- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
scarbantia #49693 üzenetére
Én 65 k-ért vettem a T500-asomat ATI HD3650/Intel X4500 MHD grafikával, 4 Gb memóriával, WSXGA+ panellel...
Azért sokkal újabb és erősebb hardver, mint az általad leírt T61p, ugyanennyiért... Jó, nem tudod FrankenPad-osítani, de naSzemély szerint én nem költenék rá ennyit, de EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM.
Mondjuk én nem hurcolom olyan sokat a laptopomat, csak ha kell, ezért itthonra meg is dobom majd egy IPS monitorral. A cégnél úgy Dell Precision M4700-at használok, NVIDIA Quadro K2000M 2 GB GPU-val, FHD kijelzővel, de használat szempontjából sokkal kényelmesebb nekem a T500. Ha teljesítmény kell, akkor elintézem bent a cégnél, a DELL-en -
-
brd
nagyúr
válasz
scarbantia #49691 üzenetére
Ha rossz az érintkezés, akkor kisebb az elvezetendő hőmennyiség. Ha jobb lesz a pénzérmétől a hővezetés, akkor több hőt kell elvezetnie a rendszernek a szabadba, persze. De ez a hő korábban a gépen belül maradt, most, a javított hővezetéssel az erre hivatott rendszer végzi a hő elszállítását. Nem lesz ettől semmi rosszabb, max. 1-2 fokkal növekszik a többi alkatrész hőmérséklete, bár szerintem a hőcső annak megfelelően lett tervezve, hogy mennyi hőmennyiség fog létrejönni, úgyhogy még ennyi gond sem lesz.
-
cattus
addikt
Üdv.!
Nem tudom, megfelelő topikba írok-e, de remélem nem.
Adott egy Lenovo TP Edge E430, gyárilag telepített Lenovo szoftverekkel és Win 7-tel. Ezek közül az egyik folyamatosan látható a tálcán. Csak az a gond, hogy ha kis ikonokat akarok használni, ilyen lesz. Hogy lehet elérni, hogy ne látszódjon a tálcán?
-
Chaser
legenda
válasz
Frankenpadot szeretnél? Tudok olcsóbb megoldást
2007-es biztos hibás szériából valóés ezekben butított fx570 van. 128MB és a sávszél vagy a shaderek száma is felezett. Gyakorlatilag nem sokkal jobb egy nvs140-nél.
-
válasz
Könnyű megszívni vele.. Sajnos megtanultam egy életre
-
scarbantia
aktív tag
válasz
FoxiestFox #49692 üzenetére
Mit?
Mire gondolsz? T61p-t? Nem, még nem vettem. Jelenleg az UXGA-s T60p-m van.
Tesómnak vettem még pár hónapja egy WUXGA-s T61p-t.Most hirdetnek egy 4:3-as T61p-t a hazai licitportálon, tudom, kihagyhatatlan lehetőség a Frankenpad építéshez, de 60-65e Ft-ot kicsit sokallok egy közepes konfigért. (T7700, 3Gb RAM, FX 570M, 2007-es évjárat, videokártya revíziót nem tudni, 1400x1050-es panel)
-
válasz
scarbantia #49691 üzenetére
Megvetted?
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Francia91 #49690 üzenetére
Kár. T61p-t még nem szedtem szét, de megörültem, hogy hátha annak is lehet javítani a hűtésén.
T60p-nek is biztos jó, de azok nem szoktak kifeküdni.Ha a hővezetés jó, a ventilátor fix, akkor max. a hőkapacitást lehetne növelni némi rézzel, ha valahova fér még, és akkor később melegszik át, bár ha egy nagyobb réztömb átmelegszik a GPU fölött, akkor nem tudom, hogy a hőcső képes-e elvinni a ventilátorig a meleget. (elviszi, csak nagyobb tömböt nehezebb lehűteni, bár a fene tudja, ezt át kéne gondolni, annyira nem értek hozzá)
-
Francia91
veterán
válasz
scarbantia #49689 üzenetére
Ott úgy tudom, hogy Gap Pad nélkül, közvetlenül fekszik rá a hűtőborda a GPU-ra T61(p)-nél, tehát nem is férne közé, és nem is lenne értelme, mivel ráfekszik a réz felület.
T60(p)-nél azért van haszna, mert a Gap Pad-nak nincs olyan hővezető képessége, mint egy rézötvözetnek, viszont egy távtartó "hővezető" kell oda, T61-nél már nem -
Francia91
veterán
Esetleg egy kis hűtésmodding gyanánt a GPU-ra ráfekvő Gap Pad-ot ki lehet cserélni egy felpolírozott 1 Ft-osra, vagy azzal megegyező vastagságú rézalapú pénzérmére (mindkét oldalára egy kis paszta, vékonyan). ez jópár fokot javít a GPU hűtésén. Én T60p-n csináltam meg FireGL V5250 esetében, maximum terhelésnél 7-8 fok csökkenést eredményezett, alapjáraton szintén ugyanennyivel kevesebb volt a hőmérséklete. De ha csak ez számít neked, nekem számított a FireGL-nél, mert elég meleg volt, kihasználtam rendesen
. X1400 nem melegszik annyira, de nem okoz neki gondot, ha picit hűvösebb tartományban működik
Csak egy kis megjegyzés... -
Veron
addikt
válasz
Gondwana #49663 üzenetére
Akkor nagy hülyeséget csináltam azzal, hogy 1280-as felbontású LED-es T400-at vettem az 1440-as nem LED-es helyett? Utóbbin volt valami hiba, egy világosabb folt a kijelzőjén ezért nem mertem megvenni.
Amúgy tényleg elég fényes a LED-es kijelző, szívem szerint még jobban levenném a fényerőt, ha lehetne. Win8-ban egyébként a csúszka utolsó 3 állásában már nem csökken a fényerő. Tudtok erre valami megoldást esetleg? Mintha lenne benne még lehetőség, de már nem változtatja. -
ben11
őstag
Sziasztok!
Korábban kérdeztem a t60 zajos hűtő ügyben. Idő közben megérkezett a fan error üzenet is.
Azóta inkább nem is kapcsoltam be a masinát. Megrendeltem a hűtőventit, de nem bírtam ki és szétkaptam a gépen, úgy gyakorlásképpen.
A kérdésem a következő. A kiszerelt hűtőegységen van két nagyobb területű szürke massza, ami a képen is van:Na most ezek közepén látszanak a téglalap lenyomatok, de egyben van mind. Kell ezeket cserélni, vagy csinálni velük valamit, mielőtt helyére rakom teljesen a cuccot? Gondolom a harmadikat át kell kenni frissen pasztával, de ilyennel még nem találkoztam..
Előre is köszönöm!
-
-
Chaser
legenda
Hát igen, csak nem eladási áron számolják, legalábbis ahol én vagyok, káendhá', hanem felette kicsivel. Most néztem, tényleg jó az árfolyam, 255ft körül megállna.
Tavaly 13-14k-ra jött ki, de az már a múlt, az eladó árat emelt. Én lehet csereberélem a tabimat x200-ra, többek közt a thinklight miatt, akkor veszek panelt, ha nem lesz csere akkor nem veszek, mert nem lenne értelme ugyanolyanra lecserélni -
rekop
senior tag
válasz
Chaser #49673 üzenetére
Most néztem az árfolyamot, a Cib-nél vagyok ott 353 jelenleg az eladási ára. Akkor úgy látom érdeklődés hiányában ez most elmarad.
Ahogy olvasgattam, tavaly nagyon olcsón rendeltek innen páran, az nagyon jó vétel volt annyiért... Kár, hogy nem volt még akkor x200-am, pedig már akkor is szemezgettem vele.
-
Chaser
legenda
Ł-ra többet számolj, 365-370. Én bankom legalábbis ekörül eszegeti. PP költség fogadónál lehet max, én még nem fizettem érte.
Vagy parkasz vagy chaser, sztem mindketten nem fogunk rendelniCsedit: Nem, de add el vegyél x200-at és megoldva. Elég ritka 1440-es x200 vagy s, sztem jól kijössz a dologból.
szerk: Iscariah: Akkor el tudod képzelni milyen a samu
TN-ek közt az az LG még csak-csak...persze ne IPS-hez nézd, nincs értelme.
lapa: Nem a led a probléma, az megoldható. Nekem ahogy rémlik, más a vastagsága vagy az alakja egy kicsit eltér az 1440-es verzió hátlapjának, fizikailag nem jó bele az 1280-as panel.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Francia91 #49627 üzenetére
Az enyémben T9400 van, inkább a GPU ami melegszik... 90 köré, de már megoldottam külső ventivel, nem megy 79 fölé egyik sem
A kijelző témához: nálam LG-Philips van 1680x1050, szerintem nem valami jók a színek, sőt, inkább brutál fakók. Amikor ezt használom nem zavaró meg semmi, inkább amikor más monitor elé ülök (ami szintén TN) tűnik fel hogy annak kissé jobbak a színei.
-
rekop
senior tag
válasz
Chaser #49589 üzenetére
Nah...rákérdeztem az eladónál a kedvezményre. Erről lenne ugye szó, amit te is linkeltél. Öt darabnál engedne 5 fontot árból, a szállítás 5db-nál is 18. Tehát fejenként (275+18)/5= 58.6 font-ra jönne ki ami ~355Ft-al 20800Ft/db, szemben a ~27690Ft-os egydarabos árnál(ha jól számoltam). Nem valami nagy akció, de azért egy kicsit olcsóbb, mintha egy ember rendelne. Viszont erre jönne még járulékos költségként ugye a magyar posta, plusz paypal nem tudom mennyibe kerül egy ekkora összegnél. Nem tudom érdemes-e belevágni, eddig ugye 4 lehetséges rendelő lenne ahogy olvasgattam Ed Parker, Chaser, parkasz, és én...
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Gondwana #49663 üzenetére
Rendes HiCRI LED helyett azért egy RGB LED megfelelő homogenitással szerintem 100-as CRI indexet tud, legalábbis ha összeadjuk a spektrumgörbéket. Amúgy meg normális HiCRI LED-et még világításban is ritkán látni, nemhogy panelekben, ha külön megveszed a gyártótól a megfelelő LED-et, akkor már kaphatsz 90-95CRI indexűeket.
Amúgy meg tényleg parasztvakítás ez a sok LED-es LCD. A gagyi itt is ott is gagyi, a fényerő meg 3x akkora, vakulj paraszt!
-
Shatterstar
aktív tag
-
Gondwana
addikt
válasz
Shatterstar #49661 üzenetére
Megosztod, hogy mi olyan jó a LED-es kijelzőkben? Mert kevesebbet nem fogyaszt, viszont 200Hz-en villog, és ez annál látványosabb tud lenni, minél alacsonyabbra veszed a fényerőt. Persze, ezt meg tudták volna csinálni rendesen is, vagy nagyobb frekvenciájú PWM-mel, vagy akár közvetlen áramszabályozással is, ahogy egy normálisabb középkategóriás zseblámpában is.
Ehhez képest a CCFL is villog, kb. 60-80kHz frekvencián (Kossuth rádiónak bezavarhatnak a felharmonikusok, ha valaki nem netről hallgatja), persze, drágább az előállítása, mint a LED-esnek, tartalmaz higanyt (de ezt a panelzöldek is letojják, mert nyomatják a kompakt fénycsövet orrba-szájba), az elérhető alacsonyabb maximális fényerő ellenére is CCFL háttérvilágítást választanék saját részre (ez a véleményem majd változhat, amikor lesznek rendes HiCRI LED-es kijelzők áramszabályozással, vagy legalább 4-5kHz PWM-mel). -
Eredetileg azt terveztem, hogy az X230-asban benne hagyom a gyári 500 gigás lemezt, és mellé pattintok egy msata SSD-t. De rájöttem, hogy éjszaka a leghangosabb darab benne a merevlemez, szóval inkább kicserélem egy normál SSD-re. Kérdésem lenne, hogy vajon van-e bármi értelme a sima SSD mellé még egy msata SSD-t is berakni?
Most lesz benne egy 120-as Intel SSD a merevlemez helyén. (Ez adottság, ilyenem már van egy, tehát nem kifejezetten ezért veszek egy ilyet.) Nyerek-e bármit is, ha mellérakok mondjuk egy 64 gigás msata SSD-t a rendszernek? (Ezek már elég olcsónak tűnnek.) Ugye amíg csak merevlemez volt, mint technológia, addig hasznos volt a rendszernek külön merevlemezt tartani, hogy ne kelljen húzkodnia a fejet. De SSD-nél van-e bármi értelme, hogy a C és D meghajtó fizikailag is két külön eszköz legyen?
-
Francia91
veterán
válasz
Shatterstar #49657 üzenetére
A T500-nál csak az 1280x800-as panelben van LED-es, a többi nem ilyen.
1680x1050-es panel terén két gyártó kijelzője van a T500-asokban, a Samsung és az LG-Philips. Az LG-Philips elég szép képet ad, a betekintési szögei is rendben vannak, ellenben a Samsung fakóbb színeket és gyérebb betekintési szögeket tudhat magáénak. Nekem is Samsung paneles T500-am van, a T60p-m meg ugyanilyen felbontású, de LG-Philips panellal volt, és tényleg jelentős a különbség az LG-Philips javára. -
BoC1ka
senior tag
válasz
Shatterstar #49654 üzenetére
Ha jól olvastam, akkor a t400 1440x900 as kijelzője LED es, míg a t500 1680x1050 es kijelzője CCFL, és azt írják, hogy jobb a t400 as kijelzője
-
BoC1ka
senior tag
Amúgy olvasgatom, hogy a t400 nak jobb a kijelzője mint a t500 nak, az 1680x1050 es kijelző az nem LED es...az összes t500, vagy volt egy idő miután váltottak LED re?
-
chab7
addikt
No és mi a helyzet linux fronton a t500-asakkal? Én ugyanis csak linux-al fogom használni, win7/8 már teljesen ismeretlen terület számomra, még xp korszakban váltottam linuxra.
Nem akarom elkiabálni, de ha minden jól megy akkor a hét elején már én is t500-as tulaj leszek
-
radamsky
senior tag
háát igen ujra nekifekszem.
elvileg én is igy csináltam, de lehet rosz drivert szedtem le??
biosba beállitva
van powermanagerem is
drivert is elvileg feltettemna ujra kezdem
köszi
-
radamsky
senior tag
olyan kérdésem lenne hogy van egy t400-as gépem
ami a kérdés hogy tudnám rávenni arra hogy alapbol az intel grafikus kártyát használja és amikor nekem kell akkor váltsam vagy váltson Ati kártyára???
tudom hülye kérdés de nem találom a kapcsolot hogy majd én váltogatok, igy meg hamar leszivja az akksit
-
Francia91
veterán
válasz
Shatterstar #49642 üzenetére
Akkora HDD-vel forgalmazták, beletehetsz 1 Tb-osat is ( a 9,5 mm-es verziót)
Nekem jelenleg egy WD Scorpio Black 750 Gb van a T500-ban, a DVD író helyén pedig egy 500 Gb-os. Tárhely korlátja nincs
A T60p-ben is ugyanezek a vinyóim voltak, ott sincs tárhelykorlátja a dolognak.
Én elégedett vagyok ezzel az 1680x1050-es felbontással, lentebb nem is adnám ezek után. AutoCAD meghálálja a nagy felbontástElég sok minden elfér rajta
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
Francia91 #49640 üzenetére
Igazság szerint ha T500-am lenne, bőven megfelelne nekem az 1680x1050-es felbontás. Számomra az már luxus lenne, mert eddig még nem volt olyan gépem ami ezt a felbontást produkálta volna (max az asztali monitorom..)
Közben olvasom a Thinkwiki-n hogy mekkora HDD-k mennek bele és meglepődve tapasztaltam hogy a legnagyobb az egy 320 GB-os vinyó
Most ez komoly?
YumeD: Ez se rossz ötlet
-
YumeD
tag
válasz
Shatterstar #49639 üzenetére
Én most kivárok... hátha lesz IPS a méretben és akkor frankenpad... meglátjuk...
-
Francia91
veterán
válasz
Shatterstar #49639 üzenetére
Persze, ugyanúgy elboldogul, integráltból ugyanaz van benne, ami a T500-ban ---> Intel GMA X4500MHD
T500 ThinkWiki
"One of the following displays:
15.4" TFT display with 1280x800 resolution (WXGA)
15.4" TFT display with 1680x1050 resolution (WSXGA+)
15.4" TFT display with 1920x1200 resolution (WUXGA)" -
Shatterstar
aktív tag
válasz
Francia91 #49634 üzenetére
és inferno88: Igen, arra akartam rávilágítani hogy a T510-be már lehet FHD kijelzőt tenni. Mellesleg nem rég a Thinkwiki-n döbbenve láttam hogy már T500-hoz is volt FullHD kijelző
Ami azért nem gyenge valljuk be.
Apropó, a T400 diszkrét VGA-val ugyanúgy elboldogul a Blu Ray & FHD minőségű videókkal?
-
Francia91
veterán
válasz
Shatterstar #49631 üzenetére
Itt mit értesz FullHD feature alatt?
Mert a T500 integrált, és dedikált kártyája is egyaránt támogatja hardveresen a FullHD (beleértve a BluRay-t is) videókat, tehát már a T500-nak sem téma egy FHD-s cucc lejátszása, a procihoz hozzá sem nyúl közben.
Ami előny a T510 javára, az az Intel Core i procik, és a hangot is átvitő DisplayPort. Viszont marha nagy hátrány (szerintem), hogy itt meg is szűnt létezni a 16:10-es képarány. Nekem meg notiban taszító a 16:9, de hát sajnos a divat az első, azt kell követni...ThinkWiki írja T500-nál a WUXGA panelt.
Ha T60p-nél megoldható, akkor T500-nál is -
válasz
Shatterstar #49631 üzenetére
"A T500 mindenképp jó vétel még annak ellenére is hogy a benne lévő proci manapság már elavultnak számít."
Szerintem én is ezt mondtam. T500-hoz nem volt 1920x1200-as WUXGA lehetőség?
-
válasz
Shatterstar #49602 üzenetére
T510-em van.A hűtés egyáltalán nem hangos.Mióta beraktam az SSD-t,a leghangosabb eszköz az ultrabayben lévő HDD,amit ritkán használok.Alapesetben nem is hallom,hogy megy a gép.
Az egyetlen dolog,amit sajnálok,az az,hogy az én modellemben még nem működik a switchable graphics(csak a későbbiekben bírták működésre,állítólag csak szoftveres a különbség),ami elég nagy g*ciség volt a Lenovotól,lévén,hogy így reklámozták.
Ha nem számít az i-s proci képességeinek hiánya és a tudat,hogy régebbi modelled van,akkor a T500 egy tök jó választás.
-
cadeyrn
aktív tag
X200 ultrabase tulajok: top rated ebay seller lockolt ultrabase-t küldött kulcstalanul (de legalább gyorsan reagál a panaszra) ki lehet ezt bárhogy nyitni gyári kulcs hiányában? Kinyitottam, de belül is macera, úgysem ment.
-
Francia91
veterán
válasz
Apollyon #49626 üzenetére
Szerintem a CPU rendben van alapjáraton, nálam is ilyen értékeken van. Viszont a 82 már gáz, nekem a P8600 full terhelésen 78 fokot produkál. Nekem játék közben beáll 82 környékére a GPU, úgy, hogy még nem adtam rá minden grafikai pluszt (nem terhelem feleslegesen, amivel játszok, az az alapbeállításokkal is nagyon szép), renderelés alatt ment fel 87-ig.GPU 90 felett kezd érdekes lenni.
-
Apollyon
Korrektor
Üdv!
Milyen esetekben kellene újrapasztázni egy T500-at? Ki szoktam takarítani időnként, de a hőmérsékletek nem igazán tetszenek.. kb 28 fok van nálam a helyiségben, a CPU idle (böngészés közben, power save módban) 38 fok, GPU 49-50, durva játék (full terhelés) esetén előbbi 82, utóbbi 86-89 > gondolom ez nagyon sok, ebből lehet hosszú távon probléma? -
Gondwana
addikt
HDMI-rajongóknak az megvolt, hogy ThinkPadeken DP++ azaz Dual-Mode DiplayPort aljzatok vannak, azaz PASSZÍV DP-HDMI átalakító kell hozzá, a gép ezt észleli, és HDMI jelet küld ki a porton? Ha még nem, akkor szólok... (Dual-Link DVI-hez/4k-hoz/QSXGA-hoz/WQSXGA-hoz ez nem elég, de FullHD-ig biztosan elboldogul)
Magyarul: ott az a szerencsétlen HDMI, csak 3-5$-ért be kell drótozni (meg szopni a hosszú kábelek alkalmatlanságával), de ha csak HDMI-d van, akkor csak leshetsz, ahogy a melletted ülő 4 darab 27"-os monitort köt egy szál X220-as DP portjára daisychainbe, ráadásul ez lehet akár 4 db 2m hosszú kábel is (az utolsó két monitor között a kábel lehet 15m is, így is működni fog).
[napiokoskodás OFF]
-
Chaser
legenda
válasz
Taoharcos #49617 üzenetére
Nem. Az IDA azt jelenti, hogy a mag meg tudja emelni az órajelét 1 szorzóval ha a feltételek adottak, nem lépi át a hőmérsékletet és nem fogyaszt többet mint ami előírt intel szerint. Ugyanaz, amit ma turbonak ívnak i5-nél és i7-nél. dual-IDA mellett mindkét mag órajele megnövelhető, nélküle csak az egyik magnál emel órajelet.
-
Taoharcos
aktív tag
Egyre csak olvasgatom itt, most már érdekel, mi ez a modBios? Nekem most egy R61-m van. Mivel tudna többet?
-
Francia91
veterán
" A 14 colos képátlójú LCD kijelző szerencsére nem TN+Film, hanem IPS alapú, azaz nem csak színhű képet, de széles látószögeket is biztosít. Az LCD kijelző HD+, azaz 1600 x 900 pixeles, illetve Full HD, vagyis 1920 x 1080 pixeles felbontással egyaránt elérhető lesz."
-
Francia91
veterán
-
otps
aktív tag
Van valami lista megbízható budapesti szervizekről? Nem márkaszervizek, hanem aftermarket szervizek. Az első, sticky hozzászólásban pl. nincs.
-
Picco
addikt
megerkezett a t61-em, uton van a t7700 bele, ssd is bekerult kozben, friss windows-al.
kerdesem hogy honnan tudnek modbiost letolteni hogy sataII mukodesbe lepjen? illetve van egy 5300agn lenovo firmware-s elvileg, tevedesbol vettem a d630-hoz, ezt ha beleteszem menni fog siman vagy mokolni kell a bios-t itt is?elore is koszonom a segitseget
-
Shatterstar
aktív tag
Javaslom figyeld folyamatosan a laptopsystem.hu-t mert ott sokszor előfordulnak ilyen masinák jó ár/érték arányban! Természetesen a Hardver aprón is szokott lenni jó ajánlat dögivel
A T510 hűtése azt mondják már nem annyira halk mint a T500-é, viszont annyira nem is durva hogy kapásból lemondj róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest