- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teejay83
tag
hello
Olyan kérdésem lenne,hogy az R50-hez jó e a T40-43 sorozat HDD takarója(15") ?
-
Teejay83
tag
hello
Segítsetek légyszi!
IBM R50-be keresek HDD keretet(IDE vinyóhoz),a kérdésem az lenne,hogy a satás hdd keret pl.T60-é jó e hozzá?vagy más méret?egyáltalán nem lehet belerakni? -
Teejay83
tag
Bios-t próbáltam frissíteni de valamiért nem ment fel,lehet nem jó verziót szedtem le,win7 32bit van rajta,drivert leszedtem felraktam egy másikat az intelnek van egy lan port tesztje az szépen lefutott fel is villantak aled-ek aztán egyszer csal eltünt az ethernet vezérlő az eszközkezelőből..na itt hagytam abba
-
Teejay83
tag
hello
Van most nálam egy T60 gép és nem müködik a LAN port
Pontosabban: Bekapcsoláskor felvillan a narancssárga led aztán el is alszik,win7 alatt driver hibát nem jelez de ha rádugom a kábelt akkor nem észleli egyáltalán csak a wifi megy
Valakinek ötlete esetleg? -
Teejay83
tag
hello
Segítsetek légyszi
Van egy T61-em,raktam bele egy Kigfast 64Gb-os SSD-t aminek írási sebesséfe 100Mb/s kellene,hogy legyen
CrystalDiskMark-al lemértem és csak 72-t mutatMitől lehet ez? Már Biost update-eltem a modbios-al 2.29 1.08 ver. elvileg ebben már benne van a Sata2
ötleg esetleg valakinek?
-
Teejay83
tag
hello
Van egy T60 masinám és a kijelző alatt lévő led-ek (hdd visszajelző stb..) nem világítanak már bekapcsoláskor sem. Ötlet esetleg valakinek mitől lehet?
A kijelző alatt ugye van egy panel az az inverter ha jól sejtemna azon vannak rajta ezek a ledek, lehet,hogy valami érintkezési probléma?
-
Teejay83
tag
hello
Van egy T60 masinám és a kijelző alatt lévő led-ek (hdd visszajelző stb..) nem világítanak már bekapcsoláskor sem. Ötlet esetleg valakinek mitől lehet?
-
Teejay83
tag
Értem amit mondasz csak azt nem, hogy miben más két kézzel mint egy kézzel,hiszen ez a kép csak zsanérok feszességét és a kijelző burkolat masszívságát szemlélteti
ezek szerint függőlegesen nem is tarthatom a notit? egyébként nem ez a kedvenc hobbim,hogy így emelgetem a gépeket, ez csak egy 1x alkalmi teszt,szerintem kapott ez a gép már többet is ettől
-
Teejay83
tag
hello
Egy kis érdekesség
Van most nálam egy IBM R50e,olyan mintha most vették volna ki a dobozból
Hihetetlen mennyire masszív,és elég nehéz : kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest