Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhe
addikt
Fma-nál a gift cardnak a kódját kell befirkálni a storeban? Aztán mehetek vásárolni?
-
AMD Power
titán
Csak a Zune segítségével tudok zenéket, fájlokat átmásolni a telefonra?
-
vans?
őstag
Hol voltam en eddig..? Oriasi jatek ez a PvZ...
-
MeghaL0L
addikt
válasz
norbi2010
üzenetére
5. pályán vagyok. Elég gyér a felszerelésem és nincs goldom így a boss ellen esélyem nincs, nagyon hamar megfektet, pedig elég erősen taktikolok ellene. Így elölről kezdtem, hogy gyűjtögessek. De szerintem ennek nem ez a módja... vagy igen?
2. A fegyverek , armorok csak Skinek?! Csak a kinézetét változtatom azért a goldért amit kidobok rá? Az számít csak, hogy pl a damage, health , critical mennyire van felhúzva? Többi csak látszat?
3. Multiplayer esélyem sincs. Elindulok és jönnek a "nagyok" és végem van, kb két ütés vagyok neki... Pedig a játék elején írja, hogy egyforma statokkal indulunk.
Kb ennyi nem tiszta most, de ha eszembe jut valami akkor mindenképp szólok!

köszönöm.
-
MeghaL0L
addikt
No, van valaki aki ért a Wild Bloodhoz?

-
bobooo
addikt
Viszont jó hír, hogy az éjszakai frissítéssel végre lejátsza a 1080p-s Jégkorszak .mkv fájlomat akadás mentesen a CineXPlayer.

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Az Apple törölte az AppShopper alkalmazást
BoboDJ: Telóváltásnál iCloud backup után nem lesz már ott az app.
-
-
MeghaL0L
addikt
Következő lenne a kérdésem. Letöröltem a Most Wantedet, majd visszaraktam. A mentéseim sehol, elölről kezdte. Van rá valami mód, hogy visszapakoljam? Biztonsági mentés visszatöltésén kívül?
-
r3dsnake
nagyúr
-
zzeN
aktív tag
Oda az Appshopper, GG Apple!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
ittakary
üzenetére
Köszi! Itt már voltam, de ezt a linket nem találtam. Végül telefonon megmondták.

-
r3dsnake
nagyúr
Mi a különbség a zöld és a kék ikonos aceplayer között?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Hol tudnék egy alkalmazás vásárlásától elállni? Egyszer már volt egy ilyen kérésem, de most nem találom ezt a "Support Subject : iTunes Store Account and Billing" linket.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
tárgytalan,közben rájöttem
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
hogy lehet valamit wish list-be tenni?
-
Mela Kehes
addikt
Bike Baron csak 0,89 €. Van belőle free verzió is, le lehet tesztelni. Remek kikapcsolódás, letehetetlen!
-
A most wanted mennyire éri meg a pénzét? Az eddig NFS játékok elég gagyik voltak...
-
EA játékok 0,89-ért!
FiFA13 stb.! -
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ingyenest írt, csak arra reagáltam. Más kérdés, hogy 0,89 € szinte ingyen van érte.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Dehogyisnem, most 0,89 €
-
szabopali
aktív tag
cinexplayer leértékelve.
-
tmark27
csendes tag
NFS Shift 2 iPad re ingyenes!
-
Amint megjelent a RR3 sikitsatok es toporzekoljatok!
-
bobooo
addikt
CineXPlayer update érkezett, ami támogatja már a .mkv-t is

-
Möhe
addikt
Egyedüli "gyüjtögetős" oldal játékai közül a CSRacing tetszik, (featurepoints) lehet azért mert kocsis

-
bobooo
addikt
Nem tudom mennyi realitás/igazság van benne de azért megosztom, hogy mit tett ki nem rég a FreeAppSlots a Facebook oldalára:
"We heard that 3 huge New Paid iOS titles will be released tomorrow in the App Store, and Real Racing 3 should be among them!"
-
r3dsnake
nagyúr
A Wild Blood 0,89EUR most.
-
Land
veterán
A Safari vagy az Opera Mini menti a jelszavakat, ha szeretném?
-
Tibee86
nagyúr
Ingyenes a Walking Dead: The Game.
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Komoly gondolat.😊 Üzletileg ráéreztem rögtön ennek a megoldásnak a lényegére. Nagyon jó, nekem ez a csavar nem jutott volna eszembe. 😜
Próba! Hajrá! Hipp hopp és összejön az ipad mini!Más. Ugyan érzem, h belefutok egy láma kérdésbe, lehet, h tudom is a megoldást de nem jut eszembe, de az is lehet, h nem ....Egy zenei albumot szeretnék pc-ről icuccra kuldeni itunes használata nélkül. Trackek kiterjesztése ".flac" ez persze nem is fontos csak leírtam😄
-
bobooo
addikt
45 DOLLÁR ! Cubasis

-
Ragnar95
félisten
CineXPlayer jelenleg az egyetlen lejátszó a Store-ban, ami visz AC3 hangot, ez kezel feliratot is és viszi a FullHD-t is, amúgy van sok jó lejátszó még, ha nem kell AC3 hang, zene appból a gyári is tökéletes, de van csomó alternatíva, BPMenetrend, Opera Mini, GMaps, Gmail van, TC nincs, Időjárás appból van csomó féle, de a gyári is tökéletes, zseblámpa app van egy csomó, Viber, IMO, FB van.
De te is tudsz keresgélni az AppStore-ban, csak egy iTunes kell hozzá... -
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Nagy FMA kérdésem lenne... Ha HU account-al gyűjtők krediteket, akkor ha kérek egy Gift Card-ot, akkor a másik US account-omhoz be tudom váltani? -
bobooo
addikt
OPlayer (feliratot is kezel), a gyári is jó, BKV menetrendre gondolsz? (az van), Opera mini van, Google Mpas már van
, Gmail van, TC nincs helyette használd az iFileExplorer-t, Zseblámpa app van (írd be az app store ba, hogy flash light és tömérdeknyi ilyen alkalmazást fog kihozni, Viber van, IMO is van. 
-
Land
veterán
Van néhány app, melyet droidon kedvelek. Ilyenek: MXPlayer (ez filmlejátszó felirat támogatással, egyéb alternatíva is megteszi), PowerAmp (egyik legjobb zene app. Ha az alap is jó, akkor nem ragaszkodom hozzá. Van jobb a gyárinál?), Budapest menetrend, Opera Mini, Google Maps, Gmail, Total Commander, Időjárás program, Zseblámpa app, Viber, IMO (MSN, FB, Skype stb messenger), Facebook stb
Remélem ezekre itt is vannak minőségi alternatívák.

-
Land
veterán
Arra van lehetőség, hogy androidon használt játékom mentését áthozzam iphone-ra, ha mindkét platformra elérhető az alkalmazás?
-
norbi2010
őstag
Ha valakit érdekel ORC:Vengeance ingyenes,az NBA 2k13 pedig 2.99$ van leárazva.
-
DanielK
addikt
[link], olyan mint az FMA, de itt paypalra is lehet kérni lóvét
-
bobooo
addikt
Ingyenes a FruitNinja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bocsesz