-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
Jelenleg a Fury a legolcsóbb ajánlott típus kb.
Apám gépébe vettünk ilyet, nincsen semmi hibája. Lassan jön egy második darab beszerzése.T500-ba ugyanúgy belemegy, 300MB/s alatt fog tetőzni a SATA II korlát miatt, más változás nem lesz.
-
dugo_
veterán
Win7 alatt a SU által felkínált IRST driverrel nincs TRIM, ha véletlenül felrakod, akkor Eszközkezelőből uninstall, gyári Win ACHI driverrel menni fog.
Optibayből 9,5mm magas kell, viszont az univerzális telifedeles nem megy bele. Vagy keresel kétszeres áron dedikált TP-be valót, vagy egyszerűen kivágod azt a sarkot: [link] (kézügyesség függvényében igényesebben mint én).
Vagy ha nem zavar, vehetsz díszfedél nélkülit, és rögtön megoldódik a kérdés.Ebbe lemezből hajlítgatottat vettem (van még fröccsöntött típus), jó pár helyen meg kellett kalapálni, mert a biliműanyag konzumer laposaimmal szemben a magnéziumváz nem tolerálta a pontatlanságokat és nem ment bele elsőre.
-
Tim82
félisten
-
-
MrSealRD
veterán
A ventilátor tuti, hogy új?
Ha igen akkor nyertél egy szép élményt. Mert nálam (t61) hasonló történet volt.
Dióhéjban: Egyszer csak fan error. Ventilátort cseréltem és szintén fan error továbbra is.Egy TP fórum mélyén az internet legeldugottabb sarkában olvastam, hogy van egy bizonyos (talán F4 nevű) biztosíték ami a ventilátorszabályozó áramkör része. Ha az kimegy akkor is fan error van, de addig nem tudod mi a baj amíg rá nem próbálsz egy másik ventivel.
Nem bíztatok senkit erre, de én "megpatkoltam" és azóta jó(2011).
Létezik nagy felbontású alaplapkép ami mutatja hol kell keresni ezt a kis jószágot... meg találtam mindenféle áramköri rajzokat is a anno...
-
Chaser
legenda
Ez egy ugy. akku. 3 év gar jól hangzik, csak nem olcsó kiküldeni mert elég nehéz egy akku, de 2-3k biztos van, és nem hinném hogy túlzottan foglalkozna értékelés leadása után a dologgal, bár lehet tévedek. Van ott gyári is 1-2 ezressel drágábban, ráadásul most aprón is találsz hozzá panasonic akkut.
-
Gondwana
addikt
-
Gondwana
addikt
Amit találtam, ott általában RAM-hibát találtak.
-
g.gergo
senior tag
-
dbius
veterán
Jó a kérdés, itt van egy jó leírás az aps-ről: [link]
A fenti leírás szerint nem mindegy, hogy milyen vinyót raksz a gépbe, de nem tudom, hogy gyakorlatban mi a tapasztalat ezzel kapcsolatban.
Van firmware frissítés bizonyos vinyókhoz, de elvileg az sem megy fel csak azokra a vinyókra, amik kifejezetten Ibm/lenovo gépekhez készültek.
A válasz a kérdésedre engem is érdekelne, csak én X200-ban akarom bővíteni a jelenlegi vinyót, de az APS üzemben tartásával.
-
dbius
veterán
Hát, annyira nem szuper ha nem ismered a jelszót, ugyanis anélkül nem tudod aktiválni a többi menüpontot a biosban...
Kérdezd meg az eladót, hátha tudja. Ha nem, akkor itt próbálkozhatsz, persze jó pénzért: [link]
Egyébként ha rákeresel itt a topicban a "supervisor" szóra, akkor láthatod, hogy egy kollégával hasonló dolog történt, csak egy X200 esetében.
-
gecsoz
aktív tag
Előző gépem egy T41 -es Thinkpad volt.
Több mint 4 évig hazsnáltam, úgy, hogy metrón volt hogy odacsukta az ajtó.. esett le többször is.. táskában is, anélkül is.. biciklivel jártam vele suliba.. stb..
szóval kímélve nem volt, de legalább hazsnáltam napi 4-5 órát minden nap..
ezek után semmi gond nem volt vele.. azóta apukám hazsnálja.. nála is ott volt több mint 1 évig mire most előjött egy alaplaphiba, ami asszem típushiba ennél a szériánál.. de orvosolható.szóval elnyűhetetlen
Ráadásul ez egy T41 volt, a T61 sokkal újabb technika, és fiatalabb is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Revolut
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest