- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
Ha esetleg van valakinek tesztelt (!), hibátlan X200-ba való 2GB-os memóriamodulja és szívesen megválna tőle piaci áron, akkor keressen privátban.
(Csak pesti személyes átvétel játszik, próbagarival.)
-
Shadowfax
addikt
válasz
Integra #52769 üzenetére
Válassz:
1. T61 14.1" widescreen
2. 15.4" widescreen
3. 14.1" standard screenKeresed a bajt, Tim?
-
Shadowfax
addikt
válasz
CharlieDrop #43457 üzenetére
Nekem annak tűnik.
A Thinkpad Helix bemutatóján látható, milyen lesz ez a virtuális trackpoint "billentyű". Hát nem tudom, mit is mondjak erre. -
Shadowfax
addikt
válasz
Shatterstar #43440 üzenetére
Szerk: Mikor startolnak az idei új TP-k?
Szerintem április-május környékén, ahogy szokott.Kiszivárgott a T431s és az X230s kézikönyve, ami némi támpontot nyújt az új termékvonalról: letölthető pdf 1 és pdf 2
Nem szoktam beállni a károgók mögé, de az nagyon gáz lesz, hogy a pöcökegér dedikált fizikai billentyűi eltűnnek, helyette azt is a touchpadon kell nyomkurászni.
-
Shadowfax
addikt
Chaser, solaris7: ment privi!
-
Shadowfax
addikt
-
Shadowfax
addikt
Még mindig keresek Win 7 Home Premium Recovery lemezt. A matrica a gép alján, de már nincs meg a rejtett partíció, a gari meg lejárt.
Ha valaki megszánna, hálásan megköszönném. -
Shadowfax
addikt
Srácok, ha van valakinek eladó T400/T410-e az alábbi paraméterekkel, akkor keressen priviben.
- magyar billentyűzet
- legális windows 7 (COA matrica)
- min. 320GB HDD
- gyári gari (minél hosszabb, annál jobb)
- max. 1280x800 felbontású TFT
- szép/újszerű állapotA többi nem lényeges, nem kell erőmű legyen.
-
Shadowfax
addikt
válasz
cellpeti #41024 üzenetére
Automatically detect this system's product number (machine type / model)
Nem tudom, hogy működik-e egyáltalán, mert most PC-ről nyomulok.
-
Shadowfax
addikt
A Reserve edition egy szimpla X61s bőr kötésben, ha nagyon-nagyon akarja valaki, akkor se adjon érte 70k-nál többet. Szerintem. Az X61s ára most kb. 45-50k körül mozog, ehhez hozzáadjuk azt, hogy ez Limited edition, szóval max. 70k. Mondjuk nekem nem ér meg annyit.
Amúgy márciusban volt itt a péhán egy 44k-ért, sajna pont egy vasam sem volt, de mire felocsúdtam, már el is vitték. Azt azóta is sajnálom.
-
Shadowfax
addikt
válasz
BoC1ka #39058 üzenetére
Gondwana linkelte korábban: [Thinkpad] külföldről (EU - Németország)
-
Shadowfax
addikt
válasz
Shatterstar #38995 üzenetére
Eddig nem úgy volt hogy a lenovonál az összes régi masinériára visszamenőleg volt driveres támogatottság?
Szerintem itt valamit félreértettek. A Lenovo biztosítani fogja továbbra is az adott gép operációs rendszeréhez az összes drivert évekig. De az kevéssé várható el, hogy pl. az én Thinkpad 600-omhoz ugyan adjanak már ki egy Windows 7 VGA drivert, mert én azt akarom használni...
Szóval a T500-adhoz ott lesz a Vista/Windows 7 driver elérhetőség a Lenovo weboldalon még x év múlva is. -
Shadowfax
addikt
Na, sikerült végre nekem is a panelcsere az X200-ban. Húúúúúúúúú.
Nem semmi. A tükröződő képet még szoknom kell, de messze jobb, mint az eddigi tn panel.
Az IPS-es A31p-m óta vágytam már valami normális kijelzőre, végre összejött.Viszont kész horror volt a touch felület leborotválása a damillal. Így aztán -hogy ez miért nem jutott eszembe tegnap?
- a (műanyag) gitárhúr volt a tökéletes megoldás. A gitáromon amúgyis elszakadt egy húr, szóval kapóra jött.
Köszönet mindenkinek, legfőkébb fi:zi'k-nek a beszerzésért, Gondwanának és mindenki másnak a tanácsokért.
(#38585) Tim82 : én is a dm sajátmárkással csináltam, aztán kipróbáltam a Superflosst is. Ez utóbbi jobb volt, de nem volt az igazi.
-
Shadowfax
addikt
Rég csináltam már képeket a kis drágákról, a Thinkpad brand 20. szülinapja alkalmából:
My thinkpad family 4Fentről lefelé, balról jobbra haladva:
PS/2 Note N33SX*, ThinkPad 220, 345C, 340
365E, 701C, 365XD, 360PE
370C, 755C, 765D, 600
i1400, X20, A31P, T43
730TE, Transnote, X200*Ez nem ThinkPad még, hanem annak az elődje.
-
Shadowfax
addikt
Srácok! Ki milyen 128 GB-os SSD-t tudna ajánlani az X200-amba? Értelemszerűen gyorsaság és a megbízhatóság a fő szempontok.
Előre is köszi! -
Shadowfax
addikt
-
Shadowfax
addikt
(#30363) Shadowfax : Köszi! Esetleg nem tudod, milyen beállítás lenne a legjobb az akku élettartama szempontjából?
Ez teljesen felhasználófüggő dolog. Nálam 99%-ban tápról üzemel a gép, szóval a beállítás nálam az, hogy kb. 90% töltöttségi szint alatt kezdjen csak rátölteni 100%-ig. Szokták javasolni, hogy érdemes havonta 1x lemeríteni és feltölteni, de igazából eddig nem tapasztaltam lényegi különbséget, az akku ígyis-úgyis elhasználódik.
-
Shadowfax
addikt
válasz
hruodnand #29090 üzenetére
Szét- és összeszerelési videók R61-hez.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Reverting #29066 üzenetére
Rejtett partícióról helyreállítás: [link] Nálad Access IBM gomb helyett persze ThinkVantage gomb van.
Ez a két oldal is hasznos lehet, bár itt a CD-ről való visszaállítást írják/juk le. Csak az első lépés különbözik igazából: nem a CD-t teszed be, hanem boot közben nyomod a Thinkvantage gombot (vagy az F11-et). A többi lépés ugyanez lesz nagyjából. -
Shadowfax
addikt
válasz
zonaporkolt #28784 üzenetére
A BIOS-ban meg tudod nézni a serial számot. Az első képen System-Unit serial number néven a BIOS verzió alatt három sorral.
-
Shadowfax
addikt
válasz
cassius.clay #28706 üzenetére
Az előbbi wifis link nem biztos, hogy jó volt, inkább ez: [link]
Esetleg Bluetooth vagy WWAN card, ha van. -
Shadowfax
addikt
válasz
cassius.clay #28703 üzenetére
Ez lesz az: Intel Wireless LAN
-
Shadowfax
addikt
válasz
cassius.clay #28700 üzenetére
-
Shadowfax
addikt
válasz
cassius.clay #28698 üzenetére
Amúgy milyen OS?
-
Shadowfax
addikt
válasz
cassius.clay #28696 üzenetére
Szerintem ezek hiányoznak: Ricoh Multi Card Reader Driver és Atmel TPM (Trusted Platform Module).
-
Shadowfax
addikt
Rosszul keresed.
T60 hagyományos képernyősökhöz ez a BIOS kell: 79uj34us.exe
Wide-hoz meg ez:7iuj17us.exe -
Shadowfax
addikt
válasz
plus44 #28025 üzenetére
szerk: Matt-TFT kijelzős gépek ezek. Alkalmasak affs cserére?
Ja, ezt a sort csak most vettem észre. Honnan tudod, hogy matt kijelzős? Attól, hogy nincs odaírva, hogy LED, még lehet LED-es. Rá kérdezni, vagy a pontos típusszám alapján neten lekukkolni.
Ha nem LED-es, akkor könnyen tehető bele AFFS-panel. -
Shadowfax
addikt
válasz
plus44 #28025 üzenetére
Tesóm R400-a onnan van, elég megbízhatóak. Az egyik eladó nincs nagyon képben, de a másik nagyon normális és segítőkész.
Vlsz van még 1-2 hónap gyártói gari rájuk, de telefonon rákérdezhetsz és elkérheted az aljukon lévő type és serial számot és lecsekkolhatod itt. Ha még van gyártói gari, akkor azt lehet még hosszabbítani, ha már lejárt, akkor - ha jól emlékszem - nem. Én speciel nem szoktam megvenni, annyit nem ér meg nekem. -
Shadowfax
addikt
-
Shadowfax
addikt
válasz
mitulabattyi #27404 üzenetére
-
Shadowfax
addikt
válasz
szektamokus #27377 üzenetére
T60 nem widescreen modellekhez ez a BIOS kell:[link]
-
Shadowfax
addikt
Nyilván játékra kell neki a gép, hiába ajánlunk X200-at és hasonlókat, azokon vagy nem futnak a mai játékok, vagy csak diavetítő stílusban.
-
Shadowfax
addikt
válasz
#01758976 #27012 üzenetére
Nem írtad, milyen OS-t használsz, XP-nél:
Vezérlőpult - Egér - Egérmutató beállításai - itt a ''A rámutatás pontosságának javítása'' elől szedd ki a pipát.Ezzel se lesz 100%-os, de a billcsere sem megoldás. Thinkpad fícsőr.
A másik ok lehet hardveres is, ahogy tanult kollégát idézem:[link]
-
Shadowfax
addikt
válasz
plus44 #26849 üzenetére
130k-ig csak használt Thinkpad jöhet szóba, újonnan nem kapsz ennyiért. Az említett x200, x200s, esetleg T400s (extrém ritka), W500, vagy ha kicsit többet rászánsz, akkor ezek újabb változata: X201, x201s, T410. (W510 már más kategória).
Ezek mindegyike TN paneles.(#26860): AFFS panelt ebayről tudsz beszerezni az X200(s)-be. Mivel ezen modellek garija idén tavasz-nyár körül lejár, ezért nincs nagyon mit veszíteni.
Gondwana mester jön majd, és elmondja, mire kell ügyelni panelcserekor, illetve milyen gépbe tehető egyáltalán. -
Shadowfax
addikt
-
Shadowfax
addikt
válasz
mitulabattyi #26768 üzenetére
De. De a topiktárs eredeti kérdése az X60 tablet kapcsán merült fel, ezért arra válaszoltam.
#26767: ^Clown: Rossz hírem van, a T430U fényes kijelzős...
-
Shadowfax
addikt
válasz
Daneeka #26654 üzenetére
A történetet olvasva, a helyedben maradnék a Thinkpad vonalnál. 150k-ig sajna csak használt gép jöhet szóba, amire azért van még 1-2 év gyári gari. (Az R61i-re újonnan is csak egy év volt, szóval gondolom nem bánod, ha használtat, de még garisat veszel).
Szóval 150k-ig T410/T510 vagy X201 jöhet szóba. Érdemes itt az aprón körülnézni (mondjuk most pont fejlesztés/hegesztés alatt van). -
Shadowfax
addikt
Békés, boldog, Thinkpadekben gazdag Karácsonyt minden topiklakónak.
-
Shadowfax
addikt
válasz
buvartacsko #26176 üzenetére
A kedvedért most megnéztem a T43-mam BIOS-át. A legfrissebb van fent (2007) és ott van a Display menüben a HV expansion.
-
Shadowfax
addikt
válasz
buvartacsko #26173 üzenetére
-
Shadowfax
addikt
válasz
Napfénysüti #26080 üzenetére
Igen, csinálnak ilyet. Bár mostanában egy csomó gépnél, amit csekkoltam, a Location: N/A.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged