Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
adamssss
üzenetére
Szerintem mindenképp megéri, nem kell tudni kottát olvasni hozzá, például zongoránál is tud olyat, hogy csak az adott skálahangjait jeleníti meg, így nehéz lesz teljesen hamisan játszani. Emellett elég összetett is, igazi gitárt is rá lehet dugni, meg jópár sávon felvenni, stb. A dob része sem vészes, szépen, sávonként is feljátszhatod (mondjuk először csak a lábdobot tolod, majd a pergőt, majd a tamokat, cimeket, stb... nem kell ujjzsonglőrnek lenni)
Én szeretek nagyon vele őrültködni, ez is egy saját improvizációs izé
-
Ohh kár. Ezek szerint ennyi az annyi.
Mielőtt megveszem azért megkérdezem, hogy használható jó kis app?
Az mennyire baj, ha zeneileg nem vagyok egy genius? (mmint ilyen kottaolvasás stb...
) -
Sziasztok!
Apple software-ek szoktak akciósak lenni karácsony táján? A garage band-et szeretném letölteni...
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Á, akkor olcsóbb venni az iPhone elé egy nagyítóüveget.

Szeretem azt az alkalmazást, továbbra is az (egyik) legjobbnak tartom - csak épp, amikor beteszem a telefont a dokkolóba, akkor mindössze a kijelző egynegyedén van csak kint az óra.Vagy a nagyítóüveg helyett írok a fejlesztőnek, hogy ezt az opciót tegye be.
De ha más nem, addig dokkolóval együtt vízszintbe teszem a telefont. -
nord_
veterán
Urak,
Tudtok olyan ébresztőt mondani, ami óriási számokkal írja ki az időt, tudja az egyre erősödő hangú ébresztést és a saját zenéket véletlenszerűen játssza le ébresztéskor? Csak olyat találtam, ami egyszerre csak két feltételnek felel meg…
-
peugeotmate
addikt
A Navigon by T-Mobile csak nekem dobja fel ezt a hibát, ahányszor csak elindítom?kép
Többször újratelepítettem már, meg minden fenét csináltam, de csak nem akar működni mióta iOS 6.0.1 van a készüléken. T-Mobile-t is hívtam már, de fogalmuk sincs mi lehet a baj.
Szerintetek? -
aeroplex2
csendes tag
Hát nem tudom. Nekem iPhone 4 32GB Black van, 5.1.1 JB, és én egyszer próbáltam ki, de másnap le is szedtem. Semmi nem lett rátéve a telóra, csak a Battery Doctor. Beállításoknál minden kinyomva ( Bluetooth, wifi, gps, 3G, Data ) Reggel levettem töltőről, kb 8 óra Battery Doctorral való töltés után. Telefon zsebrevág, otthonról elindul, 1 óra múlva elővettem a zsebemből és már csak 98%-on volt. Ez nem volt jellemző eddig a készülékre. Battery Doctor eltávolítva, telefont éjfélkor töltőre fel, reggel nyolckor töltőről le, aznap délig senki nem keresett, de délben még mindig 100%-os akksi. Persze akkor is nulla nyomogatás mellett.
Konklúzió:
iPhone 4 -nél NEKEM nem vált be.
iPhone 4S- nél NEKEM bevált. -
MeghaL0L
addikt
Na engem azóta is szivat ez a reign app FMA-n!
csak most jóval bosszantóbb, hisz 240 Credites lett! 
-
bobooo
addikt
Frissult a Dropbox app! Vegre uj felulet!

-
DanielK
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Én meg gyűjtök egy sgp iphone 5 neo hybrid ex bumperre. Már 25$ van az amazonon.

-
r3dsnake
nagyúr
A bard's tale miért nem retina felbontású i4-en? Nem bírja el?
-
Möhe
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
a casinósat nem tudtam leszedni ,mert régiót kellett váltani,és így már nem jött be a store
de ebből 2 is volt fenn -
nullzero
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
A zombiölős meg még jó is szerintem.
Lassan meglesz a pénzem az összes appra amire szerettem volna, és nem lesz már mit vennem.

Aztán gondolkozhatok, mire költsem a felesleges iTunes kreditet. El lehet talán adni valahogy? Vagy ha más beírja a redeem kódot az is jó? -
nord_
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
Az appshopper.com -on meg tudod nézni az összes, téged érdeklő alkalmazás árának alakulását
-
Kicsirics77
veterán
FMA 550 kredit( us store)
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Megéri.
-
Ragnar95
félisten
válasz
peugeotmate
üzenetére
Szerintem megéri az árát, ez a legjobb szótár, bár van pár ingyenes is, de azok általában jóval gagyibban néznek ki + kevesebb szót is ismernek...
Nem szokták leárazni, így erre nem érdemes várni
-
peugeotmate
addikt
Hali!
4$-ért jó vétel a BitKnight magyar-angol szótár, vagy szokott lenni/lesz olcsóbban is? -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Azt azért tedd hozzá, hogy csak az iPades verziók.
-
Mela Kehes
addikt
Az összes Angry Birds le van árazva!!!
-
Kicsirics77
veterán
FMA
250-credit app
240-credit app(US store) -
nullzero
tag
Aki használ FreeAppDaily-t: mikor szokták frissíteni a Gift kínálatot? Nálam az iTunes $10 Gift Card állandóan "Sold out". Egyszer már csak beváltanám...
-
BossBoss
őstag
Hogy tudom újra beállítani az FMA-t az új készülékemen? Még mindig a régi pontokat látom de hiába töltöm le már nem adja hozzá. Ilyen kijelentkezést meg nem is találok.
Mit kell tennem? 
-
Tibee86
nagyúr
Most ingyenes a WowFX. Bár frissítés óta nem is csodálom, hogy az lett, mivel rengeteg fizetős effektet raktak bele...

-
bobooo
addikt
FreeMyApps:
Lost World ~250 kredit
NFL All-Stars ~240 kredit
Cars 2 ~80 kreditSzedjétek.

szerk.: most látom, hogy volt már. Sry.

-
MeghaL0L
addikt
Ez igen! Micsoda app dömping a fma-n!
1 óra alatt közel 600 credit jött össze! 
-
penge111
addikt
Akik szeretik a dota-t, hon-t, lol-t. azoknak kötelező ez a free játék. Függőség garantált nagyon jó játék:
-
BossBoss
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
2700 pontom volt.
Na mind1! Az i5-nek most jobban örülök. Akkor kezdjük előröl. Köszi! -
BossBoss
őstag
Ha telefont cserélek akkor az FMA-s kreditjeim elvesznek? Mert a pontjaim látszanak az új eszközön, viszont már nem írja jóvá az újat.

-
Möhe
addikt
leszedtem én is,de még nem használtam élesben
a Trés navigon és ez között melyiket választanátok? netforgalmat nem nézve? csakis a használhatóságot?jah és mégvalami: ekvalézeres
zenei lejátszót melyiket érdemes? régi 90-es rap számok nagyon brummognak a telón,kicsit finomítanék rajtuk 
-
DanielK
addikt
ha valaki rajtam kívül használja a money appot, akkor a frissítés előtt mindenképp mentsen egyet (és synceljen a desktop verzióval), mert nekem sikeresen visszajött egy októberi állapot...

-
Blyan
félisten
Google maps. [link]
-
Ragnar95
félisten
Van valaki, aki végigvitte már a Vice Cityt? Csak mert én már minden küldetést megcsináltam az autóversenyeken kívül a sztoriban és a megvásárolható helyeken is, de a Keep our friends close küldit, ami ugye lezárja a sztorit, csak nem akarja megadni sehogyse
Tudom, hogy a Vercetti Estate lépcsőjének tetjén kéne tudnom elkezdeni, de nincs ott a rózsaszín jel, amibe belesétálhatnék
Anno gépen kitoltam a játékot és akkor simán megadta a záróküldit, de itt valamiért nem akarja se iPhone-on, se iPaden 
-
nullzero
tag
Szerintem lassabb lett (iPhone 4S), és a korábbi "Expand all" gomb is eltűnt, ami jól jött hosszú beszélgetéseknél, nem kellett egyenként lenyitogatni. És továbbra sincs swipe to delete, mint a Mail appnál, csak swipe to archive, nem lehet választani.
Számomra nincs semmi előnye a korábbi verzióhoz képest, de jobb híján ezt használom. -
Zoona
aktív tag
Egész jó lett az új Gmail app, a Sparrownak már csak az ikonja hiányzik

-
r3dsnake
nagyúr
Valaki közületek megvette esetleg a hivatalos pokémon pokédexet, ami tegnap jött ki erre a régióra?
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Tudom, mit jelent a kevés memória: iPad1-em van.

-
nord_
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Egy hétig hozzá se nyúltam a futó alkalmazásokhoz, memóriaürítő progit se használtam: pont ugyanúgy működött a telefon, mint amikor lelkesen zárogattam be az appokat és tisztítottam a memóriát, akár naponta többször is. Pedig nem a legerősebb almám van: i4-et használok.
Ezek után az ilyen jellegű programokat is a Battery Doctor mellé sorolom: rosszat nem teszek vele, ha használom, de konkrétan semmire se jó.

-
Möhe
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
ezt mondjuk ezek után napi 1x tuti megnyomom,de ahol a képen is van a kisablakban a process-nél nekem 60-70es szám szerepel
ez a mi a túrót jelez?szerk: az infósávban leírt (már amit nuku angolomnak köszönhetek ) kimagozott instrukciókat elvégzem,mégsem csökken a szám
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Futó programok bezárása helyett elég ez a memóriatakarítás?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azt látod nem is figyeltem, hogy ilyen van benne. Bár használni nem fogom, 1-2 naponta újra szoktam indítani a telefont.
-
Möhe
addikt
SYS Activity Manager Plus
ha jól veszem ki a tulajdonságaiból akkor ez megmutatja mi fut éppen,mennyit eszik és tsa... -
Mela Kehes
addikt
My Data Manager használóktól kérdezem: Lehet olyat csinálni, hogy a grafikonnál csak a mobil legyen? A roaming és a wifi nem érdekel, csak zavar.
-
Tibee86
nagyúr
Annyira nem rajongok az ilyen játékokért, de ha az ilyeneket szereted, akkor mondjuk a Granny Smith jobb egy fokkal.
Most a Real Racing 2-vel szoktam néha játszani. Nem jönnek be igazán ezek a döntögetős autós játékok, de mikor leszedtem csontra merítettem a telefont, mert nem tudtam abbahagyni.
Bár pénzt nem nagyon adtam volna ki érte, de kukáztam a freeappslots-ot, és volt annyi creditem, hogy megvegyem. -
C4mp3r
addikt
ski safari allat app, raadasul ingyenes

-
Totheground
addikt
Nem értem, miért lenne kikerülhetetlen az itunes, rakat appra lehet simán wifin át felmásolni dolgokat (itunes nélkül). iFiles pl.
-
Möhe
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
"iTunes kikerülhetetlen..."
még nem beszélem jól az iOS nyelvet

konkrétan egy filmet akarok elvinni A-ból B-be,de az a 10giga nem megy rá sehogy a 8 GB-s pen-re,a telón meg van annyi hely.Nah ha hazaérek megnézem azt a mentést,tenkjú.

u.i.: megjöttek a luckylabs-os védőmatricák (8 napig utazott),fel is dobtam egy fekete-fehér karbon kombót,körbe és a hátára
ha valakit érdekelne pár védőmatrica i5-re szóljon,kértem néhányat pluszba
vagy pár nap múlva kirakom apróba képekkel,ha..... -
Möhe
addikt
Van olyan app,hogy pendriveként tudom használni az i5-t ? Nincs JB.
Illetve tegnap megnéztem a restore után hogy hol is van elmentve az amit még 2-3 napos korában csináltam,és a gépre mentette az iTunes. Hogy hívja ezt a file-t az itunes? Ki kéne törölnöm és tényleg totál új alapra kéne építkeznem. Vagy egy másik gépen ha megcsinálom a restore-t ahol fenn van az itunes (cégnél) akkor ott elvileg totál gyári üres formázott telefont tudok "csinálni" ?
-
Tibee86
nagyúr
Van most a store-ban olyan videólejátszó program, ami rendesen működik? eddig a Gplayer-t használtam, nem volt vele gond, de mostanság valamelyik filmnek van hangja, valamelyiknek nincs.

-
nullzero
tag
Az iFiles fájlkezelő akciós lett, 2 dolcsiért vihető. Nagyon-nagyon sokat tud, és folyamatosan fejlesztik.
Jailbreak nem kell.
Nemrég szedtem le és eddig bejön.
A 3 csillagos rating azért van mert az előző verzió elcseszte a Dropboxot, de azóta megcsinálták. -
jilian
addikt
Van olyan app/ tweak ami jelez nekem ha kint van a JB 6.x ??

-
bull84ghia
őstag
Carmageddon végig játsza minden pálya 2 módon, a 3.hoz sok idő kell

A flying tonight acsit adta meg már valakinek? Én akár hogy próbálom nem kapom meg. Viszont a 3 tengelyes sün autó megvan
Szívesen látnám a második részt is, bár ez csak álom marad
-
b4zsi-
őstag
Figyelem!
Hellfire meg megint valami Dinos app FMA-n (420 kredit)

-
nord_
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Beállítások - Értesítések. Nekem kint van a badge.
-
Mela Kehes
addikt
Letöltöttem újra a DataManPro-t és nincs badge. Előtte volt, most pedig alig van a beállításokban valami. Visszafelé fejlesztették?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(többek között ilyenek kellenének Androidra és akkor talán használható lenne valami kreatív dologra is)

csak most jóval bosszantóbb, hisz 240 Credites lett!

Hósszú volt a nap! Köszi! 
Mit kell tennem? 

vagy pár nap múlva kirakom apróba képekkel,ha.....