Ezért gondoltam ez működik.
Egy hülye kérdés, de a ha jailbreak kell hozzá, akkor miért ven fent a store-ban?
Eddig az volt az elképzelésem (nagyon kezdő révén) ha feltörés kell hozzá, akkor ilyen nem lehet a store-ban. -
Stalker-2572
veterán
Ja a lifetime számolása el lett cseszve (bugos) amit elvileg az utolsó update javított, de gyakorlatilag annak mégse lett jobb, akinek már a régi algo szerint kezdte el számolni.
Ja igen, 1M km után 10M km jön, azt akartam írni, kb sehol nem tartok benne. 500k coin vége felé van, az 1M coin pedig a fele előtt, szóval azt nem kezdi el újból.lvl 9-et emiatt csak az fogja megkapni, aki nagyon sokat játszik, már csak kedvtelésből... (pedig akkor jön h kristályt kérhetsz bónuszként...)
-
Stalker-2572
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest