- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Shadowfax #47625 üzenetére
Feladtam...
4 ram foglalat van benne. Vicces lenne, ha csak egy lenne használható.
Közben a Lenovo fórum is válaszolt; a professzionális munkaállomásaik CPU-lock-osak BIOS-ból.
Ha másik CPU-t szeretnék bele, akkor whitelist-es BIOS kell rá, de 70%, hogy a BIOS frissítés után nem fog egyáltalán működni a gép!!!Szép kilátások.
Kapja be a bal fülemet a Lenovo.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Shadowfax #43451 üzenetére
LOL, bye-bye ThinkPad.
Ez tényleg belépő az Apple világába.
Részemről azt hiszem le is íratkozok a topicról.
A garancia pár nap múlva lejár a gépemről, ha valami baja van már úgysem tudok segítséget kérni, ezek után pedig nem tervezem a ThinkPad vásárlást.
Köszöntem szépen az IBM-nek, hogy létrehozta ezeket a szuper gépeket, és nem köszönöm a lenovonak, hogy szétbaszta őket.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Shadowfax #42819 üzenetére
SZia, tényleg kivettem egy hete az akksit (mert egy utángyártott sz*r, amit ajándékba kaptam, és ki kéne már cserélni, mert túlmelegszik, meg minden alkalommal kiírja a power manager, hogy nem teljesen kompatibilis) de nem kapcsoltam össze a két dolgot.
Tegnap már majdnem megőrültem ettől...
Visszadugtam, és minden a régi. Köszi.@Buvartacsko: több, mint 5 éves a noti, és sose volt még kivéve az akksi. Be volt minden állítva a power managerben, hogy kimélően töltse, mondjuk ennek ellenére tönkrement ez az utángyártott csoda, most valami 39 Ah a full charged kapacitása, és kb. 1 óra alatt lemerül, de úgy, hogy az egyik pillanatban még azt jelzi, hogy 45%, majd 2 perc múlva visít, hogy mindent mentsek azonnal, mert ő most lemerül...
-
buvartacsko
addikt
válasz
Shadowfax #42819 üzenetére
Soha nem értettem ezt a vegyük ki a gépből az aksit dolgot, miután egy ThinkPadnél pont be lehet állítani hogy ne menjen tönkre a gépben... Az aksinak a gépben van a helye, mindig röhögök az acereseken meg az asusosokon is mikor eleve úgy kezdik hogy kiszedik a gépből az aksit mikor asztalon használják. Nagyon szánalmas.
-
azbest
félisten
válasz
Shadowfax #42532 üzenetére
Az nem járható út, hogy fogsz egy tetszőleges win7 iso-t, az ms féle iso-t pendrivera pakoló tool-lal csinálsz egy usb telepítőt, majd azon a sources/ei.cfg tartalmát átírod, hogy ez legyen benne
[EditionID]
HomePremium
[Channel]
OEM
[VL]
0Elvileg a legtöbb win7 telepítőlemez tartalmazza az összes verziót, csak a cfg-ben meg van adva hogyan viselkedjen. A sources/install_Windows 7 HOMEPREMIUM.clg fájl megléte esetén az is tartalmazza ezt. OEM-re átírva valószínűleg elfogadja a gép alján lévő oem kulcsot, de az is lehet, hogy eleve nem is kéri, ha a gép bios-ába betették a licenszhez szükséges adatokat. Persze így neked kell feltelepíteni a drivereket és amiket egyébként a recovery tartalmaz. De a system update ultil az szinte mindent felrak, ha előbb azt telepíted (esetleg a hálózatot kell előtte, hogy elérje a netet).
-
-
Tim82
félisten
válasz
Shadowfax #38543 üzenetére
Ha lassan csinálod és "fűrészelve", akkor elvileg egészen sokáig kitart. Mondjuk nem tudom, milyen fogselyemmel próbálkozol, nekem anno sima DM-ben vett (sajátmárkás) fogselyem elég erős volt (bár vagy 3-4x szakadt el a művelet közben).
parkasz: IPS-es T42p, T43p szerintem is. Fable TLC-t, Neverwinter Nights 1-2-t játszottam T43p-n, a barátnőm pedig - akié most egy T42p - Spellforce-t és Total War Medieval 1-et szokott rendszeresen. Úgy általánosságban a 2006-ig megjelent játékokig bezárólag mindennel megbirkózik, némi kompromisszummal persze.
-
stifi
senior tag
válasz
Shadowfax #29178 üzenetére
én szerintem meg nem vodás.
még az utólag rendelt kiegészítőkön is "vodafone f3507" megnevezéssel jött a gyárból, több százat adtunk el és vígan működött minden hálózaton.Parci, bocs a kérdésért: létrehoztál neki profilt és ott beállítottad az APN-t meg a user/passt?
-
Reverting
őstag
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Shadowfax #28709 üzenetére
Úgy tudom, hogy 3G modem van a gépben.
A wifivel nincs gond, annak megvannak a driverei is hibátlanul üzemel, jah és pont az a wifi driver verzió van telepítve, amit mos tutólag linkeltél.zollí : Köszönöm, megpróbálom.
audi100td : igen gondoltam erre, de ahány féle 3G modem annyi fajza driver... Mindegy próbálkozok folyamatosan.
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Shadowfax #28697 üzenetére
Ez eddig 2. A kártya olvasóra én is gyanakodtam, mert nem ez az elsó Thinkpadem, és általába ez szokott gond lenni, de hiába akaorm feldobni a megfelelő drivert, nem telepíti... majd mindjárt megpróbálom a vista 64 bites drivert, hátha azt megeszi... de mi lehet a 3 ismeretlen eszköz?
-
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
Shadowfax #27408 üzenetére
Tudom, sajnos találkoztam már ilyennel, de hátha.
A Thinkwiki "Some people experience sudden drops in their batteries capacity" mondata adott némi reményt, de nem sokat.
Ej, de nem terveztem ezt a kiadást mostSZERK
Szuperkondenzátoros akksit nem készít valaki a helyére? -
cadeyrn
aktív tag
válasz
Shadowfax #27406 üzenetére
Linuxom van, nincs Power Manager.
Ellenben ThinkWikin megtaláltam a maintenance részleget, onnan meg eljutottam ehhez a bootCD-hez, ha hazaértem, futtatom, ilyenkor jönne jól a távmunka. -
lapa
veterán
válasz
Shadowfax #26772 üzenetére
az első link / kép nekem forbidden, de a második linken az első képen x1 van, meg más képeken t430u láthatóan mattal. elolvasni nem olvastam. benézek valamit?
a sztori kedvéért: a mercedesnek volt olyan reklámja még régen, aminek a felirata "az elmúlt 8 év legjobb terepjárói" volt, rajta 8 tökugyanolyan g-wagen (nem linkelhetem mert copyrightos). na így vagyok én lassan az x200s-sel, lassan a 8 év is meglesz. a 33 persze még messze van.
-
Daneeka
senior tag
válasz
Shadowfax #26655 üzenetére
Köszi!
Másik topikban ajánlották még a Dell Latitude E5520-at ami szintén elég durábilisnak tűnik de ezen meg sajnos van numpad. Sanszos, hogy vagy ilyen lesz vagy használt T510.
Amúgy nem zavarna a kissebb kijelző, két azonos konfigurációjú gépből a T410 drágább? (a T510-hez képest) -
Geby
senior tag
válasz
Shadowfax #26655 üzenetére
Van is itt két T510: [link] [link]
Mindkettő elég jó árban van.Mostanában volt szerencsém pár Asus és Dell notihoz. Hát a Thinkpadek után katasztrófa a billentyűzetük. Ettől a trendtől égnek áll a hajam hogy minek kell egy notira numerikus billentyűzet. Talán a Dell jobb volt ilyen szinten, de a fasorban sincsenek egyébként.
-
Napfénysüti
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Raspberry Pi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Félórányi videón a Dying Light: The Beast
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest