- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
A feleségem t420-as notebookjában sz skdi az utolsókat rúgja. Honnan és milyen aksit érdemes bele szereznem? Előre is köszi a tanácsot!
-
parkasz
senior tag
sziasztok!
a családi igásló, t500-as kezd sajnos meghalni. vga gondja akad, ugyanis ha switchable vga drivert is felteszen fagy, szétesik a kép és egyéb nyalánkságok. gondolom az ati kártyának annyi. esetleg a pasztázás segíthet, vagy törődjek bele, hogy lejárt a szolgálati ideje.
esetleg nincs valakinek elfekvőben egy eladó t500-as alaplapja? -
parkasz
senior tag
válasz
FoxiestFox #87546 üzenetére
Magyarán hagyjam? Mert ha azt tanácsoljátok, részemről, azaz a feleségeméről mindegy. Ha több a szívás vele, kell a csudának.
-
parkasz
senior tag
sziasztok!
win 10-et tennék t500-ra, de kiírja, hogy a processzor nem támogatott. t9600-as van benne nem értem nyűgjét, mi a baja vele? hogy tudom rálapátolni a 10-et?
-
parkasz
senior tag
válasz
newmoonlight #87420 üzenetére
Kíváncsi vagyok mikor veszik észre, hogy esetleg hallgatni kellene a visszajelzéskre.
-
parkasz
senior tag
Annyira kár, hogy a t430-tól felfelé egy rahedli dolgot elbaltáztak.pl billenytűzet, thinklight
Ezért muszály tuti gépet vennem a 420-as szériából. Emiatt vergődök annyit a két típus között. -
parkasz
senior tag
A t420s-nél van olyan tapasztalat,hogy mely msata ssd-ket nem komálja? Vagy van ajánlott ssd thinkpadhez?
-
parkasz
senior tag
Sziaszok!
Egy gyors kérdés. Szeretnék venni egy t420-at. Az lenne a kérdésem Hogy a t420-ban lévő 1366 x 768 kijezlő milyen? Érdemes olyanokat is nézni, vagy hagyjam a manóba és csak az 1600 x 900-asokat nézzem?
A t420s is esélyes befutó még, de ott hálistennek ilyen dilemma nincs -
parkasz
senior tag
Sziasztok!
A feleségem egyre többet kell, hogy latoppot cipeljen magáva, így az amúgy jól bevált t500-as utódját keresem. Nem kell erőmű, a lényeg hogy az aksi jól bírja és viszonylag könnyű legyen és jó lenne azért 1600 x 900 -as felbontás is. Alapvetően 2 típus közt vacillálok, a t420 és a t430. Melyikben érdemesebb gondolkodni? Az x sorozat (x200 volt már) méretben már túl kicsi. Előre is köszi a tanácsot.
-
parkasz
senior tag
Nos egy kis fejlemény. Átfújtam sűrített levegővel és az intel vga-ra raktam. így űgy tűnik megy. kopp-kopp.
Ezek szerint most arra tippelnék, hogy újra kellene pasztáznom és a hűfokokkal lehet valami gond. pl koszos venti, nuku paszta. de szóljatok, ha hülyeséget beszélek -
parkasz
senior tag
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. A t500-am fura doilgot produkál. Bekapcsolom simán elked betölteni, jön a win 7 boot animáció majd a üdvölő zene, de a a kép feketére vált és úgy is marad. Gondolom nem vga hiba, hiszen a boot során a kép tökéletes, de akkor mi a manó baja lehet? Előre is köszi a segítséget!
-
parkasz
senior tag
válasz
MrSealRD #84560 üzenetére
Hatalmas köszönet a t420 összefoglalóért, mert pont gép vásárlás előtt vagyok és thinkpad-et szeretnék. A kiszemelt pedig a t420.
A 14.0" HD (1366 x 768) (230 NITS) vagy a 14.0" HD+ (1600 x 900) (230 NITS) kijelzővel érdemesebb venni? Színtisztán mnelóra lenne használva a nejem által.
Aksi idő szempontjátból a t420 vagy a t420s a nyerőbb választás? -
parkasz
senior tag
Sziasztok!
A feleségem t500-as megérett a váltásra, főként az aksi fáradt el (max. 50 perc) és cipelnie is kellene. Persze nem dobom ki, megy a édesanyámnak a fos idea helyére.
Egyre inkább a t420-as sorozat felé húz a szívem és az eszem (pénztárcám) . Van-e valami ismert típushiba amire vásárláskot figyelnem kell? Gondolom a hd+ felbontásút érdemesebb választani.
De persze ha hibás a felvetésem és más típust ajánlanátok, azt is szívesen meghallgatom. Azért 90k környékén szeretném megúszni. -
parkasz
senior tag
válasz
FoxiestFox #63765 üzenetére
-
parkasz
senior tag
Jó reggelt!
Erre van valakinek esetleg ötlete? Volt már másnál is ilyen gond? Kezdjek wifi kártyát keresni? -
parkasz
senior tag
Sziasztok!
az mi a szösztől lehet, hogy ár napja az x200-am wifije gyengébban érzékel? 5ös helyett 2-3as erősséget vesz. A mellette lévő t500 smán hozza az 5ös értéket. A kártya lehet a ludas?Esetleg próbáljam régebbi driverrel?
Bármilyen tippet elfogadok.
-
parkasz
senior tag
Hol kell lekérni a gyári kiépítését a egy notebooknak a lenovo oldalán?
az istennek sem találomtudom: júzer error, de pedig esküszöm a könyvjezők közé is betetem
Erre lenne a t60-ra lennék kíváncsi: TYPE 2008-CTO L3-LC532 07/05 -
parkasz
senior tag
Mielőtt nagyon rendelnék megkérdezném, nincs itt valakinek egy felesleges x200-hoz való fingerprintes pamrestje?
-
parkasz
senior tag
-
parkasz
senior tag
Pont ez a felállás nálam x200-terén, az ssd pedig egy 256gb-os samsung 470-es példány, viszont a mini pci-e sd még beszerzés alatt. JA, és került hozzá egy pót alaplap hűtőstül kompletten (16k volt!)
És egy t500-is van (t9500-as procival), azt az asszony nyúzza jelenleg. Így szépen kiszolgálják a családunk igényeit egy jó ideig még.
max a jövőben egy x220-as jöhet szóban talán. -
parkasz
senior tag
válasz
solaris7 #56233 üzenetére
Ha megtaláltad hol lehet átállítani légyszi áruld el, mrt én az x200-nál nem találtam ilyet.
Vélhetőe én vagyok a béna, nem a laposEsetleg valakinek van ölete miért van a pci, a bus és az aps érzékelő állandőan 50 fok környékén? Ezeket lehet valahogy lejjeb tornászni? Majdnem mindenkinek min 5 fokkal kevesebb ahogy nézem
-
parkasz
senior tag
válasz
FoxiestFox #56134 üzenetére
-
parkasz
senior tag
válasz
FoxiestFox #56132 üzenetére
Köszi!
A cpu-n meg csak a pasztázás?
Esetleg valami rézlapka beszerzési forrás tudnál mondani? -
parkasz
senior tag
X200-nál én én is mx4-et használok majd, a t500-nál is bevált.
A gpu-n lévő gap-padet kicserélve várható-e hőmérséklet csökkenés? pci és bus fronton?
gap-padre cseréljem, vagy itt is a rézlapka lehet a nyerő esetleg simán csak paszta?
Van esetleg valakinek ilyen jellegű tapasztalata? -
parkasz
senior tag
válasz
Francia91 #56079 üzenetére
Hát álam a net megy meg egy-két torrent a háttérben.
Nem tudom lehet-e tovább csökkenteni az értékekeket pl paszta cserével.
Jó lenne, ha fan1 -nél tovább nem emelkedne a venti fordulatszáma.Más.
Amúgy a veti monrgó hangját pl.: szilikon zsír felhasználásávan lehet eltüntetni? Pontosan hol kell bekenni? -
parkasz
senior tag
BUÉK minden thinkpad rajongónak!
És brd kolléga köszi a tippet, megvizslatom.
-
parkasz
senior tag
Nekem az nem akarja megnyitni, helyette ide pakolászta: C:\Users\apika\AppData\Local\Temp\energy-report.xml
A kérdés mire figyeljek? Mi az ami gyanús lehet? Tök zöld vagyok hozzápl ez:
<Name>Minimum processor performance state is 100% (On Battery)</Name><Severity>Error</Severity><Description>The processor is not configured to automatically reduce power consumption based on activity.</Description>
-
parkasz
senior tag
Mik lennének a normális értékek? Ezeket kb 1 óra netezéssel hozza.
M lehet az oka? Venti? Paszta?
Idegesítő, hogy állandóan 2-esen pörög a venti -
parkasz
senior tag
Egy kérdés. Tpfancontrol alapján
1 cpu 50°C
2 aps 51°C
4 gpu 49°C
5 no5 33°C
7 bat 32°C
9 bus 49°C
10 pci 46°C
Az aps érték normális, hogy ilyen magas?Zömmel miatta kapcsol feljebb a ventilátor
-
parkasz
senior tag
Esetleg valakinek van ötlete, hogy az rmclock-ban miért nem tudom aktívvá tenni az IDA módot? íme
Hol szúrhattam el? -
parkasz
senior tag
válasz
FoxiestFox #55616 üzenetére
Na kérem. alakul a dolog, de az IDA nem jelenik meg. hogy tudom aktiválni?
bios-ban kell matatnom ugye? az intel speedsteppet kell kilőnöm?
ja és 0.9250v nél miért nem enged isebb értéket beállítanom?
Valami júzer error lesz itt kérem -
parkasz
senior tag
válasz
FoxiestFox #55616 üzenetére
Ezer köszönet a tanácsokért és a magyarázatért neked is és Chaser kollégának is
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
thinkpad x200 szakik, tőletek kérdezném ki milyen értékeket javasol rmclock-nál alulfeszeléshez?
-
parkasz
senior tag
Ha már x200 a téma. Valaki tud valami leírást windows alatti alulfeszelésre?
-
parkasz
senior tag
válasz
maximilian4 #55123 üzenetére
Szia!
Meg ám. Nekem is annyi van benne. + Affs panel + 256gb ssd + dokkolóban 500gb-os hdd. Bőven elég nekem mindenre.
-
parkasz
senior tag
válasz
btudos #54364 üzenetére
Dettó ezért választottam én is az x200-at a t500 mellé (ami az asszony nyúz)
Még némi játék is elfut rajta, amiket szeretek azok mindenképp(pl.: diablo 2, és a régebbi rpg-k)
Van benne egy 256gb- os ssd, 8gb ram, Affs panel, 3g modem.
Ez nekem bőven elég mindenre.
Bár néha késztetést érzek egy t60 beszerzésére Flexview panellal -
parkasz
senior tag
válasz
fi:zi'k #54261 üzenetére
Én is hasonló cipőben járok, de az AFFS panel-t abszolút nem bántam meg. Mondjuk corestore- nincs az enyémben. 1db 256 gb-os ssd csücsül benne és az tárolásra szánt adatok a dokkolóban vannak caddy-ben lévő hdd-n.
Én speciel nem használnám ki a többletet amit egy x220 nyújt, legalábbis egyenlőre.És ha már itt járok alulfeszlés win 7 alatt x200-nál hogy működik?
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
x200 még mindig
bios frissítés után csodák csodája már látja az ericsson f3507g kártyát, de drivert nem telepít hozzá automatikusan, így marad a kézi módszer.
Melyik driver kell hozzá? Win 7-ről lenne szó.
Előre is köszi a segítséget!Megoldódott egy régebbi driverral
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Kezdi magát megadni az x200-am ventije. Tudto valami biztos beszerzési forrást? Elég sok elrettentő példát láttam már itt a fórumban. Előre is köszi!
Ez az alaplap megéri vajon? Az ára talán nem vészes, és kellene egy alaplap cserének
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Kicsit karban kellene tartanom a thhikpad-en
x200-hoz milyen hűtőpasztát ajánlanátok? mx2 pl megfelelő?
a lenovo videó segédletben csak a procira tesz pasztát, a másikon felületen marad a gumi. ezt a gumit érdemes cserélni, és ha igen honnan lehet szerezni?
köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest