- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
abacsx
tag
x230-asomon van egy win7 pro, azzal vettem, de elvileg win8 upgrade van rajta, amivel nem szeretnék élni. ha esetleg elszáll a rendszer, hogy tudom visszaállítani a win7 szoftver licencet? nem kaptam hozzá semmit, és nincs ráragasztva a gépre se semmi.(értem alatta jogtisztán) a lenovo leköveti az eladott gépeket ilyen szinten?
-
franc0
őstag
Sziasztok!
Az X200-am nem érdekel valakit 50-ért?
Le kell cseréljem egy másik példányra, mert a VGA out hektikusan működik és nem tudok kivetíteni a megbeszéléseken.
Ezen kívül a ThinkLight sem jó, minden más patent. -
Chaser
legenda
Várom
Elvileg ugyanaz.
szerk: radamsky: Ha két akkud elszállt ott valami hw-es gond van, lehet hibás a töltőáramkör, vagy zárlatos. Emiatt a T400 még cseppet sem rossz gép, csak egy kissé hibás példányod van. Nekem még egy TP-ben se szállt el akku pedig volt már jó pár. Igaz más gépben sem. Ugy. vagy gyári akkuk voltak? Ugy. akkunál nem meglepő az ilyesmi ha a gép töltőáramköre rendben is van.
-
radamsky
senior tag
válasz
neil_mullen #51381 üzenetére
pont napokkal ezelőtt irtam be hogy elszállt az akksi egyik naprol a másikra
csak hogy jol érezzem magamat az uj akksi is elszállt az egyik prcről a másikra, csak ujra indult a gép. A hiba jelenség ugyanaz és ugyanazt irja ki mint neked a lenovo
Most nem érek rá, de azt hiszem hazamegyek ettől a t400-as géptől megszabadulok. Kicsit igy sokba van nekem a gép ha állandoan akksit veszek, vagy ötletem nincs
Asus régi gép még mindig müködik és az akksi i birja még vagy 20 percig, pedig már vagy 6 éves gép vagy 7 éves?? L3800-askár mert kussos gép, gyors is, meg most már akksit leszámitva össze is van már épitve
akkor nem egyedi esett, csak jo lenne tudni mitől van -
soldi3r
veterán
válasz
szabad tudni ki az akku gyartoja?
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
FoxiestFox #51382 üzenetére
épp az ez... ma áramszünet volt pár órára, 80% ról kb 35-re le lett merítve az akksi, majd ezek után viszajött az áram és 43%-ig még töltött is. most látom csak hogy megállt a töltése. de semmi megterhelő igénybevátel vagy fizika behatás sem érte.
rgeorge: 202 cycle
-
rgeorge
addikt
válasz
Nem sok jót jelent ez az üzenet. Ilyenkor már a battery reset se segít, ha jól tudom. Mennyi ciklust mond a PM?
-
metal01
őstag
Beintett a [Lenovo a Microsoftnak.]
-
válasz
Erdekes,.hogy egyes akkuk igy megallnak..nekem ketto is ezt csinalta anno
-
neil_mullen
aktív tag
Sziasztok!
Van egy T400s-em, és a következő hibaüzenetet írja ki a Power Manager: "the battery has failed due to normal wear", és nem tölt. Létezik valami megoldás, vagy kuka az akksi? Igazából azert csodalkozom, mert még csak 15% elhasználódása volt és nem is nagyon használtam mostanában.
-
chab7
addikt
No, nem összeveszni
Van amúgy 2504-ös dokkolóm is, de azon meg csak dvi kimenet van. Érdemesebb lenne akkor dvi-hdmi kábelt vennem? Mert TV-re úgyis fix helyre letéve kötném mikor filmet nézni akarok TV-re kötve.
Bár lehet nem akarom ilyenkor mindig dokkolóra is tenni. Lehet akkor inkább csak adaptereket veszek és egy darab hosszú hdmi-t és akkor mikor ilyen mikor olyan helyzetben rá tudom kötni, és még nem kell a TV-ben sem ki-be huzingálni a kábelt.Mondjuk nekem furának tűnt az a mondat, hogy dokkolóra téve a laptop kijelző fullhd lesz. Tényleg? De hát csak 1680x1050 a kijelző felbontása
Vagy mit értek félre?
-
Tim82
félisten
válasz
Dhampir #51355 üzenetére
A T60-amhoz úgy van legális, Lenovo-s Win 7, hogy a Lenovo akciózott egyet 2009-ben a Win 7 kijövetelekor, az előző tulajdonos meg élt a lehetőséggel.
De ilyen lehetőség tudtommal egyébként nincs.
solaris7: szarkasztikusabb hangúnak vettem ezek szerint a hozzászólásodat, mint amilyennek szántad és aszerint reagáltam. Elnézést.
-
solaris7
tag
""Köszönjük a versenyzést mára."" most mi a baj ? megbántottalak valamivel ? nem állt szándékomban.
Attól hogy nem írok ide semmit szoktam olvasgatni a te és más írásait és minden elismerésem azoké akik ilyen tájákozottak. Nem volt semmi cinizmus abban hogy " meghajlok a tudásod előtt "
elnézést -
Tim82
félisten
válasz
solaris7 #51370 üzenetére
Tudod, ott linkelt a kolléga fentebb egy displayport to HDMI átalakítót... (Azt meg nyilván lehet HDMI to DVI kábellel egy DVI-s monitorra kötni, bár ő még mindig HDMI-s TV-re szeretné, szóval neki egy sima HDMI kábel jó lesz.)
Amúgy van displayport to DVI kábel/átalakító is, FYI.
Köszönjük a versenyzést mára.
-
solaris7
tag
Nekem a T61-em dokolóval full HD monitorra van kötve 1920x1080 -as felbontásban megy akár TV is lehetne a monitor helyén nem? ugyanezt a T500-al is megteheted annak is 2504-es dokkoló kell.
Soha nem kell álítani semmit ha dokkon van full HD ha leveszem a dokkról 1680x1050-ben indul a saját kijelzőn -
Chaser
legenda
Ha már így méretezünk, a 14 és 15" T60 hdd takarója megegyezik?
-
chab7
addikt
Ezzel vajon meg tudom oldani hogy a T500-at TV-re kössem? Azaz, meg lehet azt tudom, de csak kép menne, vagy hang is? Illetve milyen felbontást tudnék elérni a TV-n. Most VGA-val van rákötve és csak 1024x768 tud VGA-ról a TV-m. R52-nél nem zavart mert annak eleve annyi volt a képernyője is, de most hogy a T500 többet tudna kiadni magából a TV meg hdmi-n tudná a fullHD-t is így megoldanám valahogy.
-
Csedit
aktív tag
Valaki próbált már kézírást szöveggé alakítani Office OneNote 2007-tel?
Itt küzdök vagy fél órája eredménytelenül.
Állítólag tudja....
X200 tableten tollal beírom, abból kellene gépelt szöveg. -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Felötlött bennem egy kérdés:
A ThinkPadhez járó Vistáról lehet "upgradelni" Windows 7-re vagy csak fizetős megoldással?
Ha nem lehet, számomra megfelelő a Vista is, de érdekelne ez a lehetőség.
-
Tikakukac
titán
válasz
Shatterstar #51344 üzenetére
Hát azért eléggé látszik, már a csavarozásnál is, hogy mekkora bumszli egy asztali vinyó, plusz józan ésszel átgondolva a fogyasztása és súlya az egyszerűen megoldhatatlan egy notiban. Igaz, aki még nem látott 1.8"-as esetleg ilyen ultra pici vinyót annak becsapós lehet, elismerem
-
r4z
nagyúr
-
Tikakukac
titán
válasz
Shatterstar #51340 üzenetére
Ez milyen indíttatásból jött?
Szerintem még a notebook történelemben sem igen van olyan tömeggép amibe nagy asztali vinyó ment
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
Shatterstar #51340 üzenetére
nem
-
Shatterstar
aktív tag
T61-be tehetek 3,5"-os vinyót?
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok! Remélem nem kérdezek hülyeséget de nekem van egy IBM Lenovo T60 laptopom 4:3 1024x768 felbontású kijelzővel és megoldható lenne az hogy egy szintén másik T60 ból ami nagyobb felbontású kijelzővel rendelkezik átrakható-e az LCD belőle? Vagy ha jól tudom van IPS kijelzős is.....
-
r4z
nagyúr
Tudnátok nekem ajánlani valami olyan WLAN kártyát T400-ba, amire van Windows 8 támogatás? Most egy Intel WiFi Link 5100 AGN-em van, de időnként működő kapcsolat mellett is elérhetetlen lesz a net, letiltás-újraengedélyezés kell neki, hogy újra menjen (ideig-óráig).
Eddig csak egy Intel Centrino Wireless N 6150-et találtam az aprón, az jó lenne nekem?
-
zolesz85
csendes tag
Sziasztok! Ibm ed 310-em van,kb p2-es lehet vagy 1-es. Hogy tudok erre a masinára netet varázsolni? Faxmodem,56kb-os van benbe! Erre kell valamit csatlakoztatni?
-
Mike...
tag
Nagyon jó ez a kis progi!
Viszont a "Switch" most is amikor olyan kedve van, megáll egy hőfokon és onnan se fel se le.....
Megőrülök mostmár tőle, ez a régi bios-al nem volt ilyen, semmi ilyesmit nem vettem észre...
Valaki segítsen, hogy lehet visszatölteni a régi bios tartalmat???
Régen az FSC gépeimnél letölthető volt az összes elérhető bios verzió a hivatalos honlapról, és azt tettem rá amelyik tetszett... -
Sziasztok.
Valaki tudna abban segíteni miért nem tudom win8 64 bit telepíteni ezt a 2 programot?
Hotkey Features Integration
Power Manager -
ixtom
tag
Szétszedtem a T43-at, amibe belefolyt egy bögre capuccino. A billentyűzet és a tapipad gombjait nem lehetett lenyomni, vagy beragadtak. A billentyűzetet beraktam mosógépbe 15 perces programra, minimális mosószerrel, 4-5 mosózsákban, hogy ne a dobot piszkálja közvetlenül. Egy kicsit görbe lett a mosás után, de volt ideje száradni 1-2 hetet, aztán a gép többi részét is kipucoltam. Sok helyen volt ragacs, alaplap palmrest alatti része is "szépen" nézett ki. Főleg előre felé folyt a cucc, mert dokkolón volt, de kapott az akksi is.
Összeraktam és baszki, működik!!!Semmi baja sincs. El sem hiszem...
Pár fotó: [link]
A végén van néhány összehasonlító kép X61Tablet AFFS SXGA+, T43 IPS UXGA és W700 WUXGA kijelzőkről. (nem profi fotók, kijelzők sincsenek kalibrálva, ráadásul a fényerő sem egyezik, mind maxon van) -
Uzmany
őstag
Sziasztok!
X301-be milyen ssd-t javasoltok?
Köszönöm. -
fungi
aktív tag
válasz
Mike... #51312 üzenetére
Nem, tudod változtatni az értékeket a TPFanControl_ini fájlban, meg hogy smart módban induljon,
mindenfélét. Nálam /x200/ a bios vezérelte hűtés nehezen hagyja abba, ha már megy a venti,
smart módban meg elmegy 1-es fokozaton, /azt nem hallani/,csak terhelésre indul meg, és hamar lehűti a
procit. -
fungi
aktív tag
válasz
Mike... #51309 üzenetére
Tpfancontrolt kipróbáltad?
-
Mike...
tag
Üdv!
Az x200-asomon biost frissítettem a hivatalos oldalról származó frissítéssel, és azóta többet megy a procihűtő, és mintha melegebb is lenne kicsivel a proci...
Ez miért van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Borderlands 4
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest