Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
Shatterstar
üzenetére
HDD nélkül vettem, azt kihagytam, de akkor is jó vétel volt

Amúgy igen, "fightair"-től vettem, de mintha sose használták volna, úgy néz ki. Most úton van hozzá az FPR-es palmrest külföldről.
A Core I procik engem sem izgatnak, megelégszek a T500-as P8600-asával, majd cserélem vmikor P9700-ra, RAM-ot meg majd bővítem 8 Gb-ra. Az ATI HD3650/Intel X4500MHD páros meg szintén elég lesz nekem évekig
. -
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar
üzenetére
És mennyivel jobb használni mint egy új beugró gépet
Szerencsével ki lehet fogni celeronos fuji A512-t 80k-ért, az még csak-csak kategória. De fölötte 100k-nál kezdődik értelmes új gép, természetesen csodálatos ledes HD kijelzővel. Mindenben jobb egy T500, kis szerencsével meg megy is még annyit mint egy mai beugró gép. És azért akadnak ott még fiatalabb darabok is, T60-ból vannak 6-7 éves verziók, utána jött a T61 és aztán T500. Akár 3-4 éves kor közötti gépet is ki lehet belőle fogni. -
Tim82
félisten
válasz
Shatterstar
üzenetére
Tőle. Néha cseppet változtatja az árait, hol olcsóbb, hol drágább.
Én amúgy februárban 52k-ért vettem barátnőm csak Intel-es T500-át (4 GB RAM-mal, P8400 CPU-val, 100 GB 7200rpm-es HDD-vel, 1680*1050-es kijelzővel, 5 perces akkuval), szóval ki lehet fogni, ha nem kell minden áron HD3650. (Azóta cseréltem a gépben RAM-ot (8 GB-ra), CPU-t (T9400-ra), HDD-t (80 GB Intel G2 SSD-re, xcds fórumtárstól), akkut + kapott egy WWAN modemet is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Építő/felújító topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest