- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Netfone
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urban Terror
tag
@r3dsnake
Kösz a választ! Ez eléggé elszomorító. Van (fiókban) egy droidos céges telóm, ha jól emlékszem, arra mindenféle nyűg nélkül fel lehetett pakolni egy teljesen jól működő és személyre szabható call recordert.
Amúgy ez a hívásonként fizetős mégis hogy működik? Ráterheli a telefonszámlára? Olyat találtam, ami ingyenesnek írja a bejövő hívásokat, de nem tetszik, hogy telefonszámot kér.
-
Sukta 95
aktív tag
Erdekes, mert ujratettem az appot, es most megtalalja a levelet. Ellenben tovabbra sem erzekeli az osszes korabbi levelemet.
Az utolso 150-et mutatja, a tobbit mar csak akkor talalja meg, ha cim szerint rakeresek a keresobe..
Ui: geprol toltenek fel kepeket az icloud foto mappajaba, ezek a kepek a telefonra is feltoltoltodnek, vagy csak felhobe? Ha azt akarom, hogy csak a felhobol legyen elerheto, akkor a driveba kell feltoltsem?
[ Szerkesztve ]
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
kezo0
addikt
Nem tudom, milyen az a hatszögletű, de az én iPad mini 2-esem adaptere ilyen:
Egy erősebb kézmozdulattal kétfelé lehet szedni:
És akkor így néz ki felülről:
A bal fele, tehát a villásdugót tartalmazó rész pedig pont olyan, amilyen az Apple oldalán a bal szélső képen látható. De ez egy USB-s adapter. Hogy néz ki, ami nem USB-s? Van olyan?
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
MODERÁTOR
-
-
-
-
Rage47
veterán
nekem az az érzésem, hogy szétesnek az app részei, valamikor beragadnak egyes elemek vagy késve érkeznek, vagy meg sem jelenik. nem gyakran, de előfordul. a notification is hülyén érkezik. mind1, az ios verzió sokkal összeszedettebb, az egész felületről érezni, hogy egyben van
-
Criton
veterán
Nekem egy fizetős van (SmartAlarm), még régebbről de egész jó.
Pont akkor ébreszt mikor nem alszom olyan mélyen.
A háttérzajokat is rögzíti, így néha hallok olyan dolgokat mint ha valami parajelenség lenne De az, hogy mikor nem alszom mélyen és akkor ébreszt az nagyon jó. A sima ébresztőre nem tudok felkelni pl.... -
legiaap
félisten
-
Mantin
aktív tag
Sztem ez csak marketing szöveg, mert az iPad 4 en amikor kicsomagoltam gondoltam kiprobalom az ,ujjlenyomat taszito bevonatot', odatettem az ujjamat és kapásból ott is volt egy szép kövér.
[ Szerkesztve ]
GTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
vadászcsiga
félisten
-
Burki
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek