Hirdetés
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nullzero
tag
válasz
nullzero #6038 üzenetére
Ja amúgy a vonalkód szkenneléshez jobb, ha amcsiban vagy, legalábbis a GPS szerint.
Léteznek erre programok amik ezt meg tudják oldani (FakeLocation), és neten meg tonnaszám vannak vonalkód gyűjtemények:http://www.ceploitips.com/2011/03/checkpoints-list-of-barcodes-v45.html
http://checkpointsbarcode.com/ -
-
vadászcsiga
félisten
-
sirszevenap
addikt
válasz
nullzero #5253 üzenetére
Elég bugos. Konkrétan a leveleket nem tudom elolvasni se safarival se pedig Chrome-val. De ha neked olyan fontos, próbáld meg Operával, hátha. Vizsgát felvenni még nem próbáltam vele, de megmondom őszintén, az ilyeneket nem is telefonról csinálnám!
Meg szoktam nézni rajta, hogy mikor és hol van órám, ha útközben elfelejtem. De maximum ennyi.
Érdemes lenne egyébként lecserélni az asztalidat egy notira ha van rá mód. Meg merem kockáztatni, hogy 90% Főiskolás/Egyetemista hallgatónak laptopja van. Nem hiába...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
nullzero #5163 üzenetére
Tudsz JB nélkül is SHSH-t menteni.
google segít. -
sirszevenap
addikt
válasz
nullzero #4745 üzenetére
Figyelj, nem okoskodni akarok, de ez mondat:
Freeappdaily will be closed at the end of January 2013.azt jelenti hogy:
Freeappdaily 2013 Január végéig zárva lesz.Az pedig , hogy:
Please Note that points will be available until 1/31/2013azt jelenti, hogy:
Felhívjuk figyelmét , hogy a pontok elérhetőek lesznek 2013/1/31.-én.Az igeidő sokat számít... Én így tanultam, ettől még ha valaki meg tud cáfolni akkor nyugodtan. Bár tisztán emlékszem, hogy amikor kint voltam USA-ba akkor akartunk menni egy üzletbe és ugyan így volt írva, akkor is ezt mondtam, amit most, csak ott a dátum pont holnapi volt, gyorsan kiderült, hisz másnap visszamentünk és nyitva volt a bolt.
-
sirszevenap
addikt
válasz
nullzero #4741 üzenetére
Nem bezár!
Szünetel Január végéig.
(#4740) ubid: A Freeappdaily amiről nullzero kollégával beszélek, a Freemyapps pedig az, ami most nem ad appokat. Ezek nem appok, hanem gift kártyára gyűktögetünk rajtuk, hogy ingyenesen tudjunk fizetős alkalmazásokat megvenni ezekből.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz
nullzero #3781 üzenetére
Ez hülyeség. A törpést tavaly töltöttem le a FMA mizéria előtt. Fenn volt kb. 4 percig, majd letöröltem. Ugye nem kell mondanom mennyi kreditet kaptam érte.
A fizetős appot sem értem. Vegyem meg, majd a kigyűlt krediteken vegyek gift card-ot? Akkor az már 0.89€-val kevesebbet ér.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
nullzero #3770 üzenetére
Nem hinném, hogy tartani kellene attól, hogy csak úgy elvesznek egyszer a creditek. Páran itt azért elég régóta használjuk az FMA-t.
Ha az embernek nem sürgős annyira, egyszerűbb a 3000-hez 1500-at összegyűjteni, mint előlről kezdeni. Én mindig beváltom, pedig pl most jobb lett volna ha inkább gyűjtök a 15$-os gift card-ra. Pénteken váltottam be a 10$-osat, most meg még 200 credit kellene, és meglenne a 15$-os.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- HP 15,6"FULLHD,i5 8265(8X3,9Ghz)IntelUHD VGA,8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép állapot
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 215 White! Ingyé MPL!
- Igényesen felépített gamer PC, i7, RTX3080 EVGA, 64GB ram, ASUS Z390, Raijintek vízhűtés,
- Asus Rog Strix Gamer laptop szép állapotban(RTX 2070 Super, i7 10750h, 32G RAM)
- Steam Deck 256GB LCD Kiváló/Karcmentes állapot
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest