Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bull84ghia
őstag
FMA-n ismét egy app ami nem hajlandó megadni a hatalmas 80 kreditet.

-
ubid
senior tag
melyik a legjobb pénz kezelő alkalmazás ?
Már próbáltam a moneywiz nevűt, valamint a homebudget nevűt, de mind a kettőnek azért vannak hibái.Ti melyiket használjátok ?
-
Mela Kehes
addikt
A RR3 frissítését letöltötte már valaki? Működik rendesen két eszköz között a szinkron? Nem szeretném, ha elvesznének az eredményeim. Mondjuk akkor dobnám a kukába.
-
Teszla_
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nem kért reget szerencsére és az appért is megkaptam a 80 kreditet

-
Tibee86
nagyúr
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Reggel óta nem nagyon volt időm ránézni, de most már minden a régi. (FMA)
-
Teszla_
senior tag
Nálam nem kér semmi regisztrációt az FMA, viszont volt egy 80 kredites app, letöltöttem, 2-3 óra elteltével sem adta meg a kreditet érte, most meg visszanéztem és már nincs is fent az app. Kreditet se kaptam érte ofkorsz...
-
Mela Kehes
addikt
Megvettem a Ford GT FIA GT1-et. Röpke 6 óra és mehetek vele.
-
Kicsirics77
veterán
na most megint szarakodik megint reggelni kellene de hol lehet?
-
ubid
senior tag
Nekem elsőre kért reget, majd mégegyszer rákattintottam és nem kért semmit

-
Zozzer888
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Igen azért mondtam, hogy biztos elszúrtak valamit.Gondolkodom rajta hogy írok nekik...
-
Zozzer888
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Szerintem csak reghez akarják kötni a dolgot,csak elszúrtak valamit

-
bull84ghia
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nálam is ez van. Sztem itt a vége az FMA-nak

-
Zozzer888
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nálam is ugyanez
Nem enged regisztrálni, de szerencsére még valahogy ki tudtam menekíteni az összegyűjtött pontokat
biztos ami biztos ugy...
Amúgy ezen a címen: support@freemyapps.com lehet nekik írni. -
szabopali
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Hát ez az

-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
FMA: felettébb érdekekes. Mi lehet a megoldás? Milyen email, milyen password?
-
Tibee86
nagyúr
FMA-t mi lelte, hogy azt szeretné, hogy jelentkezzek be? Nem lenne ezzel gond, de ugye nem is kell regisztrálni hozzá, így nincs is mivel bejelentkeznem....
iPad-en rendesen megy, a 2 iPhone-on itthon meg amit fent írtam.
-
Teszla_
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Elég ritkák ezek az egy hetes leárazások, én eddig 2-3 alkalommal láttam. Ha verseny van, akkor se mindig tartozik hozzá leárazott autó sajnos.
Viszont a másik fajta leárazást mindig kihasználtam, ha volt pénzem, akár kellett az autó, akár nem
csak volt olyan, hogy nem figyeltem mikor jön autóspecifikus verseny és pont nem tudtam megvenni. Azt meg nem ajánlja fel többször.Ragnar: a vodás iGo sajnos nagyon régi térképet használ, talán tavaly volt utoljára frissítve (és nem 4. negyedévben...). Így sok minden nincs benne, ami az utóbbi időben változott. Ettől függetlenúl én ezt hasznàlom, amíg nem szerzem be FMA-s kreditekből a Hun+Ro-t, vagy a full EU-t. Ami idegesítő tud lenni az iGo-ban az az, hogy sokszor mondja, hogy újratervezés, közben meg megy normálisan. Múltkor meg esős, borult időben vezettem, akkor a GPS vétel megszakadt mondatot hallgattam elég sokat, szintén alaptalanul (na jó, egyszer csörgött közben a telefon és akkor pár másodpercre tényleg megszűnt a kapcsolat).
-
-
Zozzer888
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Mindig kiírja hogy a következő versenyen éppen milyen autó fog kelleni.Ha megnyílik az a verseny, akkor tudod kedvezményesen megvenni az autót...
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Emiatt léptem most csak be, végülis igazad van. 40% off rengeteg lóvé és ez a kocsi is 2 versenysorozatban is használható. Még egy kérdésem lenne: mikor összegyűjtök némi pénzmagot 100k+ akkor nem ajánl semmi megvehető kocsit, de amint elverem tuningra, tutti, hogy random adogat be kedvezményes kocsikat. Ez nálatok is ígyvan vagy csak engem tisztelnek meg vele?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Érdemes megvenni, itt már a 40% sok pénzt jelent még akkor is ha jelenleg nincs szüksegem rá.
Múlt héten a Nissan 20%-os volt csak. -
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Igen, előző héten nekem végig a nissant ajánlgatta így..
-
Zozzer888
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Az akció is egy hetes
Milyen Ford? -
Mela Kehes
addikt
Hát ezt nem vágom. Futottam egy versenyt és visszajött. Legfelül van egy verseny ami a hétre vonatkozik és ezzel az autóval kell menni. Akkor az akció is egy hetes?
-
Mela Kehes
addikt
-
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
oké, én is arra gondoltam első körben... wazzet próbáltad?
-
-
-
Valakinek van tapasztalata igo vagy sygic navival kapcsolatban? Valamelyiket meg venném, csak még nem tudom, melyiket lenne érdemes...
-
Teszla_
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én inkább a játékot kezdtem el megunni. Igaz, mostanában több a meló, meg más dolgok is lekötnek, de valahogy, ha van egy kis szabadidőm, nem a RR3-ra ugrok rá rögtön
De lehet, hogy később megint ugyanúgy rá fogok kattanni, csak kell egy kicsit hagyni. -
RR3-ba kezdek kicsit belefáradni. Élvezem továbbra is a versenyeket, de az vhogy frusztráló, hogy 1-1 csoportban, nem elég felhúzni egy autót, hanem a spec márkához kötött versenyek miatt, gyak veheted meg mindet..
-
Zozzer888
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Az nálam is olyan, jó ideje.Most úgyis jön majd a Cobalt SS meg a Camaro, lehet megcsinálják

-
Mela Kehes
addikt
-
Ragnar95
félisten
válasz
DanielK
üzenetére
Kipróbáltam az appot, valóban jó, bár még kivsit ismerkednem kell az vele
Viszont jól látom, hogy futtatni ezzel nem tudom a kész appot
Csak mert az is fontos lenne,h lássam is mit csinálok, illetve debugolni is tudjam esetlegesen ha kell, ezekre balóban nem képes a Texteditor? 
-
legiaap
félisten
A Videó után kerestem rá és Theme Sky HD a néven találtam egyet, szerintem ez lehet az, bár a képernyőfotók róla nem sokat árulnak el.
És ott írja, hogy tudja ezeket.
Lock Screen Maker
Home Screen Maker
Alul van Facebook elérhetősége is, de nem található...
-
legiaap
félisten
Még nem vagyok apple tulaj szóval még nem értek a dolgokhoz, csak láttam fent van a store-ban.
Ezért gondoltam ez működik.
Egy hülye kérdés, de a ha jailbreak kell hozzá, akkor miért ven fent a store-ban?
Eddig az volt az elképzelésem (nagyon kezdő révén) ha feltörés kell hozzá, akkor ilyen nem lehet a store-ban. -
Zozzer888
addikt
válasz
legiaap
üzenetére
A múltkor találtam ilyen időjárásost, de a free nem működött, a fizetős része lehet jobb
Amúgy "to-do" listet ki lehet rakni, progival, keress rá appstore-ba a lock screen-re sok mindent kidob.Persze 99%ban használhatatlan.Amúgy van olyan cucc is ,ami WP-os kinézetet csinál ,csempékkel meg minden, de a full verzió abból is fizetős, és egy app ami fut lényegében szóóóval... -
legiaap
félisten
1. Van olyan app, amivel a Lock screen-re ki lehet tenni mondjuk időjárást?
2. Van olyan app, amivel lehet változtatni a telefon menüjét (téma)?
Nem jailbreak-os progikra gondolok. -
Zozzer888
addikt
Lassan már ott tartunk, hogy csoda ha egy FP-s vagy FMA-s app megadja a kreditet...

-
r3dsnake
nagyúr
A Camera+ tud panorámát? ENNÉL a fotónál a tagek közt ott van a camera+.
Köszi!
-
mandin
senior tag
Néztem mi mennyit foglal helyet, az Instagram 400 megát. Ez mi? Mi van ha törlöm az adatokat?
-
Enjoy
addikt
Morgen!

Nálatok FMA megadta a pontokat a Slots Wheel Deal-ért?
Mert nekem sehogyan sem akarja, pedig futott már kb 3-4x 10 percet a telón.
Ma kb. 4-edszer dobta fel ezt a nyomiságot, először pedig úgy fél éve, de se akkor, se most nem adja meg a pontokat.Nálatok okésan megadta azt a nyomi 80 pontot?

-
index31
tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Azért nem értek veled egyet, mert az Infinity Blade egy kötött játékmenetet ad, illetve 50-szer kell ugyanazon a pályán végigmenni ergo unalmas,addig ahhoz képest a Horn egy felszabadult, mehetsz amerre akarsz játékot. Én végigvittem és nagyon izgalmas volt ajánlom mindenkinek, mert engem hetekre lekötött. Ingyen meg kihagyhatatlan. IPhone 4S-en vagy felfelé mutatja meg igazán a grafika mit is tud. Go download !
-
index31
tag
Ingyen Horn !! Recept
: 1. Végy egy kis Amcsi VPN-t. 2. Kattints rá a Get my Code feliratra az IPhone-on . 3. Kattintás a kódra és jön a Thank You felirat és már tölti is. Jó étvágyat.
A játék amúgy drága szóval megéri !! -
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger!
üzenetére
Itt is van pl Zippo Lighter app, esetleg ilyesmi még az iShaver Pro, Milk Cow, Lightsaber, Songify, Action Movie, Fatify, Autodance.
Nekem pedig egy olyan appra/tweakre lenne szükségem, amivel tudok java-ban programozni iPaden. Tudom,h az nem erre való, de 2 hétig csak az lesz nálam, asztali gép nem és elég fontos lenne,h meg tudjam oldani a dolgot. Jó Cydiás tweak is vagy AppStore-os progi is, akár fizetős is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- XMLTV EPG letöltő progi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS RX 6700 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Asus Dual Radeon RX 6500 XT 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem enged regisztrálni, de szerencsére még valahogy ki tudtam menekíteni az összegyűjtött pontokat

Én ezt baromira nem vágtam..
(europát), remélem jól fog teljesíteni.

Csak mert az is fontos lenne,h lássam is mit csinálok, illetve debugolni is tudjam esetlegesen ha kell, ezekre balóban nem képes a Texteditor?