Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
consono
üzenetére
Szia, ezt már tegnap megpróbáltam, mert olvastam a neten én is ezt a workaround-ot, de amikor angolra váltottam az iPad nyelvét, akkor sem jelent meg a beállításokon belül a badge, sem a two-factor authentication-nél, sem máshol, szóval ez nálam így nem működött.
Viszont most tettem egy próbát, és magyar beállítás mellett bekapcsoltam a kétlépéses azonosítást (amihez előbb még jelkódot is kellett kreálnom – mivel nálam az sem volt eddig –, majd megadni a mobilszámom, amire sms-ben érkezett rögtön egy ellenőrző kód), és láss csodát: végre eltűnt az a nyomorult badge.
És akkor így most megtudtuk azt is, hogy magyar régiós beállítás mellett is működik a kétlépcsős azonosítás. -
consono
nagyúr
Állítsd angolra a telefon nyelvét, ekkor a beállításokban feldobja, hogy kapcsold be a kétlépcsős authentikálást (vagy mit), ennek az üzenetét látod, ez az 1-es. Magyarul ezt nem tudja :/ Persze bekapcsolni nem kell, mondhatod azt, hogy most nem. Ha ez megvan visszaállíthatod magyarra, nem lesz ott az értesítés.
-
kezo0
addikt
(Közben lejárt a szerk. idő, bocs.)
Na szóval rákerestem support oldalon erre a processzre, de elég bonyolultnak tűnik, mivel kijelentkezés előtt csomó mindent archiválni kéne, hogy ne vesszen el. Mert ha kilépek az iCloudból, akkor automatikusan kiléptet máshonnan (pl. App Store) is, és egy csomó beállítást nem lehet akkor használni. Újbóli bejelentkezésnél pedig nem tudom, automatikusan visszaállít-e minden korábbi beállítást, vagy létre kell hozni magamnak egy teljesen új profilt. Az iOS világának ez a része nem tiszta nekem, én csak használom az iPadet, de sosem szoktam az iClouddal vacakolni...
Lehet, inkább megvárom a 12.1.1-et, hátha abban orvosolják majd ezt a bugot, addig meg bámulom a kis piros értesítő jelvényt. -
Syl
nagyúr
A gyári Mail appot valahogy rá lehet venni, hogy régebbi icloud.com (beérkezett) leveleket is mutasson?
-
kezo0
addikt
Az iOS 12.1-re frissítés óta a beállítások ikonján folyamatosan ott virít egy piros 1-es badge értesítés, de ha megnyitom a beállításokat, sehol semmi. Így hát eltüntetni sem tudom az értesítést. Kicsit zavaró. Másnál nem jelentkezett ilyen bug?
(iPad mini 4-esem van.) -
Skorpio.59
aktív tag
Az utóbbi időben,főleg a 12.0 frissítés óta többször előfordul,hogy a tevékenység app-ot használva órával(s3-8+)
Pl.kültéri futásnál,vagy gyaloglásnál,nem rajzolja meg a téképet a megtett útról.Sokat kocogok,gyalogolok erdőn-mezőn és fontos lenne látnom az éppen megtett útvonalam az edzés végén.Hely adatok jönnek,megtett Km is,csak éppen az útvonal térkép hiányzik.Fogalmam sincs ,hogy mi változott vagy változik meg,hogy egyszer van másszor meg nincs .Szinte már mindent végignéztem.Van valami tippetek? -
jófejsrác
senior tag
válasz
domerator
üzenetére
Korábbi iPhone telefonjaimnál én is mindig ezen rugóztam mennyit fogaszt. Ki-be kapcsoltam a % kijelzést. Aztán vettem egy X-et ahol alapból nem látni, így el is felejtettem nézegetni. Tudom drága megoldás, de már nem érdekel. Bár való igaz az X jobban bírja mint a sima 7 ami nekem is volt.
ui.: Félreértés ne essék, nem a % kijelzés miatt cseréltem

-
r3dsnake
nagyúr
Szerencsére az Apple nem enged ilyen gányolást.
-
domerator
veterán
válasz
csokito100
üzenetére
Igen, valahogy a százalékok csökkenése sokkal intenzívebb akkufogyást jelez számomra, ezért akarnám kikapcsolni, de az ios parányi akkujelzője meg a másik véglet.

galaxys80:
Ez egyáltalán nem rettenet, ez praktikum (jó, nem szivárvány színben)

-
domerator
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
-
domerator
veterán
Letezik ios-re olyan akku kijelzo app, ami valamilyen hosszabb vonallal, csikkal jelzi az akku toltottseget? Droidra volt vagy ketfele, fent a kijelzo tetejen volt egy 2-3 pixel vastag vonal es az fogyott ahogy merult az akku. Meg az is jo lenne ha widgeten belul lenne valami kepernyonyi szeles csik.
Le szeretnem kapcsolni a szazalekos kijelzest mert ha azt nezegetem akkor allandoan kesztetest erzek hogy toltsem a telot, viszont anelkul az ios akku jelzoje egy fos. -
wolf13
őstag
-
delon
tag
Sziasztok
Appstore leárazásokat figyelő alkalmazást tudtok ajánlani?
-
domerator
veterán
Thunderbird-höz hasonló email applikációt tudtok ajánlani macre? Olyan kellene, amivel pl egy év levelezését archiválni tudom a gépre (nemcsak a gmail felhőben)
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan naptárt ami magyarúl írja ki a napokat? A google calendar-on kívül.
-
szetib
tag
Használ vki TuneIn Rádiót? Ráadásul autós módban?
-
SharpSA
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
A Keep-ben is lehet rendezni címkék alapján, ami kb ugyanolyan, mint a mappázás.
-
törölt tag
Pár napja kint a Reigns: GoT
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Tudtok mondani olyan jelszó manager alkalmazást amihez synology NAS-ra tudok telepíteni szervert ahova menti a jelszavakat?
-
twinee1337
tag
Van olyan aki használja a BARÁTOK appot? elmúlt napokba valamiért mérföldbe mutatja a távolságot

Bele mentem a beállításokba ott pedig kilométer van beállítva. Próbáltam már sok mindent de nem javult meg. Valakinek ötlet? -
-
moleculez
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
OneNote?
-
BurgBurg
tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Sztem evernote.
-
Mela Kehes
addikt
Chrome-ban nincs könyvjelzősáv iPad-en?
-
Balumacikaa
tag
Jó lett az iOS 12-vel, magához tért a lassan 2 éves i7.
Köszönöm a segítséget. -
Noxy
veterán
válasz
Balumacikaa
üzenetére
Nem tudom, de a SE-n már akkor eltűnik amikor elkezdtem írni az üzenet.
-
marsu.
senior tag
válasz
Balumacikaa
üzenetére
Nyomd meg a szürke Appstore ikont.
-
Balumacikaa
tag
válasz
leslieke
üzenetére
Köszi, fel is raktam.
Egy kérdés:
Hogyan lehet ezt a szart innen eltüntetni? Feleslegesnek tartom, hogy két (4) egyforma funkciójú gomb legyen egymás alatt és foglalja a helyet, csak az egyik gomb szürke, a másik meg színes.
Ezek miatt óvakodok mindig új ios-t felrakni, mert tolják az ember arcába a szart. Én semmit nem akarok az imessage-el csinálni, csak üzenetet küldeni. Úgy, mint 5-6 éve folyamatosan. Miért gondolják, hogy én nem tudok kilépni a főképernyőre és onnan megnyomni az appstore-t? Miért kell az orrom előtt lennie itt is?
-
(ex)Cat
senior tag
Sziasztok
Létezik iOS-ra valami olyasmi program, mint Android/WinMobile-von volt a Kopy? -
consono
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
OneNote? Ingyenes a kliense is, de weben is használható.
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
A gyári is elérhető az iCloud.com-on ha oda van szinkronizálva.

Evernote?
-
Mela Kehes
addikt
Platform független jegyzetelő alkalmazást keresek amit weben is elérhetek esetleg. Hasonló a gyárihoz vagy a Google Keephez. Olyan kellene amiben mappákba tudom őket rendezni.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Balumacikaa
üzenetére
Szerintem is mehet nyugodtan.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Balumacikaa
üzenetére
Mehet nyugodtan.
-
Balumacikaa
tag
Ios 12-t érdemes felrakni? i7
Eddig mindig volt valami kavar, jobban jártam volna, ha maradok a 10-esen...Most 11.4.1, de wifi problémás.
-
csokito100
aktív tag
válasz
üzenetére
Nekem azért furcsa ez a hivószámos hisztéria, hogy én pont a számokat felejtem el, de név szerint viszont rá tudsz keresni. Középről lefele söprés és már be is adja a beirott nevet. Most próbáltam csak a Te kedvedért és csoda történt. Ha a telefonszámot kezded beirni, akkor viszont beadja a hivott nevét és választhatsz, hogy mit akarsz csinálni. Hivás,üzenet,videó hivás,facetime,stb. Minden adat ott van, ami a telódban van az adott illetőröl. Szerintem ez elég profi és nem védeni akarom ezt a zárt rendszert,de néha tényleg tud okos dolgot! Üdv
-
tybsen
addikt
válasz
WestBam
üzenetére
Alternatív módon a vezérlőközpontból is bekapcsolható a hotspot, de ez is 3 suhintás-érintés.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Az lehet! Csak kar,hogy nincs esszeru magyarazat ,hogy miert van ez igy!
Ugyanugy mint milliio dologra! -
-
zzola
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt is használom!

-
WestBam
senior tag
válasz
galaxys80
üzenetére
Vagyunk itt páran akik "csempéről" jöttek, és mi pl. hálásak vagyunk azért, hogy ez így van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Asszem vallási háború van kialakulóban, pedig tényleg csak egyedi és speciális igényekről cseverészünk. Az átlag felhasználónak, mint én is vagyok nincs nagyobb áldás mint az iOS. -
galaxys80
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Pedig ez így van. Tájékozódni kell mielőtt platformot vált valaki, hogy neki mi a fontos. Ha nem elégíti ki az igényeit akkor mást kell választani nem utólag hőbörögni.
Tudomásul kell venni, hogy ez nem android. -
Mela Kehes
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Engem már csak a watch tart vissza.
-
-
zzola
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Ez te sem gondolhatod komolyan! Egy 3500 forintos androidos készülék is többet tud...
+ céges kártyára én nem tudok hívásrészletezőt kérni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Torrent meghívó kunyeráló
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hardcore café
- Lőjj és hackkelj: ilyen lett a Pragmata
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Természetesen csak a mac app store-ban kerestem...
A régi Lumia 640-esem van befogva fürdőszoba-rádiónak.