- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Ez saját véleményem, de U-s CPU esetében teljesen értelmetlen az i7, mert csak az órajel magasabb és +1MB L3-at kapsz(még több hő jéj...), cserébe a kamu 15W-ből ugye 0 igaz és simán képes i5 közelébe csökkenteni az órajelet terhelés mellett.
Mind üzemidőben, mind melegedésben rosszabb az i7.
Ez egy i7 MQ-ról írom, ami 5mp után túlmelegszik és 2GHz-ra esik vissza(2,4 persze...), egy 3cm vastag T440p-ben... -
vicze
félisten
-
Silεncε
őstag
Május óta hajtok egy T450s-t, majdnem fullos konfiggal. Melegedni melegszik (96 fok volt eddig a rekord HWInfo-ban), mondjuk nekem az i7-5600u van benne. AUO IPS paneles az enyém, a bal alsó sarokban van egy kis folt, illetve kicsit bevilágítós teljesen fekete képernyőnél, de egyébként gyönyörű. Az enyémnek egyetlen baja van: coil whine. A világból ki tud kergetni. Más baját nem nagyon találtam, napi szinten hordozom hátizsákban, bírja. Pöpec kis gép egyébként. A billentyűzetét imádom (de ez már az X230-nál is így volt) a touchpadje jó, de azért nem egy MacBook. Egyébként ha jól emlékszem, itt a topicban ajánlott típus, de majd jön Tika és megmondja a tutit
-
MrSealRD
veterán
Itt van mellettem egy X260 / T420 / T61 / T430s. Ha most így választani kéne akkor nem tudom hogy döntenék. Tetszik, a 60-as könnyedsége de nem tetszik a ház rugalmassága. A T420 a gépem most. Ez volt az álom régen. Kimaxoltam a saját igényim alapján. Nem tudom meddig lesz elég...de egyelőre még a gondolat sem merült fel, hogy valamiben kevés lenne. Nálam a billentyűzet volt vízválasztó. A 30-as billentyűzete jó ami a gépelési élményt illeti. Sőt halkabb is. De a szétrobbantott 6-os blokkot én nem tudtam megszokni. Melóban a 60-ast használom. Néha beleakadok de amúgy egy jó billentyűzete van.
Az igényeid csak te tudod priorizálni. Ha fontosabb az újabb hardver mint a régi bill akkor mehet 30-as széria is. Ha épp az ellenkezője akkor meg 20-as.
-
newmoonlight
senior tag
Passz. Nem ismerem az illetőt, csak a (kedvező) statisztikai adatokra hívtam fel all6atos figyelmét.
Az, hogy be van lépve, nem jelenti azt, hogy a gépe mellett ül, sőt azt sem, hogy egyáltalán be van kapcsolva a gépe. (Én sem lépek ki soha az oldalról.)
Ezen a GUI-n éppenséggel a privát üzenetek sem verik ki az ember szemét. Elsikkadhat.
Nem vitatkozni akartam.
-ismétlem- se kutyám, se macskám a nevezett eladó. Peace.
-
Chaser
legenda
ha igazi minőséget akarsz 2560p, a fentebb felsorolt hiányosságokkal
+ pl nincs dedikált hang +/- csak fn gombos, kijelzőt nem tudod ips-re cserélni, billzet pilács semmit nem ér, csak dísznek van, a gépet szerelni viszont gyerekjáték
mondjuk én már 2570-et vennék, árban nem sok különbség van, ott már panel retesz sincs, mágnessel oldották meg, elég mac feelingkicsit határozatlan vagy...vagy mégsem?
-
soldi3r
veterán
Nekem kesobbi kategoriam van/volt. X230 (X240) es a 2570p.
Ami hianyzika HP-bol, az a kozepso gomb a touchpadnal es az mSATA. Bar ott van HDD es ODD hely is. A vilagitas sem az igazi rajta.
Ami biztos, hogy anyaghasznalatban es osszeszereles minosegeben mindenki csak kergeti (kergette) a HP-t. Nem nyiszorog, recseg, ropog. Minosegi cucc. -
Chaser
legenda
ok, az csak piaci áras, többi gépe meg jobb, x240 annyiért vicc
- ettől független nem kellene -
Kiki18 azért vannak ott különbségek
c2d vs core i - c2d már elég szenvedő böngészésnél is -
500-asnál zsanérok lazulnak, 510-nél nem
dp-n továbbít hangot 510, 500 nem
500-as halkabb, 510 nem olyan szintű, de ott a tp fan, megoldható
500-as kijelzője 16:10 ccfl, 510-é 16:9 led - ő az első 16:9-es 15" tp - , sajnos nem pwm mentes - ez utóbbi sokakat zavar, engem is, van akit nem -
500-asnál audio csatik elöl vannak - bowshit -, 510-nél szerencsére nem
500-as hangzásánál 510-é valamivel jobb
elvileg az 510-nél már nincs kijelző rollcage, belső felépítése továbbra is rendben van, szerelni sem vészes, de itt már egyben van a palmrest és billzet körüli takaró elem, 500-asnál ez külön voltszerk: csubuka megnézem majd, olyat egyik 8560/70-ben sem láttam ami vállalhatatlan, de 40-esben még jobb van - majdnem konstans nagy színterű lg-p -
-
jeri
tag
Én pl. az egyik itt is megemlitett áfasszamlastól kaptam t520-ast(nem A-tól),igaz nem patikának hirdették:
-csomagolás rendeben
-képernyön karc 3cm:használt gép
-memóriabővités ok-csak kicsit csálén áll memoria fedlap,:megoldja a csavarhózó
-hiányzik az egyik billentyürogzitő csavar:biztos kifujták a belsejét(amugy tiszta volt)
-a zsanér tart,de fedlap kissé mozgékony:régen minden jobb volt
-bal kijelzö keret szétbarmolva,félcentis hézag a saroknál,csavar fedö elemek elpárologva:lcd panel-zsanér-fedlap belsö rögzitö csavaroknak nyoma sincs, midkét oldalon hiányzik,kábelek meg csak elnyírásra várva.
-bal oldali fedlapot rögzitü muanyag pocok kitörve.
-aprób rovásirás nyomok a felső-oldalsó éleknél:
-bill+tapipad tiptop -
-
Mezei driverrel is mennek, nem kell feltenned a tervezésre optimalizált cuccot.
Nekem is Mobility Radeon driver van a FireGL helyett.
Újabb gépeknél amúgy amiatt panaszkodnak hogy az Optimus miatt van valamennyi lag a képmegjelenítésben, mert az integráltonj is átfut a kép, amit kiszámolt a dedikált, vagy valami ilyesmi. Nem merültem még bele, mert az én gépem primitív még ehhez. -
-
-
Mekkora felbontáson akarod a 100 fps-t? Amúgy a CS profitál a képernyő képfrissítési képességein túli sebességből? Source-nál egész pontosan 0 difit észleltem a statomban vsync on (60) és vsync off (100+) fps között, pedig a szorsz háklis minden ilyen hülyeségre állítólag.
-
-
Tim82
félisten
Először töltsd fel 100%-ra az akkut (tlp-ben erre is van parancs, hogy egyszeri alkalommal hagyja figyelmen kívül a beállított 20-80%-os küszöböket és teljesen feltöltsd - reboot után visszaállnak a 20-80%-os küszöbök -> sudo tlp fullcharge [ BAT0 | BAT1 ], értelemszerűen használva a BAT0 vagy BAT1 részt), utána próbáld ki, hogy lemeríted 20% alá és megnézed, hogy mennyire tölti vissza.
-
-
Chaser
legenda
Igen ez gyári, a genuine szócska ezt jelenti, az original meg hogy gyári csomagolásában van. Ez nem túl nagy kapacitású, ezért is olcsó.
szerk: Picco Gondolom wide, az az akku kell bele ami T400-ba is, FRU-t kapásból nem tudok. 4, 6, 9 cellás is van hozzá. Ez elég jó árban van.
-
Chaser
legenda
A matricázásából. + ott a genuine szócska és nem lenne 15k eladása 99.9%-os értékeléssel ha valótlanokat állítana a hirdetéseiben. Már 1000 eladást is szép összehozni ilyen aránnyal.
Poo: Biztos ki lehet fogni, nekem azért többet érnek a gépeim hogy orosz rulettet játsszak velük. Az egy dolog hogy hamar tönkremehet, de hazavághatja a gépet is egy vacak ugy. Jobb esetben csak annyira béna utánzat hogy nem is lehet betenni a gépbe. Én inkább fizetek többet ha úgy adódik.
-
Chaser
legenda
Én például soha nem használok utángyártott akkut
Legtöbben originalként árulják az akkukat, amik többségükben mind ugy. verziók. Ha ott van a genuine szócska, azzal tisztában van az eladó, hogy nem tudja kidumálni. Kép alapján egyébként gyári. Nemrég innen vett valaki x200-ba akkut, neki bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztalos klub
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Milyen NAS-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest