Hirdetés
- Tanúsítvány árulta el az Oppo Find N6 töltését, jöhet a műholdas változat is
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Kézikonzol móddal támad a Realme legújabb gamer mobilja
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Nem lehet. A Navigon mellett a Sygic ilyen még, hogy azt teszed fel egyesével, amelyiket akarod.
Ezt egyébként látatlanban is tudhatod: ahol másfél-két gigányi a full EU app, ott benne van minden ország, nem lehet váltogatni (iGO mellett pl. a TomTom). A párszáz megás fenti két navinál csak az alapot töltöd le, az országtérképeket már iPhone-ról tudod külön leszedni. -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
iGO-nál is a fizetősre gondoltam,h ott lehet-e ilyet,h az appon belül kiválaszthatom,h épp melyik térkép legyen fent a telón és melyik nem

-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
De a fizetős verzióban, amire én gondoltam normálisan az appon belül tudod váltogatni a térképeket

-
vadászcsiga
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az kár, akkor fixen 2 giga helyet elfoglal
Navigonban ezt jól megoldották, letöltöd, ami kell, aztán letörlöd, ha épp nem kell és így csak 280megát foglal maga az app, Magyarország térképekkel is csak 350 mega, csak sokszor elvesztette a GPS jelet régebben 
-
BossBoss
őstag
Remek választás. Persze, hogy működik lezárt kijelzőn is. De ha nagyon hosszú távra mész akkor van benne valami energia tartalék mód, de én még nem hasznaltam.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
-
MeghaL0L
addikt
FMA-n 160 kredites app, ha valakit érdekel !
véletlen ranéztem es megláttam , gondoltam megosztom!
a végén átveszem az FMA fanatikus kolléga szerepét. Furcsállom is , h eddig o nem szólt! 
-
r3dsnake
nagyúr
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Annyira király volt, hogy fagyott iOS6on amikor kijött hogy élmény volt permanent delete-elni

-
penge111
addikt
-
BossBoss
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Termeszetesen automata tolja fel az eredmenyeket a webes feluletre. Facebook, twitter, myfitness megosztas automata. Plusz a webes reszen osszegzi a tovabbi programok eredmenyeit egybe(PushUps Pro, SitUps Pro, Squats Pro). Nagyon szeretem. A heart rate funkcio termeszetes kiegeszito meg adarlasaval lesz elérheto, amit szinten a webes feluleten a shopbol megvasarolhato.

-
Blyan
félisten
Tube Downloader Pro ingyenes a mai nap. Az Appgratison néztem.
-
=WiNTeR=
senior tag
Sziasztok! Keresek egy játékot, amivel még nagyon régen játszottam: A játékban ilyen kis gomolygó gömbszerű dolgok keringenek 2D-ben, és ha valamelyikre rátappintok, akkor az egy lökéshullámot indít, és ezek a füstszerű cuccok ilyen zongora alaphangok kiséretében eltűnnek vagy már nem is tudom mit csinálnak, de a lényeg, hogy ha sikerül a küldetés, akkor a játéktér széle kizöldül, és feljön a nap. Na ennek a játéknak a nevét keresem.

-
jimhun
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Egyetertek, en is azt hasznalom, de a flashes weboldalatol kiraz a hideg....

-
vadászcsiga
félisten
sportolni vágyóknak megsúgom, a sportstracker a király. többi kutyaütő

-
Zoona
aktív tag
Nekem még tegnap este jött 2db 80 kredites app és egy 120-as talán,
-
Ragnar95
félisten
Már van 30$-nyi krdetiem FMA-ról, amit még nem használtam el, úgyhogy lecserélném a Vodás iGO-t a rendesre, de lenne pár kérdésem.
Az iGO Hungary-Romania tud bármivel is többet a vodásnál azon kívül,h nem kell neki néha net + hogy benne van Románia is, ami nekem sose fog kelleni? Illetve appon belül meg lehet venni további országokat? Mert pl Ausztria jól jönne, illetve esetleg +1-2 ország, ha épp utazunk, de gondolom egyesével nem lehet sajna országokat venni, csak régiókat. Ha a teljes Európát venném meg, ott ki lehet válogatni, hogy épp melyik ország térképét tároljam a telón, mint Navigonnál?Illetve ha valaki tud normális számológép appot, ami tud logaritmust számolni (nem csak 10-es és 2-es alapút...), illetve egyenletet megoldani, kérem ne tartsa magában, mert bármelyik is próbáltam eddig, mind csak a 10-es és a 2-es alapú logaritmust ismeri

-
Ragnar95
félisten
Végre jött egy kevés app, iPhone-ra 240kredit, míg iPadre 410

-
Tibee86
nagyúr
FreeAppSlots teljesen leállt?
Mert pörgetés/app jó régóta nincsen, de a meglévő krediteimet se tudom beváltani.
-
Stalker-2572
veterán
Az iOS 6-ot már fel se tettem... kár is, minek?

Visszatérve még a játékra: a telefon hibája, mert most tökéletesen futott megint (nem tudom az okát miért).
-
Möhe
addikt
FMA !!!
-
vans?
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Nem vagy paranoid, kovetkezetesen ezt csinaljak.
-
bobooo
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Pont ezért csinálják, hogy ösztönözzenek a váltásra

-
Stalker-2572
veterán
Az a furcsa, hogy amikor megvettem a sima 3G-t minden zökkenőmentesen ment... ahogy jöttek ki az új OS-ek (nem app-okról beszélek!) úgy lett egyre lassabb. Mintha software-esen vágnának alá, hogy megvedd az új, gyorsabb telefont....

Aztán lehet h csak én vagyok paranoid.

-
jimhun
senior tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Az meg nem is rossz. Nekem Iphone 4-en vadi uj rendszeren szaggatott. 4S-en fut minden gond nelkul.
Szerintem nemsokara csinalnak hozza update-oe, mivel eleg sokan panaszkodnak ra. -
Zoona
aktív tag
válasz
zsozsi67
üzenetére
Én nem vettem észre üzemidő csökkenést mikor Jailbreakelve volt a telefonom, ugyanugy kellett töltenem a nap végén mindkét esetben. Vannak pofás tweakek amik sokkal felhasználóbarátabbá teszik a zárt iOS rendszert, youtube-on vagy google-n keresgélhetsz, én próbáltam "sok" tweaket, de kb 5 db volt amit ténylegesen használtam, és amik igenis hiányoznak most... remélem hamarosan tényleg kijön
-
vans?
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Milyen telefonod van?
i4-en nekem is akadozik mindig, ha meg ertesites van, akkor vege... remelem optimalizalnak valamit azert majd.
-
Stalker-2572
veterán
Temple Run 2 eddig futott probléma mentesen, most állandóan akadozik
újraindítottam a telefont + tettem fel egy memory optimizer izét, de nem lett jobb... wtf 
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
zsozsi67
üzenetére
Ha nem raksz fel mindent összevissza, akkor nem nagyon okoz gondot. Néhány tweak azért hajlamos összeakadni.
i4-en többször futottam neki a JB-nek, kb 5-6 tweaket használtam csak, de az üzemidővel soha nem voltam megelégedve, sokkal gyengébben teljesített, mint JB nélkül.
"A magyar nyelvű menű és billentyűzet megmarad?"
Persze, hogy megmarad. Magyar bill fix-el meg sokkal egyszerűbb a gépelés is. -
zsozsi67
csendes tag
válasz
penge111
üzenetére
A JB kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Én nem a warez programok miatt JB-elném az iPad3-omat, hanem a tweekek miatt.
Több tweek is van ami nagyon hasznosnak tűnik.
Viszont szeretném kérdezni - azoktól akik már használnak/tak JB-et -, hogy a rendszeren lehet-e vmiféle lassulást, akodozást észrevenni. Esetleg a stabilitás nem lesz rosszabb?
A magyar nyelvű menű és billentyűzet megmarad? Milyen tapasztalatok vannak JB-kel kapcsolatban? -
penge111
addikt
-
Zoona
aktív tag
válasz
BossBoss
üzenetére
Nekem sem tévedett Iphone-al, mikor nyáron ingyenes lett akkor töltöttem le, és az esti futások mellé használtam. Egyetlen hibája talán az volt, (de lehet nem is a program hiba) hogy volt amikor elvesztette a GPS-jelet vagy mit használ, és a térképet nem jelezte rendesen, ugyanakkor a km-t számolta helyesen
-
BossBoss
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Az egysz@r. Kilometereket teved! Sokat teszteltem. Ha komolyan gondolod a futast es a naplozast akkor Endomondo vagy Runtastic. Mellete szol a profi naplozas es statisztika, iCoud mentes, kulonbozo edzestervek beallitasa, jo kozosseg+ heart rate! Plusz meg sorolhatnam....

-
Mela Kehes
addikt
Ez a Pocket Informant Pro mennyire lehet jó? Használja valaki? Látom, hogy sok minden benne van, kiválthatna több programot is, de kicsit drága ahhoz, hogy így látatlanba beleugorjak.
-
jimhun
senior tag
válasz
Totheground
üzenetére
Dejo

Mindegy akkor tovabbra is azon gyujtom...
-
mandin
senior tag
Aki haszál Endomondo-t, hogyan tudnám kiexportálni egybe az összes workout-ot? Most hogy free lett a Runtastic pro lehet hogy átköltözök.
-
jimhun
senior tag
Sziasztok,
A Free My Apps-nal lehet olyant csinalni hogy uj eszkozre atvinni a pontokat?
Ma jott meg a 4S-em es szeretnem atvinni a regi 4-rol a pontokat. Beleptem a 4S-el de itt most 0 pontot ir. A regi telon meg ott van 1800pont.
Lehetseges? -
BossBoss
őstag
Runtastic Pro free
5,49€ -
ubid
senior tag
Warning!!!
FMAFMA -
válasz
mobile.game
üzenetére
freemail.hu xD
istenem....
-
mobile.game
csendes tag
Sziasztok!
Programozót keresek,aki megtudna csinálni mobilokra alkalmazásokat!
mobile.game@freemail.hu e-mail címre írjatok légyszíves!
A részleteket privátban!
Köszönöm!
-
szabopali
aktív tag
Szerintem maradjunk továbbra is az appoknál. Tesztek, vélemények, ajánlások pro és kontra. Ezt nagyon bírom itt😊
-
vadászcsiga
félisten
mi lett ebből topikból

-
Zoona
aktív tag
válasz
bull84ghia
üzenetére
Van Warez része az tény, de nem feltétlen csak arra lehet használni, főleg hogy az Installous most meg is szűnt, igaz vannak alternatívák, de aki csak azért töltött JB-t hogy ingyen legyen app neki, az nem fog utána keresni hogy mik azok.
-
bull84ghia
őstag
Ez egy örök ellentét a warez kontra no warez! Sose lesz vége. De mondjuk a JB szerintem sem egyenlő a warezolással.
-
Zoona
aktív tag
válasz
ittakary
üzenetére
Tyűűűűűűű de sok játékod van Steamen grat

OFF:
Nemtudom, engem ami tényleg érdekel azt megveszem pl. amikkel játszom azok Diablo 3, League of Legends (oké, h ingyenes de költöttem a benne levő dolgokra ) CS:GO néha, vagy a WoW volt ilyen. De ugyanakkor töltök le játékokat is, ami annyira nem érdekel de 1x végigtolom - az utóbbi időbe csak a CoD - BO 2 volt ilyen - . Anno a telefonom is Jailbreakelt volt, és ha ki jön a 6.1 biztos hogy az lesz, viszont főként a Tweakek miatt, ( Zephyr tweak pl. szerintem az egyik legjobb ami létezik, meg persze az SBsettings ). Esetleg 1-2 appot kipróbálok a JB-kapcsán, de ha tudom, hogy használni is fogom folyamatosan akkor meg is veszem - de így sokat spóroltam meg rengeted To Do illetve Calendar appal, de mindig rájöttem, hogy jó jó de a gyári a legjobb, legalábbis számomra
a többi csak csicsa... -
MeghaL0L
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Nintendo Switch
- Samsung kuponkunyeráló
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- OpenWRT topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T14 Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Navigonban ezt jól megoldották, letöltöd, ami kell, aztán letörlöd, ha épp nem kell és így csak 280megát foglal maga az app, Magyarország térképekkel is csak 350 mega, csak sokszor elvesztette a GPS jelet régebben