- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Az nem volt kérdés. Valamiért biztos jó nekik, hogy szét kell kapni a gépet ha kíváncsi vagyok milyen ram van benne
A főtéma az volt, mért nem megy 1x4gb-os modul 1x4 chipes oldalankénti kiosztással sandy cpu előtt. De ez biztosan memóriavezérlő miatt van és nem lenovo specifikus, más gépeknél sem megy ilyen ram. -
HSM
félisten
Az mindjárt kiderül, segít-e, jól kipróbálom. Köszi!
(#76473) rgeorge: Kipróbálom a friss driverekkel, hátha javult valamit a helyzet tavaly óta. Megpróbálom bekapcsolni az AMT-t is, nekem oly mindegy, hogy van beállítva, csak a latency-k legyenek zöldek, ha van rá mód.
Frissítem akkor a vezetékes hálót is. -
HSM
félisten
-
Chaser
legenda
Alattuk ott voltak a kis pöttyök, esélyes hogy tényleg ragasztó. Melyik nem normális találta ki a szöggel vert padot?
főleg ilyen megoldással.
Wyll Vennék egy 420-ast, bele egy 250-es értelmesebb SSD, ha nagyon kell tárhely akkor valami terás hdd,2x8GB ram ha kell, még akkor is jóval 200k alatt megvan.
-
-
Chaser
legenda
Nem sokat ér akkor. x200t 50-ért is van már korrekt 1280-as panellel, ott más nincs. És az ddr3-as, jóval olcsóbb bővíteni, intel 4500MHD dxva gyorsítós a vga-ja, cpu 45nm stb. Ha nem árulgatni akarod hanem eladni 35-40k körül. x60-60t-nél pont az 1400-as panel ami miatt cool és feledteti a többi dolgot.
-
scarbantia
aktív tag
-
-
Visszatérve a Quadro 880M-re... hogy van neked 256 bites buszod? Az előtted linkelt kollégának 128-as volt, ez akkor fel sem tűnt, de rögtön értelmet nyer a dupla memó-sávszél...
És a ROP/TMU-szám is eltér..
A driverek különbsége sok dolgot okozhat, de hardveres eltérést aligha -
-
scarbantia
aktív tag
Igen, csak a ha jól tudom, akkor Optimusnál magától kapcsolgat az IGP és az nVidia között. Gondolom azonos beállítások kellenek minimum. Vagy BIOS-ban le kell kapcsolni az Optimust? Win alatt nem lehet GPU-t kapcsolgatni ezeken. Persze a legjobb, ha Optimus mellett megy a magas PWM frekvencia.
(W510, W520)
-
scarbantia
aktív tag
-
-
-
solaris7
tag
A jelenlegi T500-ba (amit sosem adnék el köszi Chaser) vettem + ba egy SDD-t mert szeretem a linuxot is.
Na előtte gondoltam Hajrá win 8.1 minden okés volt míg fel nem tettem a power managert.
Két verziót próbáltam 6.3. és a 6.5.. kékhalál lett a vége újraindítás után.Win 8-at használtam fél évig ott ment a pm.Így maradt a Win7 -
Tikakukac
titán
Remek dolog, nedves álmaimban gondolkoztam, hogy gépet fújok le vele. Inkább fényezőktől kell kuncsorogni valami ilyen dolgot vagy ha marad ki odaadni neki 1-2 lomot. Mert sajnos drága. Nagyon.
maxika2004: Nos, akkor tisztázni kéne első körben, hogy mi az a tubo, miért van mit tud stb. mert látom van kavar.
Esetedben pont magaddal baszarintanál ki ha 1 magon futtatnál 3Ghz-et mint 2-n 2.5GHz-et. Ez így remélem megvan.
Továbbá ez mocskos hőtermelést jelent, ergo kivétel nélkül kb minden gép megfőne turbo órajel alatt tartósan. Ennek rövidebb szakaszokra van értelme. Kivétel nagyon csúnya gamer gépekben, na ott tudok párat ami bírja tartani egész nap. De ez nem a kazán első genes i-s proci lesz és nem ebben a gépben. -
soldi3r
veterán
A W520 mar eleg korrekt, eleg siman futott rajta a CATIA, ellentetben pl egy VAIO-val. Nem tudtam, hogy egy kaszni.
Az otthoni CAD szuksegleteim jelenleg boven kielegiti az M4500, £150-ert nem lehetett otthagyni. Jelenleg csere csak W520-ra, de inkabb M4600-ra lenne. Viszont sokat nem vagyok hajlando rakolteni. -
-
Dhampir
félisten
A bűgatyakorcát nekije!
Sanctuary demo (a program által felkínált 1024x768 felbontáson futtatva, ezen kívül 1920X1080 felbontáson való futtatásra van lehetőség Linuxon):
Linux verzió letöltése (torrent)
T530, NVS 5400M, 4 GB RAM, Ubuntu 14.04 32-bit
-
soldi3r
veterán
-
-
-
-
Maga a macskaszor es tarsai miatt majdnem egy kategorias az allattarto a dohanyos tulajjal eloelet szempontjabol, egyik utan se tul kellemes belenyulni a gepbe. Legutobb mondjuk egy "designer" lanyka laposaval talalkoztam, ott meg koromlakktol kezdve minden volt a gepben...
-
deja vu
addikt
Köszi, hol lehet megnézni, hogy milyen panel van benne? Az eladó nem tudja, kérdeztem, meg mondtam hogy egy panelook.com-os linket dobjon róla. Korábban mintha már sokszor olvastam volna, hogy nem lehet bele ips-t rakni, jól emlékszem? Mivel Quadro kártya van benne, ezért megbirkózna a 10 bites panellel is.
-
-
-
-
-
hito
nagyúr
Es nekem az fontos lenne. De nem is lenne nagy baj, ha mellette lenne egy erosebb proci, akkor kitolna magabol CPU-bol. De igy valoszinuleg kelleni fog a Crystal HD kartya. Persze meg annak is utana kell nezni, hogy az milyen kodolasokkal tud megbirkozni, mert ha jol emlekszem annak is vannak vakfoltjai.
-
scarbantia
aktív tag
Ennek akkor látnám értelmét, ha RGB LED-es lenne.
Ilyen átalakító készleteket amúgy lehet kapni, szinte az összes CCFL-es Thinkpad típushoz.De nekem semmi kedvem hozzá, hogy nézzem a PWM-el vezérelt LED villogását, jó eséllyel még rosszabb színtéren mint amire a CCFL képes.
-
osztraksajt
őstag
+1
Ilyen prociteljesítményekkel amik manapság vannak otthoni környezetben teljesen értelmetlen a hw raid. Régen mikor a p1-p2k voltak ott nyilván rosszul esett a processzor kapacitásának mérhető hányadát a raidkezelésre odaadni, de manapság otthoni környezetben ha nem forgatsz éjjel nappal linux kernelt a szervereden hanem nas-ként használod akkor kb tökmindegy. Egy hw-raid eszik 1%procit, egy soft max 5%-ot, raid0-1-nél meg még annyit sem amiről most beszélünk, a hálózatkezelés meg a torrent mellett eltörpül.
Arról nem beszélve hogy ezt a két softraid hdd-t rádugod (szinte)bármilyen linuxos gépre kapásból újraépíti a tömbödet, ami otthoni géphibánál megfizethetetlen mikor nem áll még 2ugyanolyan backup kártya a polcon. -
Tikakukac
titán
Még ez remek kérdés hogyan lesz. Az is lehet, hogy a külső gépen csak 1 vinyó lesz rendes helyére bekötve, SD kariról menne a rendszer, a másik vinyó lenne a gépemben és így lenne egy backup a Time Machine-nak hálózaton keresztül.
Még gondolkozom rajta, sajnos kell egy 0/24 up gép a cuccokkal, de az asztalim mivel 4670K lesz kicsi sokat enne, plusz a vízhűtést sem akarom nyuzatni csak amiatt egész évben.
-
Gondwana
addikt
Igaz, négymagos i7-tel 32GB a W510 teteje, de ott meg nincs integrált VGA, esélytelen megoldani 3 monitor egyidejű használatát. Tudom, hogy most erről még nem volt szó, csak én xoptam ilyennel, 2x Dell U2412 + a W510 saját kijelzőjének kellett volna egyszerre működni. Feladtuk...
-
-
chab7
addikt
A 2005-ös gyártású R52-m (amit most a nyáron cseréltem T500-ra) zsanérja sem lötyögött - az cserébe kb 1-2 éve fogta magát és elpattant egy felnyitásnál a jobb oldalon. A bal zsanér az még tart annyit hogy felnyitva stabil a kijelző, de félig lecsukva már lehúzza a súlya, és túlságosan kinyitva is lebillen fekvőbe. (Még jó hogy pont a normál használati nyitás tartományában stabilan tartja).
Viszont tény, hogy amit én használtam azt a gépet, nem csoda, hogy ennyi év alatt már kezd kiöregedni. Most nyugdíjas anyukám megörökölte. Nála asztalra fixre letéve még fogja bírni sokáig.
Viszont kíváncsi leszek a T500 mennyit bír. (Igaz, hogy használtan vettem, majd 5 éves ez is, de látszólag nem nagyon volt ez használva, csak kb minden ünnepnaponnálam viszont már kezdi megszokni a kemény használatot. (Ez nem azt jelenti, hogy hóban,fagyban,sárban - hanem hogy sokat dolgozok rajta, szinte mindig megy, és a melóba is cipelem magammal).
Kicsit eleinte aggasztott, hogy ilyen lötyögős a zsanér, de ha ez nem egyedi eset hanem "ez ilyen" akkor nincs mit tenni, csak remélem nem fog ettől jobban "belibegni". -
Misi1979
őstag
Aida riport:
[ Lenovo LTN141W1-L05 ]
Kťpernyű tulajdonsŠgai:
Kťpernyű neve Lenovo LTN141W1-L05
Kťpernyű azonosŪtůja LEN4031
GyŠrtů LTN141W1-L05
Kťpernyű tŪpusa 14.1" LCD (WXGA)
GyŠrtŠs ideje 2007
SorozatszŠm Nincs
MaximŠlis lŠthatů kijelzű mťret 30 cm x 19 cm (14.0")
KťparŠny 16:10
MaximŠlis felbontŠs 1280 x 800
Gamma 2.20 -
Chaser
legenda
Úgyse megy, illetve talán jobban villog
Azt nem vágom hogy adjam meg a paramétert, ha elindítom a villogáson kívül nem történik semmi.
Gondwana: A paramétert nem vágom hova írjam. Azon kívül hogy villan egyet a kijelző nem történik semmi, nem jön be almenü stb. Nem értem hogy tudok megadni paramétert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honda topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest