- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
solaris7
tag
válasz
norbyone #49797 üzenetére
Nekem LG panel van benne,de sokszor úgy érzem hogy nem elég éles a kép.Dokkolón külső monitoron ott jóval élesebb
akkor most mi lehet ? régi a panel az biztos 2005 gyártású.
Használtat ne vegyél mert honnan tudod hogy tuti ? csak az új jelentene változást (az meg igen drága) szerintem.
Nekem ez a 2.kijelző és mégsem vagyok 100%-ig elégedett -
scarbantia
aktív tag
válasz
norbyone #49790 üzenetére
Szöveget olvasgatni lehet nem a legjobb az 1920x1200-as felbontás, de fotók/videók(ja meg amúgy Full HD videót képes megjeleníteni) esetén a kis képpontméret miatt igen nagy élességet kapsz! Nagyon jó látvány.
Színekben tényleg nem tökéletes, de TN panelhez mérten igen jó! Nem hinném, hogy az 1680-as sokkal jobb lenne. Hamarosan beszerzek egy monitorkalibrálót, akkor tudok majd nyilatkozni, hogy mire is képes valójában a panel.
Jelenleg egész jó színprofillal(a fehérek fehérek, a szürke nem hajlik más színbe) a pirosak gyengék, a bőrszínek kicsit sápadtak, és nem elég élénkek a zöldek.
Nem rossz annyira, a fentieket UXGA IPS panelhez és Eizo L768-hoz viszonyítva kell érteni. -
chab7
addikt
-
Chaser
legenda
-
solaris7
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudná megmondani az 1,67 powermanager telepítés után miért nem jelenik meg a gyorsindító tálcán (jobb sarokban) gép T61 Win8.Már idegbajt kapokFeltelpítem restar és semmi
-
Gondwana
addikt
válasz
Chaser #49779 üzenetére
A linkelt képen a Wacom cucc antennája rajtamaradt a kijelzőn, viszont a hozzá tartozó vezérlőelektronika le lett róla zúzva/tépve.
... [szerk] és a BoeHydis matrica felírata is hiányos a bal felső sarokban. (de én most csak a képről írtam, attól még a termék lehet más, mert a szövegben szerepel, hogy touch stuff included, de az jelentheti azt is, hogy nem a képen látható állapotban kapod, meg lehet az is, hogy amit a hátuljáról tépni kellett, azt lezúzta, de amit az elejéről lefaragni, azzal meg szenvedjen a vevő.)
-
Chaser
legenda
válasz
Chaser #49778 üzenetére
Lemaradt erről van szó. Az eladó roppant jó fej, 6db vásárlásánál ad darabonként 1.5Ł kedvezményt, nekem ezen nincs semmi biznic
aki nem hiszi kérdezze meg rekop kollegát, neki 5-re 1Ł
árengedményt adott, amit ő úgy gondolt, hogy darabonként 5 font, de sajnos nem.
De még így is pár ezressel olcsóbbra jön ki mint egyénileg rendelve és elég jó a csóka értékelés és eladási száma.szerk: LINK
-
Chaser
legenda
Aki szeretne x200-ba AFFS IPS panelt pm-be támadjon le. 22k kb az ár árfolyamtól függően + 2.5k posta, nekem csak utánvétes jó ekkora tételnél ezért csak a pk árát kérem előre. UK-ból jön, tehát gyorsan itt lesz elvileg. 5-en össze kéne jönni.
-
Francia91
veterán
Képet adott, de világítást nem adott a kijelzőre. Megpróbáltunk mindent ThinkPad-os szaki ismerősömmel, először invertert cseréltünk, majd szalagkábelt, mikor már ezek sem hoztak eredményt, akkor komplett, hibátlan kijelzőket pakoltunk rá, de ugyanaz volt a jelenség, így kizártuk azt, hogy a kijelzőben okozná valami. Működő, hibátlan T60-asokból tettük át a kijelzőket próbára. 5-6 ilyen Intel-es T60 biztos járt nálam, minden lehetséges dolgot végigjátszottunk velük, de akkor sem adott világítást a panelra. Csak külső kijelzőn lehetett őket használni a továbbiakban (már amelyik nem mondta fel végleg). Szervizben asszondták, hogy vezérlőhiba az oka (alaplapi vezérlés). Már beadtam oda is végső menedékként, asszondták, hogy csak új, vagy egy jó használt alaplappal orvosolható. ATI chip-es T60-ból még nem találkoztam hibással, főleg ilyen jelenséggel
-
Tim82
félisten
Többen is megerősítik Chaser kolléga álláspontját, miszerint a T60-as szériából inkább az intel chip-es lapok haltak el sűrűbben?
Én semmi ilyet nem hallottam, olvastam, tapasztaltam, szóval nem tudom megerősíteni. Személyes tapasztalatom azonban csak Radeon-os T60-nal van (bár lehet, hogy a közeli jövőben lesz az egyik családtagnak egy Intel GMA-s változat véve).
-
letix
senior tag
-
letix
senior tag
válasz
Chaser #49764 üzenetére
Rátapintottál a lényegre, viszont én éppen hogy a dedikált VGA-s gépeknél hallottam/olvastam hibáról, főleg X1400 és X1300 valamely szériájánál legfőképp a silány hűtés miatt..
Bár előbb hiszek egy szaki véleményének, mint egy-egy régebbi nevesincs fórum bejegyzéseinek.Van egyébként valami konkrét oka az inteles hibának?
udv
letix -
scarbantia
aktív tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy ez milyen szám lehet?
1S8890Z1RL3B56Z
Elvileg széria és type szám, de sehogy sem jön össze vele a Parts Lookup a Lenovo oldalán.
Ebay-es eladó küldte, a leírás szerint elvileg 8890-CTO, tehát a type számot részben tartalmazza.
A szériaszámnak meg 7 számjegyűnek kellene lennie. Valahogy ki lehetne ebből következtetni? Már elég sok variációt kipróbáltam.T61p-ről van szó amúgy.
-
chab7
addikt
Üdv!
Kezemben tartom az új masinát
Megvan a T500-as. Most barátkozom vele. Hát az R52 után valami mese
Innen az apróról, fightair fórumtárstól vettem a gépet, kensington zár és dokkoló társaságában. A gép maga olyan mintha nem is használták volna. Ezen nem látni semmi nyomot, egyedül az alján a windows matrica van megkopva kicsit - de a gép saját matricái egy cseppet sem.
Összehasonlítva első perceiben az R52-hez képest egyetlen negatívot tudok csak mondani, amit már sok helyen olvastam is, hogy a billentyűzete kicsit "lötyögősebb" és emiatt gépelés közben zajosabb. Ez valóban így van, de ha nem használnék R52-est több mint 6 éve, akkor lehet észre sem venném.
Szerencsére minden teljesen ugyanott van ahol volt, nem kell félreütögetnem a karaktereket(Még kaptam is +2db billentyűt, mert az R52-n nincs "ablakos" gomb
)
Ami még feltűnt elsőre, hogy a kijelzőnek igen pici holtjátéka van. Ezt az R52-vel nem tudom hasonlítani mert annak már a jobb oldali zsanérje el van törve, a bal is lötyögős - de teszem hozzá, kihajtott állapotban így is teljesen tartja a kijelzőt, csak ha 90 foktól sokkal jobban kihajtom "pottyan" le 180 fokos helyzetbe, ill. ha félig lezárom akkor ezt a folyamatot magától be is fejezi. Szóval lehet a T500-as típusnak eleve megvan ez az igen pici holtjátéka, miközben a zsanér még olyan tökéletes, hogy a kijelzőt rendesen meg kell ragadni ha ki akarom nyitni - nem egy ujjas művelet(Na meg ha mégis csak volt használva a gép és amiatt van akkor ez igencsak semmi a közel 5 éves élettartama alatt).
Apropó, hol is tudnám megnézni, hogy mik voltak a gépben eredetileg szériaszám alapján? Magát a garanciaidőt megtaláltam, ebből megvan mikori vásárlás, de azt hogy mik voltak a gépben azt valahogy nem találom a lenovo oldalán.
Most fedeztem fel, hogy a fedélen a lenovo feliraton, és a kijelző fölött a webkameránál még rajta van a fólia
Legszembetűnőbb különbség még a kijelzője. Bár még nem tudom milyen van benne (a napokban sokat írtatok erről itt, hogy van többféle gyártású), de az R52-re visszapillantva, háááááát.... úgymond nem is tudom hogyan tudtam azon eddig dolgozni
Még a felbontás csak-csak (1024-es), de az a sárgás még maxon is igen sötét megvilágítás
(Aztán majd ki tudja, lehet ezen a fényes nagy felbontás miatt meg pár nap múlva panaszkodni fogok hogy fáj a szememde ne így legyen).
Elsőre ennyi, "gyötörgetem" most még kicsit, kipróbálgatok mindent amit tudok rajta - szoknom kell eleve a windowst is, mert ezt a 7-est még sosem használtam, menni is fog fel linux amint mindent rendben találtam, hogy a megszokott rendszeremmel is tesztelgessem.
Annyit kiderítettem win alatt is, hogy hitachi dvd író van benne és western digital vinyó (ezek nem rossz cuccok), de kíváncsi lennék eredetileg ezek voltak-e benne, vagy a megkímélős gazdája rakta bele a jó cuccokat.
Most már többet írogatok én is a topicbalesz miről
-
Chaser
legenda
Igen. Invertert lehet nem is kell csak kábelt cserélni. 15-ös IPS-es T60-am volt intel lappal, tehát biztos lehetséges, méret az mind1, lap az ugyanaz mindkettőben. De az hozzátartozik, hogy T60-aknál épp az intel chipes lapok döglődősebbek.
audi100td: A 4500HD gyorsít már flasht, nem volt vele gondom.
-
letix
senior tag
válasz
Chaser #49758 üzenetére
Köszönöm!
A megoldható alatt azt érted, hogy cserélem mindhárom eszközt és kész?
Közben érdekes dolgokat találtam, thinpkad fórumon azt írják, hogy nem lehet, lenovo fórumon azt hogy igen, illetve itt a PH-n is volt eladó 14-es T60, inteles és SXGA+-os kijelzős..Érdekes, az infót viszont köszönöm, keresek egy inteles gépet. Remélem lesz olyan, ami még IBM. (keret, hátlap, stb..)
udv
letix -
Chaser
legenda
válasz
audi100td #49747 üzenetére
Nálam soha nem volt ilyen hiba chromban, évek óta azt használom.
intel HD4500 alatt sem volt hiba.szerk: letix: De menne. Volt inteles 1400-es T60-am, most inteles ugyanolyan T61-ről írok. Gyárilag nem volt inteles T60 1400-es kijelzővel, de megoldható.
Shadowfax: Nem fog összejönni, a uk seller úgy hülye ahogy van, inkább le se írom az ajánlatát
Találtam egy kínai tagot, nála egy darabnál is 23k, részemről az lesz a vége.
x200 x200t venti kompatibilitással kapcsolatban fogadnék még tippeket. Egyik eladó úgy hirdeti x200 x200t, másik x200 x200s x201, nem tudok rajta elmenni.
-
letix
senior tag
Uraim!
Gyors kérdés.:
Igaz-e, hogy 14"-os IBM T60-ból csak a dedikált VGA kártyások képesek lekezelni az SXGA+-os kijelzőket?Teszem azt, ha lecserélném az X1300-ast egy GMA950-es gépre és átpakolnám az inverter/szalagkábel/kijelző triót, akkor nem menne?
Köszönöm!
udv
letix -
-
PNP
őstag
Üdv!
HV121WX4-120 panelt honnan érdemes szerezni? Esetleg csoportos rendelésre van esély?
-
-
audi100td
nagyúr
Találkozott már valaki ilyen grafikai hibával? 01 02 ("fájl" gomb körüli halvány téglalap)
Chrome-ban gyors görgetéskor meg egy szürke-fehér kockás minta villan fel egy pillanatra.
Először a különböző gyártmányú RAM modulokra gyanakodtam, de egy modullal is ilyen.
A gép egy T510i, HD Graphics-al, Win8 Pro X64 a rendszer. Vajon szoftveres hiba lehet, vagy adjam be szervizbe?
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egy, ha jól sejtem ips paneles (fru 42t035, lp150e05) kijelzőt t60-ból bontva.
Csak még kipróbálni nem tudtam, csak x200 és t500 van itthon. Tudna valaki segíteni egy próba erejéig? -
-
Chaser
legenda
Nem tudja valaki x200t és x200 ventije kompatibilis egymással? Most nincs időm guglizgatni.
-
Francia91
veterán
Csak 1 Ft-ossal volt lehetőségem próbálni és megoldani. Itt a T60p-m hirdetése, itt írtam róla infókat, a GPU hűtésről is. Átlagban 7-8 fokot hozott maximum terhelésen és alapjáraton is az 1 Ft-os érme alkalmazása.
FireGL V5250 is fűt, nekem elhiheted. Az 1 Ft-os érme előtt 107 fok is volt...
-
Francia91
veterán
Olyan vastag kell hozzá, amilyen vastag egy 1 Ft-os pénzérme. Én ugyanis egy mindkét oldalán polírozott 1 Ft-os érmével csináltam meg a FireGL V5250 hűtését. T60-nál minden ATI chip felett azonos vastagságú Gap Pad van, a pontos méretét nem tudom, csak azt hogy kb megegyezik az 1 Ft-os érme vastagságával
-
letix
senior tag
Tisztelt ThinkPad mágusok!
Jelentem alássan, nagy nehezen sikerült szereznem a 14"-os IBM T60-as gépembe SXGA+-os kijelzőt, egy itteni fórumozótól, mes kollégától. Ajánlom, korrekt.
14"-on nem semmi ez a felbontás méret, ámulok és bámulok!
Itt eladó egyébiránt egy hibátlan Samsung XGA kijelző.
Apropó, nincs valakinek véletlenül a T60-as géphez réz lapkás mókoláshoz alapanyaga/kész lapkája? Az is jó, ha valaki tudja pontosan, hogy X1300-as 14"-os géphez milyen vastag lapka kell a GAP helyett.
udv
letix -
Francia91
veterán
Én úgy gondolom, hogy még mennek, nem rossz masina. DDR3-as memória, 8 Gb-ig bővíthető, HD támogatású grafikus hardver és viszonylag jó procik. Nem mindenkinek van szüksége Core i3/i5/i7 procikra és 16/32 Gb memóriára szerintem
. Akiket ismerek, azoknak bőven megfelel egy T500, vagy olyan szintű masina. Még a T60-asokat is elég sokan viszik...
-
Tin
veterán
sziasztok,
T500-asok mostanában mennyire mennek még használtan?
gondolkozom egy újabbra váltáson, a régit meg eladnám, mert teljesen jó még, de már nem garis.
-
Teejay83
tag
hello
Van egy T60 masinám és a kijelző alatt lévő led-ek (hdd visszajelző stb..) nem világítanak már bekapcsoláskor sem. Ötlet esetleg valakinek mitől lehet?
-
Chaser
legenda
Ez egy ugy. akku. 3 év gar jól hangzik, csak nem olcsó kiküldeni mert elég nehéz egy akku, de 2-3k biztos van, és nem hinném hogy túlzottan foglalkozna értékelés leadása után a dologgal, bár lehet tévedek. Van ott gyári is 1-2 ezressel drágábban, ráadásul most aprón is találsz hozzá panasonic akkut.
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Ez szerintetek megéri? 3év gari jól hangzik.
T60 akku -
Chaser
legenda
Igen ez gyári, a genuine szócska ezt jelenti, az original meg hogy gyári csomagolásában van. Ez nem túl nagy kapacitású, ezért is olcsó.
szerk: Picco Gondolom wide, az az akku kell bele ami T400-ba is, FRU-t kapásból nem tudok. 4, 6, 9 cellás is van hozzá. Ez elég jó árban van.
-
Picco
addikt
a frissen vasarolt thinkpadembe akksi kellene, sajna utangyartott akksi van benne tehat fru-t nem tudok. lenovo oldala ha beirkalom a szeriaszamot es tipust hibad dob es nem adja ki a pontos adatokat a geprol.
14" t61. egy fajta akksi letezik (4 cellasat szeretnek) vagy tobb?
-
Veron
addikt
Tudtok javasolni valamit ennek a második felére? Kösz!
@sss: X60-asomba vettem nagy utángyártott akksit kb. 7 ezerért Sanyo cellákkal, ami két év múlva is 100%-os volt. Viszont tesóm HP-ba való akkumulátora nem volt ilyen jó eresztés. Attól függ kitől veszed, csak top sellertől szabad ilyesmit venni, és hosszú garanciát adjon rá!
-
karamblo
tag
válasz
donjohnson #49721 üzenetére
Nekem T400-asom van, a legjobb thinkpadek egyike, nincs hangja,erős, megbízható. Nem hiszem, hogy túl nagy különbség lenne a két gép között. Két éve vettem 70 ropiért, akkor az x200-at nem kaptad meg 90 alatt, ehhz képest már láttam olcsóbban x200-at, a T400 pedig tarja az árát. Nagyon jó gép.
-
sss
őstag
Hali,
Korábban érdeklődtem, hogy ebayről milyen utángyártott akkut érdemes venni x61s-be, és akkor kaptam is egy linket ami matrica stb. alapján jónak tűnt azt mondtátok. De most inkább ebay.uk tűnik befutónak.
Ez szerintetek jó lenne? link
Kicsit mondjuk még mindig szkeptikus vagyok az utángyártott akkumulátorokkal kapcsolatban. -
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #49714 üzenetére
Nem
Nekem van egy 4:3-as 14"-os T61-em inteles, én is meg akartam lépni a modot, de közben leváltottam kisebb méretre kényszerből. Mivel ezekben az nv széria kb semmire nem való minimális 3D gyorsításon kívül - na jó, a real fx570 elég jó - , dxva nálam nem ment, ráadásul ott a rizikó hogy behalódik, ami mod után pláne kellemetlen lehet, én intelest kerestem és találtam nagy nehezen. De már nem lesz rá szükségem.
-
chab7
addikt
válasz
karamblo #49706 üzenetére
ITT pont van egy X300-as 75-ért.
----------------------
Még két nap és csatlakozom a T500-as táborhoz. Remélhetőleg addig már nem lesz semmi probléma és nem viszik el a gépet az orrom elől - épp ezért nem is mondom meg, hogy honnan és melyiket veszem
De nagyon jó lesz már felfrissíteni az R52-t
Majd jövök beszámolni milyen a gép ha meglesz -
scarbantia
aktív tag
válasz
Francia91 #49700 üzenetére
Ennyit én sem. Ha tuti jó széria lenne, ami nem hibásodik meg, akkor még igen.
3-4 hónapja lesem a piacot, ez a harmadik(!) 4:3-as képarányú T61p amit hirdetnek, egy volt a német ebay-en, egy Amerikában, egy meg most itthon. Az aranymosás lehet hatékonyabb, mint a Frankenpad donor keresés.
Amúgy meg annyira nem jössz ki rosszul, ha maradék T60p-t is eladod, végül is csak kicseréled a két gép belét, 20-30e Ft-os ráfordítás, attól függ, hogy mennyiért megy el a maradék.A T500 tökéletesen felejtős. Lehet hogy új, meg olcsó, de számomra értékelhetetlen a kijelző miatt.
Elsősorban fotós, néha grafikus munkák bemutatására kell adott helyen.
Alapvetően asztali gépet használok, minőségi monitorral, de időnként kell a laptop.
Igazából ha lenne két izmosabb asztali gép, akkor maradhatna még egy darabig a T60p, mert akkor csak prezentálni kellene a munkákat rajta. Most kicsit megy a sorban állás a feleségemmel, ő grafikus, én fotózok, be kell osztani az munkarendet. Valami csodaTN-es W széria lesz előbb utóbb, de az most kicsit sok is, meg szívesen elszórakoznék egy ilyen Frankenpaddal, szeretem az ilyen leleményes moddokat.
A W szériákban mondjuk a 16:9 határozottan nem tetszik. A 16:10-el még kiegyeznék, de abból meg nincsen normális panel. -
Gondwana
addikt
válasz
Csedit #49672 üzenetére
Jól tudod, ha X200s 1440x900 kijelzővel van, akkor a csere úgy kezdődik, hogy a gép aljából kitekered azokat a csavarokat, amik a zsanért tartják, majd szalagkábelestől leveszed a teljes kijelzőt, mert a benne lévő Toshiba panel nem sínhez van csavarozva, mint a WSXGA kijelzőik, hanem a CFRP kijelzőhátlaphoz, ráadásul a panel csatlakozói is alul vannak, nem a kijelző tetejéhez közel, lényegében teljesen más mechanikai kialakítású.
-
Shatterstar
aktív tag
Ha valóban lehet vele egyezkedni, azzal csak nyerek ugyanis az én igényeim nagyon minimálisak egy notebook terén. Egyedül a felbontásra és a kijelző minőségére vagyok allergiás, így a T500 esetében mindenképp az 1680-ast kell választanom! Viszont ami a teljesítményt illeti nekem bőven kielégíti az igényeimet az Intel vga
Chaser: A 4-5 év az már majdnem 6, bár ezeknél a kor annyira nem számít
Ha minden igaz akkor a T500-at 2008-ban dobták piacra.
Francia91: Na ilyen is ritkán van ám, mikor egy 4-5 éves gépen nem látszódik a kor. Remélem egyszer nekem is sikerül kifognom egy hasonlóan jó állapotú példányt.
-
Francia91
veterán
válasz
Francia91 #49705 üzenetére
Jaa, és 18%-os elhasználódottságú, 9 cellás Panasonic akkuval, nettel integrált kártyával lazán megy 2,5 órát
Nekem dokkoló és HDD nem kellett, az maradt a T60p korszakból. Így adta 75k helyett 65k-ért. A T60p-t meg eladtam 68k-ért, egyből 3-an lecsaptak ráTim82: energiamenedzsmentet nem piszkáltam még, a procit sem vettem vissza még. Majd egyszer, ha ráérek, beálligatom, mint anno a T60p-nél, ott 32% elhasználódással ment 3,5 órát, többet nem tudtam belőle kihozni. Majd 1x nekiesek ennek is, és beállítom
-
Tim82
félisten
válasz
Shatterstar #49704 üzenetére
Ja, akkor félreérthető voltam, én nem tőle vettem, hanem egy dex44 nevű fórumtárstól (ez az egy volt neki, de arra céloztam, hogy ki lehet fogni hasonló ajánlatot). fightair-nél meg 65k-77k között mozog a váltható VGA-s T500 ára és azt hiszem, lehet vele egyezkedni, hogy mire van szükséged a konfigból és mire nem.
karamblo: egyszer láttam csak 80k alatt X300-at itt a HA-n, 10 perces akkuval. Szerintem túlárazottak, köszönhetően a "Macbook Air-killer" hype-nak.
Francia91: az nekem nagyon kevés üzemidőnek tűnik, a dedikált VGA-s T60-am egy jobban elhasználódott (70% körüli kapacitású) szintén 9 cellás Pana akksival megy 3 órát wifivel.
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #49704 üzenetére
Na látod én se. Te csodálkoztál rá hogy 70k-ért is megy. Megy az fölötte is. És azért a 6 év túlzás, 4-5 évesek lehetnek átlagban.
Meg ott azért van ám 3g modem, dokk, akku, ati vga, magyar bill..ha ezeket hozzászámolod Tim gépéhez mindjárt nem is drága.szerk: Nekem bőven elég 4GB ram, SL9300, dxva/flash gyorsítós vga, meg egy SSD. / T60-ról váltottam ide
/ Ha ez kevés erősebb cpu is kevés lenne, komolyabb dolgokhoz vennék egy asztalit. Vicc, de ivy cerka 10k körül van, megeszik egy T9400-et is kisebb fogyasztással.
Francia91: 2.5-et? Úgy 3-4 órát illik neki menni wifivel közepes fényerőn, kicsit "csapj" oda a cpu-nak
-
karamblo
tag
Sziasztok. Egy X300-as gépre fenem a fogam, milyen áron mennek ezek most ? Sajnos, egyelőre egy eladó darabot sem találtam... Ha van vagy volt valakinek , örülnék, ha informálna a gépről, előnyök, hátrányok, stb. a hivatalos teszteken túl.
-
Francia91
veterán
válasz
Shatterstar #49701 üzenetére
HDD nélkül vettem, azt kihagytam, de akkor is jó vétel volt
Amúgy igen, "fightair"-től vettem, de mintha sose használták volna, úgy néz ki. Most úton van hozzá az FPR-es palmrest külföldről.
A Core I procik engem sem izgatnak, megelégszek a T500-as P8600-asával, majd cserélem vmikor P9700-ra, RAM-ot meg majd bővítem 8 Gb-ra. Az ATI HD3650/Intel X4500MHD páros meg szintén elég lesz nekem évekig.
-
Shatterstar
aktív tag
Ennyiért szerválni egy T500-at az nem semmi
Megjegyzem ezt a tagot magamnak és hátha lesz még nála ilyen "párszázas ajánlat
Chaser: Mióta rászoktam a TP-re azóta nem veszek magamnak ilyen egyszer használatos noteszokat! Inkább várok míg mérséklődik az általam kiszemelt Thinkpad ára, majd szépen lecsapok rá és élvezem amíg tart! Nekem egy T500 még akár évekig is üzemelhet mert se az új procik se az úgynevezett extrák nem érdekelnek annyira hogy új gépet vegyek
-
Chaser
legenda
válasz
És mennyivel jobb használni mint egy új beugró gépet
Szerencsével ki lehet fogni celeronos fuji A512-t 80k-ért, az még csak-csak kategória. De fölötte 100k-nál kezdődik értelmes új gép, természetesen csodálatos ledes HD kijelzővel. Mindenben jobb egy T500, kis szerencsével meg megy is még annyit mint egy mai beugró gép. És azért akadnak ott még fiatalabb darabok is, T60-ból vannak 6-7 éves verziók, utána jött a T61 és aztán T500. Akár 3-4 éves kor közötti gépet is ki lehet belőle fogni.
-
Tim82
félisten
válasz
Tőle. Néha cseppet változtatja az árait, hol olcsóbb, hol drágább.
Én amúgy februárban 52k-ért vettem barátnőm csak Intel-es T500-át (4 GB RAM-mal, P8400 CPU-val, 100 GB 7200rpm-es HDD-vel, 1680*1050-es kijelzővel, 5 perces akkuval), szóval ki lehet fogni, ha nem kell minden áron HD3650. (Azóta cseréltem a gépben RAM-ot (8 GB-ra), CPU-t (T9400-ra), HDD-t (80 GB Intel G2 SSD-re, xcds fórumtárstól), akkut + kapott egy WWAN modemet is.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% számla! ThinkPad X13s 1,06 kg Notebook! 13.3" / 16GB 4266MHz / Snapdragon 8cx! BeszámítOK
- Asus TUF A15 FA507 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Hp 820 G3 16gb ram 256 ssd,1080p érintőkijelző
- Vector GP77 13VG 17.3" QHD IPS i7-13700H RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkBook 15 G3 - R5 5500U - 15,6 FHD IPS - 8GB / 512GB SSD - Ujjlenyomat - SK bill
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest